TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Van már végeredmény? 😀
több mint 13 éve
álé.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
JéBé
7 035
"Kellett ez, kellet ez?" Na ezért Béci mit kapna 😀
több mint 13 éve
Alekosz 71% alatt le se esik. 😀
több mint 13 éve
Én nem mondom,hogy Béci nem nagyképű.Ki van elöl Alekosz?az arc mimikát nem nagyon figyeled,úgy látom
Én.
Ha ezt a Béci mondja akkor... Nem is folytatom.
Én mindkét esetet egészséges önbizalomnak hívnám.Bazzani
vegyél órákat Danny Bluetól 😛Newman
Csak nála minden fekete Alekosznál meg minden fehér.
Anikó meg mint a napraforgó...
több mint 13 éve
Ki van elöl Alekosz?az arc mimikát nem nagyon figyeled,úgy látom
Én.
vegyél órákat Danny Bluetól 😛
több mint 13 éve
Az vagy.Ki van elöl Alekosz?Alekosz gondolkozott előtte 15 mp-ig, mert nem akart vele megsérteni senkit, Béci meg rögtön rávágta volna. Lehet elfogult és elvakult vagyokHurka
Én.
De gondolkoztam előtte 15mp-et,így nem sértő.
több mint 13 éve
Ki van elöl Alekosz?Minek ilyet felhozni? Te, és JayB képtelenek vagyokt felfogni, hogy Bécinél sem a kimondott szó miatt van a nagyképűzés, hanem a hangsúly és a mimika miatt, amit közben lenyom. De nem tudom minek is írom le, mikor az eddigi ezer alkalommal sem sikerült még felfognotok...
Én.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
70-30 😀 Béciék lehugyozzák egymás fejét, ha megtudják, hogy Alekinho ennyire tönkreverte Gombát 😀Tudják ők jól a kimenetelt, látszik is a kedvükön.
fetomy
több mint 13 éve
70-30 😀 Béciék lehugyozzák egymás fejét, ha megtudják, hogy Alekinho ennyire tönkreverte Gombát 😀zavi27: Elég nagy a különbség az itteni többség álláspontja, és a tied között. Vagy legalábbis akikre utalsz, és a tied között mindenképpen. Tehát ilyen megjegyzéseket sok értelme nincsen kiírnod, mert ha igen, csak azt mutatod be, hogy vagy kihagytál párszáz hsz-t ebből a topicból, vagy nem fogtad fel 😉
több mint 13 éve
Így igaz.Én a múltkor Béci győzelmét jósoltam.. Most nem tudom elképzelni, h ne Alek nyerjen.SzeszeDejavu érzésem van. Múltkor mintha mindenki ezt fújta volna Olivérrel kapcsolatban.zavi27Ezek szerint eléggé fehérben feketében tudsz csak gondolkodni.
Senki se ezt mondta, és nem így.
Hanem mindenki a véleményét mondta el, hiányos infók birtokában.Sobri Jóska
Olivér eleve el volt veszve, de ezt csak utólag tudtam/tudtuk meg.
Viszont amíg nem tudtuk, a nagy többség számára az ő bentmaradása volt a logikusabb.
Megismerve a valós hátteret, pedig evidens, hogy kivették.
több mint 13 éve
Jerzy beszéde olyannyira zseniális volt, hogy majdnem előidézett egy Balázs röhögőgörcsöt ismét 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ez az Éva olyan mint Kiszel Tünde fiatalon.BazzaniRemélem celebségben a közelébe nem fog érni és egy petákot nem keres ezen az egészen.
több mint 13 éve
Ki van elöl Alekosz?Alekosz gondolkozott előtte 15 mp-ig, mert nem akart vele megsérteni senkit, Béci meg rögtön rávágta volna. Lehet elfogult és elvakult vagyok
Én.
több mint 13 éve
Azért kemény ez a Zsófi-Ildi-Leonidasz szurkolói vonal Gombinál...Ez is manipulatív. Nem véletlen, hogy nem szimpatikus egyéneket helyeztek Gombi támogatói mellé és szimpiket Alekosz mellé. Én direkt ilyen manipulatív technikák alkalmazása miatt nézem ezt az egészet.
Nem találtak egy régebbi villalakót aki őt mondta volna?
Azért Jerzy mint beszédmondó tényleg a legalja.Bazzani
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Jerzy 😂Alek annyival megy vissza,mint Zsófi ellen 😊
több mint 13 éve
Ki van elöl Alekosz?Én.
Én mindkét esetet egészséges önbizalomnak hívnám.
több mint 13 éve
Nem értelek. A véleményekre írtam, hogy akkor is hasonlóakat olvastam többségében aztán nem lett igaz. Erre írtam, hogy most is sokan ezt gondolják. Mi ebben a feketén-fehér gondolkodás? meg a senki nem ezeket mondta?Ezek szerint eléggé fehérben feketében tudsz csak gondolkodni.Azzal végleg kivégezné magát az RTL, ennyire nem lesznek hülyék. Formalitás ez a párbaj, minden szempontból.SzeszeDejavu érzésem van. Múltkor mintha mindenki ezt fújta volna Olivérrel kapcsolatban.zavi27
több mint 13 éve
Ez az Éva olyan mint Kiszel Tünde fiatalon.BazzaniLilu is...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
71-29, mint Zsófi ellen.
több mint 13 éve
Én a múltkor Béci győzelmét jósoltam.. Most nem tudom elképzelni, h ne Alek nyerjen.Ezek szerint eléggé fehérben feketében tudsz csak gondolkodni.Azzal végleg kivégezné magát az RTL, ennyire nem lesznek hülyék. Formalitás ez a párbaj, minden szempontból.SzeszeDejavu érzésem van. Múltkor mintha mindenki ezt fújta volna Olivérrel kapcsolatban.zavi27
több mint 13 éve
Azért kemény ez a Zsófi-Ildi-Leonidasz szurkolói vonal Gombinál...Nem találtak egy régebbi villalakót aki őt mondta volna?
Azért Jerzy mint beszédmondó tényleg a legalja.