Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Kane megint a hátán cipeli a Bayernt, csak a szokásos.
Sixo
Sorozatban 28 v 29 egymás után berúgott tizenegyes, emberfeletti

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Nyilván egy árnyalt és jól olvasandó beszélgetés lett ebből, mindenesetre Bradleyt nem megbántva, riválisnak szurkolva én nagyon örülnék ha TAA elmenne a Poolból. Az aesthetic bias miatt igen, rosszul néz ki hátrafele néha, de egy átlagos védő. Előre viszont olyan outputot tud, olyan unikális, amit alatriste is említett, amiben a világon a top. TAA számait előre pótolni csapat szinten se könnyű, úgyhogy nagyon meglep ez a hozzáállás hogy ilyen tényleg világklasszist ilyen könnyen el tudnátok engedni esetleg. Én a kevés tényleg világon is kiemelkedő játékosunkat, mint Saliba vagy Saka, bele se tudnék gondolni hogy távozzon. Ha egy ekkora kő ha kiesne, az szerintem nagy baj lenne.
Heisman nádor
Részemről ez legfőképpen arról szól, hogy aki menni akar, azt el kell engedni. Az évek alatt pár fontos játékos tett már így, és valahogy még mindig csak erősebb lett a csapat utánuk, még ha nem is azonnal.
Nekem Alexander-Arnold mindig kicsit hangulatembernek tűnt, és olyannak, aki vagy top-top szinten játszik, vagy úgy, mint egy nem túl lelkes amatőr. Bradley viszont mindig odateszi magát, és 110%-ot nyújt, amivel pótolni tud néhány hiányosságot, és hamar feledtetni a hibákat.
Emellett nem elhanyagolható szempont, ahogy Stez is írta, az észak-ír stílusa jobban illik a Slot-féle taktikába. És sokkal stabilabb védő, ami a legfontosabb nekem azon a poszton.
Mikey
A ha menni akar részt értem, de TAA akkor is egy olyan játékos aki köré csapatrészt, taktikát építész, mert olyat tud amit nagyon nagyon kevesen. Ha Bradley jó úton van hogy egy stabil Top6-os játékos legyen, akkor egy gamebreaker helyett lesz egy jó játékos. Úgy, hogy jelenleg a védekezéssel nincs nagyon baj csapat szinten, ergo valahogy tudja ezt Slot kompenzálni. Emellett nincs LB Robbo végével, a Darwin projekt is nagyon kukának néz ki. Gravenberch ha kidől az is egy komoly baj.
Szóval én csak örülni tudnék ha egy ekkora jolly joker elmenne egy riválistól. Kb 4-5 ilyen játékos van még a Top 3 csapatban akik az elmúlt években a teteje. Nemhogy Bradley, egy játékos se lesz aki like-for-like aki pótolni tudja.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nyilván egy árnyalt és jól olvasandó beszélgetés lett ebből, mindenesetre Bradleyt nem megbántva, riválisnak szurkolva én nagyon örülnék ha TAA elmenne a Poolból. Az aesthetic bias miatt igen, rosszul néz ki hátrafele néha, de egy átlagos védő. Előre viszont olyan outputot tud, olyan unikális, amit alatriste is említett, amiben a világon a top. TAA számait előre pótolni csapat szinten se könnyű, úgyhogy nagyon meglep ez a hozzáállás hogy ilyen tényleg világklasszist ilyen könnyen el tudnátok engedni esetleg. Én a kevés tényleg világon is kiemelkedő játékosunkat, mint Saliba vagy Saka, bele se tudnék gondolni hogy távozzon. Ha egy ekkora kő ha kiesne, az szerintem nagy baj lenne.
Heisman nádor
Részemről ez legfőképpen arról szól, hogy aki menni akar, azt el kell engedni. Az évek alatt pár fontos játékos tett már így, és valahogy még mindig csak erősebb lett a csapat utánuk, még ha nem is azonnal.
Nekem Alexander-Arnold mindig kicsit hangulatembernek tűnt, és olyannak, aki vagy top-top szinten játszik, vagy úgy, mint egy nem túl lelkes amatőr. Bradley viszont mindig odateszi magát, és 110%-ot nyújt, amivel pótolni tud néhány hiányosságot, és hamar feledtetni a hibákat.
Emellett nem elhanyagolható szempont, ahogy Stez is írta, az észak-ír stílusa jobban illik a Slot-féle taktikába. És sokkal stabilabb védő, ami a legfontosabb nekem azon a poszton.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
megint ég a united de ez már nem is hír
Löfli
A Juve is, de az sem. A Comonak 15 lövése van eddig meccsen, a Juvénak 3, 30. perc óta 0.
Sixo
Mindkettő simán nyert.
Mintha pár hónapja néznétek meccset, nem pedig évtizedek óta, és nem tudnátok, hogy egy meccs minimum 90 perc, és nem az első félidőben kell nyerni, kell idő felőrölni a kisebb, védekező csapatot.
Őszentsége Sobri Jóska
Jó, de a United az őrléssel néha csak 200 perc alatt végez(ne).
dugo93
Lehet, de attól még ugyanúgy irreleváns az első félidei eredmény.

