TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress
http://www.youtube.com/watch?v=ImO2ZL0xgTE
Itt a tesája' is. NCRaider89
Szánalmas produkció a harlemből! Nevetséges az egész társulat. Valakinek tényleg fel kellene világosítani ezeket a hülye gyerekeket, hogy Magyarországon teljesen hiteltelen ez a szar amit próbálnak átélni!catattack
ez nagyon szép, hogy egy amerikai futball oldalon sikerült kijelenteni, hogy a hiphop nem hiteles Magyarországon 😀Höri
Egész pontosan, hogy az a hiteltelen, amit átélni próbálnak. 😊

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Szánalmas produkció a harlemből! Nevetséges az egész társulat. Valakinek tényleg fel kellene világosítani ezeket a hülye gyerekeket, hogy Magyarországon teljesen hiteltelen ez a szar amit próbálnak átélni!catattack
ez nagyon szép, hogy egy amerikai futball oldalon sikerült kijelenteni, hogy a hiphop nem hiteles Magyarországon 😀Höri
Ogli G
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ez nagyon szép, hogy egy amerikai futball oldalon sikerült kijelenteni, hogy a hiphop nem hiteles Magyarországon 😀

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress
A hajnali Alekosz - Anikó (egyoldalú) disputa ismét csak bebizonyította, hogy Alekosz teljesen pszichopata. Igazi orvosi eset. Akinek eddig volt bármilyen kételye, az most oszlott el teljesen. Simán meglehet, hogy ha egyszer úgy igazán felpiszkálja mondjuk Gombi, akkor álmában egyszerűen megeszi.

Kiegészítve bruschi85 írását, még megtudhattuk Alekoszról, hogy:
- pár miliméterrel ferdén ragasztotta fel a rendszámmatricát, ezért leszedte, és 6-7ezer forintot áldozott egy új matrica kiváltására
- van a csaja, a Tündi, aki 99%-osan illeszkedik a rendszerébe, az 1% az az, hogy nem Alekosz
- legfőbb kommunikációs partnere az apja
- sírógörcsöt kapott egy OTP alkalmazott miatta, mert Alekosz bankkártyáján valahogy 5011 ft maradt, és ő azt akarta, hogy kerek összeg legyen, és a 11-et el akarta tüntetni, kerüljön ez akár 300 ft-ba is akár
- van otthon 2-300 eldobható papucsa, ebből ad a vendégeinek, hogy ne gányolják össze a szobája sterilitását
- csak olyan kaját, üdítőt, stb, vásárol, amin a címke teljesen sértetlen, a csomagolás tökéletesen rendben van. Bárminemű elváltozás nemvásárlást eredményez
- legnagyobb ellensége a zárjeggyel ellátott termékek, mivel azokat nem lehet szépen kinyitni, ezért pálinkát, konyakot (nála más alkohol nincs! se sör, se bor, se pezsgő) azonnal áttölti speciális üvegekbe
- kedvenc elfoglaltsága, hogy összefüstöli szivarral a lakását/szobáját, fog a kezébe egy pohár konyakot, majd a szobájában sétál, nézegeti a képeket a falon (egy fókuszban talán lehetett látni, kb vaddisznó naplementével, őzbak jegenyefával szerű hipergiccsek) és elmélkedik
És Anikó ezt hüledezve végig hallgatta, és csak annyit bírt néha kinyögni, hogy ő ezt nem gondolta volna. 😊

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Te JayB, miért nem írtál valami szerelmes levelet Bécinek? Nagyon oda vagy érte. 😊GRAFI
pfff
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Bazzani: Gigit azért írtam, mert tudtommal vele (is) szimpatizálsz. fetomy
Gigiben a feneke és a háziassága tetszik.
Szimpatikusabb mint Éva.
A játékban nincs olyan nő,aki közelítnene az általam felálított ideális képhez.
Anikó szép nő, Gigi házias, Szandika egyszerűen őszinte.
Többi kuka.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
most olvastam h nem ő nyerte játékon, hanem a délutáni belevalóban vagy miben volt h volt vmi szerencsekerék és azt forgatták meg a kint lévő párok háromszor. Igaz Ádám nem volt ott, csak a két csaj próbálkozott és így jött ki az, h Béci üzenetet kapott, Gombi üvegfalon láthatta a csaját és Ádám ment be. Tehát pusztán szerencse kérdése volt.Danna
Értem. Akkor nem ő "küzdött" érte, viszont akkoris nyerte, és azt továbbra is tartom, hogy mostmár kijárt neki is egyszer.

