Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 1 éve
nekem dumbledore castingja sokkal problémásabb, mert a színész sztem alkalmatlan a "bölcs öreg" szerepéreSzerintem meg jó választás Paapa Essiedu, végtére is egy karakteres fekete kurva jó sötét varázslatok kivédése kategóriában, pláne, hogy az első évadokban ugye "nem tudjuk", hogy alapvetően a "jó oldalon" játszik.Egyetertek. Mar mikor elso pletykak jottek h Pitont ki alakitja, akkor eleg nagy visszhangja volt.24.hu/kultura/2025/04/14/harry-potter-sorozat-szereplok-bejelentes/Ez a sorozat a Piton-cast miatt nagyjabol szerintem hasonloan ki lesz csinalva, mint a Snow white Zeglerrel.
Beki
Stez
Beki
Egyébként Essiedu volt már színpadon nagy sikerrel Romeo is , Hamlet is, mondjuk pont Othello nem.
Én nem igazán kedvelem a HP filmeket, nagy visszaesés, egyszerűsítés a könyvekhez képest, de egy sorozat, ráadásul mostani CGI-al lehet nagy siker, de ezs zerintem alapvetően úgyis a gyerekkaraktereken múlik.
Őszentsége Sobri Jóska
papával az a gond hogy fiatal, nem tudom hogy milyen színész, de lehet jó is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szerintem meg jó választás Paapa Essiedu, végtére is egy karakteres fekete kurva jó sötét varázslatok kivédése kategóriában, pláne, hogy az első évadokban ugye "nem tudjuk", hogy alapvetően a "jó oldalon" játszik.Egyetertek. Mar mikor elso pletykak jottek h Pitont ki alakitja, akkor eleg nagy visszhangja volt.24.hu/kultura/2025/04/14/harry-potter-sorozat-szereplok-bejelentes/Ez a sorozat a Piton-cast miatt nagyjabol szerintem hasonloan ki lesz csinalva, mint a Snow white Zeglerrel.
Beki
Stez
Beki
Egyébként Essiedu volt már színpadon nagy sikerrel Romeo is , Hamlet is, mondjuk pont Othello nem.
Én nem igazán kedvelem a HP filmeket, nagy visszaesés, egyszerűsítés a könyvekhez képest, de egy sorozat, ráadásul mostani CGI-al lehet nagy siker, de ezs zerintem alapvetően úgyis a gyerekkaraktereken múlik.
több mint 1 éve
Egyetertek. Mar mikor elso pletykak jottek h Pitont ki alakitja, akkor eleg nagy visszhangja volt.24.hu/kultura/2025/04/14/harry-potter-sorozat-szereplok-bejelentes/Ez a sorozat a Piton-cast miatt nagyjabol szerintem hasonloan ki lesz csinalva, mint a Snow white Zeglerrel.
Beki
Stez
több mint 1 éve
24.hu/kultura/2025/04/14/harry-potter-sorozat-szereplok-bejelentes/Ez a sorozat a Piton-cast miatt nagyjabol szerintem hasonloan ki lesz csinalva, mint a Snow white Zeglerrel.
Beki
több mint 1 éve
A gorogul beszelok hivtak igy-A VAROSBA. Mig bizanc volt addig nem volt jelentos, Constantinople volt az aranykorszak. | Az egyik kedvenc varosom | Senkit nem erdekelt, de eleg unalmas az amateurHallod, és még képesek is voltak átnevezni Isztambulra!Nem akarta megtudni, hogy Konstantinápolyt elfoglalták a törökök!!!Hol volt itt spoiler? 😳😄Köszi a spoilerezest … remelem a Vasas nem jut felGecc, majdnem telibe találtad, volt egy laza 8 évvel később 😂siman kinezem, hogy ugranak 1 resz alatt 10 evet. ugye a kommersz tortenelem ismeretek alapjan 1444 es 1456 kozott kb sztem csak az 53'as Konstantinapoly elfoglalast fogjak bevagni, aztan hajra.Nabazz, tényleg. Már belekavarodtam hogy elkezdtek ismételni 😄Ez volt a 7., nem?Mondjuk ha a következő rész pedig a havasalföldi fogság viszontagságairól szól, akkor meg pláne sok időt kell majd ugrálni, mert elvileg a 9. rész vége már 1456-ban játszódik.Azért mondom, van még 4 rész.
Kampman
warr_b
Akkor már csak 3.
Bár az utolsó dupla lesz, ha jól tudom.
Kampman
warr_b
csebi
De még Konstantinápolyt sem mutatták.
Uccsó rész így akkor egy az egyben Nándorfehérvár ostroma lesz...
warr_b
csebi
| Hunyadi meghal a végén! 🙁😳😨 |
warr_b
Kampman
warr_b
több mint 1 éve
Na azért 😉Bocs, összekeverhettem Bizánccal 😁Isztambul az régen Konstantinápoly volt? Neee már. Honnan veszed ezt a hülyeséget?Hallod, és még képesek is voltak átnevezni Isztambulra!Nem akarta megtudni, hogy Konstantinápolyt elfoglalták a törökök!!!Hol volt itt spoiler? 😳😄Köszi a spoilerezest … remelem a Vasas nem jut felGecc, majdnem telibe találtad, volt egy laza 8 évvel később 😂siman kinezem, hogy ugranak 1 resz alatt 10 evet. ugye a kommersz tortenelem ismeretek alapjan 1444 es 1456 kozott kb sztem csak az 53'as Konstantinapoly elfoglalast fogjak bevagni, aztan hajra.Nabazz, tényleg. Már belekavarodtam hogy elkezdtek ismételni 😄Ez volt a 7., nem?Mondjuk ha a következő rész pedig a havasalföldi fogság viszontagságairól szól, akkor meg pláne sok időt kell majd ugrálni, mert elvileg a 9. rész vége már 1456-ban játszódik.Azért mondom, van még 4 rész.
Kampman
warr_b
Akkor már csak 3.
Kampman
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Kampman
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Bocs, összekeverhettem Bizánccal 😁Isztambul az régen Konstantinápoly volt? Neee már. Honnan veszed ezt a hülyeséget?Hallod, és még képesek is voltak átnevezni Isztambulra!Nem akarta megtudni, hogy Konstantinápolyt elfoglalták a törökök!!!Hol volt itt spoiler? 😳😄Köszi a spoilerezest … remelem a Vasas nem jut felGecc, majdnem telibe találtad, volt egy laza 8 évvel később 😂siman kinezem, hogy ugranak 1 resz alatt 10 evet. ugye a kommersz tortenelem ismeretek alapjan 1444 es 1456 kozott kb sztem csak az 53'as Konstantinapoly elfoglalast fogjak bevagni, aztan hajra.Nabazz, tényleg. Már belekavarodtam hogy elkezdtek ismételni 😄Ez volt a 7., nem?Mondjuk ha a következő rész pedig a havasalföldi fogság viszontagságairól szól, akkor meg pláne sok időt kell majd ugrálni, mert elvileg a 9. rész vége már 1456-ban játszódik.Azért mondom, van még 4 rész.
Kampman
warr_b
Akkor már csak 3.
Kampman
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Kampman
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Isztambul az régen Konstantinápoly volt? Neee már. Honnan veszed ezt a hülyeséget?Hallod, és még képesek is voltak átnevezni Isztambulra!Nem akarta megtudni, hogy Konstantinápolyt elfoglalták a törökök!!!Hol volt itt spoiler? 😳😄Köszi a spoilerezest … remelem a Vasas nem jut felGecc, majdnem telibe találtad, volt egy laza 8 évvel később 😂siman kinezem, hogy ugranak 1 resz alatt 10 evet. ugye a kommersz tortenelem ismeretek alapjan 1444 es 1456 kozott kb sztem csak az 53'as Konstantinapoly elfoglalast fogjak bevagni, aztan hajra.Nabazz, tényleg. Már belekavarodtam hogy elkezdtek ismételni 😄Ez volt a 7., nem?Mondjuk ha a következő rész pedig a havasalföldi fogság viszontagságairól szól, akkor meg pláne sok időt kell majd ugrálni, mert elvileg a 9. rész vége már 1456-ban játszódik.Azért mondom, van még 4 rész.
Kampman
warr_b
Akkor már csak 3.
Kampman
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Kampman
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Hallod, és még képesek is voltak átnevezni Isztambulra!Nem akarta megtudni, hogy Konstantinápolyt elfoglalták a törökök!!!Hol volt itt spoiler? 😳😄Köszi a spoilerezest … remelem a Vasas nem jut felGecc, majdnem telibe találtad, volt egy laza 8 évvel később 😂siman kinezem, hogy ugranak 1 resz alatt 10 evet. ugye a kommersz tortenelem ismeretek alapjan 1444 es 1456 kozott kb sztem csak az 53'as Konstantinapoly elfoglalast fogjak bevagni, aztan hajra.Nabazz, tényleg. Már belekavarodtam hogy elkezdtek ismételni 😄Ez volt a 7., nem?Mondjuk ha a következő rész pedig a havasalföldi fogság viszontagságairól szól, akkor meg pláne sok időt kell majd ugrálni, mert elvileg a 9. rész vége már 1456-ban játszódik.Azért mondom, van még 4 rész.
Kampman
warr_b
Akkor már csak 3.
Kampman
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Kampman

több mint 1 éve
Na bazmeg, most dolgozom es nem fer bele, de amugy beleegett a fejembe a gondolat, hogy a sixpackos Hunyadi testere raszerkesztem a fovezer fejet.Ugyan, hiszen egyenesen Orbán Viktorként született újjá, minden magyarok legnagyobb dicsőségére!Kosz a spoilert, hogy a vegen meghal. A magyar halivudbol kineztem volna az ellenkezojet is, hogy mondjuk lefagyasztja magat veletlenul, mitn Captain America, aztan 2018-ban ratalalnak, de mivel hadvezerkent mar nem talalja meg a helyet a vilagban, ezert elobb rappernek all, majd celebkent folytatja a magyar felso tizezerben, elso korben Hajdu Peter felesegekent, aztan Szabo Zsofi ferjekent.Hol volt itt spoiler? 😳😄Köszi a spoilerezest … remelem a Vasas nem jut felGecc, majdnem telibe találtad, volt egy laza 8 évvel később 😂siman kinezem, hogy ugranak 1 resz alatt 10 evet. ugye a kommersz tortenelem ismeretek alapjan 1444 es 1456 kozott kb sztem csak az 53'as Konstantinapoly elfoglalast fogjak bevagni, aztan hajra.Nabazz, tényleg. Már belekavarodtam hogy elkezdtek ismételni 😄Ez volt a 7., nem?Mondjuk ha a következő rész pedig a havasalföldi fogság viszontagságairól szól, akkor meg pláne sok időt kell majd ugrálni, mert elvileg a 9. rész vége már 1456-ban játszódik.Azért mondom, van még 4 rész.
Kampman
warr_b
Akkor már csak 3.
Kampman
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Stez
warr_b
több mint 1 éve
Nem akarta megtudni, hogy Konstantinápolyt elfoglalták a törökök!!!Hol volt itt spoiler? 😳😄Köszi a spoilerezest … remelem a Vasas nem jut felGecc, majdnem telibe találtad, volt egy laza 8 évvel később 😂siman kinezem, hogy ugranak 1 resz alatt 10 evet. ugye a kommersz tortenelem ismeretek alapjan 1444 es 1456 kozott kb sztem csak az 53'as Konstantinapoly elfoglalast fogjak bevagni, aztan hajra.Nabazz, tényleg. Már belekavarodtam hogy elkezdtek ismételni 😄Ez volt a 7., nem?Mondjuk ha a következő rész pedig a havasalföldi fogság viszontagságairól szól, akkor meg pláne sok időt kell majd ugrálni, mert elvileg a 9. rész vége már 1456-ban játszódik.Azért mondom, van még 4 rész.
Kampman
warr_b
Akkor már csak 3.
