Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 14 éve
Saját csapatra szerintem sem érdemes fogadni, vagy csak akkor, ha elfogultság-mentesen képes rá az ember. Pénznyerésről szól a dolog, fogadásban nincs szerintem érzelmeknek helye. Pl én is sokszor fogadtam már a PVSK-Mizo ellen, noha pécsi vagyok (bár különösebben nem rajongok értük, szerintem a női kosárlabda nem sport, vagy legalábbis élvezhetetlen).
több mint 14 éve
hat ez el is ment a szar cselzin 😀 😐
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
így van, és mivel kedvenc csapat ismered is őket így pl bl csoportkörben a marseille - chelsea H annyira evidens volt h az vmi hihetetlen, talán még itt is megemlítettük SchleckelEnnél csak az lehet rosszabb, ha a kedvenc csapatod ellen fogadsz. Nem próbálnám ki, milyen érzés az, amikor valaki aközött ingázik, hogy bukik a csapat - bejön a fogadás, és győz a csapat, de oda a nyeremény.vassadiSzerintem ez a legjobb... igy mindenkepp nyersz, vagy orulhetsz, vagy anyagilag jarsz jol -> win-win.Igor
több mint 14 éve
Egyszer az a furcsaság eset meg, hogy a barátom faterja egy ausztráliai (azt hiszem) vízilabda vb döntőjére spanyol győzelmet fogadott. A magyarok ellen. Pedig nem voltunk rosszak. Azzal nyerhetett volna 200 valahány ezret. És nyert...Igen sajnos valamikor bejön, valamikor nem. Nehéz ráérezni mikor jó a tipp és mikor nem.Ennél csak az lehet rosszabb, ha a kedvenc csapatod ellen fogadsz. Nem próbálnám ki, milyen érzés az, amikor valaki aközött ingázik, hogy bukik a csapat - bejön a fogadás, és győz a csapat, de oda a nyeremény.
Pl.: tegnap megakartam fogadni a kedvenc csapatomat a Bayern-t a BL meccsen győzelemre, de inkább visszakoztam. Jól tettem... Sajnos, nagyon sajnos. 😕danyly
Mondjuk nálam, ha egy MU-Milanra fogadnék, az is érdekes helyzet... 😊vassadi
Na ezt én sosem tudnám megtenni, nálam a magyar vízilabda válogatott szent. Akkor inkább nem fogadok.
Csak arra reagálva, hogy kedvenc csapatod ellen fogadni.
Persze ott az ellenvélemény is, hogy pénz, pénz. Mindegy kire fogadsz v. kire nem.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Detroit elleni halvány szezonkezdésünk után megtettem a Dallast a Bears ellen. Simán kikapunk gondoltam. Visszanyalt a fagyi 😀.Igen sajnos valamikor bejön, valamikor nem. Nehéz ráérezni mikor jó a tipp és mikor nem.Ennél csak az lehet rosszabb, ha a kedvenc csapatod ellen fogadsz. Nem próbálnám ki, milyen érzés az, amikor valaki aközött ingázik, hogy bukik a csapat - bejön a fogadás, és győz a csapat, de oda a nyeremény.
Pl.: tegnap megakartam fogadni a kedvenc csapatomat a Bayern-t a BL meccsen győzelemre, de inkább visszakoztam. Jól tettem... Sajnos, nagyon sajnos. 😕danyly
vassadi
több mint 14 éve
Sose drukkolnék mondjuk a Real ellen. De a Barcát rendre megrakom 😀 Inkább rakok a nem szeretett csapatomra, mint a szeretett csapatom ellen.Ennél csak az lehet rosszabb, ha a kedvenc csapatod ellen fogadsz. Nem próbálnám ki, milyen érzés az, amikor valaki aközött ingázik, hogy bukik a csapat - bejön a fogadás, és győz a csapat, de oda a nyeremény.vassadiSzerintem ez a legjobb... igy mindenkepp nyersz, vagy orulhetsz, vagy anyagilag jarsz jol -> win-win.Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ellentétesen is igaz 😀 Hát pl. ha most kiesne a Dinamo London meg a Real, és szopna az Inter a 7végén, de menne a mix, nem lennék annyira szomorú 😀Igen sajnos valamikor bejön, valamikor nem. Nehéz ráérezni mikor jó a tipp és mikor nem.Ennél csak az lehet rosszabb, ha a kedvenc csapatod ellen fogadsz. Nem próbálnám ki, milyen érzés az, amikor valaki aközött ingázik, hogy bukik a csapat - bejön a fogadás, és győz a csapat, de oda a nyeremény.
