TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 553
Kicsit beolvastam ide. Eskü, már nem azokat sajnálom, akik benn vannak, hanem azokat, akik nézik.
több mint 13 éve
Éva szerint a "Vigyázz rá" és "Vigyázz vele" egy és ugyanaz.
több mint 13 éve
Az Éva féle visítás senkit nem zavar?BazzaniŐ így önazonos, így szórakoztató. Ha zavarna, nem nézném. 😊
Viszont Alekosz sztorija egyre inkább Szabiéra(VV1) hasonlít, őt se szerették, amikor lehetett párbajra küldték, amiket mindig megnyert, majd a végén behúzta Majka és Oki elött. bent nem szerették Szabit se, kint meg igen.
több mint 13 éve
Az Éva féle visítás senkit nem zavar?BazzaniNem 😀
több mint 13 éve
Lázárlászló 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Éreztem én is, hogy ezzel a mondattal túl nagy terhet tennék a vállára.
több mint 13 éve
Hát azt,hogy "Aha" meg pláne ne mondja azzal az ordenáré falusi kiejtésével.Ha Anikó lenne a csajom akkor megmondanám neki, hogy a baráti társaságomban csak mosolyoghat, megszólalni tilos.BazzaniSzerinted is elrontaná még azt is, hogy 10 percenként egyszer azt mondja: "Aha" ?Sobri Jóska
Meg tőle ez sem volna őszinte amekkora napraforgó.
"Alekosz fellökött!" ugyebár.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
De éppenséggel jártam arra, a sétány rész szép de a környék az maradt a régi.Corvin sétány=8 gettóNem ma jártál arra ezek szerint...
Mivel talán csak Bécit nem rántanák le a környéken ezért neki kell nyerni 😊JayB
Nézz utána a 8-9.kerületi tömbrehabilitációs programnak.
Ha nem akarod, röviden összefoglalva: nem gettó.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Ha Anikó lenne a csajom akkor megmondanám neki, hogy a baráti társaságomban csak mosolyoghat, megszólalni tilos.BazzaniSzerinted is elrontaná még azt is, hogy 10 percenként egyszer azt mondja: "Aha" ?
több mint 13 éve
Ha Anikó lenne a csajom akkor megmondanám neki, hogy a baráti társaságomban csak mosolyoghat, megszólalni tilos.
több mint 13 éve
Corvin sétány=8 gettóNem ma jártál arra ezek szerint...
Mivel talán csak Bécit nem rántanák le a környéken ezért neki kell nyerni 😊JayB
Nézz utána a 8-9.kerületi tömbrehabilitációs programnak.
Ha nem akarsz, röviden összefoglalva: nem gettó.
Anikó ismét demonstrálja milyen okos. majdnem el tudta dönteni kit várjon vissza. Végülis kettőből tényleg nem könnyű eldönteni.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Corvin sétány=8 gettóMivel talán csak Bécit nem rántanák le a környéken ezért neki kell nyerni 😊
több mint 13 éve
Úristen ez a Gigi féle vinnyogás 😀És nem akarja a nyögését csengőhangnak. Ezt a borzalmat pedig simán kiengedi a világegyetembe.
Bár biztos jó lehet! 😀Bruce
Megindoklom milyen viszonyrendszerben a legbutább Anikó. 😊
Szandika butasága összhangban van ordenáré külsejével, viszont Anikó ahhoz képest, hogy nem is annyira rusnya, lehangolóan buta. Giginél nincs ekkora kontraszt. Na ezért. 😊
De az tény, hogy egy százas osztású listán nehéz lenne érdemben rangsorolni őket, ott tobzódik mindegyik az 1 és a 2 pont között, ezt elismerem.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Szerencsére utána benyomták a RATM-től a Wake Up-ot, és ez kompenzálta azt a borzasztó hanghatást 😀Úristen ez a Gigi féle vinnyogás 😀Ez a lónyerítés engem is megölt...roniadi
több mint 13 éve
Úristen ez a Gigi féle vinnyogás 😀Ez a lónyerítés engem is megölt...
