NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
191
31
18:30-tól, ARENA4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Én pl csak kirívóan értékes HSZ-t like-olok. Ha csak egyetértek vkinek az írásával, azt még nem.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ha ezen múlik, akkor nézd azt:Akkor csak én vagyok a fasz, a másik 3 meg automatikus pszichológus.BazzaniDe.A like-rendszer faszság. Vannak emberek, akik ha "vitába" keverednek, akkor automatikusan a másik félnek nyomkodják a like-ot. Ha akarod belemehetünk ennek pszichológiájába, de a lényeg, hogy nem feltétlen annak van igaza, aki több like-ot kap. 😉Soldados
Meg a másik 3 aki like-olt.Bazzani
3-an likeoltak, de a beírásodat 47-en olvasták.
Vagyis 44 nem ért veled egyet, 3 igen.
Ezttől máris úgy érzed nincs igazad?
több mint 13 éve
Akkor csak én vagyok a fasz, a másik 3 meg automatikus pszichológus.A like-rendszer faszság. Vannak emberek, akik ha "vitába" keverednek, akkor automatikusan a másik félnek nyomkodják a like-ot. Ha akarod belemehetünk ennek pszichológiájába, de a lényeg, hogy nem feltétlen annak van igaza, aki több like-ot kap. 😉SoldadosErre jöttem én, és leírtam, hogy miben volt más, mint a hagyományos valóságshowk, tájékoztató jelleggel.De.
Semmi minősítés, semmi lehúzás, mégcsak személyes állásfoglalás se.
Nem vagy te paranoiás kicsit?Sobri Jóska
De az egésznek nem ez volt a lényege,ugorjunk tovább.
több mint 13 éve
A like-rendszer faszság. Vannak emberek, akik ha "vitába" keverednek, akkor automatikusan a másik félnek nyomkodják a like-ot. Ha akarod belemehetünk ennek pszichológiájába, de a lényeg, hogy nem feltétlen annak van igaza, aki több like-ot kap. 😉Erre jöttem én, és leírtam, hogy miben volt más, mint a hagyományos valóságshowk, tájékoztató jelleggel.De.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Erre jöttem én, és leírtam, hogy miben volt más, mint a hagyományos valóságshowk, tájékoztató jelleggel.De.
Meg a másik 3 aki like-olt.
több mint 13 éve
Erre jöttem én, és leírtam, hogy miben volt más, mint a hagyományos valóságshowk, tájékoztató jelleggel.Semmi minősítés, semmi lehúzás, mégcsak személyes állásfoglalás se.
Nem vagy te paranoiás kicsit?
több mint 13 éve
Én meg csak leírtam amit megfigyeltem.Érdekes, hogy egy objektív leírást te véleményezésnek látsz.A bár1 szerintem abszolút no1 a magyar realityk között 😊fetomyAkkor már legalább nem egyedül gondolom ezt.
Sobri meg a szokásos, valaki ír valamit ő meg nem ad igazat projektet viszi. 😀Bazzani
Nem írtam, hogy ne lenne igaza annak, akinek tetszett, hanem leírtam, hogy a Bár1 miben volt más, mint egy hagyományos valóságshow.
Semmilyen személyes véleményt nem fogalmaztam meg vele kapcsolatban.Sobri Jóska
Valaki beír egy megjegyzést, jössz Te és elmondod,hogy rosszul látja vagy nem úgy van.
De ez csak az én véleményem.
Sehol nem írtam,hogy a Bár1 ugyanolyan volt mint a Való Világ.
Én csak leírtam,hogy sztem geci jó volt.
Erre jöttél te egy soksorossal,hogy deazérthogycsakazértmert.
több mint 13 éve
Érdekes, hogy egy objektív leírást te véleményezésnek látsz.A bár1 szerintem abszolút no1 a magyar realityk között 😊fetomyAkkor már legalább nem egyedül gondolom ezt.
Sobri meg a szokásos, valaki ír valamit ő meg nem ad igazat projektet viszi. 😀Bazzani
Nem írtam, hogy ne lenne igaza annak, akinek tetszett, hanem leírtam, hogy a Bár1 miben volt más, mint egy hagyományos valóságshow.
Semmilyen személyes véleményt nem fogalmaztam meg vele kapcsolatban.
több mint 13 éve
A bár1 szerintem abszolút no1 a magyar realityk között 😊fetomyAkkor már legalább nem egyedül gondolom ezt.
Sobri meg a szokásos, valaki ír valamit ő meg nem ad igazat projektet viszi. 😀
több mint 13 éve
Az teljesen más jellegű műsor volt, nem klasszikus világtól elzárt "valóságshow".De ez a Bár 1 ez tényleg vitt mindent és nem azért mert az első volt.Én az 1-et végignéztem.Majdnem mindenből az első a legjobbroniadi
Sztem a legjobb valóságshow volt Mo.on.
