NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 572
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 13 éve
Marseille - Chelsea hazai jól tejelt 😊 (legalább ennek lehet örülni a csapattal kapcsolatban)kristofÚgy látszik minden Chelsea szurkoló a csapat ellen tett. 😊
Nekem is bejött a Marseille, Spartak, Magyar kézi trió.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Marseille - Chelsea hazai jól tejelt 😊 (legalább ennek lehet örülni a csapattal kapcsolatban)
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Engem tegnap a németek csodálatos női kézilabda csapata ütött el elsősorban a nyereménytől, úgyhogy ma visszatértem az nhl-re és a spanyol első osztályú férfi kézire 😀
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Megszivatott a Lyon 😕 volt még mellette MU X , Barca W , Koppenhága W , Schalke WMai: Real W , Milan W , Bayern W , Roma W
több mint 13 éve
félidőben 1.8 volt az odds a Barcára. raktam rá 3000-t 😊 annyit megér ha kiszopnak.de nyertek... vigaszdíj hogy nyert a barca: 2400 FT 😀 egye fene elfogadom 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Ajánlom, hogy ma a Liverpool megverje az Aston Villa-t. Mondjuk nem valami nagy összeg a tét, de azért a kicsinek is örülnék. :rolleyes:
több mint 13 éve
Nálam is a max. 4-es kötések mennek.Nevada, VT, Auburn, Nebraska +4 bejött, 13x
Espanyol, Villareal, Real, Barca bejött, 4,5x
AC Milan, Fiorentina, Samp bejött, 3,5 x
Arsenal, Blackburn, Chelsea bukó a Chelsea miatt...
Chiefs, Packers, Chargers bukó a Chargers miatt...
Mindegyik szelvényen azonos a tét, nettóban 3,5x a nyeremény. Ha egyben teszem meg a 17 eseményt, kettő miatt elmegy az egész. Nagyobb idegesség, ha csak egy miatt...
Go Jets!
több mint 13 éve
PM szarjon sündisznót! miatta buktam nem kevés lóvét...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nekem is a köcsög san diego kúrta el a mixemmindegy,ncaa jött legalább tegnap,így nekem is jó hétvége volt
több mint 13 éve
Na én most megpróbálok 1 hatos kötést:Köcsög Riversék ( 😀 )elbaszták ezt a tippem,de azért összességében jó volt ez a hétvége.
Saints,Chargers,Packers,Vikings,Giants,Bears győzelemre játszva.(4,91)Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
felírtam mind2t 😊Nálam is jó vagy egy sörre!Zolika35-17-re győzött a NevadaHöriKöszi a tippet.Ha egyszer úgy hozná.... vendégem vagy egy sörre. :cool:
Amúgy eddig a többi is bejönni látszik....Greengo
több mint 13 éve
Zolika
911
Nálam is jó vagy egy sörre!Köszi a tippet.Ha egyszer úgy hozná.... vendégem vagy egy sörre. :cool:nézd meg a Nevada eredményeit és rájössz 😊Höri35-17-re győzött a NevadaHöri
több mint 13 éve
Remélem jól felöltöznek. 😀 ...de értem mire gondolsz.(bízok Palmerben,hogy megtalálja a Saints védőket. 😀 )Na én most megpróbálok 1 hatos kötést:a Saints könnyen megfázhat CincinnatibenJJ Tiller
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Én nem mertem beletenni,így csak Colts,Bears,Vikings,Falcons maradt benn 😊Na én most megpróbálok 1 hatos kötést:a Saints könnyen megfázhat CincinnatibenJJ Tiller
több mint 13 éve
Na én most megpróbálok 1 hatos kötést:a Saints könnyen megfázhat Cincinnatiben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Na én most megpróbálok 1 hatos kötést:Saints,Chargers,Packers,Vikings,Giants,Bears győzelemre játszva.(4,91)
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
ezt nagyobb téttel érdemes, szoktam én is, igazából ez csak egy "poén-szelvény"-nek indult, ha például elment volna lyonon(94. percben nyert...) akkor nem szólok semmit, csak az hogy így ment el az fáj kicsit, de nem baj, a mai NFL majd kárpótol érte 😀pályafutásom alatt rájöttem hogy 4-5ös kötéseket érdemes rakni. ha elérsz egy 4-es szorzót és raksz 3db 4-es kötést amiből 2 bejön már simán jól jártál.eaglesmcnabbnem hiszem el hogy 96szoros oddsot bukok egy ponton.... oklahoma -4...davemayerAz az 1 nekem sem jött be..pedig ha az a falábú berúgja azt a FG-t. 😀
Többi bejött.Greengo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
pályafutásom alatt rájöttem hogy 4-5ös kötéseket érdemes rakni. ha elérsz egy 4-es szorzót és raksz 3db 4-es kötést amiből 2 bejön már simán jól jártál.Az az 1 nekem sem jött be..pedig ha az a falábú berúgja azt a FG-t. 😀Köszi a tippet.Ha egyszer úgy hozná.... vendégem vagy egy sörre. :cool:nem hiszem el hogy 96szoros oddsot bukok egy ponton.... oklahoma -4...davemayer
Többi bejött.Greengo
több mint 13 éve
Az az 1 nekem sem jött be..pedig ha az a falábú berúgja azt a FG-t. 😀nem hiszem el hogy 96szoros oddsot bukok egy ponton.... oklahoma -4...davemayer35-17-re győzött a NevadaHöriKöszi a tippet.Ha egyszer úgy hozná.... vendégem vagy egy sörre. :cool:
Többi bejött.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Én ezt raktam :mad: fogadás
Auburn - South Carolina (played at Atlanta, GA) (Spread) Auburn -4 Auburn -4
Nebraska - Oklahoma (Played in Arlington, TX) (Spread) Oklahoma -4 Nebraska +4
Nevada at Louisiana Tech (Spread) Nevada -8 Nevada -8
Utah State at Boise State (Spread) Utah State +38 Utah State +38
Washington U at Washington State (Spread) Washington U -5,5 Washington U -5,5
PSV Eindhoven - Heracles Almelo (Háromesélyes fogadás) PSV Eindhoven PSV
AC Milan - Brescia (Háromesélyes fogadás) AC Milan Milan
Montpellier - Lyon (Háromesélyes fogadás) Lyon Lyon
Real Madrid - Valencia (Kétesély (ha a rendes játékidőben döntetlen lesz, a tét összege visszajár)) Real Madrid Real Madrid
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
ncaa foci megint hozott szépen3k->13k
csak esélyeseket raktam meg
több mint 13 éve
Auburn-VT-re rohadt sok pénzt tettem fel... sikerült megdupláznom 😀
több mint 13 éve
nem hiszem el hogy 96szoros oddsot bukok egy ponton.... oklahoma -4...Köszi a tippet.Ha egyszer úgy hozná.... vendégem vagy egy sörre. :cool:nézd meg a Nevada eredményeit és rájössz 😊Höri35-17-re győzött a NevadaHöri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Hát a Valencia nem jött be, maradék bizodalmamat a Dortmund sikerébe vetem. 😉