NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
25
9
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát Sobri érdekes a látásmódot. Azért szerintem nem normális ha egy kapcsolatban valaki egy harmadik személlyel szexel. Ha normális lenne akkor a társadalom se így állna hozzá. És lehet jönni azzal, hogy még fiatal vagyok és rózsaszínűn látom a világot, de szvsz egy kapcsolatban csak egymással szexeljenek már.FViktor93Ugyan miért?
Egy pár hónapos kapcsolatnál még elvárható akár, de én 3 év után hülye lennék ha csak a barátnőmmel szexelnék. És ha tudunk logikusan gondolkodni, akkor tudjuk, hogy ő is hülye lenne.
Nem is beszélve 5-10-15 éves házasságokról.
Én jóban vagyok a volt gimis osztálytársnőimmel. Szoktam velük ilyenről beszélgetni. Nem érdemi minta, de közülük, akinek férje van, és gyerek, mindnek van szeretője is. Hülyék is lennének ha nem. Csak szex, mint írtam.
Ez kábé olyan, hogy anyám jól főz, el tudnám képzelni, hogy mindig nála kajolok, de az egyféle.
Nem főz pizzát, mexikóit, thai-t, mekikaját, stb. Fontos a változatosság.
És mint a legelső e témában született bejegyzésben írtam, ha a partner nem enynire nyitott, vagy haladó gondolkodású, akkor egy értelmes ember meg tudja úgy oldani, hogy ne tudja meg. És ez fontos is.
Ha pl Bazzaninak ez fontos sarokkő egy házasságban, akkor a neje majd megoldja úgy, hogy ne tudja meg.
Hidd el, azok a feleségek, akikkel szexeltem, nem kötötték a férjük orrára merre járnak.
Ha lenne feleségem, az enyém meg megmondaná hova megy, mert engem nem zavar.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Az nem kapcsolat amire nincs hatással a harmadik személy...
több mint 13 éve
catattack
3 520
Nem vagyok a házasodós típus.Ez szerintem nagyon gáz! Én nem tudnám eldönteni, hogy mi idegesítene jobban. Az, hogy nem tudom normálisan megb...ni a csajomat, vagy az, hogy más után kell berakni!
De tőlem mehet, nem vagyok írigy.
(Ismered a viccet, inkább egy jó üzletben 50%-al, mint egy rosszban 100-al.)
Volt olyan barátnőm, aki eljárt kefélni máshoz. Ismertem a srácot, semmi bajom nem volt a dologgal. Csak szex volt.Sobri Jóska
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hát Sobri érdekes a látásmódot. Azért szerintem nem normális ha egy kapcsolatban valaki egy harmadik személlyel szexel. Ha normális lenne akkor a társadalom se így állna hozzá. És lehet jönni azzal, hogy még fiatal vagyok és rózsaszínűn látom a világot, de szvsz egy kapcsolatban csak egymással szexeljenek már.Azzal meg nem értek egyet, hogy nincs semmi hatása az eredeti kapcsolatra. Ha valaki arra vetemedik, hogy megcsalja a párját akkor nem szereti azt szerintem
több mint 13 éve
Nem vagyok a házasodós típus.Majd egyszer térjünk vissza erre,ha a feleséged csak szexre eljár majd valakihez.Pontosan. Ha egy pasi/nő eljut oda, hogy megcsalja a párját akkor nem a harmadik embert kell hibáztatni.FViktor93Az, ha valakinek van mondjuk férje/felesége, barátja/barátnője, és mással szexel, az nem megcsalás. Csak szex az esetek 99%-ban. Nincs semmi következménye az eredeti kapcsolatra, az érzelmekre, gondolatokra. Semmi csalás nincs benne, csak jól kell megszervezni.Sobri Jóska
Nem megcsalni, csak kefélni.
Addig te vigyázhatsz a gyerekre.Bazzani
De tőlem mehet, nem vagyok írigy.
(Ismered a viccet, inkább egy jó üzletben 50%-al, mint egy rosszban 100-al.)
Volt olyan barátnőm, aki eljárt kefélni máshoz. Ismertem a srácot, semmi bajom nem volt a dologgal. Csak szex volt. Ja és, bizos volt egy csomó olyan barátnőm is, aki eljárt máshoz is kefélni, és nem is tudtam róla. Ebből sosem volt magas vérnyomásom, vagy pulzusemelkedésem.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Majd egyszer térjünk vissza erre,ha a feleséged csak szexre eljár majd valakihez.Alig pottyant ki és már a gyereket is belekevered!
Addig te vigyázhatsz a gyerekre.Bazzani
több mint 13 éve
Majd egyszer térjünk vissza erre,ha a feleséged csak szexre eljár majd valakihez.Az, ha valakinek van mondjuk férje/felesége, barátja/barátnője, és mással szexel, az nem megcsalás. Csak szex az esetek 99%-ban. Nincs semmi következménye az eredeti kapcsolatra, az érzelmekre, gondolatokra. Semmi csalás nincs benne, csak jól kell megszervezni.Sobri JóskaAzért ha van lehetőség nem fogok kihagyni egy nőt, csak mert van pasija. Vagy féje. Legalábbis eddig soha nem hagytam ki.Pontosan. Ha egy pasi/nő eljut oda, hogy megcsalja a párját akkor nem a harmadik embert kell hibáztatni.FViktor93
Alapelv, ha a csaj benne van, tökmindegy kivel van. Én hiszek a nők egyenjogúságában, vagyis el tudják dönteni, hogy kivel keféljenek. Mint ahogy a pasik is. Még sosem hallottam olyat, hogy egy pasi akarata ellenére lefeküdt volna egy nővel, pedig barátnője volt, vagy neje.
Szóval egy ilyen szituban a "harmadiknak" kábé 0% a felelőssége.Sobri Jóska
Addig te vigyázhatsz a gyerekre.
több mint 13 éve
Az, ha valakinek van mondjuk férje/felesége, barátja/barátnője, és mással szexel, az nem megcsalás. Csak szex az esetek 99%-ban. Nincs semmi következménye az eredeti kapcsolatra, az érzelmekre, gondolatokra. Semmi csalás nincs benne, csak jól kell megszervezni.Azért ha van lehetőség nem fogok kihagyni egy nőt, csak mert van pasija. Vagy féje. Legalábbis eddig soha nem hagytam ki.Pontosan. Ha egy pasi/nő eljut oda, hogy megcsalja a párját akkor nem a harmadik embert kell hibáztatni.FViktor93
Alapelv, ha a csaj benne van, tökmindegy kivel van. Én hiszek a nők egyenjogúságában, vagyis el tudják dönteni, hogy kivel keféljenek. Mint ahogy a pasik is. Még sosem hallottam olyat, hogy egy pasi akarata ellenére lefeküdt volna egy nővel, pedig barátnője volt, vagy neje.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Azért ha van lehetőség nem fogok kihagyni egy nőt, csak mert van pasija. Vagy féje. Legalábbis eddig soha nem hagytam ki.Pontosan. Ha egy pasi/nő eljut oda, hogy megcsalja a párját akkor nem a harmadik embert kell hibáztatni.
több mint 13 éve
Nem Anikót akarom védeni, de azért én nem tennék ilyen kijelentést. Mégpedig azért nem, mert a szerelmet (de inkább mondjunk csak belezúgást) nemigen lehet irányítani. Én is sokszor kerültem olyan helyzetbe, hogy olyanba estem bele, akinek volt valakije, mégsem szándékosan tettem így. Volt már olyan is egy idő után, hogy direkt nem akartam sokat beszélgetni, stb... nehogy kialakuljon valami. Azt hittem tudom is szabályozni, aztán ismét rá kellett jönnöm, hogy az érzelmeket nem lehet irányítani...Anikó esetében pedig azért a Béci-Olivér vonal magyarázható, mivel eleinte Béci, aztán meg Olivér "karolta fel" mindig... Szóval azért nem úgy volt az, hogy ott a csávó, van csaja, rámegyek. Csak azért ha valakivel, aki mellesleg egyedül van és szeretethiányos, kedveskedik, ápolgatja, stb... egy ellenkező nemű, óhatatlanul kialakul valamiféle vonzalom. Mindkettejük esetében így volt (a kintit nem tudom).
