NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
397
52
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Köszcsi.Jerzsébet kb. annyira beszari, mint amennyire az itteni J betűs ember elfogult.F.SchleckSzép hasonlat, ügyi vagy.JayB
több mint 13 éve
Teljesen szar így a műsor!A legkishitűbb emberre tesznek jelet, aki jó esélyjel az első párbaján kiesik és akkor majd eléggé el fog törni a mécses, mert még ebben is szar, meg szarul is néz ki, meg semmit nem ér az emberek szemében! Hát gratulálok neki!
Meg hát kimondja hogy nem nyeri meg a fődíjat, de ez nem azt jelenti hogy föladta! Hát akkor mit bazmeg....
több mint 13 éve
Húgom, aki nagy Szandika fan volt, és mára rühelli, elég sokat követi a facebook adatlapokat, tiszta VV fan. Ő mondta, hogy Szandika fb adatlapján hetek óta kb. semmi pozitív szó nem hangzik el.Kacc kacc nézz meg egy független szavazást vagy facebook rajongói oldalt, sokkal többen szeretik mint Évát.JayBPusztán nézők alapján biztos hogy Szandika, de szerintem Éva.JayB😂 😂eaglesmcnabb
Évát kb. ugyanazok bírják és utálják az eleje óta, Szandikának meg a korai nagy bázisából szinte semmi nem maradt. Annyi legalábbis nem, hogy bármit megnyerhessen. Ráadásul az Olivér-féle Alekosz kampánynak része az is, hogy Évára kell szavazni... (hozzáteszem, egyáltalán nem gondolom, hogy hatalmas különbség lesz, de Évára többen fognak szavazni, pedig Bika hatalmas nagy pofájához -minden értelemben-, illene egy jó nagy szopás 😛 )
Na holnap kiderül, ki intelligens 😛
Egyébként fasza azért ez a műsor.... Nekem is már kezd kicsit sok lenni, hogy nem jelrakás van, hanem kimászkálnak egyesével az emberek... Nem attól van vér a pucájukban, hogy ők nem adják fel, hanem párbaj, hanem attól lennének, ha azt mondanák, hogy elég volt bazmeg. Mert Gombi sem, és Szandika ezzel az énnemnyerhetek szöveggel ugyanúgy szart se fog érni... Tökösnek kéne lenni, és bevallani, hogy eddig tartott a szufla. De hát mivel lázárlászló egy legyőzhetetlen kőszikla, ebből egyenesen következik, hogy Szanbikának párbajozni kell...
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Jerzsébet kb. annyira beszari, mint amennyire az itteni J betűs ember elfogult.F.SchleckSzép hasonlat, ügyi vagy.
több mint 13 éve
Remélem Miss Röfi ezzel végképp kigolyózta magát.Bár Sanyi még beindulhat... 😀
több mint 13 éve
Jaj de szép lesz a kisírt béka arca ennek a lénynek amikor rákamilláz az eredményjelzőjén a 10kerek százalékára 😀
több mint 13 éve
itt a földrajzi adottságon van a hangsúly 😀Kacc kacc nézz meg egy független szavazást vagy facebook rajongói oldalt, sokkal többen szeretik mint Évát.JayBPusztán nézők alapján biztos hogy Szandika, de szerintem Éva.JayB😂 😂eaglesmcnabb
The Rock magyar alteregója Lázár "Kőszikla" László.
több mint 13 éve
menjenek a faszomba ezzel a rakjátok rám a jelet dologgalnekem már elbaszottul elegem van belőle :mad:
llászló,harcos alkat,nagyon meghatódtam
több mint 13 éve
Duff
3 133
doctorlázárlászló a KŐSZIKLA, őt SENKI és SEMMI sem állíthatja meg! befosok 😀😀😀
több mint 13 éve
Jerzsébet kb. annyira beszari, mint amennyire az itteni J betűs ember elfogult.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Kacc kacc nézz meg egy független szavazást vagy facebook rajongói oldalt, sokkal többen szeretik mint Évát.Pusztán nézők alapján biztos hogy Szandika, de szerintem Éva.JayB😂 😂eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Pusztán nézők alapján biztos hogy Szandika, de szerintem Éva.JayB😂 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
szerintetek a szandika-éva párbajt ki nyerné?braxa88Pusztán nézők alapján biztos hogy Szandika, de szerintem Éva.
több mint 13 éve
Duff
3 133
szerintetek a szandika-éva párbajt ki nyerné?braxa88biztos nem Éva 99-1-re...
hanem mondjuk 97-3ra...
több mint 13 éve
braxa88
12 534
szerintetek a szandika-éva párbajt ki nyerné?
több mint 13 éve
lázárlászló gyakorlatilag színt vallott Anikó előtt 😀szerk: A Mester HA-TAL-MAS fatality-t adott Dikának.
több mint 13 éve
Hát az én ismerősi körömben meg pl. magasan Alekoszék "nyertek"... És nem Alekosz miatt, többen pl. kifejezetten utálják Gigit és Lacit, de még őket is szimpatikusnak tartották a dalban. Lehet, hogy zeneileg a Klikk jobb, de szerintem a poénossága miatt, meg azért az előadásmód (leszámítva a ratyi playbacket) is szerintem ütött. Engem egyáltalán nem lepett meg még a különbség sem.Hozzáteszem a másik sem volt rossz, de ez szerintem nagyobb poén 😊
több mint 13 éve
Az mondjuk furcsa, a facebookom tele van a klikkes dologgal nameg youtubon is kb 4szer annyian kattintottak rá mint a másikra. Mindegy nem oszt nem szoros csak meglepő.JayBminden szavazást alekosz nyer
több mint 13 éve
Duff
3 133
Az mondjuk furcsa, a facebookom tele van a klikkes dologgal nameg youtubon is kb 4szer annyian kattintottak rá mint a másikra. Mindegy nem oszt nem szoros csak meglepő.JayBÉnis többször néztem meg a klikket ANiko miatt, de a zenéje a másiknak jobb volt.
több mint 13 éve
Alekosz a számukban 😂
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Az mondjuk furcsa, a facebookom tele van a klikkes dologgal nameg youtubon is kb 4szer annyian kattintottak rá mint a másikra. Mindegy nem oszt nem szoros csak meglepő.
több mint 13 éve
Elég egyszerű játék ez 😀 De legalább 3 perc szórakozást nyújtott, így tanulás közben 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 539
Elsőre? Mert nekem arra lett 99%. Utána nem is próbálkoztam 😊Matthew992-ra. Elsőre valami 74 lett. 😀
több mint 13 éve
Elsőre? Mert nekem arra lett 99%. Utána nem is próbálkoztam 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.