Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 464 — Cowboys fan
Azert az komoly, hogy majdnem ugyan annyi a Ludogorets-re az odds a Vidi ellen (1.20), mint a Sevilla-ra az Ujpest ellen (1.13). Raadasul az Ujpest gyozelemre 13as az odds, a Vidiere 15 😀
Borbinho
igazad van, szerintem is minimum 18,00 körüli oddsz kellene mindegyiknek, ellenkező oldalon meg 1,10 alatti.

a Rúdugróléc keretében csak brazilból van annyi, mint a Vidinél idegenlégiós összesen. nem azt mondom, mutatóba azért van néhány bolgár is a keretükben, de ezek vagy UP-korúak, vagy nem játszatott idősebbek.
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azert az komoly, hogy majdnem ugyan annyi a Ludogorets-re az odds a Vidi ellen (1.20), mint a Sevilla-ra az Ujpest ellen (1.13). Raadasul az Ujpest gyozelemre 13as az odds, a Vidiere 15 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 597
Dárdai lett a 2rule egyik reklámarca. (...)
Amadeus
Eddig is voltak érdekes nyilatkozatai, de legalább most már tudjuk mit gondol a dolgokról.
De az is meglehet, hogy fogalma sincs mi van itthon aztán apuka megmondja neki a tutit.
Nem mintha ne tudna olvasni...
Solymi
Apuka? Nehezen, tekintve, hogy egy eve sem hunyt el emlekeim szerint. Gondolom jo sok penzt kapott, aztan ennyi. Dardai sem hulye azert.
Stez
Akkor azért sorry, nem tudtam.
Pénz? Ugyan mennyit adhattak neki amiért hajlandó volt ezt tenni?
Azért a Herthánál biztos elég jól megfizetik.

Ha meg nem hülye és tudja mi folyik itthon és ettől függetlenül elfogadta a pénzt (mert ugye ha nem ő akkor majd más), azért az felvet pár kérdést.

Nem mintha ne lenne jó egy hazai sportszer gyártó/forgalmazó, dehát a NER országában tudjuk hogyan megy ez, szóval...

Ehh, ő dolga, csak akkor ne csodálkozzon ha nem fogom tárt karokkal fogadni és mosolyogni vagy jó véleménnyel lenni róla.
Solymi
Nem kap o olyan brutalis penzt a Bundesben azert. Magyar szemmel persze, oke, de a bajnoksag egyik legrosszabbul fizetett edzoje. Az ilyen reklamfilmekert meg azert hidd el, hogy siman odavagnak neki 50-60 milliot, a melo meg, ami benne van, az egynapos, leforgatjak annyi ido alatt. Jo buli ez Dardainak, es most Meszaros ide vagy oda, persze, rohog egy jot az ember, de nem nezem le Dardait ezert.

Ha csak belegondolok, hogy egynapi meloval konkretan megkeresek annyi penzt, amibol a Rozsadombon kapok egy korrekt lakast, azert en sem gondolkoznek sokat a dolgon. Az meg plusz, hogy ahogy Igor mondta, ezzel a huzassal a pixisben is ott marad. Es Dardai az, aki ellen nem nagyon fognak kikelni, hogy „na, o is becsicskult a vezernek es a gazszerelonek”.
Stez
nem kapsz te a rózsadombon 50 millióért lakást.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 573 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyugodj békében Szepesi Gyuri bácsi!

| gyalázat ami az nso fórumon megy |
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 200
kiderült honnan nyúlták az ötletet
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A City és a Wolves nagyon más kávéház. City előtte is stabil PL klub volt a 2000-es évek eleji feljutás óta. Én nem lepődnék meg, ha a Wolves igencsak a mezőny végében lenne, de ahhoz hogy valaki beugorjon stabilan közvetlen az elit mögé, ahhoz nagyon sok pénzt kell még elkölteni.

A PL-ből való kiesés pedig a legtöbb esetben nem jár azonnali retúr jeggyel vissza. A Villa Marton O Neill után indult egy masszív hanyatlásnak, aztán fiatalokkal+Bentekével még kétszer bennmaradtak, majd vettek ilyen Luna, Carles Gil, Carlos Sanchez, Veretout kaliberű srácokat, azt azzal a lendülettel ki is estek a picsába. A Wiganben nem sok pénz volt, de legalább nagyon sok feledhető külföldivel dobták tele a csapatot, ki is estek.

