Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Majd a 4. premeccs után feloldozom minden átok alól.te mint főjinxelő, vondd ezt vissza, mert az igazinak aztán majd miattad nem megy a játék 😀berger90matyi ryan az auszik kapusa 😀Dexxter TailorSók TDt eredményező passzra számítok tőle.iktriad
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
te mint főjinxelő, vondd ezt vissza, mert az igazinak aztán majd miattad nem megy a játék 😀matyi ryan az auszik kapusa 😀Dexxter TailorSók TDt eredményező passzra számítok tőle.iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
matyi ryan az auszik kapusa 😀Dexxter TailorSók TDt eredményező passzra számítok tőle.
több mint 10 éve
elefántcsontparti - burundi bírói hármas 😀gabokockaMinden rendben lesz a bíráskodással, mint eddigi mindig. .
több mint 10 éve
matyi ryan az auszik kapusa 😀
több mint 10 éve
Szerintem meg mindennek ez az oka 😛több mint 10 éve
elefántcsontparti - burundi bírói hármas 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Milyen jól hangzana a chileiektől, hogy HAAAARMINCAN VAGYTOK 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
De Gea véleményem szerint nagyon messze van még Casillas szintjétől.Semmit nem ért el, nemzetközi rutinja kb. a nullával egyenlő, idén a terített betlit futó MU kapuját őrizte, neki mitől lenne nagyobb önbizalma, mint a BL-t (azért idézzük fel a BVB elleni elődöntőt, ahol masszívan hozzátett a továbbjutáshoz, amikor a visszavágón totál homály volt az egész Real) és kupát nyerő Casillasnak.
Kíváncsi leszek erre az auszi csapatra, Cahillt jó rég láttam játszani 😊
több mint 10 éve
Mezei D lesz a kommentátor?! Akinek van inszomniás ismerőse, szóljon, hogy kapcsoljon az M1re. Ha most nem alszik el, akkor soha. 😀
több mint 10 éve
Rájöttem mi Chile esélye.Mészölyt kellett volna kinevezniük akkor kapitánynak.
2049ben lesz legközelebb telihold és péntek tizenharmadika legközelebb, mint ma. Éjfélkor kezdődik a meccs, egy jó sámánnal bármi lehetséges.ulpianus
több mint 10 éve
Nem ez döntött, mert a védelem is rettenetes volt. De ha a védelem jó, ám ő bepotyázza a kettőt, akkor is ugyanúgy kikapnak a spanyolok, szóval amennyire a Ramos és Pique, majdnem annyira ő is benne volt a vereségben szerintem.Szted ezen a meccsen az döntött ki áll a spanyol kapuban? Ha mind a három nevezett kapus véd egyszerre akkor is öt a vége, max nem elbaszta volna Casillas a hazaadást, hanem bebasszák az egyik kihagyott ziccert.Komolyan érdekelne, hogy mi alapján védetnétek ti inkább de Geát? Írjátok már le legyetek szívesek.eaglesmcnabbEgy ilyen meccs után komolyan gondolod ezt a kérdést?Schleck
A kapus bizalmi poszt, van egy 150szeres válogatott csapatkapitány kapusod, aki a csapat alapembere 10 éve, megnyert ezzel csapattal mindent, nem veszed ki ha csak már nem tud járni, vagy bemelegítés közben nekimegy a kapufának.gabokocka
És én nem hiszek ebben, hogy ha van egy vele legalább egy szintű kapusod, akkor védesd a szezonban keveset védő, láthatóan öregedő, klubjában erősen bizalmat vesztett legendát, aki hiába nyert BL-t most, a döntő után az önbizalma sem lehetett az egekben valószínűleg. De felőlem védhet végül is Casillas, úgy sem szeretem a spanyolokat.
