TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Jó ez a bünti, legalább nem tudják megvitatni, hogy kire tegyék a jelet.MakaBéci megmondja, Gigi bólint.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Jó ez a bünti, legalább nem tudják megvitatni, hogy kire tegyék a jelet.
több mint 13 éve
nevetség ez a büntetés az biztos.A mester ma kitett magáért tán még egyszer sem volt ennyit összefoglalóban még ő sem.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Duff
3 133
huha, 1 hétig nem szólhat bécihez. inkább az 1 hétig nincs ruhaváltás kellett vna. akkor a szaga is olyan lett vna legalább, mint egy lóé, nem csak a feje
több mint 13 éve
Sebii
3 536
Béla marha viccesnek hiszi magát, de inkább szánalmas.Lázárlászló meg úgy néz ki rambo poszterrel takarózott. 😐
több mint 13 éve
Lázárlászló ultrabrutál!catattackHagyjadmár! 😊 Énlázárlacika csak "pislogott, mint hal a szatyorban" , meg sem mert szólalni.
Ő ugat? Mikor felborították, nem csinált semmit... Ennyit róla.
Szavazzunk, hogy a pisztolytáskás ne válthasson ruhát! 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Jézusom, tesom itt nézi a szobámba a VV-t és fél füllel hallom énis,hogy mi folyik. Komolyan mondom ez már fáj. Annyira nagyon szánalmas.VadkenderMi a szánalmas? :o
több mint 13 éve
Jézusom, tesom itt nézi a szobámba a VV-t és fél füllel hallom énis,hogy mi folyik. Komolyan mondom ez már fáj. Annyira nagyon szánalmas.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Huh bécit nem annyira, de jerzyt nagyon oltja 😀
több mint 13 éve
Alekosz has been activated :cool:
több mint 13 éve
alekosz párti vagyok mától 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Duff
3 133
http://www.valovilag.hu/cikk/356337Aniiiiiiiiii :cool:
nem lehet kérdésHurka
több mint 13 éve
Hát nem 😊Ez alapján a néhány fotó alapján én Évá-ra szavazok, ő mutat legjobban a képen. Kár, hogy élőben 95%-os visszaesés. 😊Sobri JóskaÉván nem kevesebb dolgozhattak...roniadi
2011 van, fejlett a számítástechnika 😊
De a legbrutálabb Zsuzsi képei a Playboyban. Na ott hozott anyag 10%, utómunka 90%.
több mint 13 éve
Ez alapján a néhány fotó alapján én Évá-ra szavazok, ő mutat legjobban a képen. Kár, hogy élőben 95%-os visszaesés. 😊Sobri JóskaÉván nem keveset dolgozhattak...
több mint 13 éve
Ez alapján a néhány fotó alapján én Évá-ra szavazok, ő mutat legjobban a képen. Kár, hogy élőben 95%-os visszaesés. 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
anikónak derékszögben áll a háta 😀szandika meg ugy nézki mintha rajzolva lenne
több mint 13 éve
azért ezt a kommentet ajánlom mindenkinek: 😂ANIKÓ MERT A LÁNYOT KÖZÖT Ő A LEGSZÉB.JA ÉS ÉVA TE CSÚNYA VAGY.SZANDIKA TE IS SZÉP VAGY DE ANIKÓ SZEBB.GIGI TE EGY BEKÉB ZELT LIBA VAGY ÉS TE CSAK MEG JÁTSZOD HOGY TE SZEXSZI NŐ VAGY ÉS HOGY TE KEDVES ÉS HOGY TE VAGY A VILÁBA A LEGJOB.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
"Hát figyelj apukám ha már te nem dugod meg akkor valakinek meg kell."VV 4 eddigi best of megnyilvánulása. 😂 😂 😂
több mint 13 éve
Ő már a biciklizésnél mondta, hogy "Látjátok mennyire ura vagyok a testemnek?" Nem a levegőbe beszélt. 😂Versenyszerűen boxolt annó, unbelievable.JayBAkkor eltaláltam, kb 2 hete mondtam muternak hogy ahhoz képest hogy néz ki nagyon jó a mozgása.(valami reggeli torna volt ha jól emlékszek)Hanni
több mint 13 éve
Versenyszerűen boxolt annó, unbelievable.JayBAkkor eltaláltam, kb 2 hete mondtam muternak hogy ahhoz képest hogy néz ki nagyon jó a mozgása.(valami reggeli torna volt ha jól emlékszek)
több mint 13 éve
Alek nagyon jól tudja, hogy kinek, mikor, mit kell mondania. 😂
több mint 13 éve
Érdemes megnézni a videót is a cikk alatt:Hangulatos 😀 mondjuk harmincakárhány éves fejjel biztos nem laknék ilyenbe,de így 21 évesen komolyan kipróbálnám.
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kocsmaban-el-alekosz-2041351?nocache
Azok a csodás festmények, muhaha 😊
Sobri Jóska
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
alekosz gyak. 30 mp alatt kivégezte bécit is meg jerzyt is , külön vicces volt h béla király kb. köpni - nyelni nem tudott... 😂 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...