Az elmúlt 10 évből a Sheffield Utd, Charlton, Portsmouth, Wolves, Wigan, Bolton, Sunderland azok akik eszembe jutnak, s a PL-ből való kiesés után 2-3 évvel estek újabb ligát.

A Championshipbe nincsen nagy különbség a csapatok közt, nem hiába lehet egy erős tavaszi sorozattal 10-12 helyet javítani a pozíción, nem hiába van ott 1 csapat a playoffban mindig, akiket a liga aljába saccoltak. De pl. a Reading kb ugyanazon kerettel egy vesztes Playoff döntő után éppen csak a vonal felett maradt.
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Ezt a Richarlison to Everton dealt még most sem értem, 2-3 nap távlatából, főleg hogy ennyi pénzért.... jó oké hogy, Silva kiskedvence, de elmagyarázza nekem ezt valaki miért kellett ő még oda/mit fog játszani, miért jó ez az Evertonnak?
Igor
Én már a tavalyi igazolásokat se értettem. Éveken keresztül nem volt pénz, mégis egész hasznos kis játékosok jöttek, most meg valagszámra szórják a lóvét full középszerű arcokra....
gabokocka
Abba ki fogad velem, hogy a nagy latin bevásárlást tartó Wolverhampton 2025-re a harmadosztályban vagy még lejjebb lesz?
tüsi91
6-7 éves fogadást kötni? Pff...

Egyébként benne lennék... szerintem jól építkeznek, és azért League 1-ig visszaesni elég nehéz lenne, még akkor is ha a Fosun kiszállna a csapat mögül... de ez a csapat kiemelkedett a Ch'shipből tavaly, nehezen látom, hogyan esnének ki onnan még 5+ éves távlatban is.
Igor

Amikor egy náció ekkora létszámba áttelepül egy más kultúrába, akkor az addig fog fennmaradni, míg az összetartó erő ott van. Amint a tulaj/de inkább az edző lép a Wolves szépen széthullik, s onnan nem lesz visszaút.

A Championship tavaszának kimagaslóan legjobb csapata a Fulham volt, a Cardiff egy nagyon egyszerű brit focival jutott fel, rájuk leszek nagyon kíváncsi. A Premier Leagueban még mindig benn lehet maradni a hagyományos brit focival.

A legnagyobb gond, hogy az angol közép és kis klubok inkább vesznek 20-ad rangú külföldieket, mint fiatal angolokat. Akik most már vannak is. Ebbe bukott bele az elmúlt pár évben a Wigan, vagy a Villa.
Most a Forest kezdett bele Karanka vezetésével egy nagymértékű latinosításba, legalább ők egy jó centert is vettek.
tüsi91
Szerintem a Fosun nem fogja eladni a klubot, és pl a Man City se bukott bele a külföldiek vásárlásába..

S azért a Ch'shipből kiesni jóval nagyobb bravúr mint a PL-ből, és mindkét általad említett csapatnál bőven voltak más gondok is. De engem meglepne ha a Wolves nem végezne 8-12 között idén, és akkor onnantól megint nem az a kérdés hogy lefele, hanem felfelé tudnak-e lépni...

A Cardiff a faékegyszerű focijával (viszont gyenge védőivel PL szinten) szvsz tükörsimán ki fog esni, a Fulham meg valszeg akkor marad benn, ha visszahozzák Mitrot, és Sessegnon nagyjából tudja azt hozni amit tavaly...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Ezt a Richarlison to Everton dealt még most sem értem, 2-3 nap távlatából, főleg hogy ennyi pénzért.... jó oké hogy, Silva kiskedvence, de elmagyarázza nekem ezt valaki miért kellett ő még oda/mit fog játszani, miért jó ez az Evertonnak?
Igor
Én már a tavalyi igazolásokat se értettem. Éveken keresztül nem volt pénz, mégis egész hasznos kis játékosok jöttek, most meg valagszámra szórják a lóvét full középszerű arcokra....
gabokocka
Abba ki fogad velem, hogy a nagy latin bevásárlást tartó Wolverhampton 2025-re a harmadosztályban vagy még lejjebb lesz?
tüsi91

Egyébként benne lennék... szerintem jól építkeznek, és azért League 1-ig visszaesni elég nehéz lenne, még akkor is ha a Fosun kiszállna a csapat mögül... de ez a csapat kiemelkedett a Ch'shipből tavaly, nehezen látom, hogyan esnének ki onnan még 5+ éves távlatban is.
Igor

Amikor egy náció ekkora létszámba áttelepül egy más kultúrába, akkor az addig fog fennmaradni, míg az összetartó erő ott van. Amint a tulaj/de inkább az edző lép a Wolves szépen széthullik, s onnan nem lesz visszaút.

