TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Muhaha ez kész, végre odacsördít a többieknek 😀
több mint 13 éve
Alekosz körbesétált 😀😀 azta a mocskos!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Most mondjam? 😂
több mint 13 éve
Hogy a picsába reklámozhatják az Aerovivát?
több mint 13 éve
már most irigy vagyok a reklámbevételeire.HöriLehetsz is 😊
Ha beindulnak a haknik, azzal lehet szépen kaszálni.
több mint 13 éve
bazzeg, kaptam mailt, hogy azért menjek a békéscsabai babylonba bulizni hétvégén mert Olivér is ott lesz.írjunk kérdéseket, és a 'csabai száguldó riportereink kapják el.
már most irigy vagyok a reklámbevételeire.Höri
több mint 13 éve
bazzeg, kaptam mailt, hogy azért menjek a békéscsabai babylonba bulizni hétvégén mert Olivér is ott lesz.már most irigy vagyok a reklámbevételeire.
több mint 13 éve
Alekosz sok helyen bevethető.Például Királynő zsűri 😀 vagy playboy scouter 😀
több mint 13 éve
-haló?Mehehehe tényleg.Kíváncsi vagyok,hogy Alekosszal mi a tervük.BazzaniFeleséget keres. Első héten megmondtam 😀Höri
De kellene valami hosszútávú projekt is.
Valami "betelefonálnak ő meg segít a gondokon" dolog.Bazzani
- jónapot kivánok alekosz úr, a segítsége kelleene
- hány éves?
- 29
- hívjon jövőre!
több mint 13 éve
Mehehehe tényleg.Kíváncsi vagyok,hogy Alekosszal mi a tervük.BazzaniFeleséget keres. Első héten megmondtam 😀Höri
De kellene valami hosszútávú projekt is.
Valami "betelefonálnak ő meg segít a gondokon" dolog.
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok,hogy Alekosszal mi a tervük.BazzaniFeleséget keres. Első héten megmondtam 😀
több mint 13 éve
Ennek azért örülök... Balázs távozása óta egy szar lett az a műsor, Olivérben bízok, szerintem tehetséges a műfajban 😀RataccessSzerintem ez a Való Világ volt számára a próba.
Bevált a szarkeverésben, ezért bedobják a mélyvízbe.
Kíváncsi vagyok,hogy Alekosszal mi a tervük.
több mint 13 éve
Ennek azért örülök... Balázs távozása óta egy szar lett az a műsor, Olivérben bízok, szerintem tehetséges a műfajban 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Olivér megkapta a kész átverést http://aletatet.blog.hu/2011/02/17/oliver_musorvezetoi_allast_kapHöriAnnyira várható volt.
Pedig a Fókuszban is elmondták tegnap,hogy nem beépített ember. 😉
több mint 13 éve
Olivér megkapta a kész átverést http://aletatet.blog.hu/2011/02/17/oliver_musorvezetoi_allast_kap
több mint 13 éve
Maka
2 760
Ja, szerintem sem volt, nem arra írtam, hanem arra, hogy minden jobb dolog háromszor-négyszer kerül be a topikba. 😊
több mint 13 éve
Azért egy topicban, ahol egy szimpla, kb. eseménymentes napon születik 30-40 hsz minimum, nem akkora tragédia, ha olyan kép kerül be, ami napokkal ezelőtt volt.. 😊 (Mellesleg kíváncsiságból visszapörgettem hét napot, ami 8 oldal volt nekem, tehát nagyjából 600 post, és nem volt közte. És spec én sem láttam még, úgyhogy nyugi 😛
több mint 13 éve
Sebii
3 536
Ja hogy már volt, bocs. Nem mindig olvasok vissza teljesen, emrt nagyon sok a post. Sry.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Kisültem...Király, már csak annyi a dolgom, hogy várjak egy kicsit, és a következő oldalra már tehetem is be újra ezt a képet!
Sebii
több mint 13 éve
😂 😂 😂 😂 😂 Jó ezentúl teljesen máshogy nézek a parfümömre 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Szerintem Éva-Gigi párbaj még nem lesz, túl kevés csaj maradna. Egyértelmű hogy Jerzynek kell menni, sok vizet úgyse kavar és ezáltal Gigi szerepe is más lesz.Gombi egyébként egyáltalán nem olyan szende gyerek mint aminek látszik, tegnap kaptak valami zöldség reszelős feladatot amin iszonyatosan felhúzta magát, mindenkit kiosztott és elküldött a faszba, érdekes volt ilyennek látni.
több mint 13 éve
valaki véletlenül nem mentette le/nincs új címe hozzá az alekosz-os két mp3-at, amit nemrég Danna linkelt? Mert törölték..