Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
100 milliós lelépési pénzzel a hátam mögött én sem aggódnékMocsi is fölöslegesen repked, a helyükben lemondanám a válogatottságot, amíg ez a kopasz kókler a kapitányA VB selejtezők végét meg kell várnod
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
több mint 1 éve
Lehet az elejét is elég lesz megvárniMocsi is fölöslegesen repked, a helyükben lemondanám a válogatottságot, amíg ez a kopasz kókler a kapitányA VB selejtezők végét meg kell várnod
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Mocsi is fölöslegesen repked, a helyükben lemondanám a válogatottságot, amíg ez a kopasz kókler a kapitányA VB selejtezők végét meg kell várnod
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Styles tényleg csatárt játszik-ezt sem értem
több mint 1 éve
Kövi meccsek szeptember VB selejtezők?
Draft

több mint 1 éve
Akkor igen, sőt, azt nem tudom UEFA direktíva, vagy csak a Laliga tolja ezt, de akkor mindkét csapat kap +1 cserét.Olyasmi van ugy remlik, hogy fejserules eseten lehet plusz egyet.Mikor lehet amúgy hatot cserélni? Szezon közben még sima bajnokikon is néha láttam.Szobó megsérült...nem kéne lehozni te kopasz?otot mar cserelt, de igazabol nem tudom, egy felkin is az ot-e a maximalis vagy cserelhet-e, amennyit akar
Stez
Mikey
Stez
több mint 1 éve
Mocsi is fölöslegesen repked, a helyükben lemondanám a válogatottságot, amíg ez a kopasz kókler a kapitány
több mint 1 éve
Olyasmi van ugy remlik, hogy fejserules eseten lehet plusz egyet.Mikor lehet amúgy hatot cserélni? Szezon közben még sima bajnokikon is néha láttam.Szobó megsérült...nem kéne lehozni te kopasz?otot mar cserelt, de igazabol nem tudom, egy felkin is az ot-e a maximalis vagy cserelhet-e, amennyit akar
Stez
Mikey
több mint 1 éve
ez nem piros bazdmeg?Ha nem törleszt, szerintem kiállítja.
Kenny
több mint 1 éve
Mikor lehet amúgy hatot cserélni? Szezon közben még sima bajnokikon is néha láttam.Szobó megsérült...nem kéne lehozni te kopasz?otot mar cserelt, de igazabol nem tudom, egy felkin is az ot-e a maximalis vagy cserelhet-e, amennyit akar
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Első két fordulóban el is mehet a hajó… és az örmények jobbak mint ez az azeri csapat, idegenben tűzforró lesz..Rúgunk vagy kapunk még 1-et?Nem tudom, de szánalmasan gyenge teljesítmény egy papíron klasszisokkal gyengébb ellenfél ellen. Nem látom, hogy lesz ebből sikeres VB selejtező.
Burkus
több mint 1 éve
Nem ertem, miert nem hajlando a csavo bekuldeni Vitalist, egy ilyen meccsen bameg.
több mint 1 éve
Rúgunk vagy kapunk még 1-et?Nem tudom, de szánalmasan gyenge teljesítmény egy papíron klasszisokkal gyengébb ellenfél ellen. Nem látom, hogy lesz ebből sikeres VB selejtező.
több mint 1 éve
Styles 16rol szemben kapuval erobol belebasz egyet es ennyi IQ szorult bele...Nem ez az ő dolga az biztos
Beki
több mint 1 éve
Styles 16rol szemben kapuval erobol belebasz egyet es ennyi IQ szorult bele...
több mint 1 éve
Hujuj
több mint 1 éve
Barárságoson tuti többSzobó megsérült...nem kéne lehozni te kopasz?otot mar cserelt, de igazabol nem tudom, egy felkin is az ot-e a maximalis vagy cserelhet-e, amennyit akar
Stez
több mint 1 éve
Jó nagy türhők ezek az azeriekFavágó barbárok
gabokocka
Draft

több mint 1 éve
Szobó megsérült...nem kéne lehozni te kopasz?otot mar cserelt, de igazabol nem tudom, egy felkin is az ot-e a maximalis vagy cserelhet-e, amennyit akar
több mint 1 éve
Mi a tokomert nem cseréli le Szobot?
több mint 1 éve
Jó nagy türhők ezek az azeriek
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.