Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Spain XI has Azpi at RB, Rodrigo at CB, Olmo in attack and Asensio as false nine! pic.twitter.com/VYFQyAF2Ve
— Dermot Corrigan (@dermotmcorrigan) November 23, 2022
több mint 2 éve
Tizit miért nem ismétlik?Szerinted?
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
18 éves és 3 napos, én olyan korban még pelenkát viseltem és járni tanultam ...ő meg szopik
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Nagyon hiányzik ebből a csapatból egy olyan technikás, képzett, finom megoldásokat használó csatár mint ami Carsten Jancker volt annóLehet, de ma így is 3-0ra vezethettek volna simán
🤣
Kúrfürst briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Szintén zenészelső meccs amire fogadtam a vb-n, de valszeg az utolsó is 😀nekem hétfőn jött minden, azóta akkora homály, mint egyszeri novemberi reggel a Mátrában
eaglesmcnabb
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nagyon hiányzik ebből a csapatból egy olyan technikás, képzett, finom megoldásokat használó csatár mint ami Carsten Jancker volt annó🤣
több mint 2 éve
iptv internetprotokoll, digi meg kábel, így akkor azért érthetőTelekom késik: pl. 15 másodperces késésben van a Digihez képest, legalábbis a vasárnapi NFL-nél biztosan.Passz, telekom iptv,de pont ránéztem eredmenyek.com ra,és már írta a gólt,pedig még csak akkor ívelték fel.azt hogy?😊eredmenyek.com fél perccel előbb írta, hogy 2-1 mint az m4sport.hu-n láttam volna 😕Ne aggódj tvn is ugyanúgy késett
NB2
kapitnono
NB2
kapitnono
Dzsokijuing
több mint 2 éve
18 éves és 3 napos, én olyan korban még pelenkát viseltem és járni tanultam ...
több mint 2 éve
Telekom késik: pl. 15 másodperces késésben van a Digihez képest, legalábbis a vasárnapi NFL-nél biztosan.Passz, telekom iptv,de pont ránéztem eredmenyek.com ra,és már írta a gólt,pedig még csak akkor ívelték fel.azt hogy?😊eredmenyek.com fél perccel előbb írta, hogy 2-1 mint az m4sport.hu-n láttam volna 😕Ne aggódj tvn is ugyanúgy késett
NB2
kapitnono
NB2
kapitnono
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Érik az argentin fritz vb döntő
több mint 2 éve
Őshonos németek.
több mint 2 éve
de amúgy ilyenkor a kapus (Neuer) keze miért a teste mellett van?józan ésszel azt gondolnám, hogy felemelem, azzal is nagyobb részt fedek le
több mint 2 éve
nem láttuk a visszanézés miatt a 11es szitut ... 1-3 lesz?
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
első meccs amire fogadtam a vb-n, de valszeg az utolsó is 😀Milliókat hoz Japán? Ügyes, a kiszállás jó döntés.
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
meg rüdiger, meg ez a szőke faszi a gólnál stb...nagyképűek a németek mint a szar1-0nal Hoffman nem nagykepuskodik akkor mar vege lenne ...
peach
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
első meccs amire fogadtam a vb-n, de valszeg az utolsó is 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Passz, telekom iptv,de pont ránéztem eredmenyek.com ra,és már írta a gólt,pedig még csak akkor ívelték fel.azt hogy?😊eredmenyek.com fél perccel előbb írta, hogy 2-1 mint az m4sport.hu-n láttam volna 😕Ne aggódj tvn is ugyanúgy késett
NB2
kapitnono
NB2
több mint 2 éve
nagyképűek a németek mint a szar1-0nal Hoffman nem nagykepuskodik akkor mar vege lenne ...
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Balfasz banda, már unalmas beírni, essenek ki a picsába.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Bazsinho
1 005
Tok mindegy, le kellett volna védekezni.Ez a sloterberg vagy ki is, olyan balek hogy nem az igaz. Meg is érdemlikSule ragadt be, o hibaja
Bazsinho
csebi
Sule is Dortmundos latszik
több mint 2 éve
nagyképűek a németek mint a szar
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
azt hogy?😊eredmenyek.com fél perccel előbb írta, hogy 2-1 mint az m4sport.hu-n láttam volna 😕Ne aggódj tvn is ugyanúgy késett
NB2
kapitnono
több mint 2 éve
amúgy az becsülendő, hogy nem akart elesni, schlotterback annyit rángatta, hogy ha elesik fixen 11es, de ő inkább gólt rúgott