Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
spanyoloknál nálam is ők a kedvencekszerintem nehéz ellenük szurkolniÉs idén nekik az EL döntő lehet a fő cél a San Mamesben. Én szurkolok nekik.az okéamúgy ránéztem megint a spanyol tabelláralehetnének még jobbak, ha nem ikszelnének állandóan
és b+ brutál a bilbao
Negritis, a vajda
Löfli
nekem az a durva hogy azzal a játékos politikával ennyire brutálisak
Negritis, a vajda
zacknorb
van egy romantikája
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
szerintem nehéz ellenük szurkolniÉs idén nekik az EL döntő lehet a fő cél a San Mamesben. Én szurkolok nekik.az okéamúgy ránéztem megint a spanyol tabelláralehetnének még jobbak, ha nem ikszelnének állandóan
és b+ brutál a bilbao
Negritis, a vajda
Löfli
Negritis, a vajda
zacknorb
van egy romantikája
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
És idén nekik az EL döntő lehet a fő cél a San Mamesben. Én szurkolok nekik.az okéamúgy ránéztem megint a spanyol tabelláralehetnének még jobbak, ha nem ikszelnének állandóan
és b+ brutál a bilbao
Negritis, a vajda
Löfli
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
10 hónapja
az okéamúgy ránéztem megint a spanyol tabelláralehetnének még jobbak, ha nem ikszelnének állandóan
és b+ brutál a bilbao
Negritis, a vajda
Löfli
10 hónapja
az a Juveamúgy ránéztem megint a spanyol tabelláralehetnének még jobbak, ha nem ikszelnének állandóan
és b+ brutál a bilbao
Negritis, a vajda
Löfli
10 hónapja
ahh milyen gagyi góllal egyenlít a shitty

Don't blink!
10 hónapja
amúgy ránéztem megint a spanyol tabelláralehetnének még jobbak, ha nem ikszelnének állandóan
és b+ brutál a bilbao
Negritis, a vajda

Don't blink!
10 hónapja
Ott az Anthony gól. 😀Amig nem megy Manchesterbe, valahogy mindenki jo. Aztan amint elmegy Manchesterbol, ismet mindenki jo. 😊
rob3r7o
10 hónapja
amúgy ránéztem megint a spanyol tabelláraés b+ brutál a bilbao
10 hónapja
Nico Gonzalez 20 perc után megsérül 😕Ez nem az igazi, ez a Wishes Nico Gonzalez
zacknorb
10 hónapja
Nico Gonzalez 20 perc után megsérül 😕
Poloska vagyok.
10 hónapja
vezet az Orient 😀😀 buttfumble után butt own goal 😀
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
10 hónapja
GECIIIIIIIMEKKORA LEYTON ORIENT GÓL
Poloska vagyok.
10 hónapja
mondjuk Endo helyett/mellettMondjuk barmikor lattam ot hatoskent, eleg gyenge volt. Oda szerintem o fizikalisan sem eleg.és amúgy tavaly játszott 6ost isSokat beszélnek itt TAA-ról és a kedvenc csapatom talán a legesélyesebb rá. Hát ha őszinte lehetek nekem ingyen se kellene, mert pont nem egy védekezni nem tudó/akaró játékos kell egy jobbhátvéd posztra. Remélem sose lesz Realos, mert ugyan támadópotenciál van benne, ettől ő egy jobbhátvéd és ha bármi más posztot tudna játszani akkor már rég meglépték volna azt a posztcserét.Miért kellett volna? Ráadásul úgy lett áttéve hátrébb, hogy fel tudják vinni a nagycsapatba, mert abba a pozícióba kellett ember. Ahol aztán Klopp ráeszmélve milyen extrát tud nyújtani, elkezdte maximalizálni az általa nyújtott előnyöket.
