NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Évának ha eddig volt 0.1 % esélye betörni a médiába az most kb 0.00000001-re csökkent. Összejött ez a való világ, gratula 😊JayB
Azért azt ne felejtsd el, hogy a média pont, hogy igen "érdekes" emberkékkel van tele...😊 Mondjuk nem tudom pontosan mi akarna ott lenni, de azért azt hiszem a valóvilágos szereplése se jó se rossz irányba nem változtatta az ő lehetőségeit 😊 Illetve leszámítva, hogy már azért ismert, ami nem hátrány, de lényeg a lényeg, a médiasztárok világa pont neki való...fetomy
Bizony igaza van fetomynak. Semmi olyan nem történt, amitől esélytelenné tette volna magát. ez persze nem jelenti azt, hogy összejön neki, de nem is tett ellene semmit.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Évának ha eddig volt 0.1 % esélye betörni a médiába az most kb 0.00000001-re csökkent. Összejött ez a való világ, gratula 😊JayB
Azért azt ne felejtsd el, hogy a média pont, hogy igen "érdekes" emberkékkel van tele...😊 Mondjuk nem tudom pontosan mi akarna ott lenni, de azért azt hiszem a valóvilágos szereplése se jó se rossz irányba nem változtatta az ő lehetőségeit 😊 Illetve leszámítva, hogy már azért ismert, ami nem hátrány, de lényeg a lényeg, a médiasztárok világa pont neki való...
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Ugyanmár, rengeteg ember kell a betelefonálós-lehúzós-kitalálós játékokba...
Ott majd visítozhat kedvére hogy miért nem telefonál senki 😀
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Évának ha eddig volt 0.1 % esélye betörni a médiába az most kb 0.00000001-re csökkent. Összejött ez a való világ, gratula 😊
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
nagyon unom évát, essen ki a francba.

alekinhót is lehúzza, hogy ráakaszkodikHöri
egyetértek, alekosz is sík hülye, hogy nem veszi észre, hogy csak utánfutónak kell.

jaj de várom már évike arcát mikor kiderül h over számára, meg arra leszek még nagyon kíváncsi, hogy 5 év múlva, hogy fog kinézni a sok batyutól a ribanca.

förtelem a "nő".gabtsi
Éva viszonylag értelmes nő, aki viszont nem tud viselkedni, sőt, kifejezetten elviselhetetlen. De tudja, hogy esélye sincs nyerni. És ezt ki is mondta. Csalódott lesz, amikor kiesik, de ez abból fakad, hogy ambiciózus típus, de nem fogja váratlanul érni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

alekinhót is lehúzza, hogy ráakaszkodikHöri
egyetértek, alekosz is sík hülye, hogy nem veszi észre, hogy csak utánfutónak kell.

jaj de várom már évike arcát mikor kiderül h over számára, meg arra leszek még nagyon kíváncsi, hogy 5 év múlva, hogy fog kinézni a sok batyutól a ribanca.

förtelem a "nő".

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Hát ahányan szandikát támogatják, annyian Évát is... Pár héttel ezelőtt én is sima Szandika W-t jósoltam volna -nézői szavazatok alapján- Éva ellen, de amit az elmúlt hetekben leművelt Szandálka, eléggé megcsappant a rajongótábora. Főleg mert eléggé durván Alekoszék ellen fordult. De nemtom, szerintem Szandika majdnem mindenki ellen kiesne MOST. 😊
Éva meg kb. csak Jerzy, Szandika vagy Anikó ellen jutna tovább. Főleg utóbbi kettő ellen.fetomy
Anikó szerintem messze a legerősebb csaj.JayB
hát szerintem van Gigi és Anikó, akik előrébb vannak, Éva meg Szandika kb. sehol, de amellett, hogy Évát mennyien utálják -főleg itt a fórumon-, azért ennél ő a valóságban nagyobb táborral bír. Anikó meg néhol erősebb, néhol gyengébb. Amíg Olivérrel volt, azt gondoltam még a 4-be is esélyes lehet, de azóta, sztem ugyanaz mint előtte: halovány. Ettől függetlenül lehet a lányok között erős, és nem is mondom, hogy Éva lazán kiveri, de per pill inkább Évát mondanám visszajutónak. RTL érdekeket belevéve meg végképp.

Szandika meg sztem azért akar most párbajozni, mert most kimehet Évával, akivel szemben ha a párbajon üvöltözi a gyalázásait, ki tudja készíteni Évát teljesen, míg ha most nem ő megy ki, jövő héten ő fog, akkor viszont nem tud mást vinni, csak Alekoszt, aki ellen 1) akkor is kiesik, ha az ő szavazatait duplázzák, 2) ha gyalázza Alekoszt megint úgy fog lejönni, hogy ő az idióta, mint eddig kb. mindig, amikor gyalázta ALekot.
Plusz a másik ami lehet, és talán még sanszosabb is, hogy ő vastagon haza akar menni, csak látta, hogyan reagálták le Gombi meg Olivér ilyetén hozzáállását, és ezt el akarja kerülni.
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
De az is durva, hogy se Béci, se Laci nem mondta azt az agyhalott Szandikának, hogy "oké, hogy te vissza akarsz jönni, de ha a nézők felháborítónak tartják ezt a fajta taktikát, akkor basznak majd rád szavazni, ergo nem tudsz visszajönni."
Pedig mindkettejükből kinéztem volna, hogy ez a következő logikai lépés eszükbe jut.Sobri Jóska
Én ezt már megint túlmisztifikálom. 😊
Sztem ők úgy vannak vele, h mivel a sötét oldalról csapódott hozzájuk a "pumpaszájú" igazából az ő eredeti fogatuk megmarad, csak Gombárt vesztették el eddig. Ha akar essen csak nyugodtan, még megmarad a Béci-Gigi-Jerzy-Laci tengely.