Kampman
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
több mint 1 éve
Ugyan, hiszen egyenesen Orbán Viktorként született újjá, minden magyarok legnagyobb dicsőségére!én meg aszittem hogy vitya az szent koppány újjászületése aki visszaterel minket a helyes útra miután brüsszel csahos kutyái voltunk túl sokáig és lerázzuk a rabláncot végre
warr_b
több mint 1 éve
Ugyan, hiszen egyenesen Orbán Viktorként született újjá, minden magyarok legnagyobb dicsőségére!Kosz a spoilert, hogy a vegen meghal. A magyar halivudbol kineztem volna az ellenkezojet is, hogy mondjuk lefagyasztja magat veletlenul, mitn Captain America, aztan 2018-ban ratalalnak, de mivel hadvezerkent mar nem talalja meg a helyet a vilagban, ezert elobb rappernek all, majd celebkent folytatja a magyar felso tizezerben, elso korben Hajdu Peter felesegekent, aztan Szabo Zsofi ferjekent.Hol volt itt spoiler? 😳😄Köszi a spoilerezest … remelem a Vasas nem jut felGecc, majdnem telibe találtad, volt egy laza 8 évvel később 😂siman kinezem, hogy ugranak 1 resz alatt 10 evet. ugye a kommersz tortenelem ismeretek alapjan 1444 es 1456 kozott kb sztem csak az 53'as Konstantinapoly elfoglalast fogjak bevagni, aztan hajra.Nabazz, tényleg. Már belekavarodtam hogy elkezdtek ismételni 😄Ez volt a 7., nem?Mondjuk ha a következő rész pedig a havasalföldi fogság viszontagságairól szól, akkor meg pláne sok időt kell majd ugrálni, mert elvileg a 9. rész vége már 1456-ban játszódik.Azért mondom, van még 4 rész.
Kampman
warr_b
Akkor már csak 3.
Kampman
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Stez

több mint 1 éve
Kosz a spoilert, hogy a vegen meghal. A magyar halivudbol kineztem volna az ellenkezojet is, hogy mondjuk lefagyasztja magat veletlenul, mitn Captain America, aztan 2018-ban ratalalnak, de mivel hadvezerkent mar nem talalja meg a helyet a vilagban, ezert elobb rappernek all, majd celebkent folytatja a magyar felso tizezerben, elso korben Hajdu Peter felesegekent, aztan Szabo Zsofi ferjekent.Hol volt itt spoiler? 😳😄Köszi a spoilerezest … remelem a Vasas nem jut felGecc, majdnem telibe találtad, volt egy laza 8 évvel később 😂siman kinezem, hogy ugranak 1 resz alatt 10 evet. ugye a kommersz tortenelem ismeretek alapjan 1444 es 1456 kozott kb sztem csak az 53'as Konstantinapoly elfoglalast fogjak bevagni, aztan hajra.Nabazz, tényleg. Már belekavarodtam hogy elkezdtek ismételni 😄Ez volt a 7., nem?Mondjuk ha a következő rész pedig a havasalföldi fogság viszontagságairól szól, akkor meg pláne sok időt kell majd ugrálni, mert elvileg a 9. rész vége már 1456-ban játszódik.Azért mondom, van még 4 rész.
Kampman
warr_b
Akkor már csak 3.
Kampman
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Szerkesztette: Stez
több mint 1 éve
Hol volt itt spoiler? 😳😄Köszi a spoilerezest … remelem a Vasas nem jut felGecc, majdnem telibe találtad, volt egy laza 8 évvel később 😂siman kinezem, hogy ugranak 1 resz alatt 10 evet. ugye a kommersz tortenelem ismeretek alapjan 1444 es 1456 kozott kb sztem csak az 53'as Konstantinapoly elfoglalast fogjak bevagni, aztan hajra.Nabazz, tényleg. Már belekavarodtam hogy elkezdtek ismételni 😄Ez volt a 7., nem?Mondjuk ha a következő rész pedig a havasalföldi fogság viszontagságairól szól, akkor meg pláne sok időt kell majd ugrálni, mert elvileg a 9. rész vége már 1456-ban játszódik.Azért mondom, van még 4 rész.
Kampman
warr_b
Akkor már csak 3.