10 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Löfli
A Juve is, de az sem. A Comonak 15 lövése van eddig meccsen, a Juvénak 3, 30. perc óta 0.
Sixo
Mindkettő simán nyert.
Mintha pár hónapja néznétek meccset, nem pedig évtizedek óta, és nem tudnátok, hogy egy meccs minimum 90 perc, és nem az első félidőben kell nyerni, kell idő felőrölni a kisebb, védekező csapatot.
Őszentsége Sobri Jóska
Jó, de a United az őrléssel néha csak 200 perc alatt végez(ne).

10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Löfli
Sixo
Mindkettő simán nyert.

10 hónapja
nyilván meggájver nyeri meg 😀
Löfli
Egy szép lesgóllal. 😀

10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nyilván meggájver nyeri meg 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Löfli
Nem értem, hogy a wing backek miért tükörben voltak felrakva. Legalábbis Dalotnál már láttuk, hogy neki ez nem megy. Félidőben meg Dorgut kapja le, pedig jól mozgott. Mondjuk pár napja van itt, lehet az is közrejátszik.

Remélem jönni fognak a fiatalok a felnőtt csapatba. Támadót szinte muszáj lesz felhozni, mert a darabszám is alig van meg. Martint megnézném néhány meccsen.

10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
Kane megint a hátán cipeli a Bayernt, csak a szokásos.

10 hónapja
Löfli

10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 406 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Löfli
Csak rókáznak 😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Kolo Muani nem szarozik 3. meccsén megszerezte 4. gólját.

10 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
Hihetetlen látni ezt a 1960-as BEK döntőt. Mennyire más volt a foci,mennyire folyamatos játék.
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Holnap adják a Lleyton-meccset, pont egy éve láttam őket élőben a Carlyle ellen, telt ház, 8000 néző, viktoriánus söntés, örök élmény 😊
Dzsokijuing
mármint Leyton Orient és Carlisle? 😮
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
Nikitscher kezd

Poloska vagyok.
10 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 562 — Saturday Night Lights
Holnap adják a Lleyton-meccset, pont egy éve láttam őket élőben a Carlyle ellen, telt ház, 8000 néző, viktoriánus söntés, örök élmény 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Vlsz már nem Ancelotti lesz TAA edzője

Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
TAA pont, hogy kifejezetten fit a Realba. Egyreszt Ancelotti ugyanugy tamado 4-3-3-azik vagy 4-2-3-1-ezik, mint Slot, masreszt Ancelotti mar a Milanban is szeretett az egyik oldalon egy tamadobb szellemu, inkabb wing back/kozeppalyassal jatszani. Cafu a meccsek majdnem feleben kozeppalyas volt, es ahogy Liverpoolban Hendo, ugy Milanoban Gattuso lepett be tamadasoknal Cafu moge a jobb szelre biztositeknak, illetve segitett be neki vedekezesben.

Mint ahogy ha valahol, Madridban a Marcelo-fele kvazi tizensok ev alatt megtanultak, milyen egy olyan szelso vedo, aki tulajdonkeppen a sajat terfelen keptelen hasznos jatekra, tamadasban viszont halalos plusz egy fo. TAA raadasul ha nem is jo vedo, de Marcelonal azert boven jobb hatul.