Mondjuk nálam, ha egy MU-Milanra fogadnék, az is érdekes helyzet... 😊vassadi
több mint 14 éve
Ennél csak az lehet rosszabb, ha a kedvenc csapatod ellen fogadsz. Nem próbálnám ki, milyen érzés az, amikor valaki aközött ingázik, hogy bukik a csapat - bejön a fogadás, és győz a csapat, de oda a nyeremény.vassadiSzerintem ez a legjobb... igy mindenkepp nyersz, vagy orulhetsz, vagy anyagilag jarsz jol -> win-win.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Igen sajnos valamikor bejön, valamikor nem. Nehéz ráérezni mikor jó a tipp és mikor nem.Ennél csak az lehet rosszabb, ha a kedvenc csapatod ellen fogadsz. Nem próbálnám ki, milyen érzés az, amikor valaki aközött ingázik, hogy bukik a csapat - bejön a fogadás, és győz a csapat, de oda a nyeremény.
Mondjuk nálam, ha egy MU-Milanra fogadnék, az is érdekes helyzet... 😊
több mint 14 éve
Rangers - PSVn azért most más a helyzet. 0-0ról nincsenek jó helyzetben a skótok. Most kiesnek szvsz, bár kitudja. Toronymagasan ők játsszák a legjobb bunkerfocit Európában, bárki ellen, bárhol. A lényeg az utóbbin van. Bárhol. Otthon is mindenféle körülménytől függően beállnak 10en védekezni. Emiatt rohadt sötét lovak, mert míg a legtöbben idegenben végig tudják csinálni, otthon nem. Az olasz catanaccio ehhez képest lófaszt volt. Rohadtul kedvelem őket ettől független.
több mint 14 éve
Igen sajnos valamikor bejön, valamikor nem. Nehéz ráérezni mikor jó a tipp és mikor nem.Én csak a kedvenc csapatomra szoktam fogadni : a Canucks-ra.újabb emberke aki megszegi az I. alapszabályt, ami a topik nyitó hszébe is szerepel. Persze van akinek bejön... 😊tüsi91
danyly
Pl.: tegnap megakartam fogadni a kedvenc csapatomat a Bayern-t a BL meccsen győzelemre, de inkább visszakoztam. Jól tettem... Sajnos, nagyon sajnos. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
újabb emberke aki megszegi az I. alapszabályt, ami a topik nyitó hszébe is szerepel. Persze van akinek bejön... 😊tüsi91Én se vagyok a híve (mármint a kedvenc csapatra fogadásnak), és nem is nagyon javaslom senkinek. Kivételes esetek persze vannak, pl. a Marseille-Manchesterre a gól nélküli döntetlent én is simán megtettem volna...
Igen, nem egyszer volt, hogy 3 meccsen pitiáner összegekkel nyertem pár ezer forintot. Szóval valóban jókat lehet vele "kaszálni" :cool:Gabesz92Erről van szó. 😉
NBA-t valaki?
több mint 14 éve
Bocs ha vitatkozom ezen tippekkel de egy-kettő az "húzós" tipp.Itt a heti szelvényem: 😀Most átvszem 200 forintért. 😊Sobri Jóska
Chealsea - FcK H 1.31
Real - Lyon H 1.33
Rangers - PSV V 2.52
Liverpool - Braga H 1.41
Tottenham - WestHam H 1.55
ManUtd - Bolton H 1.36
Palermo - Milan V 2.13
Inter - Lecce H 1.24
Barca - Getafe H 1.09
Bilbao - Villarreal H 2.30
Valencia - Sevilla H 1.87
500 --> 80e.Duff
A Real Madrid sosem tudta eddig megverni BL meccsen a Lyon-t, pedig régebben is voltak olyan jó játékosai mint most és akkor sem sikerült. Sajnos most sem mint csapat funkcionál, hanem "csak" egyénekből, egyénileg jó játékosokból.
Ha a Rangers továbbra is ilyen bunkerfocit játszik (márpedig miért ne tenné) megint eljut a döntőbe. Tehát a döntetlen reálisabb eredmény, de tutira csak rendes játékidőben.
Hát ha a Valencia úgy játszik mint az előző fordulóban a Zaragoza ellen, nem sok esély van a győzelemre, de a Sevilla is elég hektikus. Egy támpont : míg a Valencia kikapott otthon a Barcelonától, addig a Sevilla x-elt, pedig a Valencia jobb csapat és nem felejtsük el Luis Fabianót eladta a Sevilla és nem is játszott az előző meccsen.
Itt is , ott is gyengélkedés : tehát x.
Nem akartam szőrszálhasogató lenni, csak kis segítséget akartam nyújtani.
Remélem nem vetted tolakodásnak.
több mint 14 éve
Igen, nem egyszer volt, hogy 3 meccsen pitiáner összegekkel nyertem pár ezer forintot. Szóval valóban jókat lehet vele "kaszálni" :cool:Pedig ha jól nyúlsz bele, ott is elég szépen lehet keresni.NHL-re szokott valaki fogadni?vassadiÉn néha próbálkozom, de sajnos elég kevés sikerrel. :/ Azért, holnap is teszek valamit... 😀Gabesz92
Osztálytársam szokta azt csinálni, hogy a két-három szokásos szelvény mellé egy olyat is felad, amin csak NHL-meccsekre fogad, nagyjából vakon, mert sokat nem ért hozzá, de van, hogy bejön neki.
vassadi
több mint 14 éve
Én csak a kedvenc csapatomra szoktam fogadni : a Canucks-ra.újabb emberke aki megszegi az I. alapszabályt, ami a topik nyitó hszébe is szerepel. Persze van akinek bejön... 😊
danyly
több mint 14 éve
Pedig ha jól nyúlsz bele, ott is elég szépen lehet keresni.NHL-re szokott valaki fogadni?vassadiÉn néha próbálkozom, de sajnos elég kevés sikerrel. :/ Azért, holnap is teszek valamit... 😀Gabesz92
Osztálytársam szokta azt csinálni, hogy a két-három szokásos szelvény mellé egy olyat is felad, amin csak NHL-meccsekre fogad, nagyjából vakon, mert sokat nem ért hozzá, de van, hogy bejön neki.
Most átvszem 200 forintért. 😊Sobri JóskaNe, mert ha mindkettőtöknek bejön, a végén még az UEFA monitoring rendszere kiszúrja gyanús fogadásként.
több mint 14 éve
Duff, esélytelen, de én is sok sikert kívánok. 😊Én csak a kedvenc csapatomra szoktam fogadni : a Canucks-ra.
Egyik ismerősöm csinált egyszer olyat még az előző szezon végén, hogy kb. 8 meccses szelvény, Inter-Lazióval, Liverpool-Chelsea-vel, meg hasonlókkal, és be is jött neki, de "csak" 12ezret hozott.
NHL-re szokott valaki fogadni?vassadi
Most a nagy ellenség az Avalanche érkezik Vancouver-be.
Ahogy most elnézem a Canucks formáját nem hiszem, hogy valami esélye is lenne a Colorado-nak.
Bár az előző meccsen a Wild ellen nem nagyon ment a játék még is sima győzelem lett a vége.
Tehát a tipp H. Az odds 1.51
több mint 14 éve
Nagybáttyám és anyum munkatársai közös kassza, fater tanácsára egy meccs 😀Balatonfüred - FTC D
13200->132000 :cool:
Apró bunda volt csak 😀
több mint 14 éve
Itt a heti szelvényem: 😀Most átvszem 200 forintért. 😊
Chealsea - FcK H 1.31
Real - Lyon H 1.33
Rangers - PSV V 2.52
Liverpool - Braga H 1.41
ManUtd - Bolton H 1.36
Palermo - Milan V 2.13
Inter - Lecce H 1.24
Barca - Getafe H 1.09
500 --> 80e.Duff
több mint 14 éve
NHL-re szokott valaki fogadni?vassadiÉn néha próbálkozom, de sajnos elég kevés sikerrel. :/ Azért, holnap is teszek valamit... 😀
több mint 14 éve
Duff, esélytelen, de én is sok sikert kívánok. 😊 Egyik ismerősöm csinált egyszer olyat még az előző szezon végén, hogy kb. 8 meccses szelvény, Inter-Lazióval, Liverpool-Chelsea-vel, meg hasonlókkal, és be is jött neki, de "csak" 12ezret hozott.
NHL-re szokott valaki fogadni?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
PSV Pool Milan Bilbao Valencia is necces sztem, de sok sikertén mostanában arra szoktam rá h 2-3 meccsel csinálok egy ~2xeres szorzót és egy 1000el teszem meg, pl itt a mai: chelsea, celtic, real tj -> 1000->2090
több mint 14 éve
Itt a heti szelvényem: 😀Chealsea - FcK H 1.31
Real - Lyon H 1.33
Rangers - PSV V 2.52
Liverpool - Braga H 1.41
ManUtd - Bolton H 1.36
Palermo - Milan V 2.13
Inter - Lecce H 1.24
Barca - Getafe H 1.09
500 --> 80e.
több mint 14 éve
várom jövőhétre a seria a tippjeid 😊kristofNézegetem, de most nem nagyon van olyan, ami ennyire adná magát.
Csak gyorsan átfutva kiragadtam párat:
(1-0) Inverness CT - Celtic V 2.06
Szpartak Moszkva - Ajax H 2.43
Kecskemét - ZTE V 2.68
(0-1) Manchester United - Bolton H 2.00
Brest - Lille V 2.00
Kicsit kockázatosabb:
Győr - FTC V 2.59
Újpest - MTK V 3.05
Sunderland - Liverpool D 3.10
Chelsea - Manchester City V 4.45
Palermo - Milan V 2.13
Fiorentina - Roma V 2.80
Juventus - Brescia D 4.00
Ha a minimális kötéshez még kell (vagy poénból):
Ciudad Real - Quabit Guadalajara H 1.01
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Osztálytársamnak egy ilyen szelvényt javasoltam a hétvégére:várom jövőhétre a seria a tippjeid 😊
Cagliari - Udinese V 2.45
Genoa - Palermo H 1.90
Roma - Lazio H 2.27
Parma - Napoli V 2.45
Ha megteszi, 500-ra pár forint híján 13ezret nyerhetett volna...vassadi27