Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
www.goal.com/en/amp/news/liverpool-back-proposals-big-changes-english-football/186mn0qzgv4r9155ddtgot3cslönmagában nem biztos, hogy hülyeség. a többi nagy bajnokság közül csak a francia megy húsz csapattal, de pl a spanyol, olasz, német nem. nekik csak 34 meccset kell játszani, plusz ugye csak egy kupasorozatuk van. azért az csak bajnokiban 4 meccs mínusz, még a karácsonyi meccs / 3 napos sebességgel számolva is két hét pihenő.
Hát izé...
warr_b
több mint 5 éve
www.goal.com/en/amp/news/liverpool-back-proposals-big-changes-english-football/186mn0qzgv4r9155ddtgot3cslHát izé...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Tegye fel a kezét akit fogadàsi szemponton kívül ez a mai Szerbek meg az Oroszok elleni meccs izgat? 😊 őszintén szólva, persze jó ha nyerünk de engem most ez nem hoz lázba.A szerbekkel utoljára a 12-1-es pótselejtezőn játszottunk, jó lenne látni, hogy azóta mennyit fejlődtünk mi (mínusz Illés Béla) és mennyit ők (mínusz Montenegró és Koszovó)
dande
több mint 5 éve
Tegye fel a kezét akit fogadàsi szemponton kívül ez a mai Szerbek meg az Oroszok elleni meccs izgat? 😊 őszintén szólva, persze jó ha nyerünk de engem most ez nem hoz lázba.
több mint 5 éve
Ha jól láttam az a UEFA.tv-n lesz 😉Az is színvonal hogy egy magyar sportcsatorna élőben Feröer-szigetek - Lettország meccset ad. Ennyire focibuzi ország nem lehetünk.Adhatnák a Liechtenstein-Gibraltárt is 😁
Mikey
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
És az ismétlések mikor lesznek?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Lám, a klubfutballos sikerek nem járnak kéz a kézben a nemzeti válogatott fejlődésévelCiprus amúgy mikor lett ennyire szar? Most nézem, az acélos csoportban Luxemburg, Azerbajdzsán és Montenegró ellen három zakó, nulla rúgott gól.Luxemburg-Ciprus félidőben 3-0, az azért korrekt.Csak kettő, a harmadikat nem adták meg
warr_b
warr_b
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Az is színvonal hogy egy magyar sportcsatorna élőben Feröer-szigetek - Lettország meccset ad. Ennyire focibuzi ország nem lehetünk.Adhatnák a Liechtenstein-Gibraltárt is 😁
Mikey

több mint 5 éve
Az is színvonal hogy egy magyar sportcsatorna élőben Feröer-szigetek - Lettország meccset ad. Ennyire focibuzi ország nem lehetünk.Nem hiszem hogy ez az indok szerintem. Gondolom megvették ezt a sorozatot, nincs más amit adni tudnának és ilyenkor nyomatni kell azt a végtelenségig, még ha kb. senkit nem is érdekel.😊
Mikey
több mint 5 éve
Az is színvonal hogy egy magyar sportcsatorna élőben Feröer-szigetek - Lettország meccset ad. Ennyire focibuzi ország nem lehetünk.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Kiégtek a Magyarok elleni diadal utánCiprus amúgy mikor lett ennyire szar? Most nézem, az acélos csoportban Luxemburg, Azerbajdzsán és Montenegró ellen három zakó, nulla rúgott gól.Luxemburg-Ciprus félidőben 3-0, az azért korrekt.Csak kettő, a harmadikat nem adták meg
warr_b
warr_b
warr_b

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Ciprus amúgy mikor lett ennyire szar? Most nézem, az acélos csoportban Luxemburg, Azerbajdzsán és Montenegró ellen három zakó, nulla rúgott gól.Luxemburg-Ciprus félidőben 3-0, az azért korrekt.Csak kettő, a harmadikat nem adták meg
warr_b
warr_b

több mint 5 éve
Luxemburg-Ciprus félidőben 3-0, az azért korrekt.Csak kettő, a harmadikat nem adták meg
warr_b

több mint 5 éve
Luxemburg-Ciprus félidőben 3-0, az azért korrekt.