Kampman
warr_b
csebi
warr_b
csebi

több mint 1 éve
Köszi a spoilerezest … remelem a Vasas nem jut felGecc, majdnem telibe találtad, volt egy laza 8 évvel később 😂siman kinezem, hogy ugranak 1 resz alatt 10 evet. ugye a kommersz tortenelem ismeretek alapjan 1444 es 1456 kozott kb sztem csak az 53'as Konstantinapoly elfoglalast fogjak bevagni, aztan hajra.Nabazz, tényleg. Már belekavarodtam hogy elkezdtek ismételni 😄Ez volt a 7., nem?Mondjuk ha a következő rész pedig a havasalföldi fogság viszontagságairól szól, akkor meg pláne sok időt kell majd ugrálni, mert elvileg a 9. rész vége már 1456-ban játszódik.Azért mondom, van még 4 rész.
Kampman
warr_b
Akkor már csak 3.
Kampman
warr_b
csebi
warr_b
több mint 1 éve
Kell egy jó dugovics tituszos lezárás 26 előt.Gecc, majdnem telibe találtad, volt egy laza 8 évvel később 😂siman kinezem, hogy ugranak 1 resz alatt 10 evet. ugye a kommersz tortenelem ismeretek alapjan 1444 es 1456 kozott kb sztem csak az 53'as Konstantinapoly elfoglalast fogjak bevagni, aztan hajra.Nabazz, tényleg. Már belekavarodtam hogy elkezdtek ismételni 😄Ez volt a 7., nem?Mondjuk ha a következő rész pedig a havasalföldi fogság viszontagságairól szól, akkor meg pláne sok időt kell majd ugrálni, mert elvileg a 9. rész vége már 1456-ban játszódik.Azért mondom, van még 4 rész.
Kampman
warr_b
Akkor már csak 3.
Kampman
warr_b
csebi
warr_b
Ha lebukom, te is jössz velem. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Gecc, majdnem telibe találtad, volt egy laza 8 évvel később 😂siman kinezem, hogy ugranak 1 resz alatt 10 evet. ugye a kommersz tortenelem ismeretek alapjan 1444 es 1456 kozott kb sztem csak az 53'as Konstantinapoly elfoglalast fogjak bevagni, aztan hajra.Nabazz, tényleg. Már belekavarodtam hogy elkezdtek ismételni 😄Ez volt a 7., nem?Mondjuk ha a következő rész pedig a havasalföldi fogság viszontagságairól szól, akkor meg pláne sok időt kell majd ugrálni, mert elvileg a 9. rész vége már 1456-ban játszódik.Azért mondom, van még 4 rész.
Kampman
warr_b
Akkor már csak 3.
Kampman
warr_b
csebi

több mint 1 éve
myanimelist.net/news/72606217?onetime=9e8d7d16994ebdf20fba6dd8264ebece7b93be97b3a2d8b149c56c69ac522a25
több mint 1 éve
Gondolom nem meglepő, de a negyedik részt imádtam. 😉The Studio apple+-t nézi itt valaki?első három részt láttam, nekem bejön a stílusa, birdmanre hajaz, tele random cameokkal, de Seth Rogen miatt nem mindenki fog bejönni
Negritis, a vajda
Löfli
több mint 1 éve
Devil May CryTalan anno egy jatekkal nyomtam, meg a konyveket sem ismerem, szoval eleg feluletes a tudasom, de kurva jo lett. Foleg a zene, nyomjak a zuzast a jo kis regi rockzenekre, amik amugy rohadtul nem illenek sok esetben a jelenetekhez, de megis kibaszott jo zenek alapjaraton, ugyhogy nem lehet nem imadni.
több mint 1 éve
Disney+ A szellem ereje vki?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
közbe befejeztem a Cobra Kai első évadát, és bár szappan de még így is élvezhetőbb mint az eredeti trilógia (vagy a hillary swankes próbálkozás)hamarosan folytatom a másodikkal
több mint 1 éve
The Studio apple+-t nézi itt valaki?első három részt láttam, nekem bejön a stílusa, birdmanre hajaz, tele random cameokkal, de Seth Rogen miatt nem mindenki fog bejönni
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!