Persze mégegyszer mondom, hogy nem akarom őt felmenteni, mert fogalmam sincs, hogy szándékosan teszi-e, csak azt mondom, hogy olyan dologért elítélni valakit nem hiszem, hogy jogos dolog, amiről semmit sem tudunk. (mint ahogy erről már volt itt téma...) Egyébként is könnyű mindig a harmadikat szidni, és ráhúzni a vizes lepedőt, miközben az embernek fogalma nincsen arról, hogy benne mi játszódik le, az meg már csak bónusz, hogy mondjuk ha valaki miatt szétmegy egy kapcsolat, ott pont nem a harmadik a hibás. De mindegy, kezd nagyon off lenni 😛
szerk.: jóvan, közben Sobri leírta kb. ugyanezt 😀😀
több mint 13 éve
Azért ha van lehetőség nem fogok kihagyni egy nőt, csak mert van pasija. Vagy féje. Legalábbis eddig soha nem hagytam ki. Alapelv, ha a csaj benne van, tökmindegy kivel van. Én hiszek a nők egyenjogúságában, vagyis el tudják dönteni, hogy kivel keféljenek. Mint ahogy a pasik is. Még sosem hallottam olyat, hogy egy pasi akarata ellenére lefeküdt volna egy nővel, pedig barátnője volt, vagy neje.
Szóval egy ilyen szituban a "harmadiknak" kábé 0% a felelőssége.
több mint 13 éve
Szerintem meg nincsenek "Anikó félék". 😊Na azért ő sztem pont rájátszik erre. A butaságra sok mindent rá lehet fogni. De az sztem meg nem véletlen, h ő mindig kapcsolatokba szeret belemászni.
Van Anikó, meg van, X, Y, Z. Mindegyik más, és más. Nehezen adnék egzakt definíciót az anikóféleségre.
Egyébként pedig nem hiszem, hogy Anikó olyan lenne amit Bazzani írt.
Nem látok benne sok tudatosságot, koncepciót, tervet.
Egyszerűen buta, és így gyakrabban kerül hülye helyzetekbe.
Az meg, hogy egy pasinak elötte volt 4 évig nője mit bizonyít ezügyben? Semmit. Én is voltam már olyan nővel, akinek elöttem volt 4 évig pasija, sőt, még olyannal is, akinek utánam is, és alattam is, mégse vagyok köcsög. Vagy ha igen, nem ezért. 😊Sobri Jóska
Lehet én értelmeztem félre, de a pasinak akkor még megvolt a négy éves kapcsolata, és közbe még futtatta Anikót is.
Neked meg előtte volt. Az nem ugyanaz a kávéház. Ezen definíció alapján nem vagy köcsög. 😀
több mint 13 éve
Én meg ismerek több olyan nőt akinek mindig a másik pasija kell, mert ezzel bizonyítja magának,hogy ő milyen kurva jó nő. Aztán amikor megvan a pasi,akkor már persze nem kell.Soha, azaz soha nem kell olyan pasi nekik aki szabad,mert azt nem ügy becserkészni.
több mint 13 éve
Szerintem meg nincsenek "Anikó félék". 😊Isten ments, h bárkit is megvédjek, de sztem ő az Anikó féléket illette a köcsög jelzővel, nem pedig a nőket. Nekem így jött le. 😊roniadiAzért azt is jó volt megtudni, hogy kinn épp egy négy éve tartó kapcsolatot próbált meg szétzúzni csak jött a villaélet. Beteg ez a nő. Mindíííííg a másé kell.Azért ezt egy kicsit túlgondoltad. 😊
Tönkretenni a kapcsolatot, lehúzni a csávó pénzét, aztán eldobni mint egy kutyát. Ezt csinálják az ilyen köcsög nők.Bazzani
Anikó buta, ez tény.
A többi csak feltételezés, és általánosítás, pláne, amikor már nem csak róla van szó, hanem a "köcsög nők"-ről.Sobri Jóska
Van Anikó, meg van, X, Y, Z. Mindegyik más, és más. Nehezen adnék egzakt definíciót az anikóféleségre.
Egyébként pedig nem hiszem, hogy Anikó olyan lenne amit Bazzani írt.
Nem látok benne sok tudatosságot, koncepciót, tervet.
Egyszerűen buta, és így gyakrabban kerül hülye helyzetekbe.
