TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
nem szimpatikus a mai online kérdés.shawnkaBele akarnak szarni a mester lecsójába.
több mint 13 éve
nem szimpatikus a mai online kérdés.
több mint 13 éve
Lehet tudni, hogy meddig lesznek bent?fetomyszerintem kiválasztásra kiszedik őket.
szóval lehet szombaton választanak csak
több mint 13 éve
Én mindkettőt utálom. Nagyon. :mad:
több mint 13 éve
Akkor mettől meddig ne nézzem? lölö dzsunijor az a személyiség, akit képtelen vagyok nézni... úgyhogy lehet tudni, hogy meddig basszák el a műsort?fetomyDettó csak kaszatibivel....
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Arról nem szólt a fáma, de szerintem a héten tuti.
több mint 13 éve
Lehet tudni, hogy meddig lesznek bent?
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Tibiiiiiiiii for president!Osztom, egy szerencstélen műműjernek gondoltam de tényleg hatalmas figura, mondhatni elmebeteg 😀
Legnagyobb arc, Morning Showkba mindig rajta szakadok a legnagyobbat 😀tenorx
Béci meg táncolt már lljunior klippben szal ők elvileg nincsenek rosszba.
több mint 13 éve
Eddig a legjobb az volt, amikor Feri be akart menni Keanu Reeveshez, és élőben tervezték meg az akciót, így már nyilván várták ott az őrök 😀 Epic facepalm.A "Kecske a pajtában van" akció zseniális volt múltkor 😀shawnkaén a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀Alap, én is töltöm minden délután, aztán a lakótársakkal meghallgatjuk 😀
minek kellett ez a 2 barom,ehhJoci
"És akivel teljes lesz a négyesfogat, a főnyeremény, a jolly joker, a férfi aki igazán szeret, ő nem más, mint TIBIIII FOR PRESIDENT!"tenorx
több mint 13 éve
az igen, LL Senior és Junior végre összecsaphat.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
kentaurnak örök hála 😀 Igen, az övét szedem 😛akkor elmondom a lakótársamnak, hogy innen is szedik a feltöltéseit. 😀 (mármint ha kentaurét szoktad szedni)Bébéén a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀Alap, én is töltöm minden délután, aztán a lakótársakkal meghallgatjuk 😀
"És akivel teljes lesz a négyesfogat, a főnyeremény, a jolly joker, a férfi aki igazán szeret, ő nem más, mint TIBIIII FOR PRESIDENT!"tenorx
több mint 13 éve
A "Kecske a pajtában van" akció zseniális volt múltkor 😀Alap, én is töltöm minden délután, aztán a lakótársakkal meghallgatjuk 😀Tibiiiiiiiii for president!én a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀
több mint 13 éve
akkor elmondom a lakótársamnak, hogy innen is szedik a feltöltéseit. 😀 (mármint ha kentaurét szoktad szedni)Alap, én is töltöm minden délután, aztán a lakótársakkal meghallgatjuk 😀Tibiiiiiiiii for president!én a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀
több mint 13 éve
Alap, én is töltöm minden délután, aztán a lakótársakkal meghallgatjuk 😀Tibiiiiiiiii for president!én a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀
"És akivel teljes lesz a négyesfogat, a főnyeremény, a jolly joker, a férfi aki igazán szeret, ő nem más, mint TIBIIII FOR PRESIDENT!"
több mint 13 éve
Tibiiiiiiiii for president!én a morning shown alapból szakadok a 3 idiótán 😀
minek kellett ez a 2 barom,ehh
több mint 13 éve
Tibiiiiiiiii for president!hát akkor ma este fel kell ülni a hullámvasútra 😀
több mint 13 éve
Akkor mettől meddig ne nézzem? lölö dzsunijor az a személyiség, akit képtelen vagyok nézni... úgyhogy lehet tudni, hogy meddig basszák el a műsort?Ork beszédhibásénekes szégyen Kaszatibi meg LL Teso JunioranferneeMa két újabb öntelt fasz költözik a villába (az egyik ráadásul a kisebbségi vonalat képviseli)....Kiváncsi vagyok Anikó melyiknek vall majd szerelmet.GRAFIki költözik hova? 😮fetomy
több mint 13 éve
Tibiiiiiiiii for president!Legnagyobb arc, Morning Showkba mindig rajta szakadok a legnagyobbat 😀
több mint 13 éve
Ork beszédhibásénekes szégyen Kaszatibi meg LL Teso JuniorMa két újabb öntelt fasz költözik a villába (az egyik ráadásul a kisebbségi vonalat képviseli)....Kiváncsi vagyok Anikó melyiknek vall majd szerelmet.GRAFIki költözik hova? 😮fetomy
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Ma két újabb öntelt fasz költözik a villába (az egyik ráadásul a kisebbségi vonalat képviseli)....Kiváncsi vagyok Anikó melyiknek vall majd szerelmet.GRAFIki költözik hova? 😮
több mint 13 éve
Ma két újabb öntelt fasz költözik a villába (az egyik ráadásul a kisebbségi vonalat képviseli)....Kiváncsi vagyok Anikó melyiknek vall majd szerelmet.
több mint 13 éve
Hurka karmája most örülhet, hogy nincs már dislike. Megint szedett volna párat. 😀Simán 5 emberről beszélt, nem 5 millióról.
több mint 13 éve
Viszont a kobratest ideális a limbóhoz 😀 Anikó pedig még mindig énekel 😀