Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Gól? Ilyet is szabad? Akkor gól.
több mint 2 éve
Nem értem. Mi a baj ezzel az olcsó hamburgerrel?player.hu/sport-3/hamburger-katari-focivebe
több mint 2 éve
ezt utálom az arabokban, minden kis fiszfasz sérülésből akkor teátrális dolgot kreálnakemiatt ha tényleg valami nagy baj van, már el se hiszed
több mint 2 éve
mi '86 június 6-án vertük 2-0-ra Kanadát (utolsó győzelem a vb-n), ők június 7-én 1:0-ra Portugáliát, oké, túloztam 😊ja most néztem rá, emlékeimben a 82-es bronz rémlett, de azóta mintha ki se jutottak volna soha, pedig közel sem erről van szóMondjuk ők 86-ban továbbjutottak a csoportból... és 82-ben még elég jó volt ami megmaradt az ő Aranycsapatukból.A lengyelek is szinte minden tornán alulteljesítenek.szerintem ők régebben játszottak utoljára jól (mit jól, elfogadhatóan) vb-n, mint mi
Kampman
az első 20 perc alapján elképzelni nem tudom, hogy nyernék meg ezt a meccset, pedig nem Franciaország az ellenfél...
r.baggio
Igor
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kampman
28 359
A 90-es évek nekik is egy nagy sötét folt, ahogy látom.ja most néztem rá, emlékeimben a 82-es bronz rémlett, de azóta mintha ki se jutottak volna soha, pedig közel sem erről van szóMondjuk ők 86-ban továbbjutottak a csoportból... és 82-ben még elég jó volt ami megmaradt az ő Aranycsapatukból.A lengyelek is szinte minden tornán alulteljesítenek.szerintem ők régebben játszottak utoljára jól (mit jól, elfogadhatóan) vb-n, mint mi
Kampman
az első 20 perc alapján elképzelni nem tudom, hogy nyernék meg ezt a meccset, pedig nem Franciaország az ellenfél...
r.baggio
Igor
r.baggio
több mint 2 éve
ja most néztem rá, emlékeimben a 82-es bronz rémlett, de azóta mintha ki se jutottak volna soha, pedig közel sem erről van szóMondjuk ők 86-ban továbbjutottak a csoportból... és 82-ben még elég jó volt ami megmaradt az ő Aranycsapatukból.A lengyelek is szinte minden tornán alulteljesítenek.szerintem ők régebben játszottak utoljára jól (mit jól, elfogadhatóan) vb-n, mint mi
Kampman
r.baggio
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Mondjuk ők 86-ban továbbjutottak a csoportból... és 82-ben még elég jó volt ami megmaradt az ő Aranycsapatukból.A lengyelek is szinte minden tornán alulteljesítenek.szerintem ők régebben játszottak utoljára jól (mit jól, elfogadhatóan) vb-n, mint mi
Kampman
r.baggio
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Brazíliában már félúton vannak a tankerhajók.?
Tony Adams
több mint 2 éve
Kampman
28 359
2016-ban nem, de csak az az egy kivétel van az elmúlt 25 évből.A lengyelek is szinte minden tornán alulteljesítenek.Szinte?
Kampman
warr_b
több mint 2 éve
82-es vb?A lengyelek is szinte minden tornán alulteljesítenek.Szinte?
Kampman
warr_b
A '74-est asszem ők is alultekintésnek tartják.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
A lengyelek is szinte minden tornán alulteljesítenek.szerintem ők régebben játszottak utoljára jól (mit jól, elfogadhatóan) vb-n, mint mi
Kampman
---
több mint 2 éve
Megraktam az 1,5 undert meg a szaúdi győzelmet, szóval... 🤣
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
A lengyelek is szinte minden tornán alulteljesítenek.Szinte?
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Brazíliában már félúton vannak a tankerhajók.
több mint 2 éve
kocsit, házat, asszonyt a polák pirosra
több mint 2 éve
A hangulat nagyon fasza
több mint 2 éve
Nehéz kérdés, melyik csapatnak van jobb zenésze, Cash vagy Kanno... hmm.
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Még gyorsan 4-5 sárga, aztán favágás helyett lehet foci is lesz.
több mint 2 éve
Kampman
28 359
A lengyelek is szinte minden tornán alulteljesítenek.
több mint 2 éve
hát akik fiatalok és demokraták és cimbik a polákokkal (bár most nem annyira)kitagad a párt, ha ma a szaúdiaknak szurkolok?Milyen párt?
NB2
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Lambót is szeretnének a játékosok úgy látom.