NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 541
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 13 éve
Köszi a tippet.Ha egyszer úgy hozná.... vendégem vagy egy sörre. :cool:35-17-re győzött a NevadaHöri-10-nél kétszeres a szorzó.Azt mondod ez simán benne van?Greengonézd meg a Nevada eredményeit és rájössz 😊Höri
Amúgy eddig a többi is bejönni látszik....
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
35-17-re győzött a Nevadanézd meg a Nevada eredményeit és rájössz 😊Höria Nevada (10-1) - Louisiana Tech (5-6) meccsen valami 10 pont körüli spread lesz, simán vállalható.Höri-10-nél kétszeres a szorzó.Azt mondod ez simán benne van?Greengo
több mint 13 éve
mivel a héten főként döntők vannak, így én egyiket se merném megrakni 😀mindenesetre az AUBI-VT duót megraktam spread nélkül... ma úgyis bejött az összes tippem. 😉
amiket Greengo beírt, szerintem mind bukóHöri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Meglátjuk...mondjuk én is csak kisebb összeggel vágtam bele vak tyúk alapon. :cool: Lesz miért szurkolni...ja és nem kötöttem direkt.mivel a héten főként döntők vannak, így én egyiket se merném megrakni 😀spreaddel vagy anélkül?Hörispreaddel, köszidavemayer
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Oks, Greengoéból már megraktam 2őt 😉 , én se szivesen rakok spreaddel de bwinen csak úgy lehet...mivel a héten főként döntők vannak, így én egyiket se merném megrakni 😀spreaddel vagy anélkül?Hörispreaddel, köszidavemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
mivel a héten főként döntők vannak, így én egyiket se merném megrakni 😀spreaddel, köszidavemayersrácok ha valaki írna nekem pár tippet NCAAből azt megköszönném, 8ig lehet fogadni és szeretnék egy jelentéktelen összeggel fogadni. 😀spreaddel vagy anélkül?Höri
előre is köszi 😉
ja látom van már pár de ha akad még "tuti" azt megköszönöm 😊davemayer
amiket Greengo beírt, szerintem mind bukó
több mint 13 éve
spreaddel, köszisrácok ha valaki írna nekem pár tippet NCAAből azt megköszönném, 8ig lehet fogadni és szeretnék egy jelentéktelen összeggel fogadni. 😀spreaddel vagy anélkül?Höri
előre is köszi 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
srácok ha valaki írna nekem pár tippet NCAAből azt megköszönném, 8ig lehet fogadni és szeretnék egy jelentéktelen összeggel fogadni. 😀spreaddel vagy anélkül?
előre is köszi 😉
több mint 13 éve
srácok ha valaki írna nekem pár tippet NCAAből azt megköszönném, 8ig lehet fogadni és szeretnék egy jelentéktelen összeggel fogadni. 😀 előre is köszi 😉
ja látom van már pár de ha akad még "tuti" azt megköszönöm 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Sebii
3 526
real-valencia Vchievo-roma V
montpellier-lyon V
300 -> 13280
lille-lorient H
besiktas-bursaspor H
fiorentina-cagliari D
lecce-genoa V
catania-juve V
300 -> 12950
Elég necces mindkettő, de kicsire nem adunk. 😊
több mint 13 éve
Nagyon ajánlom, hogy a Valencia jó napot fogjon ki. 😉saints - 6,5 és chargers -13ról? szerintem mindkettő jöhet, a falcons meg szerintem behúzza idegenben is, nagyon össze vannak rakva, még kell is nekik ez a W.
