TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
tegnap volt talán a belevalóban valami 18-as részlet,gondolom ez volt az,bár nem láttamAnikó megujjazta Szandit a takaró alatt az éjjel, nagyon money a kislány.MakaEzt most így honnan?Matthew99
több mint 13 éve
Anikó megujjazta Szandit a takaró alatt az éjjel, nagyon money a kislány.MakaEzt most így honnan?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Anikó megujjazta Szandit a takaró alatt az éjjel, nagyon money a kislány.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ha valóban a susogósszájú, topafejű, bumfordi Kasza Tibi lesz Anikó vágyainak következő tárgya akkor nagyon csalódott leszek...RataccessNem vagyok buzi, de Király l Norberthez képest, egy Casanova lehet a csávó...
több mint 13 éve
Ha valóban a susogósszájú, topafejű, bumfordi Kasza Tibi lesz Anikó vágyainak következő tárgya akkor nagyon csalódott leszek...Junior meg freestylerappelhetne Bécivel egész héten a mellékhelyiségben, ott legalább nincs kamera és a szövegük is kevésbé hallatszik ki 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
anikót egy felfordított sámli is levarrná 24 órán belülAzért elég szar ez a zenei hét. Nem nagyon vagyok kíváncsi elel dzsúniorra a ráczokkal karban öltve. Pont mondtam barátnőmnek, hogy vajon Anikó Kasza Tibibe vagy a norvég zenészbe fog bele szeretni most. Szerintem a Tibi lesz a favorit.FViktor93Tibi ha nem lennének kamerák 24 órán belül levarrná Anikót ebben biztos vagyok 😀 Egy állat ez az ember, jó értelemben.JayB
több mint 13 éve
Azért elég szar ez a zenei hét. Nem nagyon vagyok kíváncsi elel dzsúniorra a ráczokkal karban öltve. Pont mondtam barátnőmnek, hogy vajon Anikó Kasza Tibibe vagy a norvég zenészbe fog bele szeretni most. Szerintem a Tibi lesz a favorit.FViktor93még az öf elején úgy voltam vele, h elérkezett énlázárlászló's time. De így átértékelem. Az még egy későbbi opció. 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Azért elég szar ez a zenei hét. Nem nagyon vagyok kíváncsi elel dzsúniorra a ráczokkal karban öltve. Pont mondtam barátnőmnek, hogy vajon Anikó Kasza Tibibe vagy a norvég zenészbe fog bele szeretni most. Szerintem a Tibi lesz a favorit.FViktor93Tibi ha nem lennének kamerák 24 órán belül levarrná Anikót ebben biztos vagyok 😀 Egy állat ez az ember, jó értelemben.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Azért elég szar ez a zenei hét. Nem nagyon vagyok kíváncsi elel dzsúniorra a ráczokkal karban öltve. Pont mondtam barátnőmnek, hogy vajon Anikó Kasza Tibibe vagy a norvég zenészbe fog bele szeretni most. Szerintem a Tibi lesz a favorit.
több mint 13 éve
Anikó felettébb okos volt ma. Jól látja a műsor működésének menetét.FViktor93Nem hiszem el,hogy ezt magától találta ki.
Lehet,hogy kapott némi súgást a riportszobában...
Vagy nem és hirtelen beindult a 2 agysejtje.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Mai adás alapján. Szandika továbbra is idegesítő. Elhiszi, hogy erősebb mint az Éva LOL. Nem csípem az Évát, de ezerszer inkább ő mint a szőke kurva. Anikó felettébb okos volt ma. Jól látja a műsor működésének menetét.
több mint 13 éve
Mégis letudnak vele szerelni rengeteg "robotot" 😉
több mint 13 éve
Annyira gagyi ez a "Bevittük a civileket a szavazatszámláló szobába" duma.
több mint 13 éve
Hóóógyne 😊A szavazás pont annyi volt, mint amennyit az oldal is mutatott. Ilyet először fedeztem fel az évad alatt.shawnkaEzt azzal magyarázzák hogy a különféle opciók külön szerverre érkeznek ezért lehet olyan hogy a végén amikor mindenhonnan megérkeznek az adatok az egyik ugrik 20%-ot 😛JayB
több mint 13 éve
JéBé
7 035
A szavazás pont annyi volt, mint amennyit az oldal is mutatott. Ilyet először fedeztem fel az évad alatt.shawnkaEzt azzal magyarázzák hogy a különféle opciók külön szerverre érkeznek ezért lehet olyan hogy a végén amikor mindenhonnan megérkeznek az adatok az egyik ugrik 20%-ot 😛
több mint 13 éve
A szavazás pont annyi volt, mint amennyit az oldal is mutatott. Ilyet először fedeztem fel az évad alatt.
több mint 13 éve
Egyértelmű volt, hogy ez lesz a "szavazás" végeredménye.Ezzel a konfliktusok malmára hajtják a vizet.
Ha megtudnák, hogy 70-30, mindenki hagyná a csába Alekoszt, és heten marnák egymást, Alekosz teljesen kívül rekedne az eseményeken.
Így viszont bentmarad a fősodorban, lehet baszogatni, jelelni, stb.
több mint 13 éve
Duff
3 133
bécinek megjött a tezsvííír 😀
több mint 13 éve
És még mondja valaki hogy buta Anikó, kajak elmondta hogy mi a dörgés itt kint 😀le se szarja senki hogy Gigi gumikesztyűt húz a kezére és kisúrolja a wc-kagylót 😀
Szandika meg olyan buta mint a sár, de ebben semmi újdonság nincsen 😂
több mint 13 éve
Duff
3 133
Elég köcsög a szavazás, Alek nem köteles elárulni, h mennyivel nyert, jól is teszi, hadd idegeskedjen az a gyökérrácz. Éva eltalálta mennyivel nyert, ANikó meg is indokolta a "gombárra való tekintettel" mondattal, de bécike nyugtatja magát, h csak 1,2%al nyert... 😀
több mint 13 éve
Ééérteeem.. Akkor miért van lehetőségük egyáltalán eltitkolni?...
több mint 13 éve
Pedig ha elárulnák, akkor többet nem menne párbajra Alekosz. Már ha minimális agytevékenységet vélelmezünk a többi 7 játékosnál.Anikót most megkövetem.
Gondolatokat fogalmaz meg, és még arra is rájött, hogy Éva szórakoztatóbb a műsorban, mint mondjuk Gigi.
Pirospont.
több mint 13 éve
Eláruljuk-e a párbaj eredményét?nem szimpatikus a mai online kérdés.shawnkami a kérdés?fetomy
Igen 45,7%
Nem 54,3%
több mint 13 éve
nem szimpatikus a mai online kérdés.shawnkami a kérdés?