NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
397
52
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
100 😛picsába, csak 98 :/ 😀fetomyhttp://ingyentudas.hu/szandika/99% 😀Matthew99
Ti is lőjétek ki az űrbe Szandikát!Maka
több mint 13 éve
picsába, csak 98 :/ 😀http://ingyentudas.hu/szandika/99% 😀Matthew99
több mint 13 éve
http://ingyentudas.hu/szandika/99% 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Egy olyan országban ahol egy Anti Fitnesz Klub vagy miafaszom a slágerlisták élére kerülhet (meg a többi ilyen okádék) ott ez az LLJunior féle produkció is befutó lehet, főleg a fiatalok körében.Nekem sem tetszik mint zene, de olyan emberekből akik életükben nem énekeltek még (sőt teljesen tehetségtelenek) jobbat még a legjobb zeneírók/mentorok sem hoztak volna ki.
Az a baj,hogy páran egyből valami kurva nagy produkciót vártak.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nem kell komolyan venni, az is poén volt.Sztem meg a "pumpaszájú"-ból szimán lehet egy MC Ducky szintű csaj.roniadiHát ez mondjuk nem lenne túl nagy teljesítmény... Az a förtelem (Ducky) is hogy a francba kerülhet képernyőközelbe...?
Szerintem egyébként mindkettő szar volt, talán Alekoszéké kicsit kevésbé volt rossz, és legalább vicces volt. De az a klikkes dolog, szörnyű. Az a cirkuszi aláfestőzene, a régi 386-as gépem PC speakerjéből kihoznék ilyet turbo pascalban programozva. Béci és Szandi repje is szánalmas volt.Rataccess
több mint 13 éve
MOC(so)KLaci: Szandika - mert megkérte
Béci: Szandka - mert megkérte
Jerzy: Szandika - mert fosik, hogy Évike kinthagyná
Gigi: Szandika - egyáltalán nem azért mert Béla és Jersey rá szavaz!
Szandika: Laci - valami lényegtelen emberre rak, a fő, hogy nem évára
Anikó: Éva - "dögöljek meg ha nem rád szavazok"
Éva: Anikó - nem szandikára, de azért fájjon enki
Alekosz: tök mind1, legyen Laci
több mint 13 éve
. Az a förtelem (Ducky) is hogy a francba kerülhet képernyőközelbe...?Emergency House! 😀 😀 😀
Rataccess
nekem a mulatós már a felénél unalmas volt. nem kellett volna 20 refrén bele csak mondjuk 10 és több kreatív monológ.
a kultúrcsürhe név viszont epic!
zeneileg nekem ifjabb Lesi Lászlóéké jobban átjött, simán rájuk szavaznék ha érdekelne a nyertes.
több mint 13 éve
Sztem meg a "pumpaszájú"-ból szimán lehet egy MC Ducky szintű csaj.roniadiHát ez mondjuk nem lenne túl nagy teljesítmény... Az a förtelem (Ducky) is hogy a francba kerülhet képernyőközelbe...?
Szerintem egyébként mindkettő szar volt, talán Alekoszéké kicsit kevésbé volt rossz, és legalább vicces volt. De az a klikkes dolog, szörnyű. Az a cirkuszi aláfestőzene, a régi 386-as gépem PC speakerjéből kihoznék ilyet turbo pascalban programozva. Béci és Szandi repje is szánalmas volt.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
sztem meg a klikk számban a rap rész volt szar(jóhát szandika förtelem volt ugyahpgy van). Anikóból sokkal többet kihoztak.Sztem meg a "pumpaszájú"-ból szimán lehet egy MC Ducky szintű csaj.
a mulatós meg zseniális volt, ahogy alek imitálta a saját járását 😀braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
sztem meg a klikk számban a rap rész volt szar(jóhát szandika förtelem volt ugyahpgy van). Anikóból sokkal többet kihoztak.http://www.youtube.com/watch?v=Ue-FwupbR0I&feature=player_embedded#at=42Ebből az egész műsorból Béci profitálhat a legtöbbet, ha mögéáll valaki és jó zenéket nyomnak alá. Pont ezért nem fogja megnyerni, úgy mint Majka. Alek meg viszi a kasszát.Bazzani
Jerzy sora a legütősebb:
Megszólalok én is nem vagyok néma, nemérdekel hogyha leköp az Éva 😀 epicJayB
a mulatós meg zseniális volt, ahogy alek imitálta a saját járását 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Ue-FwupbR0I&feature=player_embedded#at=42Ebből az egész műsorból Béci profitálhat a legtöbbet, ha mögéáll valaki és jó zenéket nyomnak alá. Pont ezért nem fogja megnyerni, úgy mint Majka. Alek meg viszi a kasszát.
Jerzy sora a legütősebb:
Megszólalok én is nem vagyok néma, nemérdekel hogyha leköp az Éva 😀 epicJayB
több mint 13 éve
JéBé
7 035
http://www.youtube.com/watch?v=Ue-FwupbR0I&feature=player_embedded#at=42Jerzy sora a legütősebb:
Megszólalok én is nem vagyok néma, nemérdekel hogyha leköp az Éva 😀 epic
több mint 13 éve
Az első "minőségibb" a másodiknak viszont vicces a szövege de különben tetsszett mindkettő, rosszabra számítottam 😊JayBJó volt mindkettő.
Nem kell halálosan komolyan venni, ennyi.
Alekosz kegyetlen volt. 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Az első "minőségibb" a másodiknak viszont vicces a szövege de különben tetsszett mindkettő, rosszabra számítottam 😊
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ennek a mulatósnak a dalszövege nagyon király 😀Jól van, ez nem az XFaktor.Kicsit se playback 😀DuffAzzal nem is lenne baj, de legalább a szöveget tudnák követni 😀Hanni
Kicsit gagyi,de sokkal jobb mint amit vártam.
Mulatós is jó lesz!Bazzani
"Sokan irigylik a testtartásomat" 😀
több mint 13 éve
Jól van, ez nem az XFaktor.Kicsit se playback 😀DuffAzzal nem is lenne baj, de legalább a szöveget tudnák követni 😀Hanni
Kicsit gagyi,de sokkal jobb mint amit vártam.
Mulatós is jó lesz!
több mint 13 éve
Duff
3 133
Jerzyn nagyon atom ez a ruha 😀Anikón meg... faszé nem vagyok odabenn a villában 😀
több mint 13 éve
Kicsit se playback 😀DuffAzzal nem is lenne baj, de legalább a szöveget tudnák követni 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
Kicsit se playback 😀
több mint 13 éve
Éva:- Vagy mellém álsz.
- Vagy megoldom egyedül, mert erős agyok.
Alek: Old meg!
Éva: Gyere vissza!
Ez jó. 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Éva úgy beszél alekkal és úgy is kezeli mint egy kutyát. Kell neki mert különben egyedül lenne de különben leszarja, csak kapaszkodónak kell, remélem mihamarabb leesik Alekosznak.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Béci most 25 és 13 évig dohányzott, az széép.
több mint 13 éve
Kasza Tibi az első ember aki értékelhető/értelmes cselekvést végez. Ráhajt Anikóra 😀Duff+elküldte átöltözni.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Kasza Tibi az első ember aki értékelhető/értelmes cselekvést végez. Ráhajt Anikóra 😀