Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 365
Mondja már el nekem valaki mit jelent a klubfutballban, hogy zsoldoscsapat.
Matthew99
Azt hogy a zuzmók szintjén megrekedt értelmi szinttel rendelkező ún. szurkolók nem tudnak jobbat kitalálni az ellenfél szidásaként. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 326 — Invisible man
Matthew99
a maiban már semmit
davemayer
Mégis előszeretettel használják egy-két klubcsapatra. Lassan már a nemzeti válogatottakban is játszanak olyan honosított játékosok akik nem pusztán hazaszeretetből vannak a csapatban.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Matthew99
a maiban már semmit

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 326 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 537 — Így remélem megfelelek nektek.....
Neymarral kapcsolatban az jött elő, amitől már Barcába érkezésekor féltem. Csak azért akkor pl Messi tett le annyit az asztalra már, meg volt más leader a csapatban körülötte, hogy ezt kezelni tudta. Azóta ő is megtette a magáét. A leaderek is fogynak az öltözőből, illetve Neymar fel-fel nőtt közéjük. Köszönjük ezt a néhány szép eredményes évet, ezek nem vitathatóak el tőle, de ha kijött a dugó a palackból, akkor azt nem baj, hogy máshol ereszti ki ami benne fortyogott.
dande
avagy úgy is lehet fogalmazni, hogy amíg a világ két legjobb fodballistájából egy az ő csapatában játszik, addig illik behúzni fület-farkat, de ha nem marad a Barcsában és nem megy a Margitba, akkor megszűnnek az ilyen irányú gátlások
slowmotion
ja, lehet így is fogalmazni 😉
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 449 — Cowboys fan
Neymarral kapcsolatban az jött elő, amitől már Barcába érkezésekor féltem. Csak azért akkor pl Messi tett le annyit az asztalra már, meg volt más leader a csapatban körülötte, hogy ezt kezelni tudta. Azóta ő is megtette a magáét. A leaderek is fogynak az öltözőből, illetve Neymar fel-fel nőtt közéjük. Köszönjük ezt a néhány szép eredményes évet, ezek nem vitathatóak el tőle, de ha kijött a dugó a palackból, akkor azt nem baj, hogy máshol ereszti ki ami benne fortyogott.
dande
avagy úgy is lehet fogalmazni, hogy amíg a világ két legjobb fodballistájából egy az ő csapatában játszik, addig illik behúzni fület-farkat, de ha nem marad a Barcsában és nem megy a Margitba, akkor megszűnnek az ilyen irányú gátlások
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 537 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért az számomra elég bicskanyitogató, amikor Neymar képes kb összeveszni meg duzzogni, hogy nem ő lövi a tiziket. Meg mostani meccsen, amikor Daniel Weis kb dugdosta a labdát Cavani elől egy szabadnál, aztán szépen odaadta Neymarnak...Könyörgöm nem 18 éves gyerekek, hanem a világ legdrágább focistái...Kiváncsi vagyok Emerynek mennyire sikerül ezt a keretet a földön tartani, mert jó kis ajánlólevél lenne bármely másik top klubba is (nem mintha Emerynek kellene nagyon ajánlólevél, egyik legjobb edző elmúlt 6-8 évben szvsz), de bele is lehet bukni, ha elveszíti az öltözőt.
Borbinho
Emery? Emery jó csóka, de a tavalyi PSG-t is nehezen tudta már. Szerintem ő nem is illik ilyen bagázshoz, inkább mondanék egy Mourinho-féle öntelt, keménykezű, olykor mocskos felfogású edzőt, aki odabasz, ha valaki kóstolgatja.

Neymarnál érezhetően elgurult a gyógyszer manapság... Aztán kérdés lesz az is, hogy ennél a PSG-nél mennyire unnak bele néhányan abba, hogy a bajnokság komolytalan lesz, a BL-ben pedig szvsz még ezzel a kerettel sem jutnak el döntőig sem.

Egy-két év, és távoznak majd jó páran, Verratti, Rabiot, stb.
Stez
Az öreg Neymar szerintem azt hitte, hogy odamegy és egyből király lesz, neki most kezd leesni a tantusz hogy ez rohadtul nem lett így. Jön majd 1-2 vereség a BL-ben,esetleg kiesés a 8-16 között és rájön, hogy nagy butaság volt itt hagyni Barcelonat a dollárokért.
Kenny
Hat igazabol de, szerintem abszolut kiraly lett Neymar, ez en pont azt latom, hogy ezt erzi, tudja, es emiatt gurult el a gyogyszere. Csak ugye az ilyen primadonnak valtasanal meg jon a masik oldal, hogy vajon a mar ottlevo sztarok mennyire nezik jo szemmel ezt a cirkuszt. Cavani meg ugy tunik, mintha annyira nem szivlelne ezt a bohockodast.

O megszokta, hogy neki a szerepe megvolt Neymar elott, es igazabol ugy van vele, hogy leszarja, ki erkezett, az o szerepe megmarad, lasd a tizenegyesek rugasat.

Szerintem. De persze nem latok bele egyikuk fejebe sem, csak igy jon le ez az egesz. Azt mindenesetre nem latom, hogy Neymar ilyen szintu majomkodasaval sokaig tudnak megtartani mindenkit, o maga fogja eluldozni jo par csapattarsat.

