TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
pókerben sem vagy köteles megmutatni a győztes kezet, ha nyersz. ez nagyon komoly taktikai fegyver lehet.De nem Alekosz,ő pedig ezt mondta 😊Mármint Bécinek Olivér ellen? Vagy nem értem, én nem emlékszem, hogy bárkit köteleztek volna.fetomyMost mondta Béci hogy múlthéten tőle is kérdezték a százalékokat és ő elmondta.JayB
Nem köteles elmondania az eredményt és most jól is teszi.Newman
több mint 13 éve
De nem Alekosz,ő pedig ezt mondta 😊Most mondta Béci hogy múlthéten tőle is kérdezték a százalékokat és ő elmondta.JayBDe fordított esetben el kellet mondania...JayBMármint Bécinek Olivér ellen? Vagy nem értem, én nem emlékszem, hogy bárkit köteleztek volna.fetomy
Nem köteles elmondania az eredményt és most jól is teszi.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Most mondta Béci hogy múlthéten tőle is kérdezték a százalékokat és ő elmondta.Mármint Bécinek Olivér ellen? Vagy nem értem, én nem emlékszem, hogy bárkit köteleztek volna.fetomyBéci könyörög a százalékokért,Alekosz nem mondja el neki,helyes lépés.NewmanDe fordított esetben el kellet mondania...JayB
több mint 13 éve
Biztos nem álltak ott fegyverrel a fejénél neki sem, de értem mire gondolsz, úgyh be is fejeztem. 😊Béci könyörög a százalékokért,Alekosz nem mondja el neki,helyes lépés.NewmanDe fordított esetben el kellet mondania...JayB
több mint 13 éve
Alekosz is kérlelte?Nem láttam,akkor nem tartózkodtam itthon :rolleyes:Béci könyörög a százalékokért,Alekosz nem mondja el neki,helyes lépés.NewmanDe fordított esetben el kellet mondania...JayB
több mint 13 éve
Mármint Bécinek Olivér ellen? Vagy nem értem, én nem emlékszem, hogy bárkit köteleztek volna.Béci könyörög a százalékokért,Alekosz nem mondja el neki,helyes lépés.NewmanDe fordított esetben el kellet mondania...JayB
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Béci könyörög a százalékokért,Alekosz nem mondja el neki,helyes lépés.NewmanDe fordított esetben el kellet mondania...
több mint 13 éve
Béci könyörög a százalékokért,Alekosz nem mondja el neki,helyes lépés.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Jerzy nem fogja megélni a hármas döntőt abban biztos vagyok. Úgynézki Anikó vagy private Lázár kerülhet Alekosz és Béci mellé a végén.
több mint 13 éve
zavi27: Fölösleges mártírkodni. El lett mondva a múltkor is, hogy miért olyan biztos Olivér bent maradása, majd kiderült, hogy miért nem az lett mégsem. Emellett a mai párbaj igencsak más volt, mint az akkori, mert azért ott a párbaj alatt főleg már lehetett érezni, hogy mégsem fog bejönni sokak sejtése.Őszintén nem szántam szurkálásnak, elnézést akkor, egyszerű észrevétel, megérzés volt. Nem tudom milyen sok embernek szúrtam ezzel oda.
A "baj" az volt vele, hogy ez egy kis szurkálás volt azok felé, akik most is és akkor is biztosak voltak a véleményükben, csak akkor nem jött be. -ez persze nem baj, csak hát szurkálásra várhatók negatív reakciók 😛
De mindegy, hagyjuk...fetomy
több mint 13 éve
dehogy,Lacinak minden párbaj után ledobnak egy levelet,a győztes nevével egy helikopterből 😛Miért van az,hogy mindig az/azok van az ajtóban akinek az embere visszajön?BazzaniKonkrétan azért mert kb. a villa előtt mindenki a győztes nevét üvöltözi és a villa elszigetelt ,de nem hangszigetelt.Greengo
több mint 13 éve
Akkor jelenleg még 31-en találhatják el a végső győztes:11 tipp:Alekosz: F.Scleck, tenorx, Joci, peach, Hanni, shawnka, Keano, Sonics, thebeke, Newman, zavi27
0 tipp:Anikó:
11 tipp:Béci: Höri, FViktor93, braxa88, Sebii, JayB, adyno12, Zorddd, barney, Zsoca, EasyGhost, Drip
1 tipp:Éva: Shilkor
2 tipp:Gigi: Rataccess, Danna
out 6 tipp:Gombi: Sobri Jóska, Bazzani, gabtsi, Bruce, roniadi, fetomy
out 0 tipp:Ildi:
4 tipp:Jerzy: tüsi91, Duff, Divat, Little Jerry
1 tipp:Laci: kristof
out 3 tipp:Olivér: Matthew99, Bruschi85, EaRl
1 tipp:Szandika: Hurka
out 0 tipp:Zsófi:
több mint 13 éve
ez kb Gigi szintű voltIgen elfogult vagyok.Az vagy.Szerintem nem ő az elfogult hanem te.. legalább is aki nem látja a különbséget a kettő között arról nehéz mást gondolni.Szesze
De gondolkoztam előtte 15mp-et,így nem sértő.Bazzani
Hajrá Béci lálálá.Bazzani
"taktikázunk,dehoogy lálálá"
több mint 13 éve
Miért van az,hogy mindig az/azok van az ajtóban akinek az embere visszajön?BazzaniKonkrétan azért mert kb. a villa előtt mindenki a győztes nevét üvöltözi és a villa elszigetelt ,de nem hangszigetelt.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
zavi27: Fölösleges mártírkodni. El lett mondva a múltkor is, hogy miért olyan biztos Olivér bent maradása, majd kiderült, hogy miért nem az lett mégsem. Emellett a mai párbaj igencsak más volt, mint az akkori, mert azért ott a párbaj alatt főleg már lehetett érezni, hogy mégsem fog bejönni sokak sejtése.A "baj" az volt vele, hogy ez egy kis szurkálás volt azok felé, akik most is és akkor is biztosak voltak a véleményükben, csak akkor nem jött be. -ez persze nem baj, csak hát szurkálásra várhatók negatív reakciók 😛
De mindegy, hagyjuk...