több mint 10 éve
Rájöttem mi Chile esélye.2049ben lesz legközelebb telihold és péntek tizenharmadika legközelebb, mint ma. Éjfélkor kezdődik a meccs, egy jó sámánnal bármi lehetséges.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Szted ezen a meccsen az döntött ki áll a spanyol kapuban? Ha mind a három nevezett kapus véd egyszerre akkor is öt a vége, max nem elbaszta volna Casillas a hazaadást, hanem bebasszák az egyik kihagyott ziccert.Komolyan érdekelne, hogy mi alapján védetnétek ti inkább de Geát? Írjátok már le legyetek szívesek.eaglesmcnabbEgy ilyen meccs után komolyan gondolod ezt a kérdést?Schleck
A kapus bizalmi poszt, van egy 150szeres válogatott csapatkapitány kapusod, aki a csapat alapembere 10 éve, megnyert ezzel csapattal mindent, nem veszed ki ha csak már nem tud járni, vagy bemelegítés közben nekimegy a kapufának.
több mint 10 éve
Egész szezonban 1 potyát kapott, a BL döntőben. Erről arra kellett volna következtetnem, hogy kap ma 2 potyát? A bajnokságban nem védett, de amikor kellett akkor ezen 1 gól kivételével nem volt rá panasz. De geát meg szinte minden MU fan ismerősöm szidja, a bajnokságban is remekelt ahogy elnézem a tabellát, a BLben meg láttam pár meccsen ott minden volt csak nem volt jobb mint Iker.Komolyan érdekelne, hogy mi alapján védetnétek ti inkább de Geát? Írjátok már le legyetek szívesek.eaglesmcnabbEgy ilyen meccs után komolyan gondolod ezt a kérdést?Schleck
Érdekes ha van Casillas előtt egy normális belsővédő, akire lehet számítani hogy nem forgatják be 1 v 1-be akkor nem kap potyákat. (Igen amikor a BL potyát kapta nem játszott Pepe)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Jughead
5 203
Mondjuk Casillasnak volt egy potyája 3-1-nél, mikor végig támadtak a hollandok bizisten ezen az egyen ment el, ha az nincs 8-3 a spanyoloknak, Casillas az antihős többé pályára ne kerüljön.Egyébként ma, amit lehetett védte, volt benne bravúr is, szóval nem tudom mi ez a nagy utálat felé, de eléggé meglepőnek tartom... 😊
Amúgy nem bírom a spanyolokat egy 1-0 jobb lett volna, sajnos ez pont akkora pofon, ami nagy eséllyel felébreszti őket, abból meg baj lehet... :-/
több mint 10 éve
"Bookmaker @paddypower said 10 bettors had bet on Holland beating Spain 5-1 at 500/1. Max bet was $3.40, each won $1,695"
több mint 10 éve
Komolyan érdekelne, hogy mi alapján védetnétek ti inkább de Geát? Írjátok már le legyetek szívesek.eaglesmcnabbEgy ilyen meccs után komolyan gondolod ezt a kérdést?
több mint 10 éve
Azért Iker némileg szerintem az első gólban is benne volt, de ez nemcsak rajta múlott, mindenkinek van egy-két ilyen meccse. Az a szerencséje ez még bőven javítható, és fogja is javítani. Pedro meg annyival jobb Cazorlánál, hogy más a posztjuk 😉 legalábbis ha jól emlékszem és tudom.
több mint 10 éve
Kar érte.de teszem fel a kérdést hogy védhet Casillas ugy hogy az előző szezonban védett kb 15meccsen?Gondolom azért véd mert megnyert mindent ahol indult. Csak hát ott van védelem is 😊 Megnyert MINDENt. Az Atleti elleni 2 kupameccsen még gólt se kapott. 1 potyája volt egész szezonban, azon kívül hibátlan. Komolyan érdekelne, hogy mi alapján védetnétek ti inkább de Geát? Írjátok már le legyetek szívesek. A Diego Lopez, Victor Valdes szintű emberekkel meg ne nevettessetek már. Láttuk idén mind a kettőt. (Jó utóbbi sérült alapból nem jöhetett szóba)
Kenny
Ma a 2 potyája nélkül is kikaptak volna a spanyolok.
A Xavi-Iniesta-Alonso triót nem tudom mikor felejtik már el végre. Ennél a triónál szerintem kevés lassabb középpálya van a VB-n. Itt elsősorban Xavira és Alonsora gondolok. A bajnoki hajrában rendre úgy nyerte a barca a meccseit, hogy vesztes állásnál jött a Xavi-Fabré csere. Alonso meg csak lassította a Real játékát egész szezonban ez egyértelmű. A Piqué-Ramos duó meg vicc. A legtúlértékeltebb duó. Ramosnak volt 3 jó meccse szezon végén, aztán annyi, védekezésben annyit tud hogy felrúgja az ellent ha baj van, jobb esetbe nem kap érte pirosat. Piqué meg...
Carvajalt meg Iscot véletlen se válogassa be a sporttárs, lehet még színt is tudnának vinni a csapatba. Pedro meg mivel jobb mint Cazorla vagy Koke az is érdekelne.(bár nem rajta múlt most, de fel nem foghatom a semmit nem nyerő Barcából hogy lehet 7 ember a keretben, míg a BL győztes Realból pont a 2 legszarabb játszik, a Bajnok Atletiből meg 1 ember...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ja-ja!ez azért így tényleg necces!!Ha nem verik öttel Chilét, nem lesz a saját kezükben a sorsuk.gabokockaAmúgy a spanyolok hiába verik Chilét és az auszikat, a hollandok simán kipottyanthatják őket egy Chile elleni vereséggel..akkor is ha a spanyolok javítanak a gólarányon?yooker
Mondjuk én most a két győzelmet is megkérdőjelezem, csak zárójelben jegyzem meg a fentieketgabokocka
nem tudom hogy a hollandok meghúzzák-e azért...
nem feltétlen nyerő ez a "kiengedős" taktika, de valóban benne van a pakliban...
több mint 10 éve
gyönyörűen tolódnak majd fel a hazatartó gépre... 😊ezt nem teljesen értem azért...Bevetik a tolódást és mindenkit sokkolnak, főleg magukat.ulpianus
milyen nagy lehetőség?yooker
több mint 10 éve
Ha nem verik öttel Chilét, nem lesz a saját kezükben a sorsuk.Amúgy a spanyolok hiába verik Chilét és az auszikat, a hollandok simán kipottyanthatják őket egy Chile elleni vereséggel..akkor is ha a spanyolok javítanak a gólarányon?yooker
Mondjuk én most a két győzelmet is megkérdőjelezem, csak zárójelben jegyzem meg a fentieketgabokocka
több mint 10 éve
Del Bosque-t tartom olyan kaliberű edzőnek, hogy összekapja őket. Ő az a Real edző akit nagyon tiszteltem és becsültem és még az ő idejében majdnem jobban drukkoltam a Realnak mint a Barcának 😛 (mondjuk nem volt úgy nehéz, hogy egy általam nagyon nem szeretett bizonyos Van Gaal nevű egyén ült a padon) Úgyhogy kicsit miatta is bízom benne összekapják magukat. S még abban, hogy nem jönnek elő mindenféle idióta Barca-Real ellentétek.
több mint 10 éve
A bemutatott edzők közül Bielsa életútja és felfogása tetszett a legjobban, a chilei mester az ő hű követője, szóval nem aggódom 😊 a spanyolokat jól fel kell az elején húzni (nem nehéz feladat amúgy sem), aztán a többi már megy magátólsztem ez az óriási égés felrázza azért őket!Hogy a spanyolok abszolút verhetőek, kérdés, ehhez képest passzív vagy agresszív taktikával állnak fel ellenükbaggioNa most még kíváncsibb lettem, mit tud Chile, remélem - bár szinte elképzelhetlennek tartom - nem fossák össze magukat a nagy lehetőségtőlbaggioezt nem teljesen értem azért...
milyen nagy lehetőség?yooker
amúgy mit ír a könyv ? mi lenne a nyerő taktika chilének?😉yooker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal