NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Sorozatok
32 feliratkozó
6 órája
Ezen kívül. 😀💵💵💵💰💰?Szerintem a House of the Dragon történéseire is gondolt a Vasas.Sárkányok háza 2. évada után a maradék érdeklődésem is elvesztettem az univerzum iránt.Elvileg csak hat rész lesz, február 23-ra meg is van az egész 😀
Ez a szál könyvben sem fogott meg annyira, szóval nem tudom mit lehet még várni tőlük.
thebeke
warr_b
Szerintem a sorozat jó lehetett volna ha nem húzzák szét 4 évadig. Igazából a kill each other most fog kezdődni.
Az új 6 részes sorozat nem tudom miért fontos, én se értem.
KeyG
warr_b
Nyilván a nagyobb dolgokat mint Aegon hódítása még húzni akarják.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 órája
💵💵💵💰💰?Szerintem a House of the Dragon történéseire is gondolt a Vasas.Sárkányok háza 2. évada után a maradék érdeklődésem is elvesztettem az univerzum iránt.Elvileg csak hat rész lesz, február 23-ra meg is van az egész 😀
Ez a szál könyvben sem fogott meg annyira, szóval nem tudom mit lehet még várni tőlük.
thebeke
warr_b
Szerintem a sorozat jó lehetett volna ha nem húzzák szét 4 évadig. Igazából a kill each other most fog kezdődni.
KeyG

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 órája
Szerintem a House of the Dragon történéseire is gondolt a Vasas.Sárkányok háza 2. évada után a maradék érdeklődésem is elvesztettem az univerzum iránt.Elvileg csak hat rész lesz, február 23-ra meg is van az egész 😀
thebeke
warr_b
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 órája
Sárkányok háza 2. évada után a maradék érdeklődésem is elvesztettem az univerzum iránt.Elvileg csak hat rész lesz, február 23-ra meg is van az egész 😀
thebeke

9 órája
Sárkányok háza 2. évada után a maradék érdeklődésem is elvesztettem az univerzum iránt.Ez a szál könyvben sem fogott meg annyira, szóval nem tudom mit lehet még várni tőlük.
11 órája
Nem tudom, volt-e már, de január 19-én kezd a Knight of the Seven Kingdoms az HBO-n.

20 órája
jah én elengedtem hogy a sztori mennyire fog követni bármit, nekem elég hogy a vibet hozzaAzt hozza. És ha láttad a montázst, hogy mi vár még ránk az évadban a stáblistánál, láthattad, hogy ez csak a kezdet!
Negritis, a vajda
Szerkesztette: iktriad
22 órája
jah én elengedtem hogy a sztori mennyire fog követni bármit, nekem elég hogy a vibet hozzaFallout S2E1És van egy pár változás a New Vegas-hoz képest is idővonalban
faszán indult, tisztábbak a dolgok mint az S1ben volt így könnyebb is követni hogy ki kicsoda és minimális fejlődés érezhető 1-2 karakteren
Negritis, a vajda
| Khan-ok Novac-ban, NCR sehol | meg amúgy is | Mintha 2 Mr. House lenne - Justin Theroux karaktere, meg a pasas aki játszotta House-t az első évadban is itt van - utóbbi van a rész végi animációban a plakáton. Ja és Lucy apja Vegasban úgy beszél House-hoz, mintha nem lenne biztos abban, hogy House New Vegasban van. |
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 órája
Fallout S2E1És van egy pár változás a New Vegas-hoz képest is idővonalban
faszán indult, tisztábbak a dolgok mint az S1ben volt így könnyebb is követni hogy ki kicsoda és minimális fejlődés érezhető 1-2 karakteren
Negritis, a vajda
| Khan-ok Novac-ban, NCR sehol | meg amúgy is | Mintha 2 Mr. House lenne - Justin Theroux karaktere, meg a pasas aki játszotta House-t az első évadban is itt van - utóbbi van a rész végi animációban a plakáton. Ja és Lucy apja Vegasban úgy beszél House-hoz, mintha nem lenne biztos abban, hogy House New Vegasban van. |
Szerkesztette: iktriad
1 napja
Fallout S2E1faszán indult, tisztábbak a dolgok mint az S1ben volt így könnyebb is követni hogy ki kicsoda és minimális fejlődés érezhető 1-2 karakteren
1 napja
😆🤡Tim Curry miatt nyilván a filmek kellenek 😀Milyen sorrendbe kell nézni az IT-et, először a sorozat, és aztán a két film vagy fordítva vagy mindegy?Szerintem ahogy kijöttek időrendben, vagyis a két film, aztán a sorozat (ha már a sorozat is amúgy is visszafelé fog menni időben elvileg).
MC12
warr_b
Negritis, a vajda