KeyG
zacknorb
Negritis, a vajda
Stez
szal ott a fizikum se lógott ki
10 hónapja
Mondjuk barmikor lattam ot hatoskent, eleg gyenge volt. Oda szerintem o fizikalisan sem eleg.és amúgy tavaly játszott 6ost isSokat beszélnek itt TAA-ról és a kedvenc csapatom talán a legesélyesebb rá. Hát ha őszinte lehetek nekem ingyen se kellene, mert pont nem egy védekezni nem tudó/akaró játékos kell egy jobbhátvéd posztra. Remélem sose lesz Realos, mert ugyan támadópotenciál van benne, ettől ő egy jobbhátvéd és ha bármi más posztot tudna játszani akkor már rég meglépték volna azt a posztcserét.Miért kellett volna? Ráadásul úgy lett áttéve hátrébb, hogy fel tudják vinni a nagycsapatba, mert abba a pozícióba kellett ember. Ahol aztán Klopp ráeszmélve milyen extrát tud nyújtani, elkezdte maximalizálni az általa nyújtott előnyöket.
KeyG
zacknorb
Negritis, a vajda
10 hónapja
Mert nem egy jó védő, simán össze lehetne róla vágni olyan videókat mint a Maguire bakikról.Sokat beszélnek itt TAA-ról és a kedvenc csapatom talán a legesélyesebb rá. Hát ha őszinte lehetek nekem ingyen se kellene, mert pont nem egy védekezni nem tudó/akaró játékos kell egy jobbhátvéd posztra. Remélem sose lesz Realos, mert ugyan támadópotenciál van benne, ettől ő egy jobbhátvéd és ha bármi más posztot tudna játszani akkor már rég meglépték volna azt a posztcserét.Miért kellett volna? Ráadásul úgy lett áttéve hátrébb, hogy fel tudják vinni a nagycsapatba, mert abba a pozícióba kellett ember. Ahol aztán Klopp ráeszmélve milyen extrát tud nyújtani, elkezdte maximalizálni az általa nyújtott előnyöket.
KeyG
zacknorb
Ott van például a Liverpool-Real Madrid 0-1 BL döntőn Vini gólja, a labdát nézte végig mégse esett le neki, hogy mi zajlik mögötte és Vini érkezik.
Pont ez a bajom Lucas Vazquezzel is, nem védő és rengeteg beadásnál lemarad vagy bemozog az üres terület és játékos meg ott van hol lennie kellene.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Labdás fázisban az utolsó Kloppos szezonokban gyakran behúzódott hatosnak, mint egy inverted fullback, és akkor kvázi mélységi irányítóként tolta.és amúgy tavaly játszott 6ost isSokat beszélnek itt TAA-ról és a kedvenc csapatom talán a legesélyesebb rá. Hát ha őszinte lehetek nekem ingyen se kellene, mert pont nem egy védekezni nem tudó/akaró játékos kell egy jobbhátvéd posztra. Remélem sose lesz Realos, mert ugyan támadópotenciál van benne, ettől ő egy jobbhátvéd és ha bármi más posztot tudna játszani akkor már rég meglépték volna azt a posztcserét.Miért kellett volna? Ráadásul úgy lett áttéve hátrébb, hogy fel tudják vinni a nagycsapatba, mert abba a pozícióba kellett ember. Ahol aztán Klopp ráeszmélve milyen extrát tud nyújtani, elkezdte maximalizálni az általa nyújtott előnyöket.
KeyG
zacknorb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
10 hónapja
és amúgy tavaly játszott 6ost isSokat beszélnek itt TAA-ról és a kedvenc csapatom talán a legesélyesebb rá. Hát ha őszinte lehetek nekem ingyen se kellene, mert pont nem egy védekezni nem tudó/akaró játékos kell egy jobbhátvéd posztra. Remélem sose lesz Realos, mert ugyan támadópotenciál van benne, ettől ő egy jobbhátvéd és ha bármi más posztot tudna játszani akkor már rég meglépték volna azt a posztcserét.Miért kellett volna? Ráadásul úgy lett áttéve hátrébb, hogy fel tudják vinni a nagycsapatba, mert abba a pozícióba kellett ember. Ahol aztán Klopp ráeszmélve milyen extrát tud nyújtani, elkezdte maximalizálni az általa nyújtott előnyöket.
KeyG
zacknorb
10 hónapja
Sokat beszélnek itt TAA-ról és a kedvenc csapatom talán a legesélyesebb rá. Hát ha őszinte lehetek nekem ingyen se kellene, mert pont nem egy védekezni nem tudó/akaró játékos kell egy jobbhátvéd posztra. Remélem sose lesz Realos, mert ugyan támadópotenciál van benne, ettől ő egy jobbhátvéd és ha bármi más posztot tudna játszani akkor már rég meglépték volna azt a posztcserét.Miért kellett volna? Ráadásul úgy lett áttéve hátrébb, hogy fel tudják vinni a nagycsapatba, mert abba a pozícióba kellett ember. Ahol aztán Klopp ráeszmélve milyen extrát tud nyújtani, elkezdte maximalizálni az általa nyújtott előnyöket.
KeyG
Poloska vagyok.
10 hónapja
Azt mondta a speaker, hogy 5. fordulótól van. Ez asszem a negyedik volt. Ezt hívják tudatos taktikának. 😀nincs a kupában VAR vagy ilyen jó volt a szemük megint a sporiknak?Ebbol latszik, h sokszor tud idegesito lenni a var, de kell. Azert egy ilyen esetben a braner rossz vegen lenni... Pl egy Arsenal utso perces lesgollal verne a Spurst, az azert elegge felidegelne 😀 Inkabb azzal van a gond, h sokszor agyhalottak ulnek a var mogott.nyilván meggájver nyeri meg 😀Egy szép lesgóllal. 😀
Löfli
dugo93
Duff
Yamal19
10 hónapja
Sokat beszélnek itt TAA-ról és a kedvenc csapatom talán a legesélyesebb rá. Hát ha őszinte lehetek nekem ingyen se kellene, mert pont nem egy védekezni nem tudó/akaró játékos kell egy jobbhátvéd posztra. Remélem sose lesz Realos, mert ugyan támadópotenciál van benne, ettől ő egy jobbhátvéd és ha bármi más posztot tudna játszani akkor már rég meglépték volna azt a posztcserét.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
vfdbfdsn
175
nincs a kupában VAR vagy ilyen jó volt a szemük megint a sporiknak?Ebbol latszik, h sokszor tud idegesito lenni a var, de kell. Azert egy ilyen esetben a braner rossz vegen lenni... Pl egy Arsenal utso perces lesgollal verne a Spurst, az azert elegge felidegelne 😀 Inkabb azzal van a gond, h sokszor agyhalottak ulnek a var mogott.nyilván meggájver nyeri meg 😀Egy szép lesgóllal. 😀
Löfli
dugo93
Duff
10 hónapja
Ha egy ekkora kő ha kiesne, az szerintem nagy baj lenne.www.nytimes.com/athletic/6000949/2024/12/22/trent-alexander-arnold-passing-liverpool-slot/
Heisman nádor
lost alatt átalakult a szerepe amit bradley is sokkal könnyebben megold
sztem senki se örülne hogyha elmenne, de a csapat nem "szenvedné" meg annyira szerintem
VvD és Salah elvesztése sokkal nagyobb gond lenne
10 hónapja
Ebbol latszik, h sokszor tud idegesito lenni a var, de kell. Azert egy ilyen esetben a braner rossz vegen lenni... Pl egy Arsenal utso perces lesgollal verne a Spurst, az azert elegge felidegelne 😀 Inkabb azzal van a gond, h sokszor agyhalottak ulnek a var mogott.nyilván meggájver nyeri meg 😀Egy szép lesgóllal. 😀
Löfli
dugo93