több mint 13 éve
Miért van az,hogy mindig az/azok van az ajtóban akinek az embere visszajön?BazzaniMert tudják, hogy ki megy vissza. Pluszba most elég egyértelmű volt, hogy ki fog visszamenni. 😊
több mint 13 éve
Szerintem se volt semmi gond a hozzászólásoddal, én sem értem a negatív reakciókat, pedig pont az én hsz-emre reagáltál. Ne sértődj be 😊70-30 😀 Béciék lehugyozzák egymás fejét, ha megtudják, hogy Alekinho ennyire tönkreverte Gombát 😀Mindegy. tényleg nem értem mi volt a baj a mai hozzászólásommal. Felnéztem mi újság mik a vélemények, láttam sokan írták, hogy ez le van futva, meg a show miatt Alekosznak kell visszamenni. erre beugrott, hogy múltkor is a műsor alatt sok ilyen vélekedés volt, erre leírtma ezt, hogy érdekes. Akkor később volt meglepetés, meg is tudtuk az okokat, ennyi. Ma amúgy Alekoszt vártam vissza, neki is drukkoltam picit. Nem értem ezzel a megjegyzésemmel mi volt ma a gond, meg az óriási véleménykülönbség, de mindegy. De akkor majd nem írok ide mostantól, nehogy különbözzön a véleményem a többségtől, végülis a fórum nem arra való ugye. :/zavi27
zavi27: Elég nagy a különbség az itteni többség álláspontja, és a tied között. Vagy legalábbis akikre utalsz, és a tied között mindenképpen. Tehát ilyen megjegyzéseket sok értelme nincsen kiírnod, mert ha igen, csak azt mutatod be, hogy vagy kihagytál párszáz hsz-t ebből a topicból, vagy nem fogtad fel 😉fetomy
több mint 13 éve
Miért van az,hogy mindig az/azok van az ajtóban akinek az embere visszajön?
több mint 13 éve
70-30 😀 Béciék lehugyozzák egymás fejét, ha megtudják, hogy Alekinho ennyire tönkreverte Gombát 😀Mindegy. tényleg nem értem mi volt a baj a mai hozzászólásommal. Felnéztem mi újság mik a vélemények, láttam sokan írták, hogy ez le van futva, meg a show miatt Alekosznak kell visszamenni. erre beugrott, hogy múltkor is a műsor alatt sok ilyen vélekedés volt, erre leírtma ezt, hogy érdekes, pár héttel ezelőtt is volt ilyen. Akkor később volt meglepetés, meg is tudtuk az okokat, ennyi. Ma amúgy Alekoszt vártam vissza, neki is drukkoltam picit. Nem értem ezzel a megjegyzésemmel mi volt ma a gond, meg az óriási véleménykülönbség, de mindegy. De akkor majd nem írok ide mostantól, nehogy különbözzön a véleményem a többségtől, végülis a fórum nem arra való ugye. :/
zavi27: Elég nagy a különbség az itteni többség álláspontja, és a tied között. Vagy legalábbis akikre utalsz, és a tied között mindenképpen. Tehát ilyen megjegyzéseket sok értelme nincsen kiírnod, mert ha igen, csak azt mutatod be, hogy vagy kihagytál párszáz hsz-t ebből a topicból, vagy nem fogtad fel 😉fetomy
több mint 13 éve
Igen elfogult vagyok.Szerintem nem ő az elfogult hanem te.. legalább is aki nem látja a különbséget a kettő között arról nehéz mást gondolni.SzeszeAlekosz gondolkozott előtte 15 mp-ig, mert nem akart vele megsérteni senkit, Béci meg rögtön rávágta volna. Lehet elfogult és elvakult vagyokHurkaAz vagy.
Hajrá Béci lálálá.
több mint 13 éve
Szerintem nem ő az elfogult hanem te.. legalább is aki nem látja a különbséget a kettő között arról nehéz mást gondolni.Az vagy.Ki van elöl Alekosz?Alekosz gondolkozott előtte 15 mp-ig, mert nem akart vele megsérteni senkit, Béci meg rögtön rávágta volna. Lehet elfogult és elvakult vagyokHurka
Én.
Ha ezt a Béci mondja akkor... Nem is folytatom.
Én mindkét esetet egészséges önbizalomnak hívnám.Bazzani
több mint 13 éve
"Kellett ez, kellet ez?" Na ezért Béci mit kapna 😀JayBAttól függ, hogy mondja.
Látod, lehet ilyen kedvesen bugyután is mondani.
És persze lehetne olyan túljátszott műmájer rapkirályként is, mint ahogy Béci mondaná.
több mint 13 éve
Elég nagy a különbség Béci és Alekosz stílusa között. Alekosz szerelmes önmagába kb., és mindig igaza van szerinte, mégsem süt róla a nagyképűség.