Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Fradi elso 20 perc alapjan siman jo lehet, az mindenesetre plusz h egesz sokan kint vannak.
Ujpestnek meg tokre orultem h vezetnek, aztan megneztem h a kovi ellenfel a Sevilla lenne....😀 nembaj, legalabb lesz Magyarorszagon egy spanyol top csapat tetmeccsen 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 765
 www.sportplusz.hu/sportplusz/sportplusz.head.page?nodeid=28

Leekensazel egy interju.katt vadasz idezet a linkelt fooldalon.Vki olvasta mar?
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 085
" A FIFA diverzitási felelőse, Federico Addiechi elmondta, illő lenne véget vetni annak a gyakorlatnak, hogy a kamerák rendszeresen a szép nőket keresik a lelátón. A FIFA felhívta a közvetítő televíziós társaságok figyelmét is erre."
Bolod felfogàs ez...

több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 672 — Omar's Coming Yo!
Úgy fest, hogy Conte ma csomagolhat Chelsea-nél és Sarri kinevezése hivatalos lesz.
Beki
abramovicsék amúgy bekaphatják, hogy ezt eddig sikerült húzni, egy hónap múlva már kezdődik a bajnokság, 0 új igazolás... Sajnálom Contét is, kedves gyerek lehet ez a Hazard, ha így kétévente megunja az edzőket...
Löfli
Abramovic nem kapott angol üzleti visat ezáltal nem finanszirozhat angol üzletet. Ezért nincs igazolás a chelseanél.

több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 094 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Úgy fest, hogy Conte ma csomagolhat Chelsea-nél és Sarri kinevezése hivatalos lesz.
Beki
abramovicsék amúgy bekaphatják, hogy ezt eddig sikerült húzni, egy hónap múlva már kezdődik a bajnokság, 0 új igazolás... Sajnálom Contét is, kedves gyerek lehet ez a Hazard, ha így kétévente megunja az edzőket...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 672 — Omar's Coming Yo!
Lenglet--> Barca

picsába hogy odamegy minden jó fiatal francia
eaglesmcnabb
Nagyon nagy igazolás. Máris látszik amúgy Abidal munkája. Pique Umtiti Mina(remélem adnak neki esélyt) és Lenglet-tel meg is vagyunk középre. Évek óta nem volt ilyen. Kifejezetten örülök.

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 411 — Do Your Job
Na kinezek ma a Fradi meccsre, jön valaki? 😆
#JC6
én ott leszek!
csebi
Nem terveztem még reggel, de kimegyek.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 371 — je suis poloska
Lenglet--> Barca

picsába hogy odamegy minden jó fiatal francia

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
#JC6
én ott leszek!
csebi
Najo, de hol? B1/2/3?
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 637 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Löw Zsolt PSG 😊
Amadeus
Majd edzésen sírásig oktatja neymart, hogy egy igazi magyar balbunkó mellett nem lehet elmenni... 😊
peach
Már ha Neymart nem viszi el a Real a nyáron...
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 906 — a new hope (again)
Löw Zsolt PSG 😊
Amadeus
Majd edzésen sírásig oktatja neymart, hogy egy igazi magyar balbunkó mellett nem lehet elmenni... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 784
Löw Zsolt PSG 😊
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 755 — Lucas Scott
#JC6
én ott leszek!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/07/12/orban_a_horvat_foci_a_mi_kutyank_kolyke

Esküszöm már vártam egy ilyet. Így legyen ötösöm a lottón...ez a faszi egyre elmebetegebb.
petey
az a meglepo igazabol h "nem lattam jonni" 😀
horvatok VB dontobe jutnak, az mar lassan a mi erdemunk!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 666 — Csodabogár
 index.hu/sport/futball/2018/vb/2018/07/12/orban_a_horvat_foci_a_mi_kutyank_kolyke

Esküszöm már vártam egy ilyet. Így legyen ötösöm a lottón...ez a faszi egyre elmebetegebb.

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 906 — a new hope (again)
Sorry ha már volt.:

forbes.hu/uzlet/foci-vb-2018-hegedus-henrik-forbes/
Tony Adams
10et kellett volna visszaolvasni 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 862 — Colts Fan
Nekem a tavaly BL főtáblás APOEL 3-1es zakója Litvániában nagyobb meglepetés.
több mint 7 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
FC Vaduz 1 - 0 Levski Sofia

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 862 — Colts Fan
Sorry ha már volt.:

forbes.hu/uzlet/foci-vb-2018-hegedus-henrik-forbes/
több mint 7 éve
dawyd728 4 244
Te közvetítesz jinxtriad?
Első félidőben is szerinte jobb a Honvéd, majd lő egy gólt a Rabotnicski. Félidő végén kezdi savazni a Honvéd esélyeit, majd jön a bombagól.
több mint 7 éve
dawyd728 4 244
Azért itt a félidő végén nagyon állat volt ez a 30m-es gól. 😀
Kicsit fáj már a fejem az egy kameraállásból közvetítéstől, de ezért megérte.
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 737 — Jedi Master
Na ma a horvátok jutnak tovább, mert az angolok eddig csak Panama ellen mutattak valamit. Az, hogy megverték a támadni képtelen svédeket, nem ugyanaz a kávéház, mint Modricék.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 765
Hemi papa kommentarjait lehet hallani meccs kozben. 😀
Vadocz meglepett, hogy ujra a Kispestben van. Az egyetlen csapattarsam akibol lett "vki".
Az Ossasunaban jol tolta.