Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
valóban nem 30, mert 35Tuti nem annyit. Angol, a PL-be ölni fog érte a középcsapatok.30 milliót...mi egy Odobertért kifizettünk ennyitEz a Rashford tényleg ekkora spíler?Dörzsöli a markát a MU, hogy mennyi sok pénzt fog kapni érte.
szaba
Sixo
Klaci79
Sixo
5 hónapja
Már ha haza akar menni. Nincs vételi opciója a katalányoknak?Tuti nem annyit. Angol, a PL-be ölni fog érte a középcsapatok.30 milliót...mi egy Odobertért kifizettünk ennyitEz a Rashford tényleg ekkora spíler?Dörzsöli a markát a MU, hogy mennyi sok pénzt fog kapni érte.
szaba
Sixo
Klaci79
Sixo
5 hónapja
Tuti nem annyit. Angol, a PL-be ölni fog érte a középcsapatok.30 milliót...mi egy Odobertért kifizettünk ennyitEz a Rashford tényleg ekkora spíler?Dörzsöli a markát a MU, hogy mennyi sok pénzt fog kapni érte.
szaba
Sixo
Klaci79
5 hónapja
30 milliót...mi egy Odobertért kifizettünk ennyitEz a Rashford tényleg ekkora spíler?Dörzsöli a markát a MU, hogy mennyi sok pénzt fog kapni érte.
szaba
Sixo
5 hónapja
Ez a Rashford tényleg ekkora spíler?Dörzsöli a markát a MU, hogy mennyi sok pénzt fog kapni érte.
szaba
5 hónapja
Ez a Rashford tényleg ekkora spíler?
5 hónapja
Na, találjátok ki, mikor halt be fél percre a stream a Barca-meccsen!Az ivószünetben?
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Na, találjátok ki, mikor halt be fél percre a stream a Barca-meccsen!tippelhetek? 😀
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Na, találjátok ki, mikor halt be fél percre a stream a Barca-meccsen!
5 hónapja
azt hittem les volt, de így hogy nem, hát ez nem volt egy csúnya gól
5 hónapja
ha nem volt les akkor szép, és inkább nem az
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Én a Juve meccset nézem az akadás nélkül megy kezdés óta. Ha megakar és ki szoktam x-elni az adott meccset és újra megnyitom.mióta elkezdődött a meccs, nem működik a streamvan esetleg valakinek stream-je a barca-psg-hez?www.plplayer.com/
Szesze
Sixo
Klaci79
5 hónapja
A szakma csodákra képesnem futott ennyit a Fradiban összesen, mint ezen a két BL meccsen 😀szóval 2 meccs után 6 ponttal állhat a Qarabag.Kady kb. soha nem játszott így a Fradiban - labda ellen.
Kenny
Sinisa
Kenny
5 hónapja
mióta elkezdődött a meccs, nem működik a streamvan esetleg valakinek stream-je a barca-psg-hez?www.plplayer.com/
Szesze
Sixo
5 hónapja
Tettem egy 4,5 overt a Barca vs PSG re. Hátha 😅
5 hónapja
ezt vírusosnak érzékeli nálam 😕van esetleg valakinek stream-je a barca-psg-hez?www.plplayer.com/
Szesze
Sixo
5 hónapja
Jamal..mit csinált
5 hónapja
van esetleg valakinek stream-je a barca-psg-hez?
5 hónapja
kis vörös cuki a studióban (tudom hogy volt már említve a neve) de a kiejtése katasztrófa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Igennem futott ennyit a Fradiban összesen, mint ezen a két BL meccsen 😀szóval 2 meccs után 6 ponttal állhat a Qarabag.Kady kb. soha nem játszott így a Fradiban - labda ellen.
Kenny
Sinisa
Kenny
És dinamikus, akar, küzd
Nálunk meg kb. 4 hónapig csak a túlsúllyal küzdött, és mire télre formába jött, már csomagolhatott is.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
5 hónapja
nem futott ennyit a Fradiban összesen, mint ezen a két BL meccsen 😀szóval 2 meccs után 6 ponttal állhat a Qarabag.Kady kb. soha nem játszott így a Fradiban - labda ellen.
Kenny
Sinisa
5 hónapja
szóval 2 meccs után 6 ponttal állhat a Qarabag.Kady kb. soha nem játszott így a Fradiban - labda ellen.
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.