NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
A Bruins győzelme hozott pár forintot a konyhára, így volt miből játszani ma is 😀
több mint 13 éve
a Romának köszönöm a 6000 forintot illetve azt, hogy nekik köszönhetően nem lépett meg tőlünk a Milan. 😊
több mint 13 éve
Kicsit durva hogy a bwin szombat reggel rakta csak ki a SNF és a MNF oddsait, 1.36 volt a Pats és 2.40 a Bears.Mára ezek 1.10re és 1.28(!!!)-ra változtak, de jó hogy szombat reggel ránéztem 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tegyük fel,hogy regelek a betlicen.....mennyi casht kell felrakni,hogy megkapjam a +6000 bónuszt?NewmanBetclicen úgy van hogy amennyit befizetsz annyi bónuszt kapsz. max 6000 Ft-ig. Felrakod ezt a 6000-et, ha elbukod, akkor visszafizetik ezt az összeget.
Gondolom máshol is így működik, bár én csak a bwint meg a Betclicet használtam.
szerk.: kegyetlen hogy csak +1es hendivel mertem megrakni a Romát :/ bár így is jól mutatott a barca -1es hendije mellett 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tegyük fel,hogy regelek a betlicen.....mennyi casht kell felrakni,hogy megkapjam a +6000 bónuszt?
több mint 13 éve
BetClic úgy általában a legrosszabb fogadóiroda, hasonló kaliber a bwin és a fortunawin. Körülményes, lassú ügyfélszolgálat, visszavont nyeremények, lassú utalás + gyér kínálat.Makaa betclic kb. 3 hónap alatt 1-szer vonta vissza a fogadásom. a Bwin hetente...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Maka
2 760
BetClic úgy általában a legrosszabb fogadóiroda, hasonló kaliber a bwin és a fortunawin. Körülményes, lassú ügyfélszolgálat, visszavont nyeremények, lassú utalás + gyér kínálat.
több mint 13 éve
Segítségeteket szeretném kérni. El döntöttem, hogy befizetek az egyik online fogadásokkal foglalkozó oldalra, de nem tudom eldönteni, melyikre. Olyan kellene, ahol sok NFL, NBA, NCAA (foci-kosár természetesen) van, illetve rengeteg extra fogadható dolog (pl xy zár-e legalább 3.5 elkapással, szór-e zzs 25 pontot, stb.). Esetleg plusz lehet még a live fogadás, de az nem feltétlen fontos. Hova érné meg szerintetek, és légyszi pár indok is az egyes oldalak mellett?én betclicen és bwinen is toltam. most már csak betclic. Indok: azóta csak nyerek amióta itt vagyok 😀
Előre is köszideny79
egyébként viccet félretéve betclicet ajánlanám, bár itt annyi extra nincsen, de viszonylag sok meccsre fogadhatsz (kevesebb mint a bwin ugyan), mondjuk b365öt nem próbáltam.
egyébként tegnap szépen kaszáltam:
SD hendikeppel+SAS
élőbe az összes negyed+ a félidő hendikeppel a SD meccsen.
eredmény: +8000 HUF
több mint 13 éve
Dinamo Zagreb,Dortmund,Napoli ez a hármas 6,20as oddsot hozott össze 😊JoeyPorter...és 0 Ft-ot hozott... 😊
Go Jets!
több mint 13 éve
Jaja..bet365 nekem is bevált.(mondjuk bwin sem rossz...könnyebben kezelhető)Bet 365-nél azt hiszem csak 30e ft felett van kifizetés.Az szorzók meg nagyjából mindenhol azonosak..max 1-2 tizedes lehet az eltérés.Illetve figyelni kell mert a hét elejéhez képest folyamatosan változik.Segítségeteket szeretném kérni. El döntöttem, hogy befizetek az egyik online fogadásokkal foglalkozó oldalra, de nem tudom eldönteni, melyikre. Olyan kellene, ahol sok NFL, NBA, NCAA (foci-kosár természetesen) van, illetve rengeteg extra fogadható dolog (pl xy zár-e legalább 3.5 elkapással, szór-e zzs 25 pontot, stb.). Esetleg plusz lehet még a live fogadás, de az nem feltétlen fontos. Hova érné meg szerintetek, és légyszi pár indok is az egyes oldalak mellett?Bet365, Pinnacle Sports. Mert ezek a legjobbak.Maka
Előre is köszideny79
Hétvégére meg az Arizona ordít,hogy megtegyem. :cool:
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Maka
2 760
Segítségeteket szeretném kérni. El döntöttem, hogy befizetek az egyik online fogadásokkal foglalkozó oldalra, de nem tudom eldönteni, melyikre. Olyan kellene, ahol sok NFL, NBA, NCAA (foci-kosár természetesen) van, illetve rengeteg extra fogadható dolog (pl xy zár-e legalább 3.5 elkapással, szór-e zzs 25 pontot, stb.). Esetleg plusz lehet még a live fogadás, de az nem feltétlen fontos. Hova érné meg szerintetek, és légyszi pár indok is az egyes oldalak mellett?Bet365, Pinnacle Sports. Mert ezek a legjobbak.
