Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem akarok ilyen kis kocsike lenni, de Keane pontosan ugyanakkora kokler edzokent, mint az elotte levo szamolnisemtudommarmennyi.

Ez a pali is minden mondataban puffogtatja a nagyobbnal nagyobb kozhelyeket, nyomja az eloadast, mit var el, aztan a jatekosai kimennek a palyara es kedvukre lotyoghetnek.

Ruhellem a Felcsutot, tojok az NB I-re, de eskuszom, drukkolok, hogy barki szopassa mar meg ideny vegen a Fradit, talan vegre felebrednek egyesek, kibasszak a faszba Hajnalt es elkezdenek egy olyan felfogasban epitkezni, ami nem ilyen penzegetes.
Stez
De az a baj ehhez szerzôdtetnibse kellett volna. Èn játèkoskènt se bírtam hiába Spurs "legenda"
dande2
Nem kene szerzodtetni ujat, ha a sportigazgatod nem hinne azt, hogy o szarta a spanyolviaszt, es netalantan nem kergetne el minden masodik edzot.

Vagy ha kicsit visszavenne az arcabol es nem o akarna megszabni egy edzonek, hogy mit akarjon csinalni, kit akarjon jatszatni, aki ezaltal begozoljon es elhuzzon mashova fel ev utan.

Szerintem nem egy olyan kurva nehez feladat megallni ezt a ket dolgot.

10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem akarok ilyen kis kocsike lenni, de Keane pontosan ugyanakkora kokler edzokent, mint az elotte levo szamolnisemtudommarmennyi.

Ez a pali is minden mondataban puffogtatja a nagyobbnal nagyobb kozhelyeket, nyomja az eloadast, mit var el, aztan a jatekosai kimennek a palyara es kedvukre lotyoghetnek.

Ruhellem a Felcsutot, tojok az NB I-re, de eskuszom, drukkolok, hogy barki szopassa mar meg ideny vegen a Fradit, talan vegre felebrednek egyesek, kibasszak a faszba Hajnalt es elkezdenek egy olyan felfogasban epitkezni, ami nem ilyen penzegetes.
Stez
De az a baj ehhez szerzôdtetnibse kellett volna. Èn játèkoskènt se bírtam hiába Spurs "legenda"
10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
nem baj az, ha még sokáig megmarad az orosz hajnal
10 hónapja

10 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 146 — Gràcies Pep!
ez valami egeszen elkepeszto mit muvel ez a csapat.
Kenny
Pufla és a Paks ellen hagyományosan jól szokott menni…

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Ezt az alibi fradit édes istenem, sír a labda. Saldanha árából hozhattak volna vagy 4-5 olyan játékost aki akar is focizni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
ez valami egeszen elkepeszto mit muvel ez a csapat.

10 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Nem hiszem el hogy ezt a zetét sem verjük meg

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja
Varga frankon egy bites.

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
szedd ki bohóc
Negritis, a vajda
mgsé

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
szedd ki bohóc

10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan

Tony Adams
Ez tök jó, de a karácsonyi meg egyenesen zseniális volt
10 hónapja
én vagyok a hülye de teljesen abba voltam hogy ma játszunk a nevertonnal ...
Negritis, a vajda
Holnap és Spurs
slowmotion
Ott ki sem kéne állni. Nem kell nektek az a kupa, így is sok sérült, a bajnokságra kéne koncentrálni.
Sixo
😉
Kéne már valami vas, mi?!
10 hónapja
„Éppen otthon készültem a másnapi meccsünkre, amikor felhívott Hajnal Tamás, a sportigazgatónk, és megkérdezte, akarom-e, hogy elcseréljenek. Mondtam, hogy ha a klubnak és nekem is így a legjobb, akkor igen.

Két perc múlva:

„Soha nem kértem, hogy elcseréljenek, különösen azért nem, mert a nyáron érkeztem, hosszú távú szerződést írtam alá, és nem volt okom a távozásra. Ez a tárgyalás a klubok között történt, az ő döntésük volt”

😀
JC6 (Mr. Miele)
Felhívtam az ügynökömet, aki szintén nem tudott semmiről. Egymást kérdezgettük, próbáltunk találni valamit, ami megmagyarázza a dolgot. Még most sem értjük az okokat, ez a klub döntése volt
– mondta a 28 éves Kady Borges.
ozibozi
es egesz veletlenul abbol a klubbol hozzank jott jatekos ahova ment Kady. Aki ezt elhiszi, hogy itt senki nem tudott semmirol az problema.

10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
„Éppen otthon készültem a másnapi meccsünkre, amikor felhívott Hajnal Tamás, a sportigazgatónk, és megkérdezte, akarom-e, hogy elcseréljenek. Mondtam, hogy ha a klubnak és nekem is így a legjobb, akkor igen.

Két perc múlva:

„Soha nem kértem, hogy elcseréljenek, különösen azért nem, mert a nyáron érkeztem, hosszú távú szerződést írtam alá, és nem volt okom a távozásra. Ez a tárgyalás a klubok között történt, az ő döntésük volt”

😀
JC6 (Mr. Miele)
Felhívtam az ügynökömet, aki szintén nem tudott semmiről. Egymást kérdezgettük, próbáltunk találni valamit, ami megmagyarázza a dolgot. Még most sem értjük az okokat, ez a klub döntése volt
– mondta a 28 éves Kady Borges.

Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
Negritis, a vajda
Holnap és Spurs
slowmotion
Ott ki sem kéne állni. Nem kell nektek az a kupa, így is sok sérült, a bajnokságra kéne koncentrálni.

10 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
10 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Hat jott a helyere egy masik brazil a Qarabagtol, szoval ez egy szimpla cserebiznisz volt. Arra kivancsi lennek, melyik fel es mennyit fizetett a hatterben az adott jatekos melle, hogy ha igy egy az egyben ment a ket playa, az mar egy olyan uzlet, aminel igencsak elo kene venni Hajnalt, amikor egy eve 2 millio eurot perkalt Kadyert.
Stez
Már rég elő kellett volna venni, mert összességében katasztrofális mérleggel dolgozik, de megvan az el-továbbjutás szóval minden tökéletes!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Negritis, a vajda
Holnap és Spurs
slowmotion
tudom
és jövő hét szerda lesz a neverton
csak ugye én itt szoktam nézni hogy mikor van bajnoki:
 www.premierleague.com/
és itt folyamatosan kint volt hogy wednesday pool-everton
csak nem néztem hogy 12 és nem 5 😀

10 hónapja
Negritis, a vajda
Holnap és Spurs
10 hónapja

10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 560

Két perc múlva:

😀
10 hónapja
Kadyt meg elengedjuk ingyen. Kibaszott komedia
Kenny
Moneyball
csebi
Hajnalball
Kenny
pénzmosás live. min csodálkoztok?
peach
Hat jott a helyere egy masik brazil a Qarabagtol, szoval ez egy szimpla cserebiznisz volt. Arra kivancsi lennek, melyik fel es mennyit fizetett a hatterben az adott jatekos melle, hogy ha igy egy az egyben ment a ket playa, az mar egy olyan uzlet, aminel igencsak elo kene venni Hajnalt, amikor egy eve 2 millio eurot perkalt Kadyert.

Szerkesztette: Stez

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 072
Én azért csalódtam a Cityben, azt hittem nem fognak smucigoskodni.
KeyG
Rodri majd nyáron megy a Realba
Yamal19
Nekem nem kell Rodri, de majd szólok Pereznek is.
Valverde és Camavinga megoldja a posztot.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!