Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Hajdú B gecc, kiírják hogy les miatt nincs tizi, ez meg nem értem miért vonták vissza...

11 hónapja
Csaló geciknem kapjátok meg a kamu büntit les miatt?
KeyG
felháborító
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Ma mondjuk full Józsit tolnak. Klasszik Inzaghi, 1 gólos előny is előny.Jézus milyen hangulat van a Giuseppe Meazzában.És jó kis meccs is. Ez az inter egy nagyon érett modern focit játszó csapat
Sixo
csebi
11 hónapja
Itt egy tippem van, hogy ott Rodrygo vagy Rudiger lesen volt és mellette fejelte ez Asencio, és úgy ítélték meg az zavaró volt és aktívvá vált a les.
Poloska vagyok.
11 hónapja
de legalább visszavonta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Csaló gecik
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Teljes mellszélességgel támogatom a VAR-t, de ilyen sokáig nem szabadna tartania.
11 hónapja
Jézus milyen hangulat van a Giuseppe Meazzában.És jó kis meccs is. Ez az inter egy nagyon érett modern focit játszó csapat
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Sane annyira lefele lóg ki ebből a Münchenből, hogy csak na... Egy jó labdája nem volt még ma. cserébe már vagy a 3.-ik támadás halt el rajta
11 hónapja
nem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
Negritis, a vajda
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
11 hónapja
Ezt amúgy elmagyarázhatná vki h Kim minek csúszik oda. Oldal vonal mellett miközben senki sincs kozepen
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
11 hónapja
Jézus milyen hangulat van a Giuseppe Meazzában.A San Siróban sokszor van jó hangulat.
Sixo
11 hónapja
ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
11 hónapja
NyolcMeccsenként 10 ilyen büntető lehetneAkkor ma már csak kilenc lesz
KeyG
csebi
Poloska vagyok.
11 hónapja
nézem a twitter Eze büntetője miatterre ez az egyik top comment 😀
mondjuk a csaj már tévedett😀
I’m feeeeeeling a double W 🤩
— ✨✨Zara Rose✨✨ (@ZaraMayyRose) April 16, 2025
I’ll follow back anyone who gets the correct prediction for tonight… im going with 2-1 W 🤍🖤 #nufc #NEWCRY pic.twitter.com/WsKeVebGHd
11 hónapja
Kim-et nézve a védelemben visszasírjuk Van Buyten-t
11 hónapja
Zsifin?Ha a Real innen továbbjut, átoperáltatom magam.Delfinné? Vagy David Hasselhoffá?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
11 hónapja
Lucas Vazquezt küldjék már a Mekibe faszom.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Orbán Viktorrá😁😁Ha a Real innen továbbjut, átoperáltatom magam.Delfinné? Vagy David Hasselhoffá?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Ha a Real innen továbbjut, átoperáltatom magam.Delfinné? Vagy David Hasselhoffá?
nagylaza, főpohárnok