Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 047
patkány nyomorék már kezdi a cirkuszt. Valaki belerúghatna a földön fekve is.
10 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 047
Jobban szerettem, amíg nem volt magyar játékosa a Liverpoolnak. Addig még olykor tudtak értelmesen is beszélgetni a csapatról a stúdióban.
Mikey
ohh, te kis amatőr 😊 Én nagyon ritkán hallgatom a stúdiózást, a kommentátort is megtanultam már mellőzni. Ez nfl-nél is érvényes.
10 hónapja
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978

zacknorb
A kis komisz! Nem is vágatta le...

10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Jobban szerettem, amíg nem volt magyar játékosa a Liverpoolnak. Addig még olykor tudtak értelmesen is beszélgetni a csapatról a stúdióban.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Nomac New England Patriots 4 140 — balazs.t85@gmail.com
megint mint egy falusi kocsmában..nem hiszem hogy erre van igény..
10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Ancelotti :

Modric mérges volt Viniciusra. Nem láttam mi történt, de bármit mondott Modric igaza van. Mindig egyetértek Modriccal.
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
Az istenit neki posztolt... akkor full kezdővel áll ki a Pool 😕
Sixo
Minden meccs előtt posztol, az megvan?
Mikey
Ez volt a meme itt a fórumon. Valaki kifigyelte, hogy csak akkor posztol meccs előtt ha kezd. Előző páron én is néztem akkor tényleg bejött.

10 hónapja
Juve-Milan Coppa Italia döntő lesz előre látom.
Sixo
Akkor idén annyi öröm marad, hogy négy tétmeccsen sem kapunk ki a $intértől.
nagir
Melyik a negyedik?
Sixo
Bajnoki 2x, kupa, sz.kupa.

6-is lehet, ha BLben is összejönne...
nagir
Jah igen, az kupa elődöntőt nem számoltam, ahhoz ugye a Zinternek tovább kell mennie még egy elég jó kis SS ellen.

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
Sixo
lehetett sejteni, hogy full kezdővel állnak ki, nem azért, mert kikaptak, hanem ahogy kikaptak.
meg igazából hétvégén Plymouth, hat nap múlva Neverton, így optimális a csapat forgatása.
slowmotion
meg ugye még versenyben vagyunk a 4 trófeáért 😊
nem hiszem hogy Slot bármit feladna első évében

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Juve-Milan Coppa Italia döntő lesz előre látom.
Sixo
Akkor idén annyi öröm marad, hogy négy tétmeccsen sem kapunk ki a $intértől.
nagir
Melyik a negyedik?
Sixo
Bajnoki 2x, kupa, sz.kupa.

6-is lehet, ha BLben is összejönne...

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Sixo
lehetett sejteni, hogy full kezdővel állnak ki, nem azért, mert kikaptak, hanem ahogy kikaptak.
meg igazából hétvégén Plymouth, hat nap múlva Neverton, így optimális a csapat forgatása.
10 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Manchester United defender Lisandro Martinez has sustained an anterior cruciate ligament (ACL) injury.
Negritis, a vajda
Sajnos ez már élőben is szinte biztosra volt mondható. :/

Pedig az utóbbi hetekben kezdett egészen formába jönni.

10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk az is sokatmondo, hogy a vezetoedzod harom (!) darab tetmerkozes utan kerek-perec kijelenti, hogy a jatekosok motivalatlanok, es nem is tudja oket motivalni. 😀
Hogy lehet, hogy (allitolag) ez a pali igencsak szeret uvoltozni edzeseken, aztan megis fosnak ra a jatekosok? Valamit nem csinal tulsagosan jol ezekszerint, vagy csak ez a ferencvarosi keret ennyire korcs, hogy kivetel nelkul mindenkire fosik es mindenkit megbuktat?
Stez
Ha a sokadik edzőnél is ez a probléma, akkor ott aligha az edzővel van baj.
Mikey
Hat eselyes. Ezek utan viszont akkor csak megkerdeznem a scout csapatot, hogy lehet, hogy a felterkepezett es szerzodtetett jatekosok haromnegyede motivacios es hozzaallasbeli problemakkal kuzd. Egy klubnal a megfigyeloknek nem ez is dolga, hogy pszichologiai oldalrol is felterkepezzek a jatekosokat? Persze, mindenki lehet hulye, de amikor tizbol het-nyolc uj igazolasod bibis, akkor ott nem artana elgondolkodni, hogy a hulye te vagy.
Stez
Basszus Stez, mintha nem lennél benne a magyar fociban..
scout😆 meg pszichológiai oldalról való feltérképezés…
Tudod hogy működik a dolog?
Nem mozog rosszul a srác, mennyi? 350k.
Oke, be írunk a szerződésbe 800k, a köztes részt elosztjuk.
Ennyi. Semmi más.
Nincs komoly orvosi vizsgálat, terheléses vizsgálat, pszichológiai vagy mentális vizsgálat, semmi az ég egy adta világon.

Csak az a retkes pénz.
JC6 (Mr. Miele)
Hat azert ez mar nem feltetlenul igaz. Marmint az orvosi peldaul, az NB I-ben normalis lett. Oke, hogy az alsobb ligakban nem. Mint ahogy a felterkepezesrol is tudjuk, hogy a sportigazgatok a sajat kis haver menedzserek jatekosait elonyben reszesitik, tudjuk azt is, hogy jo par menedzser fizet XY szerzodteteseert. Es igen, eleg amator modon mukodik az egesz, de a top2-3 csapatnak azert mar van egy fejlett scout rendszere, ugyanugy, ahogy peldaul a videoelemzes is egy eleg komoly szintre kerult mar itthon is az elmult par evben.

