NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Alekosz most nagyon szimpatikus volt.Bazzani
Jah, nincs semmi baj az emberrel csak a beteges szurkolóival 😊
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 655 — Axel Foley
Alekosz most nagyon szimpatikus volt.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Na Dzsörzé azt mondta, dugtak az UnCamerás 1órában. Hátha már nem nyalja tovább az édeskettes seggit az rtl.

de kapnak: wellness. minek...Duff
Hogy elhangozzék a szallas.hu. Kifizették, hallatni kell.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Na Dzsörzé azt mondta, dugtak az UnCamerás 1órában. Hátha már nem nyalja tovább az édeskettes seggit az rtl.

de kapnak: wellness. minek...
több mint 13 éve
Adjon már valaki Lilura egy normális ruhát...

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Az egyértelműen látszik, h van egy generációs szakadék Sobri és a többiek közt 😊 Szesze
Én 31 vagyok nem hiszem,hogy túl nagy szakadék lenne köztem és Sobri közt korban.

Nekem van egykét (hálisten nem sok) olyan haverom aki ugyanúgy látta mint Sobri. Megbaszok mindenkit, megcsalás nem számít, nem kell nekem házasság és gyerek.
Ma 40 évesen tök egyedül ülnek otthon karácsonykor. Néha jut nekik betevő pina, de nagyon bánják,hogy így alakult.Bazzani
Félreértések elkerülése végett én sem értek egyet azokkal az elvekkel amiket Sobri írt (mivel én absz családcentrikus vagyok így ez nem túl meglepő), csak aki a másik oldalról látja végletesen a dolgokat az teljesen naív/keveset tapasztalt véleményem szerint.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Az egyértelműen látszik, h van egy generációs szakadék Sobri és a többiek közt 😊 Szesze
Én 31 vagyok nem hiszem,hogy túl nagy szakadék lenne köztem és Sobri közt korban.

Nekem van egykét (hálisten nem sok) olyan haverom aki ugyanúgy látta mint Sobri. Megbaszok mindenkit, megcsalás nem számít, nem kell nekem házasság és gyerek.
Ma 40 évesen tök egyedül ülnek otthon karácsonykor. Néha jut nekik betevő pina, de nagyon bánják,hogy így alakult.Bazzani
Na ezek az igazi lúzerek, akik nagyon rosszul csinálták.
Nekem a mai napig 20-tól 40 évesig vannak barátnőim (vagyis olyan lányok, akik örülnek, ha felhívom őket, legfeljebb nem érnek rá azon nyomban), valamint rengeteg lehetőség az újra. Hidd el, a nők sosem fogynak el. 😊
Karácsonykor mindig a szüleimnél vagyok (bár minden karácsonyra hívnak olyan nők, akik azt hiszik egyedül vagyok, és megvígasztalnának ezen a kiemelkedő napon), de ha már majd nem élnek a szüleim, akkor azért az 1 napért, aminek túl sok jelentősége nincs is számomra, nem fogok elbaszni 364-t. (Valamint van 1-2 barátom, akik szintén hasonlóképp élnek, mint én, max. ha teljesen befordulnánk mind a hárman, valami lelki torzulás miatt, akkor szervezünk egy karácsonyi ultipartit, vagy ha ez se elég, akkor elutazunk egy hétre Thaiföldre.)
Ja, és igaz, hogy még nem vagyok 40, csak 37, de egy perc nem volt, amit megbántam volna ezügyben. (Talán csak a túl "erkölcsös" életvitelemet a gimiben, ott sokkal EV alatt futottam. 😊 )
Szóval az, hogy van pár lúzer barátod, akik valamit rosszul csináltak, még nem jelenti azt, hogy csak úgy lehet csinálni.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
kasza tibi és béci a baseballról beszélt akkor csaknem véletlen aza bézbózos melegítő és buckeyes polóbraxa88
jógyerek ez a béci mindig is mondtam 😛JayB
buckeyes?viccelsz?még jobban utálom 😛

több mint 13 éve
kasza tibi és béci a baseballról beszélt akkor csaknem véletlen aza bézbózos melegítő és buckeyes polóbraxa88
jógyerek ez a béci mindig is mondtam 😛
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Gunn nagyobb király azértHöri
Azt gondolom tudod (te ne tudnád 😛) hogy Gunn volt az egyetlen a Rockykban akit nem színészként tanítottak meg boxolni hanem boxolóként színészkedni.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_MorrisonJayB
Ez így nem igaz, mert a legújabb Rockyban Antonio Tarver is profi bunyós volt. Mr T pedig kb. mindenhol verekedett IRL 😀szaba
Plusz a 2.-ban is volt Roberto Duránnak egy kisebb mellékszerepe.

