NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 14 éve
a nyereményemből kifutja 😛 jövő vasárnap Jax-Cickó meccsen lerendezzük 😀na az zsír, akkor Eaglesmcnabb fizet nekem egy sört 😊Hörinem szívnak ők ki.pont 2 TD-vel nyertek 😀JJ Tiller
Jeffery ugyanazt meg tudja csinálni, mint AJ Green múlt héten, a futójáték meg erősebb. Bőven meglesz szerintem a 2 Td-nyi különbség.
Kár, hogy nem sikerül aktiválni a számlámat 😀Höri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
na az zsír, akkor Eaglesmcnabb fizet nekem egy sört 😊pont 2 TD-vel nyertek 😀JJ TillerAzt mondod tegyunk a Vandy-re? 😀nem szívnak ők ki.
Sztem ezen a meccsen mindegy mennyi a spread, mert vagy nyer negyvennel a Cocks, vagy kiszivnak OT-ban 😛 (ahogy az ettol a szelsoseges csapattol kitelik)Igor
Jeffery ugyanazt meg tudja csinálni, mint AJ Green múlt héten, a futójáték meg erősebb. Bőven meglesz szerintem a 2 Td-nyi különbség.
több mint 14 éve
Nem vagyok nagy rutinos fogadó, de tegnap megtettem egy ilyet a bwin-en.ahogy mondod, ilyet csinálnak...
Minnesota Vikings at Green Bay Packers (Super Spread) Minnesota Vikings +10 2,70
Ma nézem a fogadásaimat, erre írja, h törölve. Rájöttek, hogy faszságot adtak meg, és lazán kiszedték????GRAFI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Falcons - Bengals 1.5Panthers - 49ers 1.65
Dolphins - Steelers 1.65
Titans - Eagles 2.3
2€ ---> 18,79€
remélem nem jön be 😊
több mint 14 éve
pont 2 TD-vel nyertek 😀nem szívnak ők ki.a South Carolina - Vanderbilt meccsen 12.5 a spread.Azt mondod tegyunk a Vandy-re? 😀
Múlt héten 43-0-ra kapott ki a Vandy a Georgia ellen.Höri
Sztem ezen a meccsen mindegy mennyi a spread, mert vagy nyer negyvennel a Cocks, vagy kiszivnak OT-ban 😛 (ahogy az ettol a szelsoseges csapattol kitelik)Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Sose tegyetek zs**ó csapatra, ezt még hozzácsaphatjuk az első hszhez.tüsi91főleg ha a kettő egyezik 😊 nekem is elment, szerencsére a Sooners meccs is...
ami viszont bejött: Real-Racing (0-2) 1, Hokies-Duke 1 (-26,5), Nebraska-Oklahoma State 1(-5,5)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Bejött spread: Auburn, Hawaii (ezt nagyon elnézték Las Vegasban 😊 ), East Carolina ~7xElment spread: Okl State, GT... Ezen a szelvényen volt egy Mich St, az utolsó percben lett meg a spread...
Go Jets!
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Sose tegyetek zs**ó csapatra, ezt még hozzácsaphatjuk az első hszhez.
több mint 14 éve
Nem vagyok nagy rutinos fogadó, de tegnap megtettem egy ilyet a bwin-en. Minnesota Vikings at Green Bay Packers (Super Spread) Minnesota Vikings +10 2,70
Ma nézem a fogadásaimat, erre írja, h törölve. Rájöttek, hogy faszságot adtak meg, és lazán kiszedték????
több mint 14 éve
Ranezesre az OAK verni fogja Denvert.. mindig verik oket. en azt nem tennem meg.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
megrakom, ha bejön akkor vendégem vagy egy sörre valamikor 😊nem szívnak ők ki.a South Carolina - Vanderbilt meccsen 12.5 a spread.Azt mondod tegyunk a Vandy-re? 😀
hétvégi tuti:
BAL BUF 1
NO CLE 1
DEN OAK 1
1,6 csak az eredő, de tutira veszem...
több mint 14 éve
nem szívnak ők ki.a South Carolina - Vanderbilt meccsen 12.5 a spread.Azt mondod tegyunk a Vandy-re? 😀
Kár, hogy nem sikerül aktiválni a számlámat 😀
több mint 14 éve
a South Carolina - Vanderbilt meccsen 12.5 a spread.Azt mondod tegyunk a Vandy-re? 😀
Sztem ezen a meccsen mindegy mennyi a spread, mert vagy nyer negyvennel a Cocks, vagy kiszivnak OT-ban 😛 (ahogy az ettol a szelsoseges csapattol kitelik)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
a South Carolina - Vanderbilt meccsen 12.5 a spread.Múlt héten 43-0-ra kapott ki a Vandy a Georgia ellen.
