TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Érdemes megnézni a videót is a cikk alatt:Versenyszerűen boxolt annó, unbelievable.
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kocsmaban-el-alekosz-2041351?nocache
Azok a csodás festmények, muhaha 😊
Valamint pont most nyomtam be az online-t, Alekosz ingben, nyakkendőben üti a boxzsákot, és bakker, rendes sorozatokat tud ráküldeni, tuti boxolt valaha. 😊
Valamint elárulta, hogy szeret lőni, és szereti a mesterlövész puskákat.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Érdemes megnézni a videót is a cikk alatt:http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kocsmaban-el-alekosz-2041351?nocache
Azok a csodás festmények, muhaha 😊
Valamint pont most nyomtam be az online-t, Alekosz ingben, nyakkendőben üti a boxzsákot, és bakker, rendes sorozatokat tud ráküldeni, tuti boxolt valaha. 😊
Valamint elárulta, hogy szeret lőni, és szereti a mesterlövész puskákat.
több mint 13 éve
Az is fasza lenne, ha az RTL Reggelibe menne be, és a volt csaja kérdezgethetné. Könnyed laza reggeli csevej. 😊😀 Jah. Egyébként minden nap feltöltik a magra, ha érdekel valakit.tenorxBalázsék ma reggel az állítólagos megrendezettségekről beszéltek, holnap megy a műsor főszerkesztője, Rubin Kristóf a Morning Showba.tenorxSzép coming out lenne, ha elmondaná, hogy mennek a dolgok, majd nyomna egy látványos szeppukut. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
😀 Jah. Egyébként minden nap feltöltik a magra, ha érdekel valakit.Balázsék ma reggel az állítólagos megrendezettségekről beszéltek, holnap megy a műsor főszerkesztője, Rubin Kristóf a Morning Showba.tenorxSzép coming out lenne, ha elmondaná, hogy mennek a dolgok, majd nyomna egy látványos szeppukut. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Balázsék ma reggel az állítólagos megrendezettségekről beszéltek, holnap megy a műsor főszerkesztője, Rubin Kristóf a Morning Showba.tenorxSzép coming out lenne, ha elmondaná, hogy mennek a dolgok, majd nyomna egy látványos szeppukut. 😊
több mint 13 éve
Balázsék ma reggel az állítólagos megrendezettségekről beszéltek, holnap megy a műsor főszerkesztője, Rubin Kristóf a Morning Showba.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=GFyPj4i-CtU&feature=player_embeddedDe ez a Való Világ. Itt aki üt, az veszít.
Valszeg Jerzynek is és Bécinek is egy ütés lenne az ember de jól csinálja 😀JayB
Bár én azt hiszem, hogy aki megütné Alekoszt, azt úgyis megenné álmában, szóval én Alekoszra voksolnék egy végsőkig tartó összecsapásban.
(Egyébként pár hete/hónapja mesélte, hogy gimibenvalaki baszogatta, ő tűrte, tűrte, aztán két hónap után odabaszott, ki is rúgták a suliból.)
több mint 13 éve
JéBé
7 035
http://www.youtube.com/watch?v=GFyPj4i-CtU&feature=player_embeddedValszeg Jerzynek is és Bécinek is egy ütés lenne az ember de jól csinálja 😀
több mint 13 éve
😂 😂 áááá nagy forma! 😊 😊 KösziMit osztott Alek? Nem néztem.. :\Raider89http://likeolom.com/like/18891
😀braxa88
Just Win Baby!
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Mit osztott Alek? Nem néztem.. :\Raider89http://likeolom.com/like/18891
😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
A Mester bekeményített. Nem vagyok benne biztos, h ez a hosszabb bentmaradás kulcsa. Neki a pszihopata szerep jobban áll, mint egy a keménykedős szerintem. De ez nem azt jelenti, h ez nem áll jol neki 😀 (Arra is gondolok, h ezt amolyan titkos küldetésként kapta a stábtól, nem igazán az ő stílusa...)DuffEz olyan Alekosz féle támadás volt. Jól felídegesitette Bécit és Erzsit majd szépen visszavált a csendes gyilkos formára míg a többiek sík idegekek. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Olivér elment, vkinek csinálni kell a showt. A retek is tudja, hogy egyetlen showman van már csak a villában.Az edzés, meg a takarítás nem hozza a nézettséget, a hegesztésre meg nem sok esély mutatkozik lófej és erzsébet romácában 😀
több mint 13 éve
Azért ne temesd Alekoszt, fellángol ő még, mire ráhúzzák a vizes lepedőt. 😊Csak veszélyes vizekre evezett, ami ráadásul nem is az ő világa, de majd meglátjuk, hogy mennyire illeszkedik az alekoszi karakterbe két szövegkörnyezetből, előéletből/utóéletből kiragadott oltás. Egy biztos, neki nem hiszem, hogy sok álmatlan percet tudnának okozni, mégha mind a 8-an ellene is lennének.