Bazzani: Gigit azért írtam, mert tudtommal vele (is) szimpatizálsz. Egyébként jó "mentség", hogy csak a benti dolgokra figyelek, de szerintem attól még a kinti dolgai is létező dolgok... De nekem mindegy, én jókat mosolygok az elvakultságon 😊

(főleg, mert a való életben is általában azok a szimpik akik a szemedbe mosolyognak...)

hozzáteszem, hogy Évával egyáltalán nem szimpatizálok, mert nem tartom kb. semmire sem. Csak különbség, hogy ettől még nem szidom azért is, amit nem érdemel meg, és észreveszem másokban is a hasonló dolgokat 😊
több mint 13 éve
Te JayB, miért nem írtál valami szerelmes levelet Bécinek? Nagyon oda vagy érte. 😊GRAFI
Szerintem ne baszogassuk egymást azért,hogy ki-kinek drukkol.

OFF
Direkt van JEST a fórumrangodban és nem JETS?
ON

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Te JayB, miért nem írtál valami szerelmes levelet Bécinek? Nagyon oda vagy érte. 😊
több mint 13 éve
Konkrétan arra gondolok, hogy egy Gigi ugyanakkora köcsög, mint az Éva, csak megjátsza, hogy nem..fetomy
Mivel ez egy játék,most próbálok csak a benti dolgokra figyelni.
Éva egy cigifüggő,piamániás,semmirekellő,idegbeteg,rondánbeszélő ráadásul ronda és alaktalan nő.
Engem irritál.
Az,hogy mindemellett Gigi milyen,az egy másik téma.
Ettől még az Éva típusú nőket messzire elkerültem az életben.

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
most olvastam h nem ő nyerte játékon, hanem a délutáni belevalóban vagy miben volt h volt vmi szerencsekerék és azt forgatták meg a kint lévő párok háromszor. Igaz Ádám nem volt ott, csak a két csaj próbálkozott és így jött ki az, h Béci üzenetet kapott, Gombi üvegfalon láthatta a csaját és Ádám ment be. Tehát pusztán szerencse kérdése volt.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Namostakkor nemúgyvan,hogy "Nemnézem mert Olivér kiesett!" ?Bazzani
Ezt itt egy valaki mondta... Nem tudom ki volt az mondjuk.

Évával kapcsolatban meg csak annyit, hogy én úgy hallottam, hogy nem a köpésért és satöbbiért kapta a fasziját, hanem mert megnyerte egy játékon..... Emellé már csak mellékes, hogy eddig a játékban csak kibaszott vele az rtl, jutalma egyszer volt, hogy kapott videót a faszijától, meg az apjától, amit meg mindenki kapott a párbaja előtt.
Oké, hogy egy szar nő, de attól még ha megnyeri a játékot, megérdemli a jutalmat.

Mindeközben Gigiék megszegték az alapszabályt Jerzy-vel, amiért kaptak egy igen visszafogott büntetést, majd mikor azt megszegték -nyilván az alapvető visszaeső-komolyabb büntetés szerint...- kaptak egy lóf.t (2 napos kitolás). Majd mikor Béci párbaja előtt kiment az udvarra úgy, hogy 25ször elmondták, hogy ne, plusz előtte és közben is vagy 10szer szólt neki a Bucimaci, ő hót leszarta, aztán kint üvöltözött pucsítva az udvaron, cserébe lófasztse kapott....

Mellesleg én azt nem igazán értem meg, hogy a bent levők 90%-a tele van köcsög mentalitással, mégis valakik 1-1 embert szentül védenek, a másikat meg szidják a halálba.... Konkrétan arra gondolok, hogy egy Gigi ugyanakkora köcsög, mint az Éva, csak megjátsza, hogy nem. De a legtöbbekről igen gyorsan kiderülnek a köcsögségek, csak valakit nem annyira érdekel... Gondolok itt Gombira, aki full beleszart, hogy a nagy haver Olivér kiesett, majd kb. azonnal az elvileg bizalmas jóbarátját, Alekoszt akarja "kibaszni a picsába".... Nem tudom, hogy nem lehet látni, hogy egyik sem különb a másiknál, csak valakiből könnyebb kihozni, meg nem álszenteskedik.
több mint 13 éve
nem is néztem, csak mindenki irta h jó volt ezér megnéztem 😛braxa88
Dehát nem lehet jó,ha nincs Olivér nem? 😉
Amúgy nemcsak Rád értettem.

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
remélem nem volt még 😂
http://www.youtube.com/watch?v=3jxDgVFULa0&feature=player_embedded

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
nem is néztem, csak mindenki irta h jó volt ezér megnéztem 😛
több mint 13 éve
Namostakkor nemúgyvan,hogy "Nemnézem mert Olivér kiesett!" ?

