NFL eredménykövetés - 9 aktív topik
Chicago Bears - Green Bay Packers
174
18
19:00, NET4+
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
138
26
19:00, ARENA4
New England Patriots - Los Angeles Rams
108
16
19:00
New Orleans Saints - Cleveland Browns
75
11
New York Jets - Indianapolis Colts
26
11
RedZone week 11
21
6
19:00-től, Net4+
Miami Dolphins - Las Vegas Raiders
20
6
Detroit Lions - Jacksonville Jaguars
12
9
19:00, DAZN
Tennessee Titans - Minnesota Vikings
9
4
Tenisz
16 feliratkozó
több mint 12 éve
Ehhhh, ez a mentális gát, ez már nem múlik el nála sajnos. 😕 Pedig az első szett után bizakodó voltam...
Nah, de még nincs vége, bár őszintén szólva meglepne, ha Fed innen behúzná...
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Hihetetlen, hogy milyen töketlen Federer, ha Nadallal játszik. 4-ben nyerni is fogja a spanyol... 😕gdavidMost is ez a tie-break...
0-0nál sima ziccer, belevágja a hálóba...
több mint 12 éve
Hihetetlen, hogy milyen töketlen Federer, ha Nadallal játszik. 4-ben nyerni is fogja a spanyol... 😕
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Ne izgulj, Djokónak megvolt már a legszorosabb meccse a tornán 😛 😀WyattAzért a holnaputáni mama pici fia elleni meccstől is parázom kicsit. 😀
Jó lenne ha alaposan megverné a fiút, hátha elfelejtenék az emberek ezt a nagy négyeses dolgot. Én szerintem csak a nagy hármas jelző jogos.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Kár azért a borzalmas kezdésért, de akkor Djokovics eszméletlen nagyot játszott, utána szerencsére szorosodott, a negyedik szett talán alakulhatott is volna jobban, de ez a realitás. Ezért még mindig Hewitt a legnagyobb küzdő 😊
több mint 12 éve
HármanOh, hogy ez a nagyképű köcsög gyerek megverte Dolgot... :/SchleckAzt hittem, hogy csak én utálom azt a tenyérbemászó képét, de akkor már legalább ketten vagyunk 😉 Roger ellen esélye sem lesz, aztán vigasztalódhat majd a szöszivel (vele mondjuk én is "vigasztalódnék" 😛 ).gdavid
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Bassza meg az édes jó anyukáját az a köcsög aki bedobta a labdát a Monfils meccsen.Sérülten feláll 0-2ről és egy ilyennel elbasszák neki...
több mint 12 éve
Pedig milyen szép lenne, ha Federert megint oktatná egy ausztrál 😀Ez szó szerint álomdöntő 😛
Jó kis Hewitt–Tomic álomdöntő 😂Wyatt
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Pedig milyen szép lenne, ha Federert megint oktatná egy ausztrál 😀Jó kis Hewitt–Tomic álomdöntő 😂
több mint 12 éve
Oh, hogy ez a nagyképű köcsög gyerek megverte Dolgot... :/SchleckAzt hittem, hogy csak én utálom azt a tenyérbemászó képét, de akkor már legalább ketten vagyunk 😉 Roger ellen esélye sem lesz, aztán vigasztalódhat majd a szöszivel (vele mondjuk én is "vigasztalódnék" 😛 ).
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Oh, hogy ez a nagyképű köcsög gyerek megverte Dolgot... :/
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Igazad van. Mondjuk én bírom nagyon az amerikait, tehát kicsit elfogult vagyok vele szemben, de a tény az tény!Jah, csak kár hogy ezzel semmire sem ment volna, ha a Kader Nouni nem csalja el a meccset. Igaza van Nalbandiannak, menjen női meccseket vezetni inkább, mert ezzel a hülyeségével eldöntött egy amúgy nagyon nagy meccset.SchleckVelem lehet beszélni, a következő nagy kiemelt a szerb csóka lenne, szal hajrá 😀 Mondjuk addig is lesz még bőven tennivaló, de nélküle könnyebb lenne 😂WyattMennyi jó fej Djokovics ellenes "fan" van itt. Nem is tudom kivel játszik, de nem bánnám, ha kipottyanna. 😀
Arn Grétától szép dolog, hogy megverte Cibulkovát. Bár a második szettje nem volt valami fergeteges, de lényeg a W. 😊 Isner is állat volt Nalbandian ellen. Ha kicsit is gyorsabb lenne, akkor szerintem sokra (többre) vihetné.Gabesz92
több mint 12 éve
Jah, csak kár hogy ezzel semmire sem ment volna, ha a Kader Nouni nem csalja el a meccset. Igaza van Nalbandiannak, menjen női meccseket vezetni inkább, mert ezzel a hülyeségével eldöntött egy amúgy nagyon nagy meccset.Mennyi jó fej Djokovics ellenes "fan" van itt. Nem is tudom kivel játszik, de nem bánnám, ha kipottyanna. 😀Arn meg elverte Cibulkovát nem semmi teljesítmény kár hogy a duci Williams a következő. Hewit kiverte Roddickot már csak Fednek emg Djokonak kéne kiesnie és tök szép lenne ez a hét 😀TocaVelem lehet beszélni, a következő nagy kiemelt a szerb csóka lenne, szal hajrá 😀 Mondjuk addig is lesz még bőven tennivaló, de nélküle könnyebb lenne 😂Wyatt
Arn Grétától szép dolog, hogy megverte Cibulkovát. Bár a második szettje nem volt valami fergeteges, de lényeg a W. 😊 Isner is állat volt Nalbandian ellen. Ha kicsit is gyorsabb lenne, akkor szerintem sokra (többre) vihetné.Gabesz92
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Mennyi jó fej Djokovics ellenes "fan" van itt. Nem is tudom kivel játszik, de nem bánnám, ha kipottyanna. 😀Arn meg elverte Cibulkovát nem semmi teljesítmény kár hogy a duci Williams a következő. Hewit kiverte Roddickot már csak Fednek emg Djokonak kéne kiesnie és tök szép lenne ez a hét 😀TocaVelem lehet beszélni, a következő nagy kiemelt a szerb csóka lenne, szal hajrá 😀 Mondjuk addig is lesz még bőven tennivaló, de nélküle könnyebb lenne 😂Wyatt
Arn Grétától szép dolog, hogy megverte Cibulkovát. Bár a második szettje nem volt valami fergeteges, de lényeg a W. 😊 Isner is állat volt Nalbandian ellen. Ha kicsit is gyorsabb lenne, akkor szerintem sokra (többre) vihetné.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Arn meg elverte Cibulkovát nem semmi teljesítmény kár hogy a duci Williams a következő. Hewit kiverte Roddickot már csak Fednek emg Djokonak kéne kiesnie és tök szép lenne ez a hét 😀TocaVelem lehet beszélni, a következő nagy kiemelt a szerb csóka lenne, szal hajrá 😀 Mondjuk addig is lesz még bőven tennivaló, de nélküle könnyebb lenne 😂
több mint 12 éve
Arn meg elverte Cibulkovát nem semmi teljesítmény kár hogy a duci Williams a következő. Hewit kiverte Roddickot már csak Fednek emg Djokonak kéne kiesnie és tök szép lenne ez a hét 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem vagyok egy nagy tenisz fan, de azért ez a Davis Kupa döntő odabaszott a rendszernek 😊
több mint 13 éve
Azért Murraynek kicsit kezd a zarca nagy lenni. Sztrájkolni akar mert túl sok a verseny lol 😀
több mint 13 éve
Fucsovics teljesítménye alapján messze nem tartozik a legjobbjaink közé idén, teljesen jogos a csapatból kirakása akkor is, ha még nem nézzük a magatartását is. Kellner Ádám pedig egyszerűen beteg, így nem nagyon volt más választása a kapitánynak. És a párosításokból is jól jöttünk ki szerintem, mert Balázs Attila talán meglepetést okozhat Ward ellen, Murray ellen úgyis tárgytalan, bárki játszik közülünk.Egyrészt a 4. az 531. ellen (ráadásul ma inaktívként regisztrált), másrészt újra nem sikerül a legjobb csapatunkkal kiállnunk (Kellner, Fucsovics out).DzsokijuingMa Davis Kupa a britek ellen. Andy Murray vs. Kiss Sebő, pff.DzsokijuingEbben mi a "pff"?Schleck
több mint 13 éve
marci
1 023
Írásban ritkán jönnek át pontosan az ilyesmik, bocsi, hogy többet gondoltam bele, mint ami volt. 😊A személyeskedő hangvételről elnézést, nem éreztem annak ,de úgy sikerült szóval sorry Jake.TocaAzért eléggé vicces amit írsz szép és jó csak nem igaz . Nem arra a részre gondolok hogy szerinted RGn tuti Nadal ellen egy Djoko win ( ami végülis annyi embernek sikerült mar RGn hogy tok triviális hogy esélye se lett volna haha). Mert hát végülis ez a te véleményed es soha se derül ki mert kikapott Fedtől .Személyeskedés (vagy tudomisénmiez, hülye hangvétel talán?) nélkül is lehetne?