A Madridban TAA tokeletesen megtalalna a helyet Ancelottival, a kozeppalyan pedig a Ceballos/Valverde/Modric/Camavinga/Tchouameni sorbol pedig (mivel Ancelotti a ket kozepso kozeppalyasat allandoan rotalja es cserelgeti) az egyik folyamatosan kilepne jobbra, TAA-t asszisztalni, a masik CM tamadasban segit be, tamadolag kozepre pedig ezaltal behuzodna Bellingham, akinek meg tobb helye is lenne ezaltal iranyitani. Pontosan ez az Ancelotti-fele totalis kaosz lenyege, hogy az egyik meccsen a szelre, a masikon kozepre van helyezve a hangsuly (a Realnak az elmult ket evben olyan wtf heatmapjei vannak, hogy az nagyon kemeny). Van egy stabil rendszere, de igazabol megsincs, ezaltal viszont az egyik legnagyobb edzoi remalom, hogy ellene felkeszulj. A Madridnak olyan varatlan pozicios valtasai vannak az egyik pillanatrol a masikra, amit lehetetlen lekovetni. A jatekosok teljesen maskepp mozognak es mas szerepkorben jatszanak, mint az elozo heten. Az Ancelotti-fele Madridra az elmult masfel evben a Xabi-fele Leverkusen hasonlit a leginkabb, annyi kulonbseggel, hogy Alonso sokkal agresszivabban hasznalja a tamado hatosat, es van, hogy kvazi harom darab tamado kozeppalyasra valt at meccs kozben, a tamadasoknal.

Szoval TAA abszolut illik oda. Az teny, hogy Liverpoolban nincs korulotte masik harom vilagsztar, nagyobb hangsulyt kap ezaltal, viszont nem gondolnam, hogy ez neki kifejezetten rosszat tenni es visszaesne emiatt. Sot, talan a nyomas kisebb lenne rajta, ami mentalisan jot is tehet vele.

10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bradley szerintem egyebkent ha nem serul le es kap majd eleg lehetoseget arra, hogy fokozatosan fejlodjon, akkor ket ev mulva mar komplettebb jatekos lesz, mint TAA. En nagy fanja vagyok.

Es amugy az meg kulonosen tetszik, hogy a Liverpool fu alatt milyen jatekosokat nevel ki. Quansah, Morton, Doak, Bajtetic, Jones mind-mind olyan jatekos az elmult ket-harom evbol, akik a megfelelo fejlesztessel, es ha nem serulnek le, akkor kibaszott jok lesznek. Es akkor nem emlitem Elliottot vagy Van Der Berget, mert ok 17 evesen lettek szerzodtetve (utobbit meg el is adtak tavaly)
Stez
Annyira jó, hogy ezeket észreveszi egy nem-Liverpool szurkoló is. Szinte reflexből azt hiszem már hogy csak cinikus vagy.

Nagyon jó lenne, ha a felsorolt játékosok mind a Liverpoolban tudnának nagyszerű karriert befutni. Azzal sikerülne középső ujjat mutatni a manapság általános klubmodellnek. De az évek alatt már megtanultam, hogy közülük jó ha ketten alapemberek lesznek hosszútávon, a többi el fog kallódni. Pl. Doak úgy néz ki nagyon sérülékeny, ez könnyen keresztbe tehet neki. Viszont én idevenném McConnellt, nekem ő a "favoritom" Bradley után.

BTW Alexander-Arnold ugye eredetileg középpályás is volt, az utánpótlásban végig azt játszott. Nem véletlen, hogy védőként vannak hiányosságai.
Mikey
Bradley egy rohadt jó RB egyébként, nem vele van bajom nekem se. Egyszerűen TAA profilja unikális, nincs még egy ilyen. Bradley egy olyan profil amiből azért találni mást is és simán kinéz ő is big6(7-8 azt se tudom már hányat kell ide számoln) kezdő jobb back-nek, megvan az a szint. Egyszerűen az, hogy Kroos szerű irányítót tud játszani a szélsővédőd egy darab van a világon. És ezt én nagyon szeretem. Sajnálni fogom, hogy elmegy Madridba pedig el fog valószínűleg. (Az csak a plusz netovábbja, hogy ott nem tud majd ilyen impacttal lenni valszeg, oda profilra egyébként kurvára nem ilyen szélső védő/irányító kellene hanem egy fel-alá futkosó robot aki pont hogy jó védekezésben mert így is deficites a csapat ott - ez nem saját vélemény nem nézek Reál meccseket csak ez ezt hallom vissza). Szóval simán elindulhat a karrierje lefelé ha átmegy mert egyszerűen nem rá van ott szükség. Csak hát Perez a nevet nézi és abból meg az övé a legnagyobb (plusz nem kell átigdíjat fizetni azt is szeretik arrafelé 😀)

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
10 hónapja
Bradley szerintem egyebkent ha nem serul le es kap majd eleg lehetoseget arra, hogy fokozatosan fejlodjon, akkor ket ev mulva mar komplettebb jatekos lesz, mint TAA. En nagy fanja vagyok.

