TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
nabzmg nem marad kinn a nyávogós picsa.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
tök egyértelmű volt, hogy Annamarit viszi ki, vissza akar jönni

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 616 — Saturday Night Lights
Már én sem nézem, aki akar bőven találhat opciót. Kényszerítve leszoktatni az embereket le lehet róla, de manapság a legkisebb csomagokban is vannak olyan csatornák, ahol mennek sorozatok (Viasat3, comedyC pl) amit lehet nézni, csak az emberek nem azt akarják. Persze van amit igen, az NCIS és a Bones szokott azt hiszem jó számokat hozni, főleg utóbbinek ha jól rémlik VV-vel felérő nézettsége volt. De sajnos ez az ország nem a sorozatok hazája, legalábbis nem a normálisoké, hanem a dél-amerikai, török és egyéb cuccoké ami nálam nincs sokkal előrébb, mint pl. a VV. Éppen ezért ritkák, hiszen egy House-t már néznek pár százezren, (4-5 max úgy rémlik), míg a VV-t 1,2M szóval 2-3szoros nézettsége van, semmiképpen nem lehet elvárni, hogy majd erről lemond egy TV.

Egyébként az RTL miért ne lenne az? 2 darab műsora van, ami elmegy közszolgálatinak, mindkettő megszűnik (XXI. sz, házon kívül).

Az m1 sok új műsort hozott, és jelentősen lépett felfelé. Nagyon jó stáb lehet ott, és örülök hogy végre ők is léteznek.

Kultúrát, minőséget nem lehet az emberekre erőltetni.fetomy
Hál'istennek jan. 1-el az a három földi csatornám is megszűnik, ami eddig volt 😊

Mivel nem valószínű, hogy találok olyan műsorszolgáltatót, amely nem csomagonként, hanem csatornánként hajlandó nekem szerződést kínálni, jövőre megszűnik a televíziós pályafutásom. De már tökmindegy, neten minden megvan, a tévé mint médiaforma mehet a levesbe. Még a rádió is túl fogja élni a sok autós, biciklis és kocogó miatt 😛

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Már én sem nézem, aki akar bőven találhat opciót. Kényszerítve leszoktatni az embereket le lehet róla, de manapság a legkisebb csomagokban is vannak olyan csatornák, ahol mennek sorozatok (Viasat3, comedyC pl) amit lehet nézni, csak az emberek nem azt akarják. Persze van amit igen, az NCIS és a Bones szokott azt hiszem jó számokat hozni, főleg utóbbinek ha jól rémlik VV-vel felérő nézettsége volt. De sajnos ez az ország nem a sorozatok hazája, legalábbis nem a normálisoké, hanem a dél-amerikai, török és egyéb cuccoké ami nálam nincs sokkal előrébb, mint pl. a VV. Éppen ezért ritkák, hiszen egy House-t már néznek pár százezren, (4-5 max úgy rémlik), míg a VV-t 1,2M szóval 2-3szoros nézettsége van, semmiképpen nem lehet elvárni, hogy majd erről lemond egy TV.

Egyébként az RTL miért ne lenne az? 2 darab műsora van, ami elmegy közszolgálatinak, mindkettő megszűnik (XXI. sz, házon kívül).

Az m1 sok új műsort hozott, és jelentősen lépett felfelé. Nagyon jó stáb lehet ott, és örülök hogy végre ők is léteznek.

Kultúrát, minőséget nem lehet az emberekre erőltetni.
több mint 14 éve
Érdemes elolvasni: http://www.origo.hu/teve/20111129-az-rtlre-tamadt-rakay-philip.htmlDzsokijuing
szvsz mindkettőben van azért igazság (vagy háromban 😀 Litkai: "az rtl nem ránkzúdította hanem csak megmutatta őket), akármennyire is valószínű, hogy mindenki 25231%-ban Rákayval ért egyet. Legalábbis én azzal nem értek egyet, hogy az RTL miatt esik az ország kultúrális színvonala. Ha nem lenne ennyi valóvilág és egyéb teljesen kultúrálatlan műsor, akkor max kevesebben néznének TV-t, de nem lenne nagyobb nézettsége egy Mozart-félórának vagy Petőfi felolvasásnak; a nép jó része pedig a saját életében folytatná a valóvilágban látottakat. Mivel Litkai jól mondta. Nem az RTL találta ki ezeket a karaktereket, ezekkel tele van az ország. VV nélkül szimplán veronika nem a tvben mutogatná a csöcsét, hanem myvipen és hasonló nézettsége lehetne.fetomy
A realityknél azért nem bánnám, ha fizetősre tennék őket és a médiatörvény szerint valamilyen szinten államilag dotált földi műsorszórásban (mert az RTL sem tisztán kereskedelmi) mondjuk valamilyen nívósabb sorozatot (Drót vagy hasonló) adnának. Azon már sztem túl vagyunk, hogy "ki lehet kapcsolni". De ez az én széplelkűségem, sztem tök felesleges más emberek unalmas életét nézni a sajátom helyett 😛, nem is nézem.