Ebből az ötösből egyedül a falcons győzelmében kételkedem, azt félve raknám meg, a Tampa jó otthon (is). A többiben aránylag biztos vagyok. Aztán persze ki tudja... 😐Gabesz92
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Nagyon ajánlom, hogy a Valencia jó napot fogjon ki. 😉 Ebből az ötösből egyedül a falcons győzelmében kételkedem, azt félve raknám meg, a Tampa jó otthon (is). A többiben aránylag biztos vagyok. Aztán persze ki tudja... 😐
több mint 13 éve
x vagy 2-es dupla esély 3,25ért? sztem erre valós esély is lehet ha jobb napot fog ki a valenciaEttől függetlenül szerintem a Real nyer,csak kicst túlzónak tartom ezt az 1,38 vs 8 szoros oddsokat...JoeyPorter8szoros odds a Valenciának úgy,hogy Ramos,Pepe,Carvalho nem lesz a Realban :oEzt én is megtettem, úgy éreztem kihagyhatatlan. 😛 Meglátjuk mi fog kisülni belőle 😊Gabesz92
JoeyPorter
NFLre tippek?
nyer szerintetek a bears, saints, giants, chargers, falcons ötös?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Ettől függetlenül szerintem a Real nyer,csak kicst túlzónak tartom ezt az 1,38 vs 8 szoros oddsokat...8szoros odds a Valenciának úgy,hogy Ramos,Pepe,Carvalho nem lesz a Realban :oEzt én is megtettem, úgy éreztem kihagyhatatlan. 😛 Meglátjuk mi fog kisülni belőle 😊Gabesz92
JoeyPorter
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
8szoros odds a Valenciának úgy,hogy Ramos,Pepe,Carvalho nem lesz a Realban :oEzt én is megtettem, úgy éreztem kihagyhatatlan. 😛 Meglátjuk mi fog kisülni belőle 😊
JoeyPorter
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
8szoros odds a Valenciának úgy,hogy Ramos,Pepe,Carvalho nem lesz a Realban :o Milan,Man City,Arsenal,Barca hozhat 5400at 😊
több mint 13 éve
😂 ha a Utes-ra lett volna akkora a spread ráraktam volna az összes pénzemet.Höri tippje után még pár meccset bejelöltem:Utah State.
Auburn -5,5
Oklahoma -4
Nevada -8,5 (2.0)
illetve nyugtass meg,hogy a Boise nem veri szét a Utah-t....azaz 37,5-ön belül marad a különbség. 😀Greengo
de, nyerni fognak hatvannal.Höri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Höri tippje után még pár meccset bejelöltem:Utah State.
Auburn -5,5
Oklahoma -4
Nevada -8,5 (2.0)
illetve nyugtass meg,hogy a Boise nem veri szét a Utah-t....azaz 37,5-ön belül marad a különbség. 😀Greengo
de, nyerni fognak hatvannal.
több mint 13 éve
Höri tippje után még pár meccset bejelöltem:Auburn -5,5
Oklahoma -4
Nevada -8,5 (2.0)
illetve nyugtass meg,hogy a Boise nem veri szét a Utah-t....azaz 37,5-ön belül marad a különbség. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Dortmund,Villareal,Cszka jött 😊 még hozzá jön a hajnali Eagles és ez is complete :cool:
több mint 13 éve
Jól van ...ezt megpróbálom.Jöhetnek még NCAA tippek. 😊nézd meg a Nevada eredményeit és rájössz 😊Höria Nevada (10-1) - Louisiana Tech (5-6) meccsen valami 10 pont körüli spread lesz, simán vállalható.Höri-10-nél kétszeres a szorzó.Azt mondod ez simán benne van?Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
nézd meg a Nevada eredményeit és rájössz 😊a Nevada (10-1) - Louisiana Tech (5-6) meccsen valami 10 pont körüli spread lesz, simán vállalható.Höri-10-nél kétszeres a szorzó.Azt mondod ez simán benne van?Greengo
több mint 13 éve
a Nevada (10-1) - Louisiana Tech (5-6) meccsen valami 10 pont körüli spread lesz, simán vállalható.Höri-10-nél kétszeres a szorzó.Azt mondod ez simán benne van?
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
a Nevada (10-1) - Louisiana Tech (5-6) meccsen valami 10 pont körüli spread lesz, simán vállalható.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Barca, Frisco, Velez 3as kombó 1000ből, hozott 5400at. 😊