NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 539
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 13 éve
Retek Lakers megint rajtuk ment el a szelvény... többet nem rakok rájuk az biztos...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jaja tuti. 😀 Nekem a kedvenc hetem a hálaadási hét mert akkor pont jó elosztásban vannak a meccsek.(mindig bejön)vicc hogy a NF-okat kivétel nélkül eltalálom legyen az TNF? SNF vagy MNF, de a 7.00-ás és 10,15-ös meccseket mindig elkúrom.eaglesmcnabbakkor túl nagy a választék és belebonyolódsz 😂davemayer
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
vicc hogy a NF-okat kivétel nélkül eltalálom legyen az TNF? SNF vagy MNF, de a 7.00-ás és 10,15-ös meccseket mindig elkúrom.eaglesmcnabbakkor túl nagy a választék és belebonyolódsz 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
vicc hogy a NF-okat kivétel nélkül eltalálom legyen az TNF? SNF vagy MNF, de a 7.00-ás és 10,15-ös meccseket mindig elkúrom.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
NCAA megint hozott szépen 😊Ha ennyire jól megy dobhatnál néha 1-1 tippet a meccsek előtt. (ez minden szakértőnek szól) :cool:
tény hatalmas mákom volt azzal hogy a Utah a végén leblokkolta a BYU FG-jét,ha az nincs,lóvé se 😊Joci
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
köszi szépen, és gondolkoztam az Udinesen, azzal együtt 124e lett volna... 😀Samp-Milan D 1-1az igen,grat 😀Joci
Juve-Fio D 1-1
Bari-Cesena D 1-1
Lazio-Catania D 1-1
Palermo-Roma H 3-1
200 HUF-ból 54e Ennyi az olasz foci vazz :cool:davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Samp-Milan D 1-1az igen,grat 😀
Juve-Fio D 1-1
Bari-Cesena D 1-1
Lazio-Catania D 1-1
Palermo-Roma H 3-1
200 HUF-ból 54e Ennyi az olasz foci vazz :cool:davemayer
több mint 13 éve
Samp-Milan D 1-1Juve-Fio D 1-1
Bari-Cesena D 1-1
Lazio-Catania D 1-1
Palermo-Roma H 3-1
200 HUF-ból 54e Ennyi az olasz foci vazz :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Chelsea X gyönyörűen bejött
több mint 13 éve
NCAA megint hozott szépen 😊tény hatalmas mákom volt azzal hogy a Utah a végén leblokkolta a BYU FG-jét,ha az nincs,lóvé se 😊
több mint 14 éve
Hálaadásnapi tippem: Pats -7 (2.0) .Mire megraktam felment 2.1-re. 😊
szerk:Folytatásnak meg Saints -4,5 (1.9)
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Esti NBA kombómba nekem a Nets szart bele... minden más meccs jött, csak az nem! 😕
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
Persze, hogy egy fantasztikus kézi meccs döntetlenjén megy el a mixem.... :/
több mint 14 éve
wisncaa meccseknek köszönhetőenmiket raktál meg?JJ Tiller
1000->11600,00 Ft 😊Joci
oks
mst
stanford
vt
ark
sooners
noles
több mint 14 éve
ncaa meccseknek köszönhetőenmiket raktál meg?
1000->11600,00 Ft 😊Joci
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
ncaa meccseknek köszönhetően1000->11600,00 Ft 😊
több mint 14 éve
ma is megteszed?kristofmég szép 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ma is megteszed?tévedtél mert 3 jött be 😀 csak rá kellett érezni, hogy melyik 3 😀Hörién egyre koncentráltam... tudniillik nem nagyon hallgatok az első hsz-re 😀 a Hokies az egyetlen csapat amelyiket rendszeresen megrakok, és még nem buktam vele 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
tévedtél mert 3 jött be 😀 csak rá kellett érezni, hogy melyik 3 😀Hörién egyre koncentráltam... tudniillik nem nagyon hallgatok az első hsz-re 😀 a Hokies az egyetlen csapat amelyiket rendszeresen megrakok, és még nem buktam vele 😀
több mint 14 éve
tévedtél mert 3 jött be 😀 csak rá kellett érezni, hogy melyik 3 😀bevállalós spreades szombatebből 5 fog bejönni 😛JJ Tiller
Utah - Notre Dame (spread 5.5) Utes
Virginia Tech - North Carolina (3.5) VT
Ohio State - Penn State (18) PSU
Auburn - Georgia (8) ha játszik Newton akkor Auburn
Nebraska - Kansas (35) Huskers
Baylor - Texas A&M (3) Baylor
Stanford - Arizona State (5.5) Stanford
Oregon - Cal (19.5) Oregon
Nevada - Fresno St (8.5) NevadaHöri
több mint 14 éve
annyira szeretem amikor 1 meccs megy el a mixemen...Pingvinek...minden hazai csapat nyert ma virradóra nhl-ben csak ők nem...bosszúból tettem 3 szelvényt is 😀 hameenlinna-lahti h
jokerit-saipa h
jyp-hifk h (necces 1vs3)
kladno-liberec v
500---4750
charlton-barnet h
huddersie-cambridge h
peterb-stockport h
port vale-dartford h
500---1390
arisz-azovmsh h
estudiantes-paok h
adeccoasvel-göttinge h
benetton trevisio-roanne h
500----1655
JT Daniels fan
több mint 14 éve
Valaki ismeri a www.onlinefogadas.info oldalt? Tudna róla véleményt mondani?
több mint 14 éve
Nyomorult Cardinals.....