több mint 13 éve
Úristen ez a Gigi féle vinnyogás 😀Bár biztos jó lehet! 😀
több mint 13 éve
Igen, én is erre utaltam leginkább.Én speciel inkább szimpatizálok Anikóval, mint sem, icanD is szerintem,de ettől még ő nagyon buta. Más kérdés, hogy amíg ott volt a minuszegyes IQ-val bíró Kijájjány és amíg ott van a nem csak hülye, de köcsög is, ráadásul gusztustalan Szandika, addig nem Anikó a legbutább. Kétségkívül vannak jó meglátásai, és Sobri is túloz szerintem is, de ettől függetlenül nem áll messze a hiperbutától 😊fetomyVillaviszonylatban sztem semmivel sincs az átlag alatt, egyik sem az eszével hódít.Szesze
több mint 13 éve
Én speciel inkább szimpatizálok Anikóval, mint sem, icanD is szerintem,de ettől még ő nagyon buta. Más kérdés, hogy amíg ott volt a minuszegyes IQ-val bíró Kijájjány és amíg ott van a nem csak hülye, de köcsög is, ráadásul gusztustalan Szandika, addig nem Anikó a legbutább. Kétségkívül vannak jó meglátásai, és Sobri is túloz szerintem is, de ettől függetlenül nem áll messze a hiperbutától 😊fetomyVillaviszonylatban sztem semmivel sincs az átlag alatt, egyik sem az eszével hódít.
több mint 13 éve
Én speciel inkább szimpatizálok Anikóval, mint sem, icanD is szerintem,de ettől még ő nagyon buta. Más kérdés, hogy amíg ott volt a minuszegyes IQ-val bíró Kijájjány és amíg ott van a nem csak hülye, de köcsög is, ráadásul gusztustalan Szandika, addig nem Anikó a legbutább. Kétségkívül vannak jó meglátásai, és Sobri is túloz szerintem is, de ettől függetlenül nem áll messze a hiperbutától 😊
több mint 13 éve
Azt viszont tartom, hogy Anikó hiperbuta. Sobri JóskaAmekkora Béci fannek tartod JayB-t, te legalább akkora Anikó hater vagy 😛
Tagadod, hogy eyecandy lenne, ami még el is fogadható az általad is többször említett "ízlésről nem lehet vitázni" miatt, de ez az Anikó hiperbuta szerintem nem helytálló, főleg, ha a többi villalakóhoz viszonyítod. A műveltségi vetélkedőn is jó páran teljesítettek alatta.
Sőt, neki még volt pár olyan húzása is, ami alapján lehet arra következtetni, hogy szokott is gondolkodni (és talán egy kis logikája is van). Például amikor összeállt a rövid életű hatosfogat Olivérék négyese ellen, ő volt az egyetlen, akinek volt értelmes taktikai húzása a hatosból azzal, hogy Szandikát megpróbálta leválasztani tőlük, amikor Éva ellen hangolta őt.
több mint 13 éve
Valamint az eddigi 9 döntősből 8 fiú volt, ami azt jelenti, hogy nyolcszor nagyobb eséllyel jut egy fiú a döntőbe, mint egy lány. Eddig ez a bravúr csakis nagyőAnikónak sikerült. A mostani mezőnyből nem érzem senkiben a csít.Sobri Jóskaelvileg katkának is van egy bronzérme
több mint 13 éve
Bárki írhat PR-t. 😊Én így gondolom.
Azt is írtam többször, hogy kb a 4. helytől lefelé összesen nincs 1% esélyük nyerni, csak az illendőség kedvéért rangsorolom őket onnantól, de valóban csak formalitás, hogy ki az ötödik, ki a nyolcadik, ki volt a tizenkettedik.
Azt viszont tartom, hogy Anikó hiperbuta. Nehezen emésztem meg a "szellemi vetélkedő"-ben látottakat, valamint azt a fokú ostobaságot, ahogy bárkibe beleszeret mikroszekundumok alatt, és ennek hangot is ad, csapódik, mint a takony, ami megint csak nem az intelligencia fokmérője, valamint talán még egyszer nem tudta magát úgy kifejezni, hogy az egyébként szintén nem magasan kvalifikált társai, - köztük olyanok, akik pedig jóindulattal vannak/voltak irányában - megértsék mit is akar. Ezek így együttesen nem az 'okos' jelzőt indukálják nálam.
Valamint az eddigi 9 döntősből 8 fiú volt, ami azt jelenti, hogy nyolcszor nagyobb eséllyel jut egy fiú a döntőbe, mint egy lány. Eddig ez a bravúr csakis nagyőAnikónak sikerült. A mostani mezőnyből nem érzem senkiben a csít.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Az RTLnél is Alekosz a kedvenc:A windows tegnap nekem is feltűnt a de karikatúra nem 😀 fail
http://www.hir24.hu/szines/222652/kinos-baki-a-valovilag-parbajan.html
A tegnapi párbaj ilyen arányú megnyerésével sztem is Alek az elsőszámú favorit.
Meg is érdemli,hogy megnyerje.
Csak nehogy Éva nyerje farvizen...Bazzani