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Heti 2 bukó:Veendam - Den Bosch X
Nantes - Chateauroux X
Chelsea - Wolves H
West Brom - Fulham X
Real Madrid - Santander H
Valencia - Mallorca H
Chelsea - Wolves H
Zaragoza - Barcelona V
Real Madrid - Santander H
Lecce - Brescia H (Lazio - Cagliarit akartam megrakni, de félre x-eltem :/ )
Inter - Sampdoria H
Anderlecht - Westerlo H
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
hogy sz@rjon sünt a lausanne a hosszabbítás 6. percében kézzel egyenlít ki, most konkrétan emiatt nem nyertem 20at...Nekem tegnap csak a Juvén ment el egy tizedes 😕
tegnap 8/7, ma meg 9/8....még jó hogy a másik szelvény bejött, de így 2 nap alatt 1-1 meccsen szopni elég para...eaglesmcnabb
több mint 14 éve
hogy sz@rjon sünt a lausanne a hosszabbítás 6. percében kézzel egyenlít ki, most konkrétan emiatt nem nyertem 20at...tegnap 8/7, ma meg 9/8....még jó hogy a másik szelvény bejött, de így 2 nap alatt 1-1 meccsen szopni elég para...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tegnapi nyerőm: Rangers-Valencia X , MU-Bursaspor H , Inter-Tottenham H , Schalke-Hapoel Hlátom nem csak nekem megy mostanában 😊 ugyan bl-t buktam de el-ben már visszajött ráadásul még vége sincs a napnak 😊
hozam:11ezer 😊
Mára már nem teszek,mert a végén belekevernek valami bundaügybe 😀JoeyPorter
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Tegnapi nyerőm: Rangers-Valencia X , MU-Bursaspor H , Inter-Tottenham H , Schalke-Hapoel Hhozam:11ezer 😊
Mára már nem teszek,mert a végén belekevernek valami bundaügybe 😀
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
már sajnálom, hogy csak kis téttel tettem meg. persze ha naggyal teszem nem lett volna XNem tudom nekem a Rangers vs. Valencia az a prototípus X. 😀és valóban, jóval többet vártam a valenciától 😊 mind1 nem ezen múlott (legalábbis nekem 😛)kristof
tüsi91
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom nekem a Rangers vs. Valencia az a prototípus X. 😀és valóban, jóval többet vártam a valenciától 😊 mind1 nem ezen múlott (legalábbis nekem 😛)
tüsi91
több mint 14 éve
elvitte a legnagyobb szorzójú meccs a szelvényed, ez azért annyira nem meglepő 😛és igen. a Valencia miatt nem élek jól az elkövetkezendő 2 hétben...Tegnap bejött a Titans 😊 Mai tuti:Szpartak-Chelsea V,Marseille-Zsolna H,Bayern-Cluj H,Real-Milan H . 1600--->9300HUFJoeyPorternekem is bejött 😛
az én tippem a BL meccskre:
Schalke-Hapoel 1,45
MU- Bursaspor 1,2
Rangers-Valencia 2,15
Barca-Koppenhága 1,14
Marseille- Zilina 1,3
Real-Milan 1,6
Spartak-Chelsea 2,1
Arsenal-Shakhtar 1,65
1000 JMF--->30740 JMFeaglesmcnabb
KISSÉ SZÉTVET AZ IDEG!!!eaglesmcnabb
és nem hiszem h akkora papír lett volna a valencia win, de amugy teljesen meg tudlak érteni, nekem szinte az összes mixem 1 eseményen szokott elúszni 😕 😊
child please!
több mint 14 éve
és igen. a Valencia miatt nem élek jól az elkövetkezendő 2 hétben...Tegnap bejött a Titans 😊 Mai tuti:Szpartak-Chelsea V,Marseille-Zsolna H,Bayern-Cluj H,Real-Milan H . 1600--->9300HUFJoeyPorternekem is bejött 😛
az én tippem a BL meccskre:
Schalke-Hapoel 1,45
MU- Bursaspor 1,2
Rangers-Valencia 2,15
Barca-Koppenhága 1,14
Marseille- Zilina 1,3
Real-Milan 1,6
Spartak-Chelsea 2,1
Arsenal-Shakhtar 1,65
1000 JMF--->30740 JMFeaglesmcnabb
KISSÉ SZÉTVET AZ IDEG!!!
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Tegnap bejött a Titans 😊 Mai tuti:Szpartak-Chelsea V,Marseille-Zsolna H,Bayern-Cluj H,Real-Milan H . 1600--->9300HUFJoeyPortercomplete :cool:
több mint 14 éve
rohadt róma megőrülök!!! :mad:az x is jó de nem, ki kell kapni...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal