Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Fiola a végig a pályán lesz?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kerkez ledaralhatna Gulert amiert ilyen nagy a pofaja a semmire.Milyen semmire? lerugta a picsaba a magyar jatekos Gulert, aztan odament okoskodni Szoboszlai, amire Guler meg mondta, hogy maradjon csendben. 😀 Lehet, hogy a gyerek egy pocs, de ebben semmi nagypofaju sem volt.
Kenny
több mint 1 éve
Pedig már korábban játszatta…Én a Baloghot nem értem h véletlenül sem akarja kipróbálnién is ettől tartok...ok, nem tartunk ott, hogy nagyon sok jó jobbhátvéd legyen, de azért Fiola szintjét már néhányan biztosan hoznák...Akkor is behívná.Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?Abbahagyni a futballt?
Klaci79_egy poloska
szaba
Bálesz
Klaci79_egy poloska
csebi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Én a Baloghot nem értem h véletlenül sem akarja kipróbálnién is ettől tartok...ok, nem tartunk ott, hogy nagyon sok jó jobbhátvéd legyen, de azért Fiola szintjét már néhányan biztosan hoznák...Akkor is behívná.Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?Abbahagyni a futballt?
Klaci79_egy poloska
szaba
Bálesz
Klaci79_egy poloska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Kerkez ledaralhatna Gulert amiert ilyen nagy a pofaja a semmire.
több mint 1 éve
sokkal jobb helyzetben....bazi...ha Kerkeznek passzol Szabó már 1-0 😕Nem láttam, Kerkez a gólvonalon állt?
Klaci79_egy poloska
szaba
több mint 1 éve
bazi...ha Kerkeznek passzol Szabó már 1-0 😕Nem láttam, Kerkez a gólvonalon állt?
Klaci79_egy poloska
több mint 1 éve
bazi...ha Kerkeznek passzol Szabó már 1-0 😕
több mint 1 éve
én is ettől tartok...ok, nem tartunk ott, hogy nagyon sok jó jobbhátvéd legyen, de azért Fiola szintjét már néhányan biztosan hoznák...Akkor is behívná.Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?Abbahagyni a futballt?
Klaci79_egy poloska
szaba
Bálesz
több mint 1 éve
Ramadán
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mondjuk jobbak is voltunk az elso felidoben, azt nem lattam jonni, hogy osszeomlik a csapat a masodikban es kap tiz perc alatt kettot. 😀Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjakTehát kikapunk.
Stez
Az első meccsen is megírtad, hogy ótvar szarok a törökök, nincs miért aggódni, aztán kaptunk egy hármast 😀
Bálesz
több mint 1 éve
Akkor is behívná.Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?Abbahagyni a futballt?
Klaci79_egy poloska
szaba

több mint 1 éve
Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?tokmindegy mivan a mol ugyis befizet valakit az orkoktol.
Klaci79_egy poloska
több mint 1 éve
Nincs összefüggés, szar csapattól is ki lehet kapni.Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjakTehát kikapunk.
Stez
Az első meccsen is megírtad, hogy ótvar szarok a törökök, nincs miért aggódni, aztán kaptunk egy hármast 😀
Bálesz
több mint 1 éve
Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?Abbahagyni a futballt?
Klaci79_egy poloska
több mint 1 éve
Mi van??????
több mint 1 éve
Kétszer csak nem téved, mérnök.Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjakTehát kikapunk.
Stez
Bálesz
több mint 1 éve
Mit kellene csinálnia Fiolának a Dózsában, hogy Rossi azt mondja neki köszönjük, de most kipróbálunk mást?
több mint 1 éve
Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjakTehát kikapunk.
Stez

több mint 1 éve
hat Gazdag nem lett gyorsabb kint😀Én tehetek róla, sajnálom…
Kenny
Rossi olvasta itt a megjegyzésem és egyből adja a perceket Neki. 😎😎
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
hat Gazdag nem lett gyorsabb kint😀varga sem ügyesebb
Kenny
több mint 1 éve
Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjak
több mint 1 éve
Garbage time-ban csöcsök mehetnek?Csak ha Hunyadibol vannak
Vitézlő Titoknok tomz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.