Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
a pártlap beindult...www.origo.hu/sport/futball/20180815-mol-vidi-bajnokok-ligaja-play-off-europa-liga-csoportkor-ff-malmo.html
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Szép volt Vidi!A győzelem elmaradása miatt elveszett koef pontokat sajnálom csak... kösz Dákó!
több mint 7 éve
Ennek a Negonak nem lehetne ajánlani valami NER részesedést, hogy hirtelen magyar legyen?
több mint 7 éve
Egyre kínosabban számomra ezek az emnétyes értékelések. Komolyan kellemetlenül érzem magam, hogy egy értelmes mondatot nem tudnak kinyögni. Hanyagolniuk kellene a sunyiba.Nem tudom, amúgy hallottátok-e a fergeteges csúti hang orkánt a tizinél.A magyar passzátszél söpört
végig a lelátón 😁
több mint 7 éve
TUDOM HOGY NEM TEHET A HANGJÁRÓL DE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAVégülis tud összetett mondatokban beszélni, unlike Böde. Aki röhögve mondja hogy egy büdös kukkot nem értett a szövkaptól
PRÓBÁLOK FELNŐNI A FELADATHOZ 😀😀😀DDD
bocsánat, teljesen kiégetett kiskokó nyilatkozata
shawnka
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 546
Le a kalappal a vidi elott, 2 eselyesebb csapatot kiutott. Lehet szidni, h anti focival, de gondolom ok is inkabb tamadnanak.A svedek johetnek barmilyen kifogassal 180 percet jatszottak, ugy mint a bolgar csapat is. 2x180percet nehez bemakolni...
több mint 7 éve
TUDOM HOGY NEM TEHET A HANGJÁRÓL DE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHACsórikám, múltkor még sírt is tán, az baszott kellemetlen volt. Most egész jó volt a hangja, alákevertek valami mélyítőt :d
PRÓBÁLOK FELNŐNI A FELADATHOZ 😀😀😀DDD
shawnka

több mint 7 éve
"A gól nélküli döntetlennel is csoportkörös a Mol Vidi FC"Csak elfogyott a nyál a felszopástól, az ömlengést holnap délutánra tartogatják
nem túl kreatív, biztos Stez van szolgálatban 😊
gordon
több mint 7 éve
Remélem jön majd a majmozás, meg a migránsozás a Vidi fodballistáira miután meglesz a csoportkör ugyanúgy, mint a VB győzelem után a fransziákra.Előbb a zöld fas... akarom mondani sasoknak ki kell találni pár kifogást, hogy az izraeliek mennyivel jobbak bárkinél, és csak azon múlt a dolog. Utána jöhet a negrozás
shawnka
több mint 7 éve
"A gól nélküli döntetlennel is csoportkörös a Mol Vidi FC"nem túl kreatív, biztos Stez van szolgálatban 😊
több mint 7 éve
Kiskokot simán nevezhetik az utánpótlás BL-be, ahogy kinéz meg ahogy beszél😂
több mint 7 éve
TUDOM HOGY NEM TEHET A HANGJÁRÓL DE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAPRÓBÁLOK FELNŐNI A FELADATHOZ 😀😀😀DDD
Szerkesztette: shawnka
több mint 7 éve
Azt hittem VB döntő van annyi hozzászólást rittyentettek itt össze😊Na most sorrendben haladjunk meg szépen? Még ki sem mentek a pályára, de már kiejted őket a BL-ből 😀
Legye csak szépen EL csoportkőr, haladjunk sorrendben...
NB2

több mint 7 éve
2Rule-Gaswerken Upcsút FC
több mint 7 éve
Azt hittem VB döntő van annyi hozzászólást rittyentettek itt össze😊Legye csak szépen EL csoportkőr, haladjunk sorrendben...
több mint 7 éve
Remélem jön majd a majmozás, meg a migránsozás a Vidi fodballistáira miután meglesz a csoportkör ugyanúgy, mint a VB győzelem után a fransziákra.
több mint 7 éve
M4 szagértői elvesztek a múltban: mit Videotonoznak itt össze-vissza?! Hol a MOL, baszod?Vidi, nem Videoton!!!
Fast Willie

több mint 7 éve
M4 szagértői elvesztek a múltban: mit Videotonoznak itt össze-vissza?! Hol a MOL, baszod?
több mint 7 éve
csak akkor rendeld ha 2ruleAzért ez nem közönség csalogató játéknem értem, ebben a pillanatban rendeltem magamnak egyedi MOL Videoton Football Club hazai mezt 22 490 forintért a vidishop.hu-ról.
zemanla
shawnka
több mint 7 éve
Kártya, h nem a Celtic jön. Érdekes lett volna a zöld csíkos mezes szurkolókat látni...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Védekezni mindenki tud. Ezt a Gyuri is megmondta.
több mint 7 éve
-Mit mondtál Lazovicnak, miután kihagyta a tizenegyest?- www.youtube.com/watch?v=ZU6aBhCj3Ig
több mint 7 éve
Nem 2rule aláöltözet volt Juhász Rolin.. 😕
több mint 7 éve
Kubatovéknak csak sikerült. Európai kupa csoportmeccs a Groupamaba.Adok 10 lájkot
tüsi91

több mint 7 éve
Akciós jegyeket tudok a Grupiba a Vidi-Madrid vérbosszú BL csoportmeccsre
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.