Viszont vasárnap esténként régen látott magasságokba emelkedett a királyi egyes, tök jó filmek és A38-as koncertek sorozatban.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Érdemes elolvasni: http://www.origo.hu/teve/20111129-az-rtlre-tamadt-rakay-philip.htmlDzsokijuing
szvsz mindkettőben van azért igazság (vagy háromban 😀 Litkai: "az rtl nem ránkzúdította hanem csak megmutatta őket), akármennyire is valószínű, hogy mindenki 25231%-ban Rákayval ért egyet. Legalábbis én azzal nem értek egyet, hogy az RTL miatt esik az ország kultúrális színvonala. Ha nem lenne ennyi valóvilág és egyéb teljesen kultúrálatlan műsor, akkor max kevesebben néznének TV-t, de nem lenne nagyobb nézettsége egy Mozart-félórának vagy Petőfi felolvasásnak; a nép jó része pedig a saját életében folytatná a valóvilágban látottakat. Mivel Litkai jól mondta. Nem az RTL találta ki ezeket a karaktereket, ezekkel tele van az ország. VV nélkül szimplán veronika nem a tvben mutogatná a csöcsét, hanem myvipen és hasonló nézettsége lehetne.
több mint 14 éve
Érdemes elolvasni: http://www.origo.hu/teve/20111129-az-rtlre-tamadt-rakay-philip.html

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/11/29/napi_lol_veronika_ostoba_arckifejezese/

több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
ügyesen élezgeti még tovább a konfliktusokat az RTL !
nagy pofonok lesznek itten még , meg sok picsogás ha komolyra fordulnk a dolgok
bunyó fronton... 😊
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
télleg elég ütnivaló feje van ennek az Atillának, énis őt mondtam volna itt 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
VV Eszter hogyan teljesített a sulihéten?vadibandi
szerintem nem volt képernyőn se 😀

több mint 14 éve
VV Eszter hogyan teljesített a sulihéten?

több mint 14 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 493 — Undertaker of the Cleveland graveyard
aranyosin zokogok mindig.gabtsi
Aranyoszi kezdi beküzdeni magát a top3-ba 😊 Élőben még durvább, előszeretettel beszél olyan témákról ami TV-be nem fér bele ugyanakkor garantáltan sírvafakadsz 😀JayB
Igen ezt én is tapasztaltam 😀😀
bár eddig akárhányszor voltam ilyen fellépésen ( Aranyosin és Hadházin ) valahogy mindig sikerült kifogni az olyan ülőhelyet amelyet körbelengenek olyan lányok akiknek a nyerítése szabályszerűen kapargatja a füled 😀

több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Nálunk Trabarna volt Gólyabálon, valami eszméletlen szar volt, amit nyújtott. 😀Newman
Mondjuk állítólag full részeg volt .D De ő amúgy alapból szar... 😀
több mint 14 éve
interjú a királlyal http://www.origo.hu/teve/20111124-egyszer-sem-jutott-eszembe-a-25-millio-adam-az.htmlHöri
Király!

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
interjú a királlyal http://www.origo.hu/teve/20111124-egyszer-sem-jutott-eszembe-a-25-millio-adam-az.html

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 754
Aranyoszi kezdi beküzdeni magát a top3-ba 😊 Élőben még durvább, előszeretettel beszél olyan témákról ami TV-be nem fér bele ugyanakkor garantáltan sírvafakadsz 😀
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nálunk Trabarna volt Gólyabálon, valami eszméletlen szar volt, amit nyújtott. 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
ezen most én is mert tavaly szóról szóra ezt mondta Főiskolai Napokon.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
aranyosin zokogok mindig.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
egyébként is ők a leggyengébbek 😊
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
X faktorban szombaton nagyon esélyes egy Baricz vs Kováts Vera párbaj....
pikáns lenne a szitu , de a bulvár zabálná....yooker
és persze teljesen véletlenül az x-faktor történelmében először "szerelmes" párbaj, huuuuuuuuuuuuu....

|
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 463 — Expect the Best !
X faktorban szombaton nagyon esélyes egy Baricz vs Kováts Vera párbaj....
pikáns lenne a szitu , de a bulvár zabálná....
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 223 — #NoStress
Szvsz Vera magas favorit jelen pillanatban a Veronika,Annamari,Seherezádé hármas ellen. Nálam semmikép sem utolsó egy PR-en.FViktor93
A PR azt jelzi, hogy kinek van a legtöbb esélye megnyerni a játékot (az az első), vagyios ki a legerősebb, és kinek van a legkevesebb esélye megnyerni az egészet (az az utolsó).
Mivel jelenleg Vera a kiválasztott, evidens az utolsó helye.
Ha majd választ párbajellenfelet, akkor kiderül, hogy marad e utolsó, vagy a választottja lesz az utolsó - vagyis a következő kieső.
(A VV-ben nincs fix schedule.)

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
a lényeg h egyikért se kár... 😀

|