Na ők tudtak bulizni és nem ilyen összeválogatott celebismerős brigád volt.Bazzani
Aki látta rajtam kívül biztos megerősít.
Főleg,hogy élőben találkozhattál nap mint nap a szereplőkkel.Bazzani
Más volt az alapkoncepció, nem egy mesterséges környezethez, szabályokhoz, feladatokhoz kellett idomulni, hanem kvázi be volt kamerázva egy kocsma, és ebbe a közegbe helyeztek embereket, szitukat, és nem volt ilyen szinten belenyúlva. Igazi "hőskori" próbálkozás volt egy kis tévén, marginális nézettséggel.
több mint 13 éve
A bár1 szerintem abszolút no1 a magyar realityk között 😊
több mint 13 éve
De ez a Bár 1 ez tényleg vitt mindent és nem azért mert az első volt.Majdnem mindenből az első a legjobbroniadiAkkor megvan az egyetlen ember aki nézte a Bár2-t. 😀F.SchleckÉn az 1-et végignéztem.
Na ők tudtak bulizni és nem ilyen összeválogatott celebismerős brigád volt.Bazzani
Aki látta rajtam kívül biztos megerősít.
Főleg,hogy élőben találkozhattál nap mint nap a szereplőkkel.
több mint 13 éve
Majdnem mindenből az első a legjobbÉn az 1-et végignéztem.és ott is közutálatnak örvendett 😀shawnkaAkkor megvan az egyetlen ember aki nézte a Bár2-t. 😀F.Schleck
több mint 13 éve
Én az 1-et végignéztem.Akkor megvan az egyetlen ember aki nézte a Bár2-t. 😀F.SchleckAz csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?GRAFIés ott is közutálatnak örvendett 😀shawnka
Na ők tudtak bulizni és nem ilyen összeválogatott celebismerős brigád volt.
több mint 13 éve
Újabb apró jel, hogy mennyit ér az online szavazás (is). Ugye a tegnapi online kérdés az volt, hogy ki legyen a villa pszichológusa. A "nézők" Kasza Tibit választották. Ahhoz képest, hogy a szavazás cirka 8ig tartott, az első beszélő Jerzy még világosban ment be, és ki is. :rolleyes:
több mint 13 éve
Akkor megvan az egyetlen ember aki nézte a Bár2-t. 😀Az csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?GRAFIés ott is közutálatnak örvendett 😀shawnka
több mint 13 éve
ilyen kis országban élünk, hogy körbejárják az emberek a valóságshowkat 😀Az csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?GRAFImár a beszavazóján is lehetett olvasni a neten errőlHöri
Oki megy a Big Brotherbe és telefingja a házat meg Lorenzo fejét
több mint 13 éve
Az csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?GRAFIés ott is közutálatnak örvendett 😀
több mint 13 éve
Az csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?GRAFImár a beszavazóján is lehetett olvasni a neten erről
több mint 13 éve
Az csak nekem új, hogy Éva szerepelt a Bár2-ben, és ott a negyedik helyig jutott?
több mint 13 éve
Talán ez lehet az egyik legérdekesebb kiválasztás. Ha van egy kis eszük (de nem lesz), akkor Bécire pakolják a jeleket, aki kiviszi Évát, és jó eséllyel kint is hagyja. Bárki másra pakolásznak, esélytelenek. Ha Évát kiszedik, az is rábaszás az ő szempontjukból, mert Alekosztól félnek, viszont egyre nehezebben fognak választani.
több mint 13 éve
Remélem Szandikát választják ki, ő meg kihívja Évát, és Éva kint is hagyja őt. Szandika kezd most már teljesen eldőlni magától.GRAFIHa lehetne arra szavazni, h mindkettő kint maradjon sztem 90%-al nyerne 😊
több mint 13 éve
Remélem Szandikát választják ki, ő meg kihívja Évát, és Éva kint is hagyja őt. Szandika kezd most már teljesen eldőlni magától.
több mint 13 éve
Holnapi online kérdés: Kapja-e meg Jerzy is a fődíjat, akkor is, ha nem nyer?A) igen
B) természetesen
C) sőt, ha nyer, kapja duplán.
Egyébként jó, hogy inkább Kasza Tibire hegyezték ki a dolgot, nem lölöre, KT-ben nagyot csalódtam-pozitívan. Good face 😊
több mint 13 éve
hatalmas videoOlivér egykori interjúja a kedvenc bandámmal http://www.youtube.com/watch?v=Ho8p8hbpBdE&feature=player_embedded
nák nák suk suk