NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 374
Hát ez a Spurs kezdő nem túl sok bizakodásra ad okot.

Ok, h Bergvall jó formában van, de Maddisont szívesebben láttam volna azért egy derbin.
Duff
Mindenki sérült. Védőből a kezdőn kívül egy korosztályos gyerek van és kész. Ange széthajtotta az egész keretet.
Sixo
Nálunk meg a támadóknál van ez. Szóval megvagyunk 😊
Heisman nádor
Lényegtelen, mert nem ezen fog múlni, de az Arsenalban a kezdőből csak Saka meg talán a balhátvéd hiányzik. A spursnel meg konkrétan a fél kezdő.
11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 436 — LIGHTS OUT!

Ok, h Bergvall jó formában van, de Maddisont szívesebben láttam volna azért egy derbin.
Duff
Mindenki sérült. Védőből a kezdőn kívül egy korosztályos gyerek van és kész. Ange széthajtotta az egész keretet.
Sixo
Heisman nádor
Nwaneri, Jesus, Saka,3 ebből 1 kezdő vs Vicario, Romero, Udogie, van de Ven, Forster, Ben Davies, 6 ebből 4 kezdő. Szerintem még csak nem is hasonló a kettő.

11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 089 — "Montoya por favor!"

Duff
Sixo

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 886 — Kinek mit intézett a kormánya
Az a buzi Celtic tegbap egy 94. percben lőtt tizivel egyenlített… vicc
- JC6
Derbynek nagy hete volt, X mindkét nagy ellen.

Poloska vagyok.
11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 561
Az a buzi Celtic tegbap egy 94. percben lőtt tizivel egyenlített… vicc
11 hónapja

Duff

11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 089 — "Montoya por favor!"
Sokat kritizáltam itt azokat a szurkolókat akik fütyültek otthon ellenünk a szurkolás helyett amikor nem náluk volt a labda, de borzalmas hogy az Emirates is kezdte ezt az előbb

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Már nem. Jó hogy beírtam. 😂

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Ma úgy döntöttem, amolyan második csapatként elkezdem követni a Bolognát. Ne kérdezzétek miért, én sem tudom.

Szóval nézem is az Inter elleni meccsüket. 15 perc után vezetnek. ☺️

11 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 374

11 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
MU-nál úgy vélik nincs elég sérült belső védőjük, így hát úgy döntöttek, hogy felkeresik a Barca vezetését és komolyan érdeklődnek Christensen iránt, aki augusztus óta achilles ín sérülés miatt nem játszott egy percet sem.
Sixo
Amúgy mióta Amorim van, azóta egészen visszaestek a sérülések. Kopp kopp kopp...

11 hónapja
MU-nál úgy vélik nincs elég sérült belső védőjük, így hát úgy döntöttek, hogy felkeresik a Barca vezetését és komolyan érdeklődnek Christensen iránt, aki augusztus óta achilles ín sérülés miatt nem játszott egy percet sem.

11 hónapja
Pletykák!!!

- A MU kinézte magának, a Parma kiválóan startoló japán kapusát, Zion Suzukit. A csoki kapust 40 misre taksálják.
- McTominay megpróbálja rávenni Garnachot, hogy csatlakozzon ő is a Napolihoz. A 70 misi értéke nagy akadálya lehet az üzletnek.
- AC Milan 25+10 misi ajánlatot tett Frenkie de Jongért a Barcának, de a katalánok visszautasították az ajánlatot, 45 alatt nem eladó.
- A Chelsea kiszemeltje, Marc Guehi nem valószínű, hogy szezon közepén el akarna menni a Crystal Palacetól.
- Vitor Reis, a City új kiszemeltje orvosira érmezik. A Palmeiras belső hátvédje közel 30at fog kóstálni.
- Aurelian Tschouameni, a Real középpályása, több csapat számára is kiemelt célpont. Ilyen pl a PSG, a Pool és a City.
- Az Arsenal Jesus sérülése után a Marseille csatárát Elye Wahit nézte ki magának. West Ham is bejelentkezett a támadóért.
- Nkunku nagyon menni akar a Bayernhez, már meg is egyezett a bajor klubbal. Viszont a Chelsea és a Bayern között még nem teljes az egyetértés.
- Több Barca játékost is hírbe hozta szaudi klubbokkal. Mivel így sem tudja beregisztrálni a játékosait, érthető lenne pár játékos eladása. Raphinha, Frenkie de Jong, Lewa, Christensen vagy Ansu Fati is a kívánságlistákon szerepel.
- A Pool elkezdte a tárgyalásokat, a nyáron szabadügynökké váló Joshua Kimmichhel.
- A Wolves középpályásáért, Joao Gomesért, a Mu és a Pool is nagyon élénken érdeklődik.
- A Pool a német másodosztályból akar csatár igazolni. 19 éves Stefanos Tzimas a PAOKból van kölcsönbe a Nürnbergnél.
- A kolumbiai Richard Rios kegyeiért 3 PL csapat is küzd, a Spurs, az Everton és a Forest.
- A Leipzignél mellőzött csatárért, Andre Silváért érdeklődik a West Ham.
- Szintén West Hamhez köthető, hogy 40 misi ajánlottak Jhon Duranért a Villának.
- Villa 20 misit sem sajnálna az Almeria jobb hátvédjéért, Marc Pubillért. Kisebb problémájuk, hogy a Barca is kinézte magának.
- Milwall szélsőjéért, Romain Esseért a Bournemouth és a Palace is harcba szállt.
- A MU a Betisbe tervezi kölcsönbe adni Antonyt. A fizetés nagyobb részét még így is a vörösök fizetnék.