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
Néhány kommentre reagálva.
Én most jelenesetben Neymarral értek egyet, ne mindent Cavani akarjon már, nem elég hogy botlábú, de még egy önző geci is. Metz ellen is mennyi helyzetet kihagyott holott az 100% ziccer volt(1-5 lett a PSGnek így is..), de elbotlankodta. Vicc az az ember.
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 608
Azért az számomra elég bicskanyitogató, amikor Neymar képes kb összeveszni meg duzzogni, hogy nem ő lövi a tiziket. Meg mostani meccsen, amikor Daniel Weis kb dugdosta a labdát Cavani elől egy szabadnál, aztán szépen odaadta Neymarnak...Könyörgöm nem 18 éves gyerekek, hanem a világ legdrágább focistái...Kiváncsi vagyok Emerynek mennyire sikerül ezt a keretet a földön tartani, mert jó kis ajánlólevél lenne bármely másik top klubba is (nem mintha Emerynek kellene nagyon ajánlólevél, egyik legjobb edző elmúlt 6-8 évben szvsz), de bele is lehet bukni, ha elveszíti az öltözőt.
Borbinho
Emery? Emery jó csóka, de a tavalyi PSG-t is nehezen tudta már. Szerintem ő nem is illik ilyen bagázshoz, inkább mondanék egy Mourinho-féle öntelt, keménykezű, olykor mocskos felfogású edzőt, aki odabasz, ha valaki kóstolgatja.

Neymarnál érezhetően elgurult a gyógyszer manapság... Aztán kérdés lesz az is, hogy ennél a PSG-nél mennyire unnak bele néhányan abba, hogy a bajnokság komolytalan lesz, a BL-ben pedig szvsz még ezzel a kerettel sem jutnak el döntőig sem.

Stez
Az öreg Neymar szerintem azt hitte, hogy odamegy és egyből király lesz, neki most kezd leesni a tantusz hogy ez rohadtul nem lett így. Jön majd 1-2 vereség a BL-ben,esetleg kiesés a 8-16 között és rájön, hogy nagy butaság volt itt hagyni Barcelonat a dollárokért.
Kenny
Mondjuk jelenleg PSG>Barca

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
Borbinho

Stez

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Borbinho

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 328 — nabege2@yahoo.com
Nikolics újabb gólt szerzett a Chicagóban, ezzel beállította a klubrekordot. Jó látni hogy kilábal abból a gödörből, amibe belekerült az utóbbi hetekben.
Mikey
elvileg esélyes a Fifa 18 coverre az USA-ban. (van valami fan szavazás, amire őt jelölte a klubja) Azért komikus lenne, ha mosolyogna Niko a Fifa coveren, itthon meg nem férne be a válogatott keretbe.
Amadeus
Trollfoci is kirakta, szóval tuti, hogy megnyeri 😊
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 21 166
Nikolics újabb gólt szerzett a Chicagóban, ezzel beállította a klubrekordot. Jó látni hogy kilábal abból a gödörből, amibe belekerült az utóbbi hetekben.
Mikey
elvileg esélyes a Fifa 18 coverre az USA-ban. (van valami fan szavazás, amire őt jelölte a klubja) Azért komikus lenne, ha mosolyogna Niko a Fifa coveren, itthon meg nem férne be a válogatott keretbe.
Amadeus
taktikailag nem elég képzett a germánnak.
Kenny
vagy: az USA-ba még ő is elég... 😊
több mint 8 éve
Mikey
Amadeus
taktikailag nem elég képzett a germánnak.

több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582
Mikey
több mint 8 éve
ez a Lazovic kivételes képességű focista,de nála nagyobb férget régen láttam magyar pályán.
Kenny
nem szívem csücske Lazo, de ami neki piros az Lanzafamenál miért csak sárga?
petey
ez egy jó kérdés,kicsit primadonna mindkettő,pedig szerintem a két legjobb légiós aki játszik az NB1-ben. Lanzafame-nál amúgy észrevettem, hogy dolgozik valamiféle kettős mérce. De lehet hogy csak beképzeltem.

több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 364 — Csodabogár
ez a Lazovic kivételes képességű focista,de nála nagyobb férget régen láttam magyar pályán.
Kenny
nem szívem csücske Lazo, de ami neki piros az Lanzafamenál miért csak sárga?

több mint 8 éve

több mint 8 éve

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 449 — Cowboys fan
Anyámat megkerülöm komolyan... Ilyen meccsek után azért előjönne belőlem az egyszerű ember... Hogy nem mentek be ezek a helyzet, és hogy nem kaptunk meg két egyértelmű 11-est? Falat fogok bontani.
kristóf17
én nem láttam a nagy részét, de lehet hogy jobb is
slowmotion
jobb is
szokásos 63000 helyzet, 1 gól
Negritis
mondjuk mindkét gólt láttam
Kloppék ott baszták el az offseasont, hogy Matipra vagy 5 kiló izmot kellett volna felpakolni, mióta leigazoltuk
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 073 — The Mathematician
Anyámat megkerülöm komolyan... Ilyen meccsek után azért előjönne belőlem az egyszerű ember... Hogy nem mentek be ezek a helyzet, és hogy nem kaptunk meg két egyértelmű 11-est? Falat fogok bontani.
kristóf17
én nem láttam a nagy részét, de lehet hogy jobb is
slowmotion
jobb is
szokásos 63000 helyzet, 1 gól

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 328 — nabege2@yahoo.com
Nem SpílerTV ugyan, a kosár Eb-t is érdemes volt megvennie az MTVA-nak. Holnap döntő és kb adtak 5(?) meccset eddig a magyar válogatotton kívül? Ez így minek?
dawyd728
Mert céltalanul harácsolnak... Sporttv-n ha van a kézi eb/vb (és a magyar meccsek esetleg az m4-en), akkor a többi meccset azért adták, de az m4-nek vannak kötelezettségei és azok pont ütköztek a kosárral. (BL, magyar bajnokik stb)
több mint 8 éve
el se hiszem, Salah kihasználta a helyzetét 😀
Negritis
Hatból egyet, hurrá.

Amúgy azt én tudtam, hogy Pope jó kapus, de örültem volna, ha ezt ma nem mutatja meg.