Es amugy az meg kulonosen tetszik, hogy a Liverpool fu alatt milyen jatekosokat nevel ki. Quansah, Morton, Doak, Bajtetic, Jones mind-mind olyan jatekos az elmult ket-harom evbol, akik a megfelelo fejlesztessel, es ha nem serulnek le, akkor kibaszott jok lesznek. Es akkor nem emlitem Elliottot vagy Van Der Berget, mert ok 17 evesen lettek szerzodtetve (utobbit meg el is adtak tavaly)
Stez
Annyira jó, hogy ezeket észreveszi egy nem-Liverpool szurkoló is. Szinte reflexből azt hiszem már hogy csak cinikus vagy.

Nagyon jó lenne, ha a felsorolt játékosok mind a Liverpoolban tudnának nagyszerű karriert befutni. Azzal sikerülne középső ujjat mutatni a manapság általános klubmodellnek. De az évek alatt már megtanultam, hogy közülük jó ha ketten alapemberek lesznek hosszútávon, a többi el fog kallódni. Pl. Doak úgy néz ki nagyon sérülékeny, ez könnyen keresztbe tehet neki. Viszont én idevenném McConnellt, nekem ő a "favoritom" Bradley után.

BTW Alexander-Arnold ugye eredetileg középpályás is volt, az utánpótlásban végig azt játszott. Nem véletlen, hogy védőként vannak hiányosságai.

10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
TAA nem vedo, hanem kozeppalyas. Ez mar ezerszer kiderult. Nyilvan megtartjak vedonek, mert a ket szelso vedoposzt a mai futballban azert eleg hianycikknek szamit, sokkal inkabb, mint egy szelso kozeppalyas. Illetve egy szelso kozeppalyas miatt nagyon szet kene bontani az amugy mukodo rendszert (ahogy masterclass Southgate a valogatottnal meg is probalta), ami tulsagosan is nagy ar osszessegeben, mert azzal viszont legalabb masik ket jatekost egy szamara kedvezotlen szerepkorbe kellene atmozgatni. A Liverpoolnal raadasul szelso tamadokkal jatszanak 4-3-3-ban, ott TAA es Szalah egymas teruletet venne el, ha utobbi RM-kent jatszana.

De TAA vedokent nagyon is sebezheto, ezt oldotta meg Klopp azzal, hogy Hendersont a kozeppalyarol kvazi bedugta a seggebe biztositeknak, es nagyon jol is mukodott, Hendo ugy asszisztalt, amivel evekig tokeletesen eltuntette TAA vedekezbeli hianyossagait.

10 hónapja
Bántóan kevés szó esik róla, de ez a Bradley mekkorát ment m, hihetetlen. Azért ha egy edzőnek van 16 kiemelkedő és 8 kimagasló játékosa, nem irigylem 😊
JC6 (Mr. Miele)
Szerintem egyedül vagyok a véleményemmel, de inkább nézném Bradleyt kezdőként jövőre, mint TAA-t. És a legkevésbé a tegnapi játéka mondatja ezt velem, így gondolom már régóta.
Mikey
Bradley a bal oldali Robertson. A beadásain még csiszolni kéne, de sokkal alkalmasabb védőnek, mint Trent.
Amiben Trent erősebb, az a beadás és a jobbszél-balszél súlypontáthelyezés.
slowmotion
Igen, viszont mivel nagyon fiatal még, ezekben csak fejlődni fog. Remélhetőleg.
Mikey
nekem az is elég, ha ezt a szintet megtartja. már más taktika van, az öt évvel ezelőtti Liverpoolban a két szélsőhátvédnek a vonal mellett kellett játszania, most már szinte többször futnak be halfspace felé, mint végig a vonal mellett. onnan meg nem muszáj beadni a labdát, elég egy lapos passzjáték is.
slowmotion
Hát jah, lásd a tegnapi gólpassza is. Az ilyenekben már most nagyon jó.