11 hónapja
Tegnap Salah nem jegyzett sem gólt sem gólpasszt.
Idén ez volt a 3(!) ilyen meccse a bajnokságban.
alatriste
Slot meccs utáni nyilatkozata alapján pedig rohadtul senkit nem fog igazolni a csapat a télen.
Végül is, minden fasza és minden jó, elvégre első helyen állnak.

11 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Tegnap Salah nem jegyzett sem gólt sem gólpasszt.
Idén ez volt a 3(!) ilyen meccse a bajnokságban.

Liverpool Fc
11 hónapja
YoungZeeZee 9 412
Forest azt játszotta mint a Rossi féle válogatott....találjunk egy gólt és utána védekezés életre halálra....
ThundersNFL a Paraszt
Tehetségdeficitnél általában ez szokott lenni
slowmotion
Mi nyertünk úgy sulibajnokságot kispályán!, hogy a 6 meccsen ötször 1-0 volt, egyszer 2-0.
Miközben voltak 7-5-ös, meg 9-1-es meccsek. (3 csoportmeccs, 3 egyenes kiesés.)
(Egyéni képességek alapján nyilván top4 nem lettünk volna.)

Azért egy jó/sikeres csapat ismérve alapvetően a stabil védekezés, pláne nagypályán, ahol azért nem hullanak szakadatlanul a gólok, és ha nem kapsz gólt, akkor veszíteni se fogsz.
Ránéztem a topbajnokságok tabelláira, ha lenne egy csapat minden meccsen 0-0-val, az középmezőny alja lenne, ha néha nyernének, akkor meg középmezőny teteje. A görögök EB győzelmekor az utolsó 3 egyenes kieséses meccsük 1-0 volt. Ez a tuti győzelmi recept: nem kapni gólt.
Őszentsége Sobri Jóska
Anno Kispest ifi A.
Fitos jozsef atvett minket telen. vmi 6 helyrol 2. 3. helyre felvitt azzal, hogy
sajat terfelunkre vissza.
edzesen lesetaltatta velunk, hogy hova kell mozogni ha a labda itt vagy ott van.veretlenek maradtunk.
ket gyors szelso. ha az ellenfel szogletzaszlojat megcelozza a vedo es "nincs ott" a szelsonk akkor a szelso hibaja.
celozd a hosszut ha lecsuszik bemegy a rovidbe.

egyszeru jatek ez.
11 hónapja
és ha nem kapsz gólt, akkor veszíteni se fogsz.
Őszentsége Sobri Jóska
Hmm. 💯

11 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Forest azt játszotta mint a Rossi féle válogatott....találjunk egy gólt és utána védekezés életre halálra....
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
Mi nyertünk úgy sulibajnokságot kispályán!, hogy a 6 meccsen ötször 1-0 volt, egyszer 2-0.
Miközben voltak 7-5-ös, meg 9-1-es meccsek. (3 csoportmeccs, 3 egyenes kiesés.)
(Egyéni képességek alapján nyilván top4 nem lettünk volna.)

Azért egy jó/sikeres csapat ismérve alapvetően a stabil védekezés, pláne nagypályán, ahol azért nem hullanak szakadatlanul a gólok, és ha nem kapsz gólt, akkor veszíteni se fogsz.
Ránéztem a topbajnokságok tabelláira, ha lenne egy csapat minden meccsen 0-0-val, az középmezőny alja lenne, ha néha nyernének, akkor meg középmezőny teteje. A görögök EB győzelmekor az utolsó 3 egyenes kieséses meccsük 1-0 volt. Ez a tuti győzelmi recept: nem kapni gólt.

11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 202 — The Mathematician
legalább nem kaptunk ki ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 416 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 416 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Forest kapus meg mindenre is odaér

Draft

11 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 098
Gravenberch most a másik CB?
így hogy CuJo beállt Diaz helyére
Negritis, a vajda
Iszonyat durvan tolja utoljara prime Van dykot lattam ennyire hiba nelkul lejatszani meccseket.
JéBé
tavaly szidtam mint a bokrot, de idén amit 6osban csinál az tanári
Negritis, a vajda
igen, a 2 holland (másik Cody) neked nagyon a begyedben van/volt 😊
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 202 — The Mathematician
Salah holnapig sem rúgna gólt
ThundersNFL a Paraszt
mikor véletlen kaput talál tuti hogy van ott egy kósza láb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Salah holnapig sem rúgna gólt

Draft