Sorozatok

32 feliratkozó

8 napja
KeyG Baltimore Ravens 14 478
Engem nagyon bosszant, rettentően. ( The Boys )

| Homelander repülései mennyire szánalmasak az utolsó harcban, olyan gyorsan repül, hogy látni se lehet, ott a Herogasm rész amikor ugyanúgy sőt jobban le volt fogva, nevetséges, erre itt meg aki sétál úgy repül.
A másik Frenchie elmondta Homelandernak, hogy sikerült a kísérlet, az utolsó részben meg meglepődik, hogy tényleg. Ez egyre rosszabb ahogy gondolkozik az ember.
|
KeyG
Az alapveto baj volt, igen, hogy | Homelander mennyire le lett nerfelve a vegere, ez a repulesi pelda, amit irsz, olyan, amit nagyon sok helyen olvastam, hogy szinten problemaznak rajta. Foleg azert, mert nem sokkal elotte ugye a gazdag csavot ugy viszi fel az urbe, mint a villam. Az egyik oldalt nerfeltek, a masikat buffoltak, mert amugy Ryant is hulyere verte par resszel elotte Homelander, most meg Butcherrel karoltve siman vissza tudtak fogni. Logikatlan volt. |

Viszont ami a Vougth Rising hsz-ed illeti, az szerintem jobb lesz. Egyreszt jonnek regebbi karakterek, akikrol eddig csak emlites szintjen beszeltek, legendas arcok, masreszt a multba megyunk el, ami azert talan ad majd nemi valtozatossagot. Nyilvan mivel Soldier boy szetkefelte es drogozta vilagot, tele lesz ez is polgarpukkaszto jelenetekkel, de szerintem jo lesz amugy, en varom. Arra leszek kivancsi, mi lesz a motivacio a sorozatban, lesz e valami jo villain, aki ellen mennek, akit meg kell allitani, etc. Meg azert ha odafigyelnek a The boys elozo evadaira, azert jo par lyukat be tudnak tomni a ketto kozott.
Stez
Jó lesz, megint mindenki azt fogja gondolni itt a tökéletes sorozat, aztán majd a végére ezt is szétbasszák két oltári fos résszel, de inkább évad az.
Bele se merek gondolni ha nem Starr alakítja Homelandert vagy Ackles nem vitte volna ennyire Soldier Boyt, mit gondolnánk az utolsó 2 évadról. Az utolsó rész egyetlen pozítivuma nálam az ő színészkedése, de az kegyetlen jó.

Ryan verése óta a V1-et is megkapta, erre tessék.
KeyG
Amugy ez egy tevhit. A v1tol nem lesz erosebb egy supe, hanem egyszeruen megall az oregedesben es halhatatlan lesz. Sokan gondoltak, hogy ero boostot is kapott Homelander, de amugy nem kapott.

Illetve szerintem az sem elhanyagolhato tenyezo, hogy Homelander | egeszen Soldier boy felbukkanasaig a legerosebb supe volt, de utana is egyforma erosek lehettek kb, eltekintve a SB sugarzasatol. Ezaltal Homelander sosem verekedett, hanem lezuzott mindig mindenkit, meg a lezere is jobbara eleg volt. Tehat o maga egy szar harcos volt, nem tudott verekedni, mig Butcher peldaul igen, ez utobbi az o elonye volt. Inkabb Ryan hirtelen felbuffolasa volt gaz, miutan par resszel korabban meg ugy elverte Homelander ot mp alatt, mint a rongyot. |
Stez
Nekem a 6. részbeli V1 beadás utáni lézerből nyilvánvaló volt, hogy a lézere is boostot kapott.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
8 napja
Stez SMU Mustangs 48 619 — Whoops, looks like something went wrong.

| Homelander repülései mennyire szánalmasak az utolsó harcban, olyan gyorsan repül, hogy látni se lehet, ott a Herogasm rész amikor ugyanúgy sőt jobban le volt fogva, nevetséges, erre itt meg aki sétál úgy repül.
A másik Frenchie elmondta Homelandernak, hogy sikerült a kísérlet, az utolsó részben meg meglepődik, hogy tényleg. Ez egyre rosszabb ahogy gondolkozik az ember.
|
KeyG
Az alapveto baj volt, igen, hogy | Homelander mennyire le lett nerfelve a vegere, ez a repulesi pelda, amit irsz, olyan, amit nagyon sok helyen olvastam, hogy szinten problemaznak rajta. Foleg azert, mert nem sokkal elotte ugye a gazdag csavot ugy viszi fel az urbe, mint a villam. Az egyik oldalt nerfeltek, a masikat buffoltak, mert amugy Ryant is hulyere verte par resszel elotte Homelander, most meg Butcherrel karoltve siman vissza tudtak fogni. Logikatlan volt. |

Viszont ami a Vougth Rising hsz-ed illeti, az szerintem jobb lesz. Egyreszt jonnek regebbi karakterek, akikrol eddig csak emlites szintjen beszeltek, legendas arcok, masreszt a multba megyunk el, ami azert talan ad majd nemi valtozatossagot. Nyilvan mivel Soldier boy szetkefelte es drogozta vilagot, tele lesz ez is polgarpukkaszto jelenetekkel, de szerintem jo lesz amugy, en varom. Arra leszek kivancsi, mi lesz a motivacio a sorozatban, lesz e valami jo villain, aki ellen mennek, akit meg kell allitani, etc. Meg azert ha odafigyelnek a The boys elozo evadaira, azert jo par lyukat be tudnak tomni a ketto kozott.
Stez
Jó lesz, megint mindenki azt fogja gondolni itt a tökéletes sorozat, aztán majd a végére ezt is szétbasszák két oltári fos résszel, de inkább évad az.
Bele se merek gondolni ha nem Starr alakítja Homelandert vagy Ackles nem vitte volna ennyire Soldier Boyt, mit gondolnánk az utolsó 2 évadról. Az utolsó rész egyetlen pozítivuma nálam az ő színészkedése, de az kegyetlen jó.

KeyG
Amugy ez egy tevhit. A v1tol nem lesz erosebb egy supe, hanem egyszeruen megall az oregedesben es halhatatlan lesz. Sokan gondoltak, hogy ero boostot is kapott Homelander, de amugy nem kapott.

Illetve szerintem az sem elhanyagolhato tenyezo, hogy Homelander | egeszen Soldier boy felbukkanasaig a legerosebb supe volt, de utana is egyforma erosek lehettek kb, eltekintve a SB sugarzasatol. Ezaltal Homelander sosem verekedett, hanem lezuzott mindig mindenkit, meg a lezere is jobbara eleg volt. Tehat o maga egy szar harcos volt, nem tudott verekedni, mig Butcher peldaul igen, ez utobbi az o elonye volt. Inkabb Ryan hirtelen felbuffolasa volt gaz, miutan par resszel korabban meg ugy elverte Homelander ot mp alatt, mint a rongyot. |

8 napja

|
KeyG

Stez

We are just the Ravens!
8 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 878

|
KeyG

Stez
Hát jó párat be is tömtek a sorozatban 😀 Bocsi nem tudtam kihagyni 😀
8 napja

|
KeyG

8 napja
A Vought Risingtől se várok mást, mint a Supernaturaltól vagy a The Boystól.
Kripke felépíti a tökéletes sorozatot aztán szétbassza. annyi a változás hogy itt a showrunner Paul Grellong lesz.

We are just the Ravens!
8 napja

|

We are just the Ravens!
9 napja
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 693 — Tyrone Creek
Sose voltam hatalmas fanja a Sráncoknak. De az 1.-3. évad az eléggé jó volt, de ez a 4.-5. hmmm.

Talán ha Kripke nem állandóan a faszok és segglyukak mutogatása/viccelődése lett volna a középpontban, hanem az irásba fektetet volna több energiát, akkor máshogy alakul.

Antony Starr hatalmasat alakított, azt nem lehet elvitatni!!
steelwolf
Sokat akart a szarka, aztan a nagy szavakbol, az oriasi durranasbol lett egy kis pukk.

Az mondjuk engem kifejezetten idegesit, hogy ezzel a lezarassal kvazi | egyaltalan semmi ertelme sem volt a gen v-nek, vagyis annak, hogy osszehoztak a ket sorozatot. Aztan meg "vigyel biztonsagba mindenkit", kapta az ukazt az a supe, aki mindegyikuk kozul nagyjabol a legerosebb volt. Es ezzel teljesen nonsense lett a gen v is egeszeben. |

Igazabol nalam leginkabb ezert jarna a tockos Kripkenek, bar nyilvan azert is, hogy akkora pofaval harangozta be a durva lezarast, aztan odarakott egy ilyet.

Nagyon elfogyott mar a kreativitasa az utolso masfel-ket evadra, aztan onnantol tenyleg csak a polgarpukkasztasra epitkezett.

De azert megeri megnezni, top sorozat, meg hat izlesek es pofonok, biztos lesznek sokan, akiknek meg ez a lezaras rendben van.
Stez
Igazából tényleg az érződött már az utolsó évadon, hogy fél lábbal inkább a Soldier Boy témán van rajta Kripke, ezen meg csak túl akar lenni. Nyilván az összes történés (+ a képregény) ismeretében utólag könnyű okosnak lenni, de ennek tükrében én így raktam volna össze az utolsó két évadot:

| A 4. évadban tökéletesen elfért volna a vírusos/V1-es baszakodás. Így nálam az évad végi cliffhanger az lett volna, hogy Homelander megszerzi a V1-et és ott ellövöm az ikonikus képet a képregényből, hogy lebeg a Fehér Ház felett.

Az 5. évad első 4 részében Homelander kegyetlensége szintet lép, ténylegesen Evil Lord lesz, tömegmészárlás, városrombolás és teljes megmakkanás - az évad közepén viszont jön a depower, de nem öli meg Butcher 1 perc rimánkodás után, hanem bezárják és az évad második felében csak.. ember (Anthony Starr mit művelt volna, te jó ég)

A maradék 4 részben pedig megkapjuk normálisan előkészítve a Butcher turnt, hogy végülis ő legyen az igazi big bad a sorozat végén (ne csak 3 perc alatt lökjük oda, hogy jaaaaa még ez is itt van). A lezárása ennek ugyanaz, mint ahogy a sorozat is csinálta, Hughie-val kezdődött, neki is kell befejeznie. Homelander nálam is hal a végén, de tényleg csak azután, hogy 4 részt kipróbál emberként.
|

Összességében szerettem ezt a közel 1 évtizedet ezzel a sorozattal. Csalódott vagyok a vége miatt, de inkább csak örülök, hogy megtörtént. A Vought Risingnál tali.
9 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 640
The Boys S05

This could have been an e-mail.

A lezáró zene a behind the scenes stab fotókkal volt a legjobb része.

www.youtube.com/watch?v=POHYhiYZIbk
9 napja
Sose voltam hatalmas fanja a Sráncoknak. De az 1.-3. évad az eléggé jó volt, de ez a 4.-5. hmmm.

Talán ha Kripke nem állandóan a faszok és segglyukak mutogatása/viccelődése lett volna a középpontban, hanem az irásba fektetet volna több energiát, akkor máshogy alakul.

steelwolf
Sokat akart a szarka, aztan a nagy szavakbol, az oriasi durranasbol lett egy kis pukk.

Az mondjuk engem kifejezetten idegesit, hogy ezzel a lezarassal kvazi | egyaltalan semmi ertelme sem volt a gen v-nek, vagyis annak, hogy osszehoztak a ket sorozatot. Aztan meg "vigyel biztonsagba mindenkit", kapta az ukazt az a supe, aki mindegyikuk kozul nagyjabol a legerosebb volt. Es ezzel teljesen nonsense lett a gen v is egeszeben. |

Igazabol nalam leginkabb ezert jarna a tockos Kripkenek, bar nyilvan azert is, hogy akkora pofaval harangozta be a durva lezarast, aztan odarakott egy ilyet.

Nagyon elfogyott mar a kreativitasa az utolso masfel-ket evadra, aztan onnantol tenyleg csak a polgarpukkasztasra epitkezett.

De azert megeri megnezni, top sorozat, meg hat izlesek es pofonok, biztos lesznek sokan, akiknek meg ez a lezaras rendben van.

9 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 880 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

9 napja
Nomac New England Patriots 4 478 — balazs.t85@gmail.com
The boys
Stez
Vártam, hogy véget érjen, hogy nekikezdhessek, de amennyire jó és lelkesítő dolgokat írtatok róla az elején, annyira lehangolót, és lehúzót az utolsó évadról.
El is ment tőle a kedvem, pedig azt hittem jó buli lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezért ne dobd el, az amit az első három évad ad, már megéri. Ez sem rossz, de azért van hiányérzetünk, mert az első évadok nagyon magasra tették a lécet. Többet vártunk tőle, annak tükrében hogy milyen fordulatok voltak benne az első évadokban.
9 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 087 — #NoStress
The boys
Stez
Vártam, hogy véget érjen, hogy nekikezdhessek, de amennyire jó és lelkesítő dolgokat írtatok róla az elején, annyira lehangolót, és lehúzót az utolsó évadról.
Őszentsége Sobri Jóska
Az utolso ket evad volt szerintem gyengebb, de foleg az utolso elotti. Az elso harom viszont nagyon mas szint, az tuti.
Stez
Oké, de ha elkezdeném, akkor végig is nézném.
És ha pont a vége szar, és előre tudom, az kiábrándító.

9 napja
The boys
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Az utolso ket evad volt szerintem gyengebb, de foleg az utolso elotti. Az elso harom viszont nagyon mas szint, az tuti.

9 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 087 — #NoStress
The boys
Stez

9 napja
The boys s5e8

Szarnak nem mondanam, csak nagyobb durranast vartam. Az egesz sorozat alapjan ebben tobb volt, vagyis kellett volna, hogy legyen, ahogy elo lett keszitve. | |

| Teljesen vicc, hogy Soldier boy kimaradt, a gen V-sek kimaradtak. Kripke eleg nagy segget csinalt a szajabol, amikor bizonygatta, hogy ez nem lesz Stranger Things, ezt nem lehet lezarni rakas, komoly halal nelkul, merz ez a sorozat ugy lett felepitve, hogy igenis hullani fognak, erre mi lett a vege? Nagyjabol ugyanaz, mint a Stranger Thingsben, egyetlen durva halal, magae a villaine. Meg egy nagyon eroltetett Butcher a vegen, de az mar erezhetoen izzadosan muszaj volt Kripketol. |

Rengeteg szalat foloslegesen eroltettek igy bele, hogy aztan hagyjak a fenebe oket. Ez igy, ebben a formaban nem volt annyira jo. Nem lett kikerekitve az egesz.

Azt gaznak velem, hogy | a resz elejen elvicceltek Frenchie temeteset, sokkal tobb tiszteletet erdemelt volna. |

Viszont ahogy vartam, | nyitva hagytak az univerzumot egy esetleges jovobeli folytatasnak. Par ev mulva ugyis elokapjak megint, foleg, ha Soldier boy sorozatat zabalni fogjak, es akkor magat Soldier boyt is ujra elo fogjak szedni. |

9 napja
Csak ne spoilerezzetek majd pliz semmit, mert en csak este nezem meg. 😀
Stez
Pedig nem hiszed el Anglia megnyerte a VB-t és még Buffalónak is lesz Major liga nyertes csapata. 😀

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
9 napja
Csak ne spoilerezzetek majd pliz semmit, mert en csak este nezem meg. 😀

9 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 470 — The Mathematician
Nah akkor 1 hét múlva jövök ide vissza mikor lesz időm pótolni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 napja
Ez a Boys záró rész olyan lett mint az utolsó évad. Semmi meglepetés, biztonsági játék. Pont ez volt az a sorozat amitől mást vártam volna.
Nomac
Messze volt az elvárásaimtól, punci lett mondjuk ki.
KeyG
A másik pedig hol volt Gen V? Kaptak 3 perc beszélgetést..
Nomac
Amit írtál mehetett volna még spoilerba. 😀
Sokan nem tudják megnézni munkába mint én, nem tudom te hol nézted.

Voltak benne jó dolgok, de ez gyengusz lezárás volt.

We are just the Ravens!
9 napja
Ez a Boys záró rész olyan lett mint az utolsó évad. Semmi meglepetés, biztonsági játék. Pont ez volt az a sorozat amitől mást vártam volna.
Nomac
KeyG
A másik pedig hol volt Gen V? Kaptak 3 perc beszélgetést..
9 napja
Nomac

We are just the Ravens!
9 napja
11 napja
viszont ahogy no a rejtelyek szama, egyenes aranyosan no az eselye annak is, hogy nem lesz jol lezarva, es kapsz egy Lostot.
Stez
Ha megkapnám mindenidők talán legjobb sorozatát, akkor azért nem bánkódnék.

(Amúgy közel se olyan jó, az első 3 évadot már láttam)
Jughead
A Lost kb a szereted vagy utalod befejezest kapta. Nekem utobbi a helyzet, de ha valakinek tetszik, izlesek es pofonok. A From nekem kicsit erzetre hasonlot hoz, azert is hasonlitottam epp ahhoz. A Lost is brutal bejott az elejen, aztan szep lassan az ujabb es ujabb rejtelyek, a szalak tulhuzasa... A lezaras meg, meh nekem. Viszont a From szamomra peldaul mar az elso harom evad alatt is azert erosen hullamzott, en szamomra a stabil szintet sem hozta joparszor. A Lost meg kesobb kezdett kifulladni szamomra.

11 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 681 — Amerikai sportok rajongója
A From 4. évadjának 5. része szerintem a legjobb lesz az eddigi részeket tekintve a full sorozatban.
KeyG
Én most kezdtem el ez egész sorit, már régóta terveztem. Az első 3 rész nagyon tetszett, a későbbi évadok is ilyen jók akkor?
zavi27
Nem. Az alap rejtely baromi jo, de aztan egyre tobb es tobb lesz, mig vegul azon kapod magad, hogy egyszeruen tul van bonyolitva, az ujabb kerdojeleket folyamatosan kapod a kepedbe, de a valaszokat nem. A reszek hullamzoak, sok nagyon jo van, de van sok rossz is. Van par folosleges szal. Persze meg igy is nagyon jo sorozat, viszont ahogy no a rejtelyek szama, egyenes aranyosan no az eselye annak is, hogy nem lesz jol lezarva, es kapsz egy Lostot.
Stez
Fúú, nekem pont ezek miatt nagyon nem jött be a Lost, akkor lehet ez is bukó lesz egy idő után nálam.