Előre is köszideny79
több mint 13 éve
Segítségeteket szeretném kérni. El döntöttem, hogy befizetek az egyik online fogadásokkal foglalkozó oldalra, de nem tudom eldönteni, melyikre. Olyan kellene, ahol sok NFL, NBA, NCAA (foci-kosár természetesen) van, illetve rengeteg extra fogadható dolog (pl xy zár-e legalább 3.5 elkapással, szór-e zzs 25 pontot, stb.). Esetleg plusz lehet még a live fogadás, de az nem feltétlen fontos. Hova érné meg szerintetek, és légyszi pár indok is az egyes oldalak mellett?Előre is köszi
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Dinamo Zagreb,Dortmund,Napoli ez a hármas 6,20as oddsot hozott össze 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Holnapi EL-re(vagy mik lesznek) tippek? 😐
több mint 13 éve
Ahogy az lenni szokott, sikeresen eltaláltam a hétfői meccse(ke)t... 😊 viszont most már csak imádkozok, hogy valahogy a Baltimore nyerje meg a csoportját.
több mint 13 éve
Ha a Tampa -1et nem fizetik vissza akkor bukóban jöttem vna ki...ma meg lehet javítani a Ravens -2,5el. 😊GB bénázás rendesen betett a fogadásaimnak...most mentem a menthetőt! 😊Greengoén a GBen buktam 10 euróból 470et... de most talán annyira nem bánom bár jól jött volna zseton 😕davemayer
szerk:^^^erre most mit mondjak?Aki nem látta az nézze meg ezt a meccset. :cool:
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
GB bénázás rendesen betett a fogadásaimnak...most mentem a menthetőt! 😊Greengoén a GBen buktam 10 euróból 470et... de most talán annyira nem bánom bár jól jött volna zseton 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
GB bénázás rendesen betett a fogadásaimnak...most mentem a menthetőt! 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
próbálta már valaki a betclices újreges bónuszt?, mi benne a trükk? 😊sapkaszerintem az lehet hogy más bankkártyával fizetsz, de ez csak egy feltevés, én még nem próbáltam...
más: LAKERSre megfogadtam nem rakok, mégis ma is rajtuk buktam 😂
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
A németek ma faszán elvitték az egészet 😕 Holnapiak:Aston Villa,Man CityWolfsburg
1000-->11137 😊
több mint 13 éve
próbálta már valaki a betclices újreges bónuszt?, mi benne a trükk? 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Behalok, hogy mekkora tippmix jött be. 😀Csütörtökön analízis előadáson unalmamba nézegetem, hogy a frissen szerzett nyereményemen felbuzdulva mit tudnék megtenni. Látom, hogy Német bajnokság: Ingolstadt-Augsburg és 2.9-es szorzó a vendégre. Nézem a bundesliga 2 tabelláját, látom, hogy a az Augsburg 2. az Ingolstadt pedig kieső. Juj, de jó, gondoltam. Gyorsan meg is tettem az Augsburgot, de mondom áh, ez nem túl nagy nyeremény. Ezért még nézem, hogy mi van hátra, hát nem volt sok minden. Látom francia kupa, ott mindig nagy meglepetések. Legnagyobb odds a Chauvigny - Châteauroux meccsen volt a hazaira, és ráadásul a vendég csapat nincs túl nagy formában mostanában. Így hát megtettem a Chauvigny-t. De mivel ezt csak hármas kötésben lehetett megtenni, ezért kerestem valami biztosat és megtettem Montenegró női kéziseit Izland ellen.
Miután megtettem észrevettem, hogy ez DEL, nem pedig foci, ahol az Augsburg rosszabb is mint az Ingolstadt, de már mindegy volt. 😀
A történet vége: 200 Ft->5155 Ft 😊
több mint 13 éve
másik oldalon "csak" VDV hiányzikez nem csak VdV: King, Woodgate, Huddlestone, Jenas, O'Hara, Kranjcar, Kaboul,
kristof
Szerintem a Bale-Paulo Ferreira párharcon eldőlhet, tavaly nem kicsit alázott Bale. Spurs védelmén(+Gomesen is) sok múlik, nem kéne gólt ajándékozni.
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Spurs - Chelsea meccsre ki mit tett? Szorzók elég jók de nálam abszolút 3 esélyes a meccsÉn hazai vagy d-n vaciláltam, de inkább nem tettem meg. Túl rizikós.
nálunk nem lesz se Lampard, se Bosingwa, se Zhirkov és szar a forma, de mikor ha nem most?
másik oldalon "csak" VDV hiányzik
talán egy X 3.35-ért?kristof
Hétvégi szelvények:
Juve-Lazio D
Groningen-AZ V
Heerenveen-Twente V
300 -> 4620
West Ham-Man City V
Palermo-Parma H
Arles-Lille V
Setubal-Sporting V
500 -> 3725
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Spurs - Chelsea meccsre ki mit tett? Szorzók elég jók de nálam abszolút 3 esélyes a meccsnálunk nem lesz se Lampard, se Bosingwa, se Zhirkov és szar a forma, de mikor ha nem most?
másik oldalon "csak" VDV hiányzik
talán egy X 3.35-ért?