NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Mondjuk egy ugyanilyen szabálytalanságra kapta Kimmich a sárgát nyilván Olmo megússza
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Németek vissza is álltak őrizni az ikszet ilyenkor jön egy spanyol gól
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Hülye belgák nem bírják elviselni a vereségetLots of trouble in Brussels tonight after Morocco's win against Belgium. #BEL | #MAR | #FIFAWorldCup pic.twitter.com/yomgtfh1GE
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 27, 2022
Sixo
több mint 2 éve
Lots of trouble in Brussels tonight after Morocco's win against Belgium. #BEL | #MAR | #FIFAWorldCup pic.twitter.com/yomgtfh1GE
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 27, 2022
több mint 2 éve
Miért nem Günter???
több mint 2 éve
TD volt az nézd meg megint.FG volt csak te 😊pont átkapcsoltam a Bengals meccsre 😕TD van ott nézd meg gyorsan megint.
NB2
Sixo
NB2
több mint 2 éve
FG volt csak te 😊pont átkapcsoltam a Bengals meccsre 😕TD van ott nézd meg gyorsan megint.
NB2
Sixo
több mint 2 éve
deyell
11 702
ez is jó faszság amúgy fantasyben. amíg Jordi Alba pályán volt a spanyolok nem kaptak gólt. miután lement, azután egyenlítettek a németek. ezért miért kell elvenni tőle a clean sheetért járó pontokat?
choose life
több mint 2 éve
Flickrol vmit tudhat ez a Hofmann esküszöm
több mint 2 éve
pont átkapcsoltam a Bengals meccsre 😕TD van ott nézd meg gyorsan megint.
NB2
több mint 2 éve
pont átkapcsoltam a Bengals meccsre 😕
több mint 2 éve
Lesnek tűnt eloben
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Gondolom les
több mint 2 éve
Én Szenegálon és Ghánán éreztem.Egy európain sem érzem, h megszakadnaLehet, hogy semmi köze hozzá, nem a tutit akarom megmondani.Hazard is milyen jól megmondta aztán meg …Én istenbizony nem akarom bizonyos megmondóemberek véleményét visszhangozni, de valahogy azok a komolyabb csapatok, akik a kelleténél szerintem kissé többet és hangosabban foglalkoztak pályán kívülre tartozó dolgokkal, most inkább becsődölnek a pályán: németek, dánok, elég látványosan.De a kurva anyjukat, h ilyen kibaszott kényelmesekSoha többet nem fogadok németekre2018 óta én se nagyon szoktam.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Kampman
csebi
Csak valahogy tényleg nem látom az Irántól, Marokkótól vagy akár a szaúdiaktól látott küzdőszellem töredékét sem a németeken.
Kampman
Willie Parker
több mint 2 éve
FranciákEgy európain sem érzem, h megszakadnaLehet, hogy semmi köze hozzá, nem a tutit akarom megmondani.Hazard is milyen jól megmondta aztán meg …Én istenbizony nem akarom bizonyos megmondóemberek véleményét visszhangozni, de valahogy azok a komolyabb csapatok, akik a kelleténél szerintem kissé többet és hangosabban foglalkoztak pályán kívülre tartozó dolgokkal, most inkább becsődölnek a pályán: németek, dánok, elég látványosan.De a kurva anyjukat, h ilyen kibaszott kényelmesekSoha többet nem fogadok németekre2018 óta én se nagyon szoktam.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Kampman
csebi
Csak valahogy tényleg nem látom az Irántól, Marokkótól vagy akár a szaúdiaktól látott küzdőszellem töredékét sem a németeken.
Kampman
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Egy európain sem érzem, h megszakadnaLehet, hogy semmi köze hozzá, nem a tutit akarom megmondani.Hazard is milyen jól megmondta aztán meg …Én istenbizony nem akarom bizonyos megmondóemberek véleményét visszhangozni, de valahogy azok a komolyabb csapatok, akik a kelleténél szerintem kissé többet és hangosabban foglalkoztak pályán kívülre tartozó dolgokkal, most inkább becsődölnek a pályán: németek, dánok, elég látványosan.De a kurva anyjukat, h ilyen kibaszott kényelmesekSoha többet nem fogadok németekre2018 óta én se nagyon szoktam.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Kampman
csebi
Kampman
több mint 2 éve
Na ez pont annyira volt szabad, mint amennyire jól sikerült elvégezni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
semmi köze, egymástól független események, ha 2014-ben lett volna ez ugyanúgy megmondták volna, oszt ugyanúgy megnyerik. 2018-ban meg ugyanolyan szarok voltak anélkül isÉn istenbizony nem akarom bizonyos megmondóemberek véleményét visszhangozni, de valahogy azok a komolyabb csapatok, akik a kelleténél szerintem kissé többet és hangosabban foglalkoztak pályán kívülre tartozó dolgokkal, most inkább becsődölnek a pályán: németek, dánok, elég látványosan.De a kurva anyjukat, h ilyen kibaszott kényelmesekSoha többet nem fogadok németekre2018 óta én se nagyon szoktam.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Komoly hogy mennyire nincs német pad, muszájból beküldik az embereket,de látszik hogy ők sem hiszik el,hogy bármit hozzá tudnak tenni.Brandt mellőzését nem értem …
kapitnono
több mint 2 éve
Kampman
28 366
Lehet, hogy semmi köze hozzá, nem a tutit akarom megmondani.Hazard is milyen jól megmondta aztán meg …Én istenbizony nem akarom bizonyos megmondóemberek véleményét visszhangozni, de valahogy azok a komolyabb csapatok, akik a kelleténél szerintem kissé többet és hangosabban foglalkoztak pályán kívülre tartozó dolgokkal, most inkább becsődölnek a pályán: németek, dánok, elég látványosan.De a kurva anyjukat, h ilyen kibaszott kényelmesekSoha többet nem fogadok németekre2018 óta én se nagyon szoktam.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Kampman
csebi
több mint 2 éve
Komoly hogy mennyire nincs német pad, muszájból beküldik az embereket,de látszik hogy ők sem hiszik el,hogy bármit hozzá tudnak tenni.
több mint 2 éve
Hazard is milyen jól megmondta aztán meg …Én istenbizony nem akarom bizonyos megmondóemberek véleményét visszhangozni, de valahogy azok a komolyabb csapatok, akik a kelleténél szerintem kissé többet és hangosabban foglalkoztak pályán kívülre tartozó dolgokkal, most inkább becsődölnek a pályán: németek, dánok, elég látványosan.De a kurva anyjukat, h ilyen kibaszott kényelmesekSoha többet nem fogadok németekre2018 óta én se nagyon szoktam.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Kampman
több mint 2 éve
az nem, de miért 0-1 után állnak neki focizni. vicc, de a 2. félidőben is jók voltak, elsőben viszont csalták a focit sajnaúgy látszik a bayern playák is olyanok mint a citysek. Egí rendszerben tudnak focizni, azon kívül elfogy a tudomány... faszom. Sima németet vártamCsak ok ebben a rendszerben vertek meg a világot, viszont most ott volt a labda az xhez, az nem flick hibája h mindent is kihagynak
eaglesmcnabb
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Kampman
28 366
Én istenbizony nem akarom bizonyos megmondóemberek véleményét visszhangozni, de valahogy azok a komolyabb csapatok, akik a kelleténél szerintem kissé többet és hangosabban foglalkoztak pályán kívülre tartozó dolgokkal, most inkább becsődölnek a pályán: németek, dánok, elég látványosan.De a kurva anyjukat, h ilyen kibaszott kényelmesekSoha többet nem fogadok németekre2018 óta én se nagyon szoktam.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker