TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
fetomy
5 perce nézem nem esik le mit kell nézni 😊 help me
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na, mostmár bizonyos, hogy az egész egy megrendezett cucc 😀😀:

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://hogyvolt.blog.hu/2011/02/09/vv4_4x56?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index
Nagyon tetszenek ezek az összefoglalók! Néha úgy érzem, hogy jobb is, ha nem látom a tévében. Persze, ha látom, akkor is elolvasom.

több mint 13 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 494 — Steelers fan
azért bucitól nem volt rossz az a rendőrös duma....nem hittem