1 napja
Tim Curry miatt nyilván a filmek kellenek 😀Milyen sorrendbe kell nézni az IT-et, először a sorozat, és aztán a két film vagy fordítva vagy mindegy?Szerintem ahogy kijöttek időrendben, vagyis a két film, aztán a sorozat (ha már a sorozat is amúgy is visszafelé fog menni időben elvileg).
MC12
warr_b
1 napja
Milyen sorrendbe kell nézni az IT-et, először a sorozat, és aztán a két film vagy fordítva vagy mindegy?Szerintem ahogy kijöttek időrendben, vagyis a két film, aztán a sorozat (ha már a sorozat is amúgy is visszafelé fog menni időben elvileg).
MC12

1 napja
Milyen sorrendbe kell nézni az IT-et, először a sorozat, és aztán a két film vagy fordítva vagy mindegy?
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 napja
Percy Jackson S2E3Daniel Diemer sokkal menőbb Tyson mint a könyvekben 😃 | az a kabát levevős jelent iszonyat menőn volt pózer |
Adam Copeland meg szimplán kurvajó Ares és jó látni
Dior Goodjohn egész pofás volt most mint Clarisse | bénácska volt a lelkesítő beszéd, de pont azért tetszett mert ő maga is lúzer és így előadni nem túl magabiztosan 😀 |
ellentétben szegény Leah Sava' Jeffries aki továbbra se jó
Scobellben lehet még potenciál, ő hoz egy okés szintet
a látvány sztem rendben van, nem kiemelkedő de nem is vészes
1 napja
Hát igen az utolsó évad lett a leggyengébb.Tok mindegy, szerintem azzal, ahogy az utolso evadot elbasztak, megagyaztak neki, hogy ezek a Yellowstone elo meg utosorozatok mar ne legyenek annyira erdekesek. Szerintem Costnerrel egyutt elhalt ez a universe sajnos.Cserébe kapott egy saját sorozatot.Nalam Kayce volt a top, csak nagyon a hatterbe szoritottak ahhoz kepest, hogy mekkora potencial volt benne "tronorokoskent". Az o karara hoztak eloterbe Bethet.Kicsit túltolták. De szerintem akkor is a legjobb karakter volt benne.Eleinte igen. Aztan atmegy kurva irritaloba, hogy | erinthetetlen. Pont o, aki soha semmire sem figyel oda, allandoan bebaszva, a vilagarol nem tudja nyomja az eloadast, ot a tehetosebbnel tehetosebb emberek sem tudjak bantani, mikozben milliardos mindenkinek tesz keresztbe, kozben meg a sorozatban tizedennyiert oltek az embereket. |Elkezdtük végre a Yellowstonet. Most tartunk a második évad vége felé.Beth karakterét imádtam, nálam egy igazi tenyérbemászó picsa a jó értelemben.
Nagyon haladós a sorozat, mert nehéz abbahagyni. Azt, hogy miért azt nem feltétlenül tudom, mert tele van logikátlan dolgokkal, idegesítő és érthetetlen karakterekkel és van benne 1-2 borzalmas színész is. 😀
Azt se igazán értettem az első évadban, hogy | miért kell minden részben meghalnia valakinek. 😀 | Sokszor teljesen oda nem illően.
Szóval szórakoztató sorozat, de ha pár dolgot jobban/logikusabban csinálták volna benne, akkor simán TOP10 lehetne nálam.
dugo93
steelwolf
Imadtam a Yellowstone-t (kiveve az utolso evadot, az mar rossz volt, elvesztette a sorozat a jelleget), de tokeletesen latszik, | mely karakterek vedettek, mikozben korulottuk hullik mindenki, sokszor erthetetlenul. | Ez azert kicsit rontott a kepen.
Stez
dugo93 -ha bejön a Yellowstone, akkor ajánlanám az 1883 c. sorozatott.
steelwolf
Stez
steelwolf
Stez
Elég érdektelen lett, sajnos nem tudta Costner és Sheridan megbeszélni h kinek nagyobb a löncse és ez miatt ,bukott' is a sorozat.
1 napja
Tok mindegy, szerintem azzal, ahogy az utolso evadot elbasztak, megagyaztak neki, hogy ezek a Yellowstone elo meg utosorozatok mar ne legyenek annyira erdekesek. Szerintem Costnerrel egyutt elhalt ez a universe sajnos.Cserébe kapott egy saját sorozatot.Nalam Kayce volt a top, csak nagyon a hatterbe szoritottak ahhoz kepest, hogy mekkora potencial volt benne "tronorokoskent". Az o karara hoztak eloterbe Bethet.Kicsit túltolták. De szerintem akkor is a legjobb karakter volt benne.Eleinte igen. Aztan atmegy kurva irritaloba, hogy | erinthetetlen. Pont o, aki soha semmire sem figyel oda, allandoan bebaszva, a vilagarol nem tudja nyomja az eloadast, ot a tehetosebbnel tehetosebb emberek sem tudjak bantani, mikozben milliardos mindenkinek tesz keresztbe, kozben meg a sorozatban tizedennyiert oltek az embereket. |Elkezdtük végre a Yellowstonet. Most tartunk a második évad vége felé.Beth karakterét imádtam, nálam egy igazi tenyérbemászó picsa a jó értelemben.
Nagyon haladós a sorozat, mert nehéz abbahagyni. Azt, hogy miért azt nem feltétlenül tudom, mert tele van logikátlan dolgokkal, idegesítő és érthetetlen karakterekkel és van benne 1-2 borzalmas színész is. 😀
Azt se igazán értettem az első évadban, hogy | miért kell minden részben meghalnia valakinek. 😀 | Sokszor teljesen oda nem illően.
Szóval szórakoztató sorozat, de ha pár dolgot jobban/logikusabban csinálták volna benne, akkor simán TOP10 lehetne nálam.
dugo93
steelwolf
Imadtam a Yellowstone-t (kiveve az utolso evadot, az mar rossz volt, elvesztette a sorozat a jelleget), de tokeletesen latszik, | mely karakterek vedettek, mikozben korulottuk hullik mindenki, sokszor erthetetlenul. | Ez azert kicsit rontott a kepen.
Stez
steelwolf
Stez
steelwolf
1 napja
Cserébe kapott egy saját sorozatot.Nalam Kayce volt a top, csak nagyon a hatterbe szoritottak ahhoz kepest, hogy mekkora potencial volt benne "tronorokoskent". Az o karara hoztak eloterbe Bethet.Kicsit túltolták. De szerintem akkor is a legjobb karakter volt benne.Eleinte igen. Aztan atmegy kurva irritaloba, hogy | erinthetetlen. Pont o, aki soha semmire sem figyel oda, allandoan bebaszva, a vilagarol nem tudja nyomja az eloadast, ot a tehetosebbnel tehetosebb emberek sem tudjak bantani, mikozben milliardos mindenkinek tesz keresztbe, kozben meg a sorozatban tizedennyiert oltek az embereket. |Elkezdtük végre a Yellowstonet. Most tartunk a második évad vége felé.Beth karakterét imádtam, nálam egy igazi tenyérbemászó picsa a jó értelemben.
dugo93
steelwolf
Stez
steelwolf
Stez
1 napja
Nalam Kayce volt a top, csak nagyon a hatterbe szoritottak ahhoz kepest, hogy mekkora potencial volt benne "tronorokoskent". Az o karara hoztak eloterbe Bethet.Kicsit túltolták. De szerintem akkor is a legjobb karakter volt benne.Eleinte igen. Aztan atmegy kurva irritaloba, hogy | erinthetetlen. Pont o, aki soha semmire sem figyel oda, allandoan bebaszva, a vilagarol nem tudja nyomja az eloadast, ot a tehetosebbnel tehetosebb emberek sem tudjak bantani, mikozben milliardos mindenkinek tesz keresztbe, kozben meg a sorozatban tizedennyiert oltek az embereket. |Elkezdtük végre a Yellowstonet. Most tartunk a második évad vége felé.Beth karakterét imádtam, nálam egy igazi tenyérbemászó picsa a jó értelemben.
dugo93
steelwolf
Stez
steelwolf
1 napja
Igen, És bónusznakDe, de annak marha jó 😀Imádtam az első évadot - nagyon város és pár hét is jön is.Ez nem vegytiszta Vészhelyzet klón?
iktriad
Dzsokijuing
MC12
1 napja
De, de annak marha jó 😀Imádtam az első évadot - nagyon város és pár hét is jön is.Ez nem vegytiszta Vészhelyzet klón?
iktriad
Dzsokijuing
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 napja
,Michael Crichton hagyatéka beperelte Noah Wyle-t, John Wells-t, R. Scott Gemmill-t, valamint a Warner Bros. Television-t, hogy miután megszakadtak közöttük az ER, azaz a Vészhelyzet feltámasztása kapcsán a tárgyalások, egyszerűen fogták az addigi terveiket, és azokból csinálták meg Wyle-val a Max által berendelt kórházas sorozatot, a The Pitt-et. Ebből persze az is kiderül, hogy mennyire komolyak voltak a tárgyalások a feltámasztás kapcsán. (A Warner persze tiltakozik, hogy más a sorozat, más a helyszín, mások a karakterek.)'Imádtam az első évadot - nagyon város és pár hét is jön is.Ez nem vegytiszta Vészhelyzet klón?
iktriad
Dzsokijuing
1 napja
Kicsit túltolták. De szerintem akkor is a legjobb karakter volt benne.Eleinte igen. Aztan atmegy kurva irritaloba, hogy | erinthetetlen. Pont o, aki soha semmire sem figyel oda, allandoan bebaszva, a vilagarol nem tudja nyomja az eloadast, ot a tehetosebbnel tehetosebb emberek sem tudjak bantani, mikozben milliardos mindenkinek tesz keresztbe, kozben meg a sorozatban tizedennyiert oltek az embereket. |Elkezdtük végre a Yellowstonet. Most tartunk a második évad vége felé.Beth karakterét imádtam, nálam egy igazi tenyérbemászó picsa a jó értelemben.
dugo93
steelwolf
Stez
1 napja
Imádtam az első évadot - nagyon város és pár hét is jön is.Ez nem vegytiszta Vészhelyzet klón?
iktriad
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Imádtam az első évadot - nagyon város és pár hét is jön is.