DE, a Fradinal Hajnal azert egy melyebb halozatot hozott be, mivel neki megvolt a kello kapcsolatrendszere. Igen, o is igazol haverok nyomasara, ajanlasukra, neki is vannak spanjai, akiknek a kuncsaftjai elsobbseget elveznek, de mivel o kulfoldieket hoz, ott kevesbe az itteni kozeg menedzserei tevekenykednek, ugyhogy ot kevesbe tudja leperkalni Filipovic es tarsai. Igen, a magyar focit es magyar focistakat meg mindig ok olelik at, de Hajnalt nem, azaltal, hogy a Fradi nem foglalkozik magyar jatekosokkal. A Fradi kilog ebbol az itthoni bevett halozatbol, amire mondhatnank, hogy ezaltal nem huzza vissza ez a toxikus rendszer, de megis emiatt oriasi bravur, hogy tizbol het (raadasul draga is) igazolasa befurdik, mind tudas, mind hozzaallas szintjen.

Szerkesztette: Stez

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 071
Real Madrid legend Marcelo announces retirement

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
Sixo
Mikey
Nem, pont az előző hetekben néztem én is, amikor sérült volt, vagy a PSV elleni meccs előtt sem posztolt.
Nomac
Akkor biztos csak nekem nem tűnt fel, pedig követem és mindig látom a sztorijait is.

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
Manchester United defender Lisandro Martinez has sustained an anterior cruciate ligament (ACL) injury.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Nomac New England Patriots 4 140 — balazs.t85@gmail.com
Sixo
Mikey
Nem, pont az előző hetekben néztem én is, amikor sérült volt, vagy a PSV elleni meccs előtt sem posztolt.

Szerkesztette: Nomac
10 hónapja
Sixo

10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 560
Mondjuk az is sokatmondo, hogy a vezetoedzod harom (!) darab tetmerkozes utan kerek-perec kijelenti, hogy a jatekosok motivalatlanok, es nem is tudja oket motivalni. 😀
Hogy lehet, hogy (allitolag) ez a pali igencsak szeret uvoltozni edzeseken, aztan megis fosnak ra a jatekosok? Valamit nem csinal tulsagosan jol ezekszerint, vagy csak ez a ferencvarosi keret ennyire korcs, hogy kivetel nelkul mindenkire fosik es mindenkit megbuktat?
Stez
Mikey
Hat eselyes. Ezek utan viszont akkor csak megkerdeznem a scout csapatot, hogy lehet, hogy a felterkepezett es szerzodtetett jatekosok haromnegyede motivacios es hozzaallasbeli problemakkal kuzd. Egy klubnal a megfigyeloknek nem ez is dolga, hogy pszichologiai oldalrol is felterkepezzek a jatekosokat? Persze, mindenki lehet hulye, de amikor tizbol het-nyolc uj igazolasod bibis, akkor ott nem artana elgondolkodni, hogy a hulye te vagy.
Stez
Basszus Stez, mintha nem lennél benne a magyar fociban..
scout😆 meg pszichológiai oldalról való feltérképezés…
Tudod hogy működik a dolog?
Nem mozog rosszul a srác, mennyi? 350k.
Oke, be írunk a szerződésbe 800k, a köztes részt elosztjuk.
Ennyi. Semmi más.
Nincs komoly orvosi vizsgálat, terheléses vizsgálat, pszichológiai vagy mentális vizsgálat, semmi az ég egy adta világon.

Csak az a retkes pénz.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 864 — Kinek mit intézett a kormánya

Már tegnap lehetett olvasni róla, sajnálaom, remélem rendben lesz minden

Poloska vagyok.
10 hónapja

10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
Kalmar meg visszamegy az ETO-ba, okosan epitkeznek.
Kenny
Ugy hallottam, ez a pletyka nem igaz.
Stez
Igen, gyorsan ramcafoltak, Vitalis jon vissza.

10 hónapja
Stez
Mikey
Stez
Te is tudod szerintem, hogy egyszerűbb az egy db edzőt hibáztatni, mint beismerni a saját felelősségedet. Vagy ugye az általad igazolt játékosok felelősségét.

Csak bennem szurkolóként felmerülne a kérdés, ha el is hiszem, hogy az edző a hibás, akkor hogy van az, hogy a kedvenc csapatom mindig rossz edzőt szerződtet?
Mikey
Hat nezd, miutan alapbol valahogy minden masodik edzo tavozasa kapcsan erkeznek a sztorik, amiknek egy bizonyos HT a foszereploje, es nem pozitiv szempontbol, igy nyilvan a sokadik ilyen utan az ember elhiszi, hogy valami abban a pozicioban, azzal az emberrel nagyon nem oke.
Stez
De vajon milyen kényes dolgokról tudhat, hogy még mindig a helyén van?

10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
Mikey
Stez
Te is tudod szerintem, hogy egyszerűbb az egy db edzőt hibáztatni, mint beismerni a saját felelősségedet. Vagy ugye az általad igazolt játékosok felelősségét.

Csak bennem szurkolóként felmerülne a kérdés, ha el is hiszem, hogy az edző a hibás, akkor hogy van az, hogy a kedvenc csapatom mindig rossz edzőt szerződtet?
Mikey
Hat nezd, miutan alapbol valahogy minden masodik edzo tavozasa kapcsan erkeznek a sztorik, amiknek egy bizonyos HT a foszereploje, es nem pozitiv szempontbol, igy nyilvan a sokadik ilyen utan az ember elhiszi, hogy valami abban a pozicioban, azzal az emberrel nagyon nem oke.

10 hónapja
Stez
Mikey
Stez