Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
én meg azt hittem alattomos geci gyökér hentesnek kell ejteni de akkor ma is tanultam valamitCsodálom, hogy Pepe még nem rúgott öngólt!Képzeljétek azt hallottam a héten hogy nem is Pepének kell ejteni, csak Pepnek.
Willie Parker
davemayer
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Nem ebbe a topikba rakta be valaki a 24 csapatos kiejtési útmutatót?Csodálom, hogy Pepe még nem rúgott öngólt!Képzeljétek azt hallottam a héten hogy nem is Pepének kell ejteni, csak Pepnek.
Willie Parker
davemayer
Na mindegy, akkor itt van
www.uefa.com/uefaeuro-2020/news/0269-1266a0c55a8b-5c82944a95dd-1000--say-the-players-names-properly/
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Németeknél nem újdonság a vendégmunka.hát kemény munkanélküliség van portugáliában szóval logikus
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Portugálok asszem félidő hazaira fogadtak.Bognárgyuring.
empty taxi
több mint 3 éve
A németek tudják hogy most kell mindent megtenni a 3 pontèrt mert a következő meccs nehéz leszA viccet félretéve - és remélem nem kiabálom el - de üdítő végre egy csapatot látni, aki nem ül rá az eredményre, hogy 'jó akkor majd az utolsó meccsen megoldjuk'.
davemayer
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Portugálok asszem félidő hazaira fogadtak.De most ők a hazai.
empty taxi
Vagyis nem, vagyis de.
több mint 3 éve
Csodálom, hogy Pepe még nem rúgott öngólt!Képzeljétek azt hallottam a héten hogy nem is Pepének kell ejteni, csak Pepnek.
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
Németeknél nem újdonság a vendégmunka.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Csodálom, hogy Pepe még nem rúgott öngólt!majd mindjárt
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Csodálom, hogy Pepe még nem rúgott öngólt!
több mint 3 éve
Ezmiafasz?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Portugálok asszem félidő hazaira fogadtak.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Basszus amúgy lehet nekünk is többet kellett volna támadni, és rúgatni velük párat
több mint 3 éve
Basszus ezeket az öngólokat miért nem 4 napja akarták ellőni a luzitánok?
több mint 3 éve
okos néger meme:nem kell fasza csatár ha az ellenfél védőivel rugatod a góljaidat
több mint 3 éve
brazil flashbacks 😀De akkor ők voltak otthon. 😮
briareos
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Portug@lok jók góllövésben
több mint 3 éve
A németek tudják hogy most kell mindent megtenni a 3 pontèrt mert a következő meccs nehéz lesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
gecc mégegy öngól? 😊
több mint 3 éve
Havertz mindenesetre kuplung playa kezd lenni ha a BL-döntő után itt is betalál.Asszem most aktuális a cancel culture.
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Havertz mindenesetre kuplung playa kezd lenni ha a BL-döntő után itt is betalál.nem az ővé a gól
empty taxi
több mint 3 éve
Havertz mindenesetre kuplung playa kezd lenni ha a BL-döntő után itt is betalál.de itt még nem talált be 😊
empty taxi