NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
A halálom az ilyen nadrág ami Anikón volt.
Buggyos szar, nem látszik benne a segge.

több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
A cím magáért beszél:

http://velvet.hu/celeb/2011/03/04/mitol_fingik_vv_jerzy/Sobri Jóska
Lehet, hogy igazából ő a terhes?
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
A cím magáért beszél:

http://velvet.hu/celeb/2011/03/04/mitol_fingik_vv_jerzy/Sobri Jóska
Biztos a páCSótól 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
A cím magáért beszél:

http://velvet.hu/celeb/2011/03/04/mitol_fingik_vv_jerzy/

több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
muhaha:

http://habostorta.hu/hu/habostorta/cikkek/sztarhirek/terhesnek-erzi-magat-gigi?utm_source=hir_ize&utm_medium=rss_banner&utm_campaign=rss_bannerSobri Jóska
Jó gyorsan fejlődnek a villában az embriók...
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 311 — Je suis kobranadrág
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
muhaha:

http://habostorta.hu/hu/habostorta/cikkek/sztarhirek/terhesnek-erzi-magat-gigi?utm_source=hir_ize&utm_medium=rss_banner&utm_campaign=rss_banner

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ja az?? Akkor ha jól emlékszem csak annyit mondott Alekosz, hogy voltak olyan pillanatok, amikor úgy érezte, jobb lenne ha Szandika nem itt lenne. De azt meg is mondta akkor neki, hogy nem azt mondta, hogy ő kirakta volna, csak a saját maga(mármint Szandikáé) érdekében jobb lett volna.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Alekoszra azért, mert amikor Szandálka rinyált egyfolytában, majd ki kellett volna b.ni, de assannnyi visszatette, akkor Alekosz beszólt, főleg, hogy élő adásban, mikor mindenki nyalókázik mindenfele, hogy nem tetszik neki, hogy a Szandál ennyit sajnáltatja magát, és ha ennyire ki akar menni, tán kint lenne a helye.
Évára meg szerintem azóta, mert az volt az első balhéjuk, mikor Anikó még a Zsófika-féle szarkeverő brigádhoz tartozott, és Szandikának lejáratta Évát, hogy ő miket mondott a Szandálról a háta mögött.

Mellesleg el is felejtettem, hogy Szandálkától aranyos volt, mikor tegnap mondta Évának, hogy: "Én nem megyek be a fürdőbe, és szidlak el minden kurvának hangosan, mert én nem ilyen vagyok". Méghozzá azért volt aranyos, mert egy dolog volt belőle igaz, méghozzá hogy "hangosan", mert hangosan tényleg nem teszi... Látszik, hogy az ilyen Zsófirálylány, Anikó, Szandál vonal az, aki full elhiszi, hogy kint nem látnak belőlük mindent, nem látják, ahogy szart kevernek, ahogy a másikat szidják, majd később kijelentik, hogy ők ilyet soha sem tennének... Na ilyen szempontból pl. Éva sokkal jobban "ért ehhez a játékhoz", mint a többi lány, hogy tisztában van vele, hogy hiába magyarázzák, hogy ők mit hogyan nem tennének soha, mert a nézők valószínű látták, látják, hogy k.vanagy hazugság. És ha abból indulunk ki, hogy nézők, akkor pont az fontosabb, hogy azok ne tartsanak szarkeverő gecinek.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
A média tele van olyanokkal, akiket az emberek többsége rühell. Éva még simán lehet befutó valami ócska műsorra. Ott van pl. Nagy Ő Anikó. Nem ismerek olyan embert, akinek ne állna fel a szőr a hátán akárcsak a neve hallatán is, mégis sorban kapta a lehetőségeket.
Egyébként árulja el már valaki, hogy Szandika miért van berágva ennyire Évára és Alekoszra? Nekem tényleg fogalmam sincs. Előtte a másik bandát fikázta ilyen szinten, sőt Anikóval sem voltak túl jóban, most meg látjuk mi van.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
3 szánalom nő.
Atyaisten...Bazzani
+1,mindhármat egyszerre kéne cutolniNewman
Én Lilut hajítanám inkább ki.

több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Én eddig akárhány emberrel beszéltem mind egy irritáló féregnek tartottaJayB
Mintha a betelefonálós műsorokat nem irritáló emberek vezetnék 😀 Simán van rá esélye.

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
fugecc, tényleg a szavakon lovagolunk ?

Soldi azt írta, hogy értelmes, én ezzel nem értek egyet és erre írtam, hogy buta, ostoba, unintelligens, gondolkodásra képtelen. az, hogy valaki tud 4 évszámot, nem jelenti azt, hogy lát A és B között összefüggést, és lenne bármilyen gondolata vagy értelmes reakciója a külvilágra.gabtsi
Azért aztán folytatod te is.. 😊
Amúgy felőlem legyen igazad. Lényeg, hogy szidhasd minél jobban, mert attól te is jó intelligens leszel.fetomy
lehet h a Te szinteden értelmes, elfogadom.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve

Soldi azt írta, hogy értelmes, én ezzel nem értek egyet és erre írtam, hogy buta, ostoba, unintelligens, gondolkodásra képtelen. az, hogy valaki tud 4 évszámot, nem jelenti azt, hogy lát A és B között összefüggést, és lenne bármilyen gondolata vagy értelmes reakciója a külvilágra.gabtsi
Azért aztán folytatod te is.. 😊
Amúgy felőlem legyen igazad. Lényeg, hogy szidhasd minél jobban, mert attól te is jó intelligens leszel.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
évike műveltebb, mint a társai, de ez a viselkedésében egyáltalán nem jelenik meg, csak az erre szóló speciális feladatoknál (pl az iskolaidőkben)

ettől függetlenül simán van akkora bunkó paraszt, mint bárki másHöri
Magyarán viszonylag okos. Ellenben még ennél is bunkóbb, unintelligensebb.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve

Soldi azt írta, hogy értelmes, én ezzel nem értek egyet és erre írtam, hogy buta, ostoba, unintelligens, gondolkodásra képtelen. az, hogy valaki tud 4 évszámot, nem jelenti azt, hogy lát A és B között összefüggést, és lenne bármilyen gondolata vagy értelmes reakciója a külvilágra.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
ezt a szandikanak kijár egy tarkónlövés már. éva ellen biztos nem megy vissza, nem lenne annyi vita. pedig az kell...
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
évike műveltebb, mint a társai, de ez a viselkedésében egyáltalán nem jelenik meg, csak az erre szóló speciális feladatoknál (pl az iskolaidőkben)

ettől függetlenül simán van akkora bunkó paraszt, mint bárki más

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ez mind igaz, csakhogy szerintem nem ettől buta valaki. De lehet nekem speciális a véleményem miszerint lehet valaki okos, de nem intelligens (Éva), vagy buta, de intelligens (talán Alekoszt mondanám), vagy buta és unintelligens (Szandika), vagy okos és intelligens (a VV4-ben ilyen nincs 😉). Magyarán nálam az okos-buta inkább magára a tudásra vonatkozik, míg az intelligencia az értelmességre, viselkedésre, hozzáállásra, stb..fetomy
+1

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ez mind igaz, csakhogy szerintem nem ettől buta valaki. De lehet nekem speciális a véleményem miszerint lehet valaki okos, de nem intelligens (Éva), vagy buta, de intelligens (talán Alekoszt mondanám), vagy buta és unintelligens (Szandika), vagy okos és intelligens (a VV4-ben ilyen nincs 😉). Magyarán nálam az okos-buta inkább magára a tudásra vonatkozik, míg az intelligencia az értelmességre, viselkedésre, hozzáállásra, stb..
több mint 13 éve
nem buta ??
egyik személlyel kapcsolatos vitában sem tudott szellemi fölénybe kerülni, sőt, mindegyikben alulmaradt. saját magát alázza minden egyes megnyilatkozással. egy önbizalom-hiányos, bizonyítási kényszeres, emberi és pszichológiai roncs. és nem mellesleg a legnagyobb köpönyegforgató.

több mint 13 éve
Éva viszonylag értelmes nő, aki viszont nem tud viselkedni, sőt, kifejezetten elviselhetetlen. De tudja, hogy esélye sincs nyerni. És ezt ki is mondta. Csalódott lesz, amikor kiesik, de ez abból fakad, hogy ambiciózus típus, de nem fogja váratlanul érni.Soldados
ne vicceljünk már, ez a picsa butább, mint jerzy, anikó és szandika együttvéve, de legalább jó nagy gyökér is mellé.gabtsi
ezt hívják úgy, hogy elvakult vélemény... Mert Éva pl. lehet hogy egy ocsmány nő, de nem buta. Az meg, hogy Jerzy-nél Anikónál és Szandikánál butábbnak mondod, elég egyértelművé teszi, hogy mi a helyzet...

JayB: A médiában nincsenek megosztó személyiségek? Vagy akiket kb. mindenki utál? Nem kell messzire menni, ott van a Bucimaci, épp ma láthattuk. Szerintem nem találnál több embert aki szereti/szívesen nézi, mint Évával kapcsolatban. Főleg, hogy elég a VV után pár hónap, fél év kevesebb nyilvánosság, aztán jöhet a VIVA tévén, vagy a coolon valami műsorféle, ahol meg semmi nem látszik majd itteni énjéből, és senki nem fog emlékezni rá, hogy mennyire utálta.
több mint 13 éve
Éva viszonylag értelmes nő, aki viszont nem tud viselkedni, sőt, kifejezetten elviselhetetlen. De tudja, hogy esélye sincs nyerni. És ezt ki is mondta. Csalódott lesz, amikor kiesik, de ez abból fakad, hogy ambiciózus típus, de nem fogja váratlanul érni.Soldados
ne vicceljünk már, ez a picsa butább, mint jerzy, anikó és szandika együttvéve, de legalább jó nagy gyökér is mellé.gabtsi
Hát ebben nem értünk egyet. Vagy legalábbis ezek szerint nekem mást jelent a buta, mint neked.

több mint 13 éve
ne vicceljünk már, ez a picsa butább, mint jerzy, anikó és szandika együttvéve, de legalább jó nagy gyökér is mellé.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Évának ha eddig volt 0.1 % esélye betörni a médiába az most kb 0.00000001-re csökkent. Összejött ez a való világ, gratula 😊JayB
Azért azt ne felejtsd el, hogy a média pont, hogy igen "érdekes" emberkékkel van tele...😊 Mondjuk nem tudom pontosan mi akarna ott lenni, de azért azt hiszem a valóvilágos szereplése se jó se rossz irányba nem változtatta az ő lehetőségeit 😊 Illetve leszámítva, hogy már azért ismert, ami nem hátrány, de lényeg a lényeg, a médiasztárok világa pont neki való...fetomy
Bizony igaza van fetomynak. Semmi olyan nem történt, amitől esélytelenné tette volna magát. ez persze nem jelenti azt, hogy összejön neki, de nem is tett ellene semmit.Soldados
Én eddig akárhány emberrel beszéltem mind egy irritáló féregnek tartotta, szvsz semmi érdekes nincs benne, szimplán undorító a nő. Na most ha az emberek többségében ilyen képet alakított ki magáról akkor én biztos hogy takarítónak se alkalmaznám. Akikben van minimális fantázia az Olivér, Alekosz, Béci(a zenélgetéssel) és talán Anikó mint zs kategóriás bk szereplő.