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

No cementGRAFI
undorító...legszivesebben ekkor fejbe rugtam volna
több mint 13 éve
ezt hallgassátok meg, elmebeteg az ember. ez volt hajnalban, eleinte hárman (Anikó, Szandika és Alek) beszélgettek, majd Szandika otthagyta őket és ketten folytatták. Brutál, komolyan. Engem megvett, kilóra. 😂

http://balekosz.uw.hu/alek1.mp3
http://balekosz.uw.hu/alek2.mp3Danna
elképesztő egy ember 😀
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Kissé aggaszt, hogy ez a söpredék, akik bennmaradtak nem mutatnak elég tiszteletet Nagy Alekosz mesternek! Jerzi, Gombár, Gigi, Lázárlászló és Béla arca indokolatlanul nagyra dagadt! Éva a tegnapi akciója után nagyot nőtt a szememben, bár Bélától nem kellett volna beszarnia!
catattack
Kiváncsi vagyok az értékrendedre ha a tegnapi produkciója tetszett. Részegen lekurvázza a másikat meg leköpi, az anyját szídja mindenféle komoly előzmény nélkül, valóban példás magatartás egy 28 éves diplomás "nőtől".

Ja Béci elmondta hogy a színésznő egy pozitív jelző, ezt ők mondták 😊JayB
Éva nem diplomás, mert előbb befejezte mint elvégezte volna, inkább a bulit és a szórakozást választotta
Nem volt itt semmilyen k anyázás, azt mondta Erzsinek, főz, most takarít, mint az anyja. Ki lett forgatva elég rendesen.

A hajnali elő közvetitésben Alekosztól/ról kiderült információk:

- Béci úgy megy be a szobába, mint Gina Lollobrigida.
- Alekosz, amint megkapta a fizetését (kb 89k forint), azonnal elmegy a postára és felváltja öt százasokra vagy ezresekre. Beteszi pénzfogóba, azt meg a páncélszekrénybe. S napi 4-5-ször megnézi, mert imádja a pénzköteg látványát.
- Domino sms díjcsomagban van. Mobilról soha nem telefonál, mégpedig azért, hogy a feltöltés egyenlege kerek szám legyen.
- Egyszer visszament egy bankba kicseréltetni a bankkártyáját, mert nem tetszett neki, ahogy felírta rá a nevet. Az ügyintéző szerint, ilyen esetre meg nem volt precedens.
- Alekosz a sterilitás élvezője. Ha vendég megy hozzá, előtte sterilizálja a lakást, megteremti a pozitív hangulatot.
- A szobájában nem lehet a szőnyegre lépni.
- Alekosz szomszédja TSZ elnök volt. Tőle szerzi be a minőségi pálinkát.
- Havonta 8-10 üveg pálinkát/konyakot pusztít el.

Két idézet a mestertől:

- "Ha fiam lesz, Alekosz, ha lányom lesz, Titanilla lesz. Ebbe beleszólása senkinek nincs!"
- "Előbb élvez a lakás engem, kölcsönösen kielégítjük egymást."

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Kiváncsi vagyok az értékrendedre ha a tegnapi produkciója tetszett. Részegen lekurvázza a másikat meg leköpi, az anyját szídja mindenféle komoly előzmény nélkül, valóban példás magatartás egy 28 éves diplomás "nőtől".

kérlek csak nézz az arcára és védd be...Newman
Nem semmi tekintet elismerem, filmbe illene 😀 De előbb védem be mint egy Évát.JayB
Inkább ne védd be egyiket se,én is azt teszem 😛

több mint 13 éve
Én azt csodálom,hogy a tegnap mutatott viselkedés (különösképp a köpés) után Éva nemhogy büntetést de jutalmat kapott.
Nálam ő képviseli mindazt,amit egy nőben nagyon gyűlölök.
Élen az alkoholizmussal, cigifüggőséggel, drogproblémákkal.
És akkor a viselkedéséről még szót sem ejtettünk.

több mint 13 éve
Kissé aggaszt, hogy ez a söpredék, akik bennmaradtak nem mutatnak elég tiszteletet Nagy Alekosz mesternek! Jerzi, Gombár, Gigi, Lázárlászló és Béla arca indokolatlanul nagyra dagadt! Éva a tegnapi akciója után nagyot nőtt a szememben, bár Bélától nem kellett volna beszarnia!
catattack

kérlek csak nézz az arcára és védd be...Newman
Nem semmi tekintet elismerem, filmbe illene 😀 De előbb védem be mint egy Évát.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
catattack

kérlek csak nézz az arcára és védd be...

több mint 13 éve
catattack

Ja Béci elmondta hogy a színésznő egy pozitív jelző, ezt ők mondták 😊
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
ezt hallgassátok meg, elmebeteg az ember. ez volt hajnalban, eleinte hárman (Anikó, Szandika és Alek) beszélgettek, majd Szandika otthagyta őket és ketten folytatták. Brutál, komolyan. Engem megvett, kilóra. 😂

http://balekosz.uw.hu/alek1.mp3
http://balekosz.uw.hu/alek2.mp3