több mint 13 éve
Hát ahányan szandikát támogatják, annyian Évát is... Pár héttel ezelőtt én is sima Szandika W-t jósoltam volna -nézői szavazatok alapján- Éva ellen, de amit az elmúlt hetekben leművelt Szandálka, eléggé megcsappant a rajongótábora. Főleg mert eléggé durván Alekoszék ellen fordult. De nemtom, szerintem Szandika majdnem mindenki ellen kiesne MOST. 😊
Éva meg kb. csak Jerzy, Szandika vagy Anikó ellen jutna tovább. Főleg utóbbi kettő ellen.fetomy
Anikó szerintem messze a legerősebb csaj.
több mint 13 éve
Éva meg kb. csak Jerzy, Szandika vagy Anikó ellen jutna tovább. Főleg utóbbi kettő ellen.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
3 szánalom nő.
Atyaisten...Bazzani
+1,mindhármat egyszerre kéne cutolni

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

alekinhót is lehúzza, hogy ráakaszkodik

több mint 13 éve
Évára épp ember nem szavaz, Szandikára se sokan de azért neki van pár támogatója. Ha kizárólag a nézői szavazatokon múlna akkor szerintem 99% hogy Szandika menne vissza... Anikónak meg igaza van, Éva gyökér az élethez ezért tart itt.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Anikó beolvasása elég hiteltelen volt,tekintve azt,hogy majdnem elsírta magát 😊

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
De az is durva, hogy se Béci, se Laci nem mondta azt az agyhalott Szandikának, hogy "oké, hogy te vissza akarsz jönni, de ha a nézők felháborítónak tartják ezt a fajta taktikát, akkor basznak majd rád szavazni, ergo nem tudsz visszajönni."
Pedig mindkettejükből kinéztem volna, hogy ez a következő logikai lépés eszükbe jut.

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 538
Úgy látom ez a magasröptű vita nem csak nálam verte ki a biztosítékot. Az a baj az ilyenekkel, hogy nem lehet velük vitázni, mert lesüllyedsz a szintjükre, ott meg legyőznek a rutinjukkal.
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
nők..

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 655 — Axel Foley
3 szánalom nő.
Atyaisten...

több mint 13 éve
Azért hiheti Szandika, mert még akkor se tudott kiesni, amikor kizárták.Sobri Jóska
😂

Szánalom volt, ahogy okoskodott a taktikázásról 2 agysejttel...
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Azért hiheti Szandika, mert még akkor se tudott kiesni, amikor kizárták.

több mint 13 éve
Szandika vajon miért hiszi azt, hogy ő oylan rohadt erős és 100%, hogy kint hagyja Évát? Jelen állás szerint Éva ellen nem sok esélyt adnék neki. Szánalmas a viselkedése + még unalmas is. Éva is gyökár, de rajta lehet röhögni.
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Anikó évának:
"Te nem csak ehhez a játékhoz vagy gyökér hanem az élethez is" 😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Én egyet értek Bazzani-val, egyik lájkoló is voltam (likeolom, amivel egyetértek, leszámítva az 1 perces szabályt 😀), méghozzá nem azért, mert Sobri szerint a Bár szar, nyilván nem ezt mondta. Csak itt ketten megállapítottuk, hogy k.vajó volt, és kaptunk rá egy hsz-t, amiből kb. az jön le, hogy nagyjából értelme nincs annak amit írtunk, mert nem lehet a kettőt összehasonlítani. Főleg, mert Bazzani-nak nemigen volt igénye arra, hogy megtudja, milyen volt a Bár, tekintve, hogy nézte (feltételezem nem azért szereti, mert jó a neve). Ezért hatott eléggé olyannak, amit Bbazzani is mond, Sobri hsze szerintem.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 655 — Axel Foley
A like-rendszer faszság. Vannak emberek, akik ha "vitába" keverednek, akkor automatikusan a másik félnek nyomkodják a like-ot. Ha akarod belemehetünk ennek pszichológiájába, de a lényeg, hogy nem feltétlen annak van igaza, aki több like-ot kap. 😉Soldados
Akkor csak én vagyok a fasz, a másik 3 meg automatikus pszichológus.Bazzani
Ha ezen múlik, akkor nézd azt:
3-an likeoltak, de a beírásodat 47-en olvasták.
Vagyis 44 nem ért veled egyet, 3 igen.
Ezttől máris úgy érzed nincs igazad?Sobri Jóska
Nem számít,hogy igazam van e vagy nem.
Én jeleztem feléd egy dolgot.
Még bántó szándék sem volt benne.
A like meg tényleg tökmindegy.