A Championship tavaszának kimagaslóan legjobb csapata a Fulham volt, a Cardiff egy nagyon egyszerű brit focival jutott fel, rájuk leszek nagyon kíváncsi. A Premier Leagueban még mindig benn lehet maradni a hagyományos brit focival.

A legnagyobb gond, hogy az angol közép és kis klubok inkább vesznek 20-ad rangú külföldieket, mint fiatal angolokat. Akik most már vannak is. Ebbe bukott bele az elmúlt pár évben a Wigan, vagy a Villa.
Most a Forest kezdett bele Karanka vezetésével egy nagymértékű latinosításba, legalább ők egy jó centert is vettek.
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Igor
gabokocka
tüsi91

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 947 — Whoops, looks like something went wrong.
Na a Barcelona meg úgy látszik, hogy megfúrta a Malcom tradet és így nem jön Rómába a lelkem. Mondjuk, hogy oda pont minek ő a padra? 😀
MarioAna
be SE kaphatják a francia vezetők
Habi
Nem tortent itt semmi erdekes, Malcom ugynoke Josh McDaniels. xd

több mint 7 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 069
Amadeus
Eddig is voltak érdekes nyilatkozatai, de legalább most már tudjuk mit gondol a dolgokról.
De az is meglehet, hogy fogalma sincs mi van itthon aztán apuka megmondja neki a tutit.
Solymi
Apuka? Nehezen, tekintve, hogy egy eve sem hunyt el emlekeim szerint. Gondolom jo sok penzt kapott, aztan ennyi. Dardai sem hulye azert.
Stez

Ha meg nem hülye és tudja mi folyik itthon és ettől függetlenül elfogadta a pénzt (mert ugye ha nem ő akkor majd más), azért az felvet pár kérdést.

Nem mintha ne lenne jó egy hazai sportszer gyártó/forgalmazó, dehát a NER országában tudjuk hogyan megy ez, szóval...

Ehh, ő dolga, csak akkor ne csodálkozzon ha nem fogom tárt karokkal fogadni és mosolyogni vagy jó véleménnyel lenni róla.
Solymi
Nem kap o olyan brutalis penzt a Bundesben azert. Magyar szemmel persze, oke, de a bajnoksag egyik legrosszabbul fizetett edzoje. Az ilyen reklamfilmekert meg azert hidd el, hogy siman odavagnak neki 50-60 milliot, a melo meg, ami benne van, az egynapos, leforgatjak annyi ido alatt. Jo buli ez Dardainak, es most Meszaros ide vagy oda, persze, rohog egy jot az ember, de nem nezem le Dardait ezert.

Ha csak belegondolok, hogy egynapi meloval konkretan megkeresek annyi penzt, amibol a Rozsadombon kapok egy korrekt lakast, azert en sem gondolkoznek sokat a dolgon. Az meg plusz, hogy ahogy Igor mondta, ezzel a huzassal a pixisben is ott marad. Es Dardai az, aki ellen nem nagyon fognak kikelni, hogy „na, o is becsicskult a vezernek es a gazszerelonek”.
Stez
Gondolkodtam azon, hogy leírom nekem mi a bajom az egész rendszerrel, de majd csak a politika topikban.
A szándék nemes és elhiszem Palinak, hogy egy régi barátot segít, de ha nem is semmissé teszi, mindezt áthatja a NER eddigi és a kapcsolódó emberek tevékenysége, ami nem éppen azt sugallja, hogy majd pont ez a vállalkozás fog rendesen működni és nem az állami/EU-s pénzek lenyúlására szakosodni.
És még ha jól is fog működni, az nem fogja semmissé tenni, legitimizálni az adott és a többi tevékenységüket.

Az, hogy Pali nem akar balhét, mert számol arra, hogy esetleg Mo-n folytatja vagy itt akar jövőt, az nem kellene azt jelentenie, hogy nem teljesen tiszta üzlethez adja az arcát. Az MLSZ-nek nem kellene egyenlőnek lennie a NER-rel.
Másrészt meg ha Pali nem akar vagy nem politizál és csak az érdekeit nézi, akkor meg kvázi Andy Vajna 2-vé lép elő. Ha szimpatizál a NER-rel, akkor vállalja nyíltan, ha nem, vállalja azt is.
több mint 7 éve
Igor
gabokocka
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Na a Barcelona meg úgy látszik, hogy megfúrta a Malcom tradet és így nem jön Rómába a lelkem. Mondjuk, hogy oda pont minek ő a padra? 😀
MarioAna
be SE kaphatják a francia vezetők

JT Daniels fan
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 947 — Whoops, looks like something went wrong.
Amadeus
Solymi
Stez

Solymi

több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 291 — Keep pounding
Igor

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
nnna
Rúdúgróléc - Fehérvár Citeh

ki milyet hendit tart reálisnak?
több mint 7 éve
dawyd728 4 167
MarioAna
Amúgy Ünder nyakára minek akartuk? Vagy a törökön túl akartunk adni?
Nagyon jó a sajtója a brazilnak, de tényleg top10 u21 játékos a világon? Én valahogy szkeptikus vagyok vele.
Mindenesetre legyen boldog Messi mögött a padon én nem siratom egyelőre. Sabatini anno megszerezte volna nagyon fiatalon. Az akkori üzlet kicsit jobban fáj.

Csak nehogy ezután Berardi legyen végül hasonló pénzért.
több mint 7 éve
Nem ekézni akarom Kleinit, de onnan egy kapus nem kaphat ilyen gólt...van vagy 30 méter, nem?
Mindenestre kalap le, mégis csak a BL-elő-elöszobájában nyert egy csapat meccset, két magyar góllal... Grat! Jó lenne ha nem szökőévente sülne el a lába 😜
#JC6
felőlem rúghatja a gólokat, amikor csak akarja, kivéve akkor, amikor egy x2 van a szelvényemen 😊
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Nem ekézni akarom Kleinit, de onnan egy kapus nem kaphat ilyen gólt...van vagy 30 méter, nem?
Mindenestre kalap le, mégis csak a BL-elő-elöszobájában nyert egy csapat meccset, két magyar góllal... Grat! Jó lenne ha nem szökőévente sülne el a lába 😜
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 200
A sok Szimpi tehetséges ember sorrendbe szedve...Az idő itt is sokat szépített pár
Ember helyezésén.
Az első tízbe öt fideszes politikus, egy herevasalós celeb, aki korábban klubelnök volt, egy újságíró és tévés szakértő is bekerült szavazásunkon, mellyel azt próbáltuk kideríteni, ki idegesíti önöket leginkább a focinkban az elmúlt 20-30 évet nézve.

index.hu/sport/futball/2018/07/24/magyar_futball_legirritalobbak_orban_viktor_berki_tallai/
több mint 7 éve
Lacika b+, miért pont most kellett kétszer elsülnie a kapanyélnek?
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 380 — Vikings fan
Gondolom akar még szövetségi kapitány lenni/szakmai körökben pixisben maradni... én inkább erre tippelek, azt nem hinném, hogy ennyire kell a pénz neki, de hát ki tudja.

Mondjuk ugye Özil meg Erdoganhoz adta a nevét, aztán annak milyen jó vége lett.... szóval nem biztos hogy feltétlen jó dolog hozzákötni magunkat látványosan ilyesmikhez, lehet jobb lett volna a háttérben maradni.

Persze a munkahelyteremtés Törökországban vagy Bangladesben is rendkívül fontos, (és hátha akkor kevesebb migráncs jön majd!), úgyhogy alapvetően nincs ezzel semmi baj..
Igor
Mondjuk Federer picit többet keres Dàrdainàl 😁.
Még is van jó pàr reklàmszerződése. Miért teszi, ha nem a még több pénz miatt? 😁
Fattyu
Azért a Rolex, Mercedes-Benz, Credit Suisse, Moët & Chandon, Barilla, Wilson, Lindt féle cégek kicsit patinásabb múltra tekintenek vissza, mint a 2Rule, kicsit más ha ők keresnek meg h legyél a reklámarcunk.
empty taxi
Li-Ning is gondolom hasonló egyedfejlődéssel bírhat, mint a 2rule. A kínai gyártónak az arca meg Dwyane Wade.
dawyd728
Azért a Li-Ninget csak egy 3-szoros olimpiai bajnok tornász alapította, nem egy oligarcha, akinek max annyi köze volt a sporthoz h a legnagyobb feneketlen TAO-nak számító focicsapat elnöke.
empty taxi
Egy tornász alapította, akinek az echte kommunista időkben biztos volt akkora tőkéje Kínában, h '89-ben önerőből beindítsa a boltot. Valahogy úgy sejtem a csávó jól feküdt a pártvezetők előtt.
Ja és a korrupció Kínában, a nagy küzdünk a korrupt vezetők elleni sajtó címeket leszámítva ugyanúgy mindennapos, mint nálunk, sőt.. Mondjuk korábban olvastam olyan cikket a témában, h a kínai gazdaság elmúlt 30 éves irdatlan fejlődése során a korrupció rengeteg pozitív hatással is bírt. Persze más egy 3. világbeli országot kirángatni a középkorból és más egy fejlett volt keleti blokk országaiban korrupciót ilyen szintre emelni.

Ha az a kérdés tetszik a 2rule, arra a válaszom nem. Csak ne tegyünk úgy, mintha a világon nem lenne hasonló múltú sportszergyártó, akinek nagy köztiszteletben álló reklámarca van, aki valószínű ugyanúgy önös érdekei mentén fogadta el a felkérést és bele se gondolt milyen mögöttes cselekedetek vezettek odáig, h a gyártó ma ilyen sikeres.
dawyd728
Azért a Li-Ning ad hozzá a brand equityhez míg a Mészáros Lőrinc nem, lehet ezt ragozni, de sztem felesleges.
Teszem hozzá kevesebb problémám lenne a dologgal ha a 2Rule-t egy korábbi eredményes magyar sportoló alapította volna, még akkor is ha közpénzből teszi.
empty taxi
Azért ugye a brandet, a sikert, profitabilitást, vagyis az egész vállalkozást nem a debütálását követő első hétben kell végérvényesen megítélni?
Mondjuk egy új sportszermárka bevezetésénél érdemes várni olyan 3-5 évet, nem 3-5 hetet...

Persze van, akinek minden, ami Orbán, NER, Fidesz, állami, kormányzati az eleve szar, eleve elvetendő, de ez ugyanolyan elvakult, hitbéli és túlzó dolog, mint amikor valaki mindent feltétel nélkül elfogad Orbántól, a kormányzattól.
Sobri Jóska
Ki a f@szom mondott itt végérvényes ítéletet?
empty taxi
Azért ez eléggé végérvényes megítélés, kijelentés, állítás, mindenféle feltételes mód nélkül:
Azért a Li-Ning ad hozzá a brand equityhez míg a Mészáros Lőrinc nem, lehet ezt ragozni, de sztem felesleges.
Szerintem igenis van Mészárosnak hozzáadott értéke a 2Rule brandhez, még ha ez a hozzáadott érték
1, nem is a legelegánsabb,
2, nem mérhető pontosan egyelőre.
Sobri Jóska
Hagyjuk.
empty taxi
Én nem éreztem azt hogy elvakultak vitatkoztak volna egyik részről sem.
Egy különálló hozzászólás volt elvakult, de az nem a témához szólt hozzà, hanem a témázókat minősítette a maga értékrendje szerint.
Fattyu
De te nem vitáztál annyit Sobrival, hogy rágyere felesleges. 😀
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 546
Én teljes mértékben támogatom a 2RULE-t, mint a magyar csapatok öltözetét. Ha már a magyar foci olyan amilyen, akkor minimum elvárható, hogy a ruha passzoljon 😉 hozzá tökéletesen.
Túlzásnak érzem, hogy Adidas, meg Nike mezekben játszák ezt a mieink.
Atari
Mi itt is fityiszt mutattunk a rendszernek. Sot a francia elnok nevevel ellatott mezekben toljuk! RESPECT

i0.wp.com/csak.taccs.hu/wp-content/uploads/sites/10/2018/07/macron-honved-2018-19.jpg
Borbinho
Tetszik a hazai mez, sunderland/southampton erzes...a sarga kispesti meg klasszik 😊
Szerettem mikor a sarga gosseresben jatszottunk. Diadora 😊
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Gondolom akar még szövetségi kapitány lenni/szakmai körökben pixisben maradni... én inkább erre tippelek, azt nem hinném, hogy ennyire kell a pénz neki, de hát ki tudja.

Mondjuk ugye Özil meg Erdoganhoz adta a nevét, aztán annak milyen jó vége lett.... szóval nem biztos hogy feltétlen jó dolog hozzákötni magunkat látványosan ilyesmikhez, lehet jobb lett volna a háttérben maradni.

Persze a munkahelyteremtés Törökországban vagy Bangladesben is rendkívül fontos, (és hátha akkor kevesebb migráncs jön majd!), úgyhogy alapvetően nincs ezzel semmi baj..
Igor
Mondjuk Federer picit többet keres Dàrdainàl 😁.
Még is van jó pàr reklàmszerződése. Miért teszi, ha nem a még több pénz miatt? 😁
Fattyu
Azért a Rolex, Mercedes-Benz, Credit Suisse, Moët & Chandon, Barilla, Wilson, Lindt féle cégek kicsit patinásabb múltra tekintenek vissza, mint a 2Rule, kicsit más ha ők keresnek meg h legyél a reklámarcunk.
empty taxi
Li-Ning is gondolom hasonló egyedfejlődéssel bírhat, mint a 2rule. A kínai gyártónak az arca meg Dwyane Wade.
dawyd728
Azért a Li-Ninget csak egy 3-szoros olimpiai bajnok tornász alapította, nem egy oligarcha, akinek max annyi köze volt a sporthoz h a legnagyobb feneketlen TAO-nak számító focicsapat elnöke.
empty taxi
Egy tornász alapította, akinek az echte kommunista időkben biztos volt akkora tőkéje Kínában, h '89-ben önerőből beindítsa a boltot. Valahogy úgy sejtem a csávó jól feküdt a pártvezetők előtt.
Ja és a korrupció Kínában, a nagy küzdünk a korrupt vezetők elleni sajtó címeket leszámítva ugyanúgy mindennapos, mint nálunk, sőt.. Mondjuk korábban olvastam olyan cikket a témában, h a kínai gazdaság elmúlt 30 éves irdatlan fejlődése során a korrupció rengeteg pozitív hatással is bírt. Persze más egy 3. világbeli országot kirángatni a középkorból és más egy fejlett volt keleti blokk országaiban korrupciót ilyen szintre emelni.

Ha az a kérdés tetszik a 2rule, arra a válaszom nem. Csak ne tegyünk úgy, mintha a világon nem lenne hasonló múltú sportszergyártó, akinek nagy köztiszteletben álló reklámarca van, aki valószínű ugyanúgy önös érdekei mentén fogadta el a felkérést és bele se gondolt milyen mögöttes cselekedetek vezettek odáig, h a gyártó ma ilyen sikeres.
dawyd728
Teszem hozzá kevesebb problémám lenne a dologgal ha a 2Rule-t egy korábbi eredményes magyar sportoló alapította volna, még akkor is ha közpénzből teszi.
empty taxi
Azért ugye a brandet, a sikert, profitabilitást, vagyis az egész vállalkozást nem a debütálását követő első hétben kell végérvényesen megítélni?
Mondjuk egy új sportszermárka bevezetésénél érdemes várni olyan 3-5 évet, nem 3-5 hetet...

Persze van, akinek minden, ami Orbán, NER, Fidesz, állami, kormányzati az eleve szar, eleve elvetendő, de ez ugyanolyan elvakult, hitbéli és túlzó dolog, mint amikor valaki mindent feltétel nélkül elfogad Orbántól, a kormányzattól.
Sobri Jóska
Ki a f@szom mondott itt végérvényes ítéletet?
empty taxi
Azért ez eléggé végérvényes megítélés, kijelentés, állítás, mindenféle feltételes mód nélkül:
Szerintem igenis van Mészárosnak hozzáadott értéke a 2Rule brandhez, még ha ez a hozzáadott érték
1, nem is a legelegánsabb,
2, nem mérhető pontosan egyelőre.
Sobri Jóska
Hagyjuk.
empty taxi
Én nem éreztem azt hogy elvakultak vitatkoztak volna egyik részről sem.
Egy különálló hozzászólás volt elvakult, de az nem a témához szólt hozzà, hanem a témázókat minősítette a maga értékrendje szerint.

több mint 7 éve

Szerkesztette: Igor