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
kasza tibi és béci a baseballról beszélt akkor csaknem véletlen aza bézbózos melegítő és buckeyes poló
több mint 13 éve

Ma 40 évesen tök egyedül ülnek otthon karácsonykor. Néha jut nekik betevő pina, de nagyon bánják,hogy így alakult.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 555
Alek plusz pont, Rocky fan 😊JayB
Azt gondolom tudod (te ne tudnád 😛) hogy Gunn volt az egyetlen a Rockykban akit nem színészként tanítottak meg boxolni hanem boxolóként színészkedni.

Ez így nem igaz, mert a legújabb Rockyban Antonio Tarver is profi bunyós volt. Mr T pedig kb. mindenhol verekedett IRL 😀
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 538
"A Villa szerelmes párjának Giginek és Jerzynek azonban eszébe sem jutott az erőviszonyokat elemezni, mert Gigi rosszul érezte magát. Jerzy aggódva csak annyit kérdezett, hogy kérjen-e terhességi tesztet."

Hát ezen beszartam! 😀
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni

Látszik is.
több mint 13 éve

http://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_Morrison
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 538
http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2011/03/20110228256.jpgZorddd
Igazi úriember.

Az avatarodért, meg óriási +1. 😊
több mint 13 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2011/03/20110228256.jpg

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amúgy én kb 2 hete különböző okok miatt nem tudom nézni a műsort de a topicot olvasom rendszeresen,tetszik hogy itt mindenféle téma feljön szóba és azt meg is lehet beszélni.Cowboykarcsi
Mélységesen egyetértek 😊 Ezért is tartom nagyon jónak ezt a topicot, és ilyen szempontból pl. a VV-t is, mert témákat szolgáltat, akár önmagától függetlenül is 😊
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Amúgy én kb 2 hete különböző okok miatt nem tudom nézni a műsort de a topicot olvasom rendszeresen,tetszik hogy itt mindenféle téma feljön szóba és azt meg is lehet beszélni.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Most se ítélek el senkit.
Soldi leírta a lényeget. Lehet így látni, lehet úgy látni, a dolgok meg vannak ahogy vannak. 😊Sobri Jóska
Igen, ezzel így egyetértek. Csak azt nem szeretem, ha valaki lekezelő, lenéz, stb... mert én máshogy gondolom mint ő, hiszen a dolgok kétségkívül úgy vannak, ahogy ő látja 😊
több mint 13 éve
Zsoca: Hol? A bordélyházban biztos, bár nem tudom, hogy a Madam is az-e, vagy csak kvázi strici, de lényegtelen. Gratulálok a hozzászólásodhoz...

fetomy
nem értem a személyeskedést, de ha már itt tartunk borzasztóan naiv vagy. valószínűleg nincs elég lehetőséged, hogy meginoghass.nem tudom....ha pár mondatból nem éred meg a lényeget, valószínűleg többől se fogod, mint ahogy az itt fórumozók nagy része nem igen lett megáldva azzal a skill-el, hogy belegondoljon a másik igazába. 😀
(jah és a témából azóta egy kommentet sem olvastam, úgyh. nem tudom miről van éppen) szó bocsiZsoca
Mit is személyeskedtem? Egy rossz szót nem írtam rád, annyit írtam, hogy az adott hozzászólásodhoz gratulálok, tehát max azt minősítettem. Amit meg a gigantikus, és idióta általánosítás eredményezett. Ezért a véleményemért pedig nem is kérek elnézést, mert az ilyen fokú általánosításról ez a véleményem, minden téren.
Lehet, hogy nem vagyok királycsávó, és a diszkóribik nem verdesik ki a farkamat minden buliban, de azért lett volna már lehetőségem félrelépni. És mint írtam, nem igaz, hogy nem játszottam el a gondolattal. Amit én mondok az az, hogy az én lelkiismeretem, empátiám és értékítéletem nem engedi meg, hogy megcsaljak valakit, akit szeretek.
De igazából tudod mi a nagyon érdekes? Hogy pl. te oktatsz itt arról, hogy szinte senki nem gondol bele a másik igazába, miközben pl. Te vagy az egyik, aki képtelen vagy elfogadni, hogy nem minden nő kurva, ahogyan azt sem, hogy van, aki nem kefél félre akkor sem, ha naponta 10en másznak rá. Kettőnk közül én vagyok az, aki elfogadja, hogy Te, vagy akárki pl. lelkifurdalás nélkül csábul el, vagy akármi hasonló, és én vagyok az, aki nem feltételezi, hogy kizárólag az én álláspontom nemhogy helyes, de az egyedüli igazság is.