Valamint tévés alapvetés: a néző mindig megsajnálja azt, aki egyedül van, akire rászállnak.
A VV1-ben is ezzel nyert kábé Szabi. Mindenki rühellte az elejétől fogva, csak Majka lett vele jóba, kábé féltávnál, amikor elkezdtek kártyázni. 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Pontosan, panaszkodott csak. Még most belefér de nem látom a módját hogy lesz ő megint az a szórakoztató pszichopata aki volt. Egyedül maradt, van egy féreg Éva aki csak érdekből van jóba vele meg egy 4x csapatot váltó Anikó aki szintén csak azért van vele mert nincs más lehetőség, ők nem igazi haverok.És még így is, magához képest passzív. Ezen a héten nem mondott semmi idézhetőt, értékelhetőt, igazán szórakoztatót.Sobri JóskaMondjuk Alekosznak lépnie kell mert nagyon passzív lett és ő haverok nélkül nem lesz a régi soha, így marad a balhé.JayBpasszív? egy műsort nézünk? a mainak is a háromnegyedét minimum ő töltötte ki basszusHurka
több mint 13 éve
És még így is, magához képest passzív. Ezen a héten nem mondott semmi idézhetőt, értékelhetőt, igazán szórakoztatót.Mondjuk Alekosznak lépnie kell mert nagyon passzív lett és ő haverok nélkül nem lesz a régi soha, így marad a balhé.JayBpasszív? egy műsort nézünk? a mainak is a háromnegyedét minimum ő töltötte ki basszusHurka
Na de az a rötölönek se pálya, hogy Alekosz 1 hét alatt kiidegel 4 embert, akiket a válaszcsapás eltúlzása okán elvileg ki kell zárni 😊Az a csoda, hogy még eleddig egyik nagyokos se jött rá, hogy bármit mondhat a másiknak, hiszen a normál életben amiért simán pofánvágnák, azt itt be kell nyelnie, ugye a szabályok miatt.Zsuzsi kizárásánál is pont ezt csinálta Oli, csak tagadta, hogy direkt 😛Höri
Hátha most Alekosz feléled ezügyben, nem csak e két mondat erejéig.Sobri Jóska
Veszélyes vizek ezek Alekosznak, veszélyesek.
(Amúgy honnan tudja biztosan pl. hogy Jerzy még nem dugta meg Gigi-t? Elgondolkodtató.)
több mint 13 éve
Mondjuk Alekosznak lépnie kell mert nagyon passzív lett és ő haverok nélkül nem lesz a régi soha, így marad a balhé.JayBpasszív? egy műsort nézünk? a mainak is a háromnegyedét minimum ő töltötte ki basszus
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Mondjuk Alekosznak lépnie kell mert nagyon passzív lett és ő haverok nélkül nem lesz a régi soha, így marad a balhé.
több mint 13 éve
Az a csoda, hogy még eleddig egyik nagyokos se jött rá, hogy bármit mondhat a másiknak, hiszen a normál életben amiért simán pofánvágnák, azt itt be kell nyelnie, ugye a szabályok miatt.Zsuzsi kizárásánál is pont ezt csinálta Oli, csak tagadta, hogy direkt 😛
Hátha most Alekosz feléled ezügyben, nem csak e két mondat erejéig.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Duff
3 133
A Mester bekeményített. Nem vagyok benne biztos, h ez a hosszabb bentmaradás kulcsa. Neki a pszihopata szerep jobban áll, mint egy a keménykedős szerintem. De ez nem azt jelenti, h ez nem áll jol neki 😀 (Arra is gondolok, h ezt amolyan titkos küldetésként kapta a stábtól, nem igazán az ő stílusa...)
több mint 13 éve
ez egy beteg állat 😂
több mint 13 éve
Az a csoda, hogy még eleddig egyik nagyokos se jött rá, hogy bármit mondhat a másiknak, hiszen a normál életben amiért simán pofánvágnák, azt itt be kell nyelnie, ugye a szabályok miatt.Hátha most Alekosz feléled ezügyben, nem csak e két mondat erejéig.
több mint 13 éve
Látszott dzsörzé fején, hogy még ahhoz is buta, hogy felfogja Alek mondandóját 😊 Azt hiszem, a holnapi beolvasás epic lesz 😊
több mint 13 éve
Alekosztól milyen beszólás(ok). 😂 😊
több mint 13 éve
Alek a holnapi részben visszatér 😀Mit leosztott Bécinek és Jerzynek?kisebb orgazmus 😀