Viszont hogy Rod Laver óta senki se állt ilyen közel A Grand Slamhez akkor az utóbbi 4-5 évben nem tudom mit néztel de teniszt tuti nem . De kisegítelek
van egy Roger Federer aki 2006-ban és 2007-ben is az RGn kívül mind a 3 tornát behúzta es csak Rafatol kapott ki 2x a döntőbe.
Aztán van egy Rafa aki tavaly 3 GSt húzott be mindössze a AO-t bukta negyeddöntőben sérülés miatt feladva ( ha esetleg szerinted amúgy sem volt esélye akkor közlöm címvédőként volt jelen).
Szóval ennyit arról hogy ilyen közel meg senki nem állt a GShez dologhoz.Toca
Jake szerintem amiatt írta, hogy Djoko Fednél és Nadalnál is közelebb állt a GS-hez, mert az ő idei játéka volt hosszú-hosszú évek után az első, amivel Nadalt salakon verni lehetett (azóta is sajnálom, hogy Fed nyerte az elődöntőt Párizsban és elmaradt a Nadal-Djoker döntő). Eredményben RF közelebb volt, játékban nem.marci
több mint 13 éve
A személyeskedő hangvételről elnézést, nem éreztem annak ,de úgy sikerült szóval sorry Jake.Személyeskedés (vagy tudomisénmiez, hülye hangvétel talán?) nélkül is lehetne?Azzal egyetértek, hogy technikai tudásban nem emelkedik ki Gyokovics nemhogy all time, de a mostani mezőnyből sem. De tökéletesen mozog a pályán (nem a sebességére gondolok, persze az is jó) és annyira keményen tenyeressel-fonákkal, hogy azt a tempót még Nadal sem tudja tartani, ezzel pedig mindent elmondtunk. Plusz all time is az egyik legjobb return.Azért eléggé vicces amit írsz szép és jó csak nem igaz . Nem arra a részre gondolok hogy szerinted RGn tuti Nadal ellen egy Djoko win ( ami végülis annyi embernek sikerült mar RGn hogy tok triviális hogy esélye se lett volna haha). Mert hát végülis ez a te véleményed es soha se derül ki mert kikapott Fedtől .
Azért ne felejtsük el, hogy ha technikailag nem is, de valójában ilyen közel soha senki nem járt Laver óta a Grand Slam megcsinálásához, mint idén ő. Bár néhány Rafa drukker biztos elhiszi, hogy lett volna esélye a Garros döntőben 😊Jakehomer
Viszont hogy Rod Laver óta senki se állt ilyen közel A Grand Slamhez akkor az utóbbi 4-5 évben nem tudom mit néztel de teniszt tuti nem . De kisegítelek
van egy Roger Federer aki 2006-ban és 2007-ben is az RGn kívül mind a 3 tornát behúzta es csak Rafatol kapott ki 2x a döntőbe.
Aztán van egy Rafa aki tavaly 3 GSt húzott be mindössze a AO-t bukta negyeddöntőben sérülés miatt feladva ( ha esetleg szerinted amúgy sem volt esélye akkor közlöm címvédőként volt jelen).
Szóval ennyit arról hogy ilyen közel meg senki nem állt a GShez dologhoz.Toca
Jake szerintem amiatt írta, hogy Djoko Fednél és Nadalnál is közelebb állt a GS-hez, mert az ő idei játéka volt hosszú-hosszú évek után az első, amivel Nadalt salakon verni lehetett (azóta is sajnálom, hogy Fed nyerte az elődöntőt Párizsban és elmaradt a Nadal-Djoker döntő). Eredményben RF közelebb volt, játékban nem.marci
Én akkor sem éreztem úgy hogy Nadalt elfogja az RG-n 3 szettes salakon meccsen nem hiszem hogy leüti a pályáról.
Nadal GS-e is volt annyira közel mert akkor Nadal volt verhetetlen csak a sérülése akadályozta meg. De igazából felesleges vitatkozni ezen mindenki máshogy gondolja. 😊 Csak nekem nagyon 1 szezonosnak tűnik ez a Novak hadjárat ne legyen igazam és legyen 3 esetleg 4 olyan teniszező aki elverheti bármikor egymást legalább jó meccsek lesznek.