Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Most a Spursrről van szó...amúgy már 5 😛Akkor idèn se nyerünk kupát, semmi meglepő 😏??? 4-0ra nyert a Barca
dande2
Sixo
10 hónapja
Azért ha pár nap mulva kiesik a csapat a villa ellen a FAbol is, akkor az eleg csunyan fog mutatni osszessegeben.Pocak kirúgás (igen kirúgták Pochettinot 😏) ez elèg csúnyán mutat....nem mintha vele biztos előrèbb lennènk de egy vasat talán már összekapartunk volna azóta 🙈
Duff
10 hónapja
Legalább a zInter is kiszopott rendesen. Amúgy, hogy-hogy nincs zInter szurkoló a fórumon Löflin kívül?
10 hónapja
Akkor idèn se nyerünk kupát, semmi meglepő 😏??? 4-0ra nyert a Barca
dande2
10 hónapja
Na akkor idén is megvan a döntő. Nagyon komoly teljesítmény a mai, közel tökéletes.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
végre egy normális szöglet, látszik, hogy nem Szobi adta be 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
A vicc az, hogy a kapufa sem számít kaput eltaláló lövésnek. Közben meg 4-0. Eldőlt? 😀* miután megtalálta a neki való posztotGAKP⚽️ valami zseniálisan nyomja az utóbbi időben. Remélem tudja tartani ezt a formát sokáig.Nagyot lépett előre Arne keze alatt. De még ez is elenyésző Gravenberch-el szemben, aki konkrétan szerintem elfogultság nélkül kijelenthető, hogy világszinten is az egyik legjobb lett a posztján
Mikey
shagi0206
nulla darab kaput eltaláló lövése volt a Spursnek. mondjuk ez íg viccesen hangzik, mert Son az előbb telibe lőtte a kaput, de akkor is.
slowmotion
10 hónapja
* miután megtalálta a neki való posztotGAKP⚽️ valami zseniálisan nyomja az utóbbi időben. Remélem tudja tartani ezt a formát sokáig.Nagyot lépett előre Arne keze alatt. De még ez is elenyésző Gravenberch-el szemben, aki konkrétan szerintem elfogultság nélkül kijelenthető, hogy világszinten is az egyik legjobb lett a posztján
Mikey
shagi0206
nulla darab kaput eltaláló lövése volt a Spursnek. mondjuk ez íg viccesen hangzik, mert Son az előbb telibe lőtte a kaput, de akkor is.
10 hónapja
Azért ha pár nap mulva kiesik a csapat a villa ellen a FAbol is, akkor az eleg csunyan fog mutatni osszessegeben.
10 hónapja
Jaj ez de gyönyörű támadás volt. 😍
10 hónapja
Csak meglett az a gól 😊
10 hónapja
Ejj Gravenberch de megérdemelne egy gólt már.
10 hónapja
Nem olyan látványos, statokban kiemelkedő de nálam a motm eddig Darwin. Nagyon jól tolja ma. Letámadása rengeteget fejlődött idénre, ma meg kifejetten jó napja van.igen, tudjuk hogy az egyik kedvenced 😊
alatriste
10 hónapja
Nem olyan látványos, statokban kiemelkedő de nálam a motm eddig Darwin. Nagyon jól tolja ma. Letámadása rengeteget fejlődött idénre, ma meg kifejetten jó napja van.

Liverpool Fc
10 hónapja
Akkor idèn se nyerünk kupát, semmi meglepő 😏
10 hónapja
vfdbfdsn
175
nem volt kötelező ugyanazt a kezdőt feltenni ha van rá lehetőség(nincs sérülés az akkori kezdőből)?Inter meccsen mi ez a sok csere a 17.percben??onnan folytatták, mert múltkor félbeszakadt
Yamal19
Löfli
10 hónapja
De gyönyörűen helyezte ezt a tizenegyest Mo.Szarul játszik, de gól+assziszt ma is.
10 hónapja
Nagy baromságot csinált a cseh kapus
10 hónapja
Okés, elhiszem. 😊Romero, Micky a kezdő belső védő. Solanke egyértelmű jobb mint Ricsi, Udogie kezdő BH, Vicario egyértelmű no1 GK, talán még Johnson kérdéses, de akkor a Kulu tud máshol játszani. Úgyhogy ez 6 simán…Én hármat számoltam. 😃 De én nem ismerem őket annyira.6Jó, de ebből mennyi lenne biztosan kezdő?
Sixo
Mikey
Johnson, Romero, Udogie, Solanke, Vicario, Micky biztosan, de Maddison is esélyes a kezdőre
Klaci79
Mikey
Klaci79
10 hónapja
CBS streamen van külön Szalah-kamera, kéne m4-re is Szobo-cam

Don't blink!
10 hónapja
Inter meccsen mi ez a sok csere a 17.percben??onnan folytatták, mert múltkor félbeszakadt
Yamal19

Don't blink!
10 hónapja
Maddison alapbol siman kezdo, es am szezon elejen Odobert is az volt, mert Son akkora fos sajnos. Szoval van az 8 is. 😀6Jó, de ebből mennyi lenne biztosan kezdő?
Sixo
Mikey
Johnson, Romero, Udogie, Solanke, Vicario, Micky biztosan, de Maddison is esélyes a kezdőre
Klaci79
10 hónapja
Romero, Micky a kezdő belső védő. Solanke egyértelmű jobb mint Ricsi, Udogie kezdő BH, Vicario egyértelmű no1 GK, talán még Johnson kérdéses, de akkor a Kulu tud máshol játszani. Úgyhogy ez 6 simán…Én hármat számoltam. 😃 De én nem ismerem őket annyira.6Jó, de ebből mennyi lenne biztosan kezdő?
Sixo
Mikey
Klaci79
Mikey
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Inter meccsen mi ez a sok csere a 17.percben??