Mert tudod az itt a nagy büdös helyzet, hogy én nem tartom lehetetlennek azt, hogy ti, és még sokan így csináljátok, elfogadni is csak azt nem tudom, ha átvernek valakit, de elfogadom, hogy ti így látjátok, ti meg közben itt jöttök azzal, hogy még nem vagyok(unk) eléggé érettek, hogy lássuk, hogyan működik, meg satöbbi. És én vagyok az, aki meri feltételezni, hogy nem az összes ember egyforma, hogy nem kefél mindenki félre, és ti vagytok, akik szerint ez hülyeség, mert nektek van igazatok és húha. Én elhiszem, hogy pl. Téged az összes barátnőd megcsalt, és Te is megcsaltad az összeset, de tudod minden ember más. Felőlem hiheted Te is, meg Sobri is meg akárki, hogy igazából megvezetett robotok, elkorcsosult emberek azok, akik monogámok, és aki a nagy király, aki nem hagyja, hogy megvezessék, az mind mind kefél össze-vissza, és csal mindenkit amikor csak kedve tartja, de én továbbra is fenntartom a lehetőségét annak, hogy nem mindenki egyforma. És ha ettől naiv vagyok, sőt, borzasztóan naiv, akkor jó, elfogadom, hogy naiv vagyok. Inkább higgyenek naivnak, mint valaki olyannak, aki azt képzeli magáról, hogy ő aztán tudja az egyetemes igazságot, és mindenki aki nem ért egyet vele, az idióta, naiv, stb...

Sokaknak túlzottan agyára mentek az ilyen eltitkolt dolgok, összeesküvés elméletek és már nem csak egy való világot gondolják úgy, hogy megvezetnek mindenkit, hanem az összes embert...
több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Zsoca: Hol? A bordélyházban biztos, bár nem tudom, hogy a Madam is az-e, vagy csak kvázi strici, de lényegtelen. Gratulálok a hozzászólásodhoz...

fetomy
nem értem a személyeskedést, de ha már itt tartunk borzasztóan naiv vagy. valószínűleg nincs elég lehetőséged, hogy meginoghass.nem tudom....ha pár mondatból nem éred meg a lényeget, valószínűleg többől se fogod, mint ahogy az itt fórumozók nagy része nem igen lett megáldva azzal a skill-el, hogy belegondoljon a másik igazába. 😀
(jah és a témából azóta egy kommentet sem olvastam, úgyh. nem tudom miről van éppen) szó bocsi

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Ejjha, reggel láttam a hírekben, h volt vmi Anikó-Szandika action, gondoltam elolvasom itt, h mi történt pontosan, de nem igazán erről volt szó hogy nézem 😊
Fura, mert gyakorlatilag a végletek találkoztak itt és ezt nem annyira szoktam meg ezen a fórumon. Az egyértelműen látszik, h van egy generációs szakadék Sobri és a többiek közt 😊 Sajnos mivel én korban közelebb vagyok Sobrihoz így értem az ő álláspontját is (ez nem azt jelenti, h így élnék én is, sőt, csak sok mindennel találkoztam már én is), bár azért sok dolog nagyon meredek nekem is amiket írt 😊 A másik oldal viszont még nem elég tapasztalt, majd rájöttök h semmi sem fehér vagy fekete, iszonyat hülye/nehezen kezelhető szituációk vannak az életben amikor nincs jó meg rossz megoldás. Ahogy az ember öregszik egyre több dolgot tapasztal és ezáltal változik is az életképe, ez így normális. (persze vannak akik maradnak valamelyik szélsőséges oldalon, de sztem ők önmagukat csapják be)
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
illeszkedne a twitter képemhezHöri
Most nézem, az azért egy fokkal jobban sikerült 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes