NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
916
36
21:35 #3 Texas A&M @ #22 Missouri - NET4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Leonardo sztem csak azért jött, hogy jöjjön Kaka, más racionális érv nincs a kinevezése mellett.gabtsiVan benne valami, bár szerintem inkább az alapján döntöttek mellette, hogy az előző szezonban a Milannál azért mutatott 'valamit'. Moratti más épkézláb, Inter-kaliberű (bár nem tudom, hogy Leonardo esetében ez a jelző helytálló-e) edzőt nem igazán találhatott a piacon, be kellett érnie vele. Kakát szerintem ettől függetlenül a Real, de legfőképpen Mourinho nem fogja elengedni, aztán ki tudja...
több mint 14 éve
Leonardo sztem csak azért jött, hogy jöjjön Kaka, más racionális érv nincs a kinevezése mellett.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
jöhet a 4-3-3 Inter módra 😀Leonardo sokkal jobb lesz mint benitez. Mondjuk 1 hellyel a bajnokságban és 1 körrel tovább a kupban/blben 😀Tocaha nem kap 2-3 új játékost, akkor valóban nem sokkal leszünk előrébb mint a pincérrel.Divat
vicces lesz az egész, tekintve, hogy Leonardo csak egyetlen helyzetben totálisan fogalmatlan, hogy ha hátrányban van a csapata 😀
most lehet kezdeni reménykedni a sIntéreknek, hogy Eto'o vagy Milito meg tudja-e menteni a szezont úgy ahogy, különben nagy égés lesz ebből. A BL-ről meg végképp letehet az a csapat, ahol Leonardo dirigál
több mint 14 éve
solymosi még mindig csalböőr zolika továbbra is egy suttyó
több mint 14 éve
Leonardo sokkal jobb lesz mint benitez. Mondjuk 1 hellyel a bajnokságban és 1 körrel tovább a kupban/blben 😀TocaNem hittem volna, hogy tényleg aláír az Interhez, nagyot néztem, amikor olvastam a hírt. De legyen úgy, ahogy mondod. 😛 😊 Amúgy szerintem nem fog minőségi erősítést kapni, mivel Moratti már Beníteztől is megtagadta, Leonardo pedig biztosan nem fog felszólalni, ő most örül az állásának.
több mint 14 éve
neeeeeeeeeeeee 😀odaver 😀
http://www.youtube.com/watch?v=dV8ozxliySQ&feature=player_embedded#!Joci
de ezt a facepalm-et nem lehet űberelni: http://www.youtube.com/watch?v=ex_2pZHUM5k&feature=related
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
neeeeeeeeeeeee 😀http://www.youtube.com/watch?v=dV8ozxliySQ&feature=player_embedded#!
több mint 14 éve
Leonardo sokkal jobb lesz mint benitez. Mondjuk 1 hellyel a bajnokságban és 1 körrel tovább a kupban/blben 😀Tocaha nem kap 2-3 új játékost, akkor valóban nem sokkal leszünk előrébb mint a pincérrel.
|
több mint 14 éve
Leonardo sokkal jobb lesz mint benitez. Mondjuk 1 hellyel a bajnokságban és 1 körrel tovább a kupban/blben 😀
több mint 14 éve
Afellay aláírt a Barcához. Mondjon bárki bármit, ez nekem kb. olyan Mascherano-féle igazolásnak tűnik... :rolleyes:
több mint 14 éve
Azt hittem eddig, hogy a kopasz uefa főtitkárnál nincs idegesítőbb figura, de ez a CONMEBOL-os bácsi túltett mindenen...
több mint 14 éve
http://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1355881.html?cid=twitter_voiceofthesiteBíztam benne, hogy valahogy megint sikerül "kiszurkolni" tőle még egy évet, de érthető, ha ilyen korban már szögre akasztja a kesztyűket. Ettől függetlenül a világ jelenlegi egyik, ha nem a legjobb kapusaként fog visszavonulni...
😕 😕 😕
ha nem öt éve jön, hanem tíz, azt se tudná senki, hogy létezik más klub a világon.gabtsi
Benitez sacking confirmedLittle JarryIdeje volt már, bár egy kicsit sajnálom, mert vele kevésbé kellett volna tartani az Intertől, de remélhetőleg az új trénerrel sem fog jobban futni a szekér. 😛 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Benitez sacking confirmed
több mint 14 éve
http://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1355881.html?cid=twitter_voiceofthesite😕 😕 😕
ha nem öt éve jön, hanem tíz, azt se tudná senki, hogy létezik más klub a világon.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szegény Toca, csak neked fáj. A többiek mind poénra veszik, de nem baj.én erre azt mondom hogy kikaptunk 5 góllal, lemostak minket a pályáról, de a tabellán még mindig csak 2 pont a különbség...eaglesmcnabbFelőlem lőhet a real ezret is, akkor is azt mondom: adjatok egy ötöst 😀JC6És tényleg mekkora poén még mindig.Csak nehogy egyszer visszanyaljon a fagyi...Toca
Amúgy meg ige, 2 pont a különbség. Nem is tetszik annyira a bajnokság, mert évek óta köztünk és köztetek dől el a cím. Sokat nyom a latba (85%), hogy mi az eredmény a 2 EC-on. Tavaly is fej - fej mellett haladt a 2 csapat, a 3.-ra meg 20 pont lett verve... 😀
Black barátom: fogadjunk 😀
több mint 14 éve
Felőlem lőhet a real ezret is, akkor is azt mondom: adjatok egy ötöst 😀JC6Nyugi, majd tavasszal adunk... 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
én erre azt mondom hogy kikaptunk 5 góllal, lemostak minket a pályáról, de a tabellán még mindig csak 2 pont a különbség...Felőlem lőhet a real ezret is, akkor is azt mondom: adjatok egy ötöst 😀JC6És tényleg mekkora poén még mindig.Csak nehogy egyszer visszanyaljon a fagyi...Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Felőlem lőhet a real ezret is, akkor is azt mondom: adjatok egy ötöst 😀JC6És tényleg mekkora poén még mindig.Csak nehogy egyszer visszanyaljon a fagyi...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Felőlem lőhet a real ezret is, akkor is azt mondom: adjatok egy ötöst 😀
több mint 14 éve
Benzema tripla again :cool:JoeyPorterde nem csak Ő lőtt 3-at 😛
több mint 14 éve
jó volt ez a Stuttgart - Bayern meccs 😀
több mint 14 éve
A Gremio elnöke saját állítása szerint szóban már mindenről megállapodott Ronaldinhóval. Közeledik a "megváltás".