Az meg, hogy egy pasinak elötte volt 4 évig nője mit bizonyít ezügyben? Semmit. Én is voltam már olyan nővel, akinek elöttem volt 4 évig pasija, sőt, még olyannal is, akinek utánam is, és alattam is, mégse vagyok köcsög. Vagy ha igen, nem ezért. 😊
több mint 13 éve
Így van. Az ilyen típusra értettem.Isten ments, h bárkit is megvédjek, de sztem ő az Anikó féléket illette a köcsög jelzővel, nem pedig a nőket. Nekem így jött le. 😊roniadiAzért azt is jó volt megtudni, hogy kinn épp egy négy éve tartó kapcsolatot próbált meg szétzúzni csak jött a villaélet. Beteg ez a nő. Mindíííííg a másé kell.Azért ezt egy kicsit túlgondoltad. 😊
Tönkretenni a kapcsolatot, lehúzni a csávó pénzét, aztán eldobni mint egy kutyát. Ezt csinálják az ilyen köcsög nők.Bazzani
Anikó buta, ez tény.
A többi csak feltételezés, és általánosítás, pláne, amikor már nem csak róla van szó, hanem a "köcsög nők"-ről.Sobri Jóska
Eszem ágában nem volna az összes nőre ilyet mondani.
Nagyon sok rendes nővel volt dolgom az életben, afeleségem pedig egy főnyeremény. 😉
több mint 13 éve
Sztem meg nem gondoltam túl.Azért ezt egy kicsit túlgondoltad. 😊Anikó ma igencsak nem okos.Sobri JóskaAzért azt is jó volt megtudni, hogy kinn épp egy négy éve tartó kapcsolatot próbált meg szétzúzni csak jött a villaélet. Beteg ez a nő. Mindíííííg a másé kell.
Anikó buta, ez tény.
Ráment Bécire (tudta hogy van barátnője), ráment Olivérre (tudta hogy van barátnője), saját bevallása szerint kinn épp egy olyan pasival alakulgatott valami akinek 4éve volt valakije.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Anikó nem rosszindulatú, csak buta szegény.
több mint 13 éve
Isten ments, h bárkit is megvédjek, de sztem ő az Anikó féléket illette a köcsög jelzővel, nem pedig a nőket. Nekem így jött le. 😊Azért ezt egy kicsit túlgondoltad. 😊Anikó ma igencsak nem okos.Sobri JóskaAzért azt is jó volt megtudni, hogy kinn épp egy négy éve tartó kapcsolatot próbált meg szétzúzni csak jött a villaélet. Beteg ez a nő. Mindíííííg a másé kell.
Anikó buta, ez tény.
több mint 13 éve
Azért ezt egy kicsit túlgondoltad. 😊Anikó ma igencsak nem okos.Sobri JóskaAzért azt is jó volt megtudni, hogy kinn épp egy négy éve tartó kapcsolatot próbált meg szétzúzni csak jött a villaélet. Beteg ez a nő. Mindíííííg a másé kell.
Anikó buta, ez tény.
A többi csak feltételezés, és általánosítás, pláne, amikor már nem csak róla van szó, hanem a "köcsög nők"-ről.
több mint 13 éve
Anikó ma igencsak nem okos.Sobri JóskaAzért azt is jó volt megtudni, hogy kinn épp egy négy éve tartó kapcsolatot próbált meg szétzúzni csak jött a villaélet. Beteg ez a nő. Mindíííííg a másé kell.
Tönkretenni a kapcsolatot, lehúzni a csávó pénzét, aztán eldobni mint egy kutyát. Ezt csinálják az ilyen köcsög nők.
több mint 13 éve
anikó egyből beizgult,ahogy megtudta h újra szerelmes lehet..thebekeAnikó most Szandikába szerelmes. Mi hülyék, meg azt hittük, hogy csak a pasik közül tud választani, de az ő szerelme ennél kreatívabb sokkal.
több mint 13 éve
anikó egyből beizgult,ahogy megtudta h újra szerelmes lehet..
több mint 13 éve
http://comment.blog.hu/2011/03/01/testek_nedveznek_a_valyogvillabanEz a két csaj még ahhoz is buta, hogy egy ilyen triviális projektet végrehajtson.
Ehun-eHanni