Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Súlyos büntetést kapott az MLSZ a magyar-török meccsen történtek miattwww.atv.hu/belfold/20250517/uefa-mlsz-buntetes-magyar-torok/
több mint 1 éve
Ez a múltkor is bejött, igaz csak a végén👌
több mint 1 éve
Sporting nyomiskodik
több mint 1 éve
Tényleg, a City elleni vizsgálatok eredményével vajon mi a helyzet? Hónapokkal ezelőtt lezárult elvileg a dolog. Az idény végére várnak, vagy arra, hogy hátha mindenki elfelejti?

több mint 1 éve
Lemaradt csapatával a kövi idényi ázsiai nemzetközi kupákról 😀 😛brutál milyen kupa hetünk van, CR, Bologna, PaksCR? Ronaldo mit csinált? 😭🤣
NB2
zacknorb
több mint 1 éve
brutál milyen kupa hetünk van, CR, Bologna, PaksCR? Ronaldo mit csinált? 😭🤣
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Liverpool - Crystal Palace meccs a Community Shieldért, ahogy azt mindenki várta.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Londonban is piros-kék lett az ég.Warrb festette arra.
ozibozi
több mint 1 éve
Londonban is piros-kék lett az ég.
több mint 1 éve
brutál milyen kupa hetünk van, CR, Bologna, Paks
több mint 1 éve
Le a kalappal a Crystal előtt
több mint 1 éve
magic of the cup

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Lowot nem fogjak marasztalni, remelem nem ezzel a par meccsek fogjak bearazni es kap meg eselyt padra kint.
több mint 1 éve
Áhhhhhh
több mint 1 éve
Borzasztóan megérdemli a Palace.
több mint 1 éve
előbb esett vazze, hozzá se értNem is rúgták be. Pedig bôven elôbb mozdult el a kapus
NB2
több mint 1 éve
steal. kell nekik, mert Trent nem tud védekezni, a többi középső védőjük meg vagy elmebeteg vagy teljesen alkalmatlan.Dean Huijsen to Real Madrid hivatalosan klubbok által is bejelentve. Nagy fogás, basszameg.Kell a Realnak mint egy falat kenyér
zacknorb
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
több mint 1 éve
előbb esett vazze, hozzá se ért
több mint 1 éve
City halad a "totàlis csőd" felè? 🤔
több mint 1 éve
Dortmund megcsinálta a bl-t végül, hihetetlen. Nem gondoltam van, de eddig Kovac jó fogásnak tűnik. Union is szépen zárta a szezont, egy Ilic duplaval sikerült megfordítani a meccset és nyerni. Nem is értem miért hagyja a vezetőség, h visszamenjen Lille-be, mikor opciojuk is volt a végleges szerzodtetesre. Végre találtak egy gólerős csatárt, erre elengedik. Nem értem komolyan néha mi a cél Berlinben.
Lipcse viszont szépen belelallt a földbe Lőw-el, sikerült az ekl-rol is lemaradni. Ennyi erővel maradhatott vna Rose is, sajnos Zsolti nagy melléfogás lett, sikerült az elődjét is alulmúlnia.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
BREAKING: Jeremie Frimpong set to join Liverpool, here we go! 🔴💣Agreement done for Dutch right back as Bayer Leverkusen are informed on €35m release clause being triggered.
több mint 1 éve
Bradely aláírt 4 évreKonaténál meg indul ugyanaz mint ami TAAval volt?!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2025/05/sulyos-buntetest-szabott-ki-az-uefa-a-magyar-torok-nl-meccsen-tortentek-miattDe ezt mondtam is meccs után, hogy jönni fog a bünti..
Csak a szokásos....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
több mint 1 éve
Pontosan, ráadásul minőséget is képviselnek, Tóth és Vitális alapember sőt Vécseiből vagy Nikitscherből kiindulva masszív válogatott szint, ha nagyon kelleni fog az a pénz egy értelmes magyar kapus és megvagyunk kb.Slovnaft pénzzel a probléma megoldva...Győri ETO FC => Konferencia Liga 👏Majd jövőre ha nem lehet ennyi légiós nehezebb lesz 😄
Mennyire szürreális már ... 🥴
nagir
warr_b
Amúgy szépen építgette be Borbély a fiatal magyarokat a zsoldosok mellé. Na nem egy kezdőnyit, de azért 3-4 a szezon végére minden meccsen játszott, plusz Tóth Rajmi.
nagir
Szerkesztette: dr0725
több mint 1 éve
Slovnaft pénzzel a probléma megoldva...Győri ETO FC => Konferencia Liga 👏Majd jövőre ha nem lehet ennyi légiós nehezebb lesz 😄
Mennyire szürreális már ... 🥴
nagir
warr_b
Amúgy szépen építgette be Borbély a fiatal magyarokat a zsoldosok mellé. Na nem egy kezdőnyit, de azért 3-4 a szezon végére minden meccsen játszott, plusz Tóth Rajmi.
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!