TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Na de ennyire meg nem okosak ők sem.nem szeretnék általánosítani de maradjunk annyiban hogy ügyvédkéntazt nem hiszem el hogy ha valaki homályt akar , akkorNem csak Peti vagy Ati hazudhat. 😉Sobri Jóska
véletlen 10-es lesz belőle...
miért nem lövi(fújja) 3 méterrel mellé...yooker
ez esetleg Eszternek is elég jól megy...
viszont annyira nyilvánvaló hogy nem véletlen volt az a 10-es
(főleg az Eszteré , mert ugye Peti még helyrehozta a dolgot )
hogy sokkal jobban elővehették volna érte ,
vagy legalább kapcsolhattak volna hogy hoppá ! ez a csaj kibaszik itt velünk...yooker
több mint 14 éve
hát igen!nem szeretnék általánosítani de maradjunk annyiban hogy ügyvédkéntazt nem hiszem el hogy ha valaki homályt akar , akkorNem csak Peti vagy Ati hazudhat. 😉Sobri Jóska
ez esetleg Eszternek is elég jól megy...
viszont annyira nyilvánvaló hogy nem véletlen volt az a 10-es
(főleg az Eszteré , mert ugye Peti még helyrehozta a dolgot )
hogy sokkal jobban elővehették volna érte ,
vagy legalább kapcsolhattak volna hogy hoppá ! ez a csaj kibaszik itt velünk...
több mint 14 éve
na, igazi unikumot kaptok ma tűzgyújtás témakörben 😊Survivor 2. évad a 23-ból!!! Annak is a 10. része, tehát nagyban spoileres!
http://www.youtube.com/watch?v=ruNiq1vL0Jc
Rengeteg érdekességgel bír, például
- ott van a szereplők között a játék történetének legtöbb versenyét nyerő játékosa
- Tim Hasselbeck felesége
- Egy leendő survivor házasság egyik fele
- Ez volt 2002 legnézettebb műsora Amerikában
- Ez volt a legkeményebb terep eddig, nem is mentek vissza soha Ausztráliába, csak a környező szigetekre
- Ezt az évadot láttam elsőként 😊
Sajna a második, köpőcsöves feladatnak a dobócsillagos verziója nincs fent a youtube-on 😕
több mint 14 éve
oh, tűzgyújtós feladat, majdnem minden évadban szokott lenni 😊 csak ott előtte van akadálypálya.végignézem mit buszmáskodnak, aztán kaptok videót.
ez a prison break theme song pedig sokadjára is nosztalgikus állapotba hoz 😀
több mint 14 éve
Ez igazából egy faszság.hú bazmeg, tegnap volt aréna?Figyu már, a Túlélőben is van ilyen fekete rudas köcsögösködés? Mert elég kibaszás ez a versenyzőkkel.Schleck
gyorsan megnézem hanyadik évad hanyadik részből jött az öltet 😀Höri
Sztem csak azért van,hogy csökkentsék Csaba nyerési esélyeit.
Amúgy vitte volna ezt is símán.
több mint 14 éve
nem.hú bazmeg, tegnap volt aréna?Figyu már, a Túlélőben is van ilyen fekete rudas köcsögösködés? Mert elég kibaszás ez a versenyzőkkel.Schleck
ha egy törzs több taggal bír, akkor annyi áll ki, hogy egyenlően legyenek.
együtt dönti el a többségben lévő törzs, hogy kik álljanak ki.
egy szabály van: egymás után kétszer nem állhat ki ugyanaz.
több mint 14 éve
hú bazmeg, tegnap volt aréna?Figyu már, a Túlélőben is van ilyen fekete rudas köcsögösködés? Mert elég kibaszás ez a versenyzőkkel.
több mint 14 éve
hú bazmeg, tegnap volt aréna?gyorsan megnézem hanyadik évad hanyadik részből jött az öltet 😀
több mint 14 éve
Jah, és ő is megelőzte Veronikát már az első két lövésével, csak emellett valahogy mindenki eltekintett.azt nem hiszem el hogy ha valaki homályt akar , akkorIgen. Én sem értem miért dobott Peti 10est.Bazzani
több mint 14 éve
azt nem hiszem el hogy ha valaki homályt akar , akkorIgen. Én sem értem miért dobott Peti 10est.
több mint 14 éve
azt nem hiszem el hogy ha valaki homályt akar , akkorNem csak Peti vagy Ati hazudhat. 😉
több mint 14 éve
azt nem hiszem el hogy ha valaki homályt akar , akkor véletlen 10-es lesz belőle...
miért nem lövi(fújja) 3 méterrel mellé...
több mint 14 éve
Most először nevettem igazán jókat Cris kiesése óta.Attila és Peti állat volt.
több mint 14 éve
Áh jóöreg Tomibá 😀 A legnagyobb tanárom volt ever.
több mint 14 éve
atya Isten seherefosdé,ez az éneklés és szöveg tudás 😂JociA nevetése is borzalmas!
No meg most szembesültem azzal, hogy Attila és Péter is balkezes!

több mint 14 éve
atya Isten seherefosdé,ez az éneklés és szöveg tudás 😂
több mint 14 éve
állítása szerint felszedett 4 kg-t, hogy nőiesebb legyen és így legalább a popsija is kerekebb.... és csak azért tűnt 70 kg-nak, mert plasztikáztatta a száját, de valami szétrohadt meg allergiás lett az anyagra v mi, ezért kivetette de újabb allergiás tünetektől szenved. ennek eredménye a hörcsög fej. 😂 valami ilyesmit magyarázott, de nem kp. hogy pont így mondta... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
catattack
3 520
A vasárnapi párbajon bevágták VV Zsófit. Jesszusom, de undorító, ráadásul meg is hízott!
több mint 14 éve
Elvileg volt osztályfőnököm lesz a testnevelés tanár 😀 😀 😀
több mint 14 éve
De annyira sötét is szegény hihetetlen. RTL is szopatta rendesen. Mondjuk poén hogy visszalép és nem táncol inkább minthogy annyit kérne hogy nem lehetne másképpen. 😀Kingánál undorítóbb nőt még nem hiszem, hogy láttam. Az rendben, hogy Attila az elején egy tetű volt, de azóta nem tudom, hogy mi baja vele, meg azt sem értem, hogy akkor miért rinyált amikor "kiment".+1
Nevetséges, szerencse, hogy nem sokáig fog maradni a villában, legalábbis szerintem.Newman
Teljesen mindegy,hogy mit mond Attila,az tuti támadás.
Hülye rinyagép kurva.Bazzani
Annyira gyökér szegény.
több mint 14 éve
bazzeg akkor csak történtek dolgok amióta nem nézem. Azt nem akarom elhinni hogy Zsófikánál is durvább a helyzet 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Kingánál undorítóbb nőt még nem hiszem, hogy láttam. Az rendben, hogy Attila az elején egy tetű volt, de azóta nem tudom, hogy mi baja vele, meg azt sem értem, hogy akkor miért rinyált amikor "kiment".+1
Nevetséges, szerencse, hogy nem sokáig fog maradni a villában, legalábbis szerintem.Newman
Teljesen mindegy,hogy mit mond Attila,az tuti támadás.
Hülye rinyagép kurva.
több mint 14 éve
Kingánál undorítóbb nőt még nem hiszem, hogy láttam. Az rendben, hogy Attila az elején egy tetű volt, de azóta nem tudom, hogy mi baja vele, meg azt sem értem, hogy akkor miért rinyált amikor "kiment".Nevetséges, szerencse, hogy nem sokáig fog maradni a villában, legalábbis szerintem.