több mint 5 éve
Nezek egy sorozatot Netflixen. Edzokrol. A focis resz Jose Muringyo. Az az ember egy legenda vazze! Eltiltjak a csapattol. Erre a meccs elott, joval korabban bemegy az oltozobe, mert akkor meg nem nezi senki hol van. Lelkesiti a csapatot, jelen van. De rajonnek az UEFAnal, hogy miert nincs lelaton? Biztos az oltozoben bujkal. Bekuldenek valakit. Jose bebujik a szennyes ladaba, es ugy toljak ki onnan. Ez a ficko nem akarmi!Én is tervezem megnézni azt a miniseries-t, érdekesnek hangzik.
ulpianus
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 609
Nezek egy sorozatot Netflixen. Edzokrol. A focis resz Jose Muringyo. Az az ember egy legenda vazze! Eltiltjak a csapattol. Erre a meccs elott, joval korabban bemegy az oltozobe, mert akkor meg nem nezi senki hol van. Lelkesiti a csapatot, jelen van. De rajonnek az UEFAnal, hogy miert nincs lelaton? Biztos az oltozoben bujkal. Bekuldenek valakit. Jose bebujik a szennyes ladaba, es ugy toljak ki onnan. Ez a ficko nem akarmi!Csak eljart felette az ido vagyis keptelen megujulni.
ulpianus
több mint 5 éve
Nezek egy sorozatot Netflixen. Edzokrol. A focis resz Jose Muringyo. Az az ember egy legenda vazze! Eltiltjak a csapattol. Erre a meccs elott, joval korabban bemegy az oltozobe, mert akkor meg nem nezi senki hol van. Lelkesiti a csapatot, jelen van. De rajonnek az UEFAnal, hogy miert nincs lelaton? Biztos az oltozoben bujkal. Bekuldenek valakit. Jose bebujik a szennyes ladaba, es ugy toljak ki onnan. Ez a ficko nem akarmi!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 609
Egyik bulgar lap szerint a var elvett egy buntetetot.dikkk pont ez az h nem volt bunteto😀
több mint 5 éve
fun volt. meg simán benne lehet az, hogy akármilyen béna a védelem, a másik csapat be van oltva gól ellen.Merész vagy, azért egy kiengedőben lévő magyar válogatottnál bármikor benne van a gól. Meg amúgyis.Nekem Szalai Attila játéka nagyon tetszett LCB-ben, tökre Lipcse flashbackjeim voltak hétvégéről ezzel a Gulácsi-Orban védelemmel, mintha egy budget Halstenberget láttam volna játszani a ballábas passzaival 😃. Mondjuk a gólnál jól elváltotta magát ahogy kipusholt középpályára, de 3-0-nál igazából mindegy volt.dehogy volt mindegy, 2:0-nál megtettem a 3:0-ás végeredményt, 4,45-ös szorzó ment a levesbe
MarioAna
slowmotion
Toca
azokon a nehéz napokon... lehet, hogy túl korán jött a harmadik, a végén kontrából kellett volna lőni, és akkor 3:0 😊
több mint 5 éve
Merész vagy, azért egy kiengedőben lévő magyar válogatottnál bármikor benne van a gól. Meg amúgyis.Nekem Szalai Attila játéka nagyon tetszett LCB-ben, tökre Lipcse flashbackjeim voltak hétvégéről ezzel a Gulácsi-Orban védelemmel, mintha egy budget Halstenberget láttam volna játszani a ballábas passzaival 😃. Mondjuk a gólnál jól elváltotta magát ahogy kipusholt középpályára, de 3-0-nál igazából mindegy volt.dehogy volt mindegy, 2:0-nál megtettem a 3:0-ás végeredményt, 4,45-ös szorzó ment a levesbe
MarioAna
slowmotion
több mint 5 éve
Nekem Szalai Attila játéka nagyon tetszett LCB-ben, tökre Lipcse flashbackjeim voltak hétvégéről ezzel a Gulácsi-Orban védelemmel, mintha egy budget Halstenberget láttam volna játszani a ballábas passzaival 😃. Mondjuk a gólnál jól elváltotta magát ahogy kipusholt középpályára, de 3-0-nál igazából mindegy volt.dehogy volt mindegy, 2:0-nál megtettem a 3:0-ás végeredményt, 4,45-ös szorzó ment a levesbe
MarioAna
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 609
Gulacsi most nagyott nott a szememben. jo kapus, de a lipcsei vedelmmel kiegeszulve lett "ilyen" jo. Pont ahogy elemeztek, hogy az ottani vedelem nem hozza olyan sokszor nehez helyzetbe. kiszamithatobb egy-egy esemeny.Szoval ugy voltam vele, hogy o nem egy dibusz aki ha elkapja a fonalat akkor meccset hoz:pl molde ellen 1-1 bravur ami KELL
na hat gula hozta a meccset tegnap, mert szarok voltunk 😀
több mint 5 éve
3 meccsen is tizenegyesek vannak 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
a következő bő 40 napban még 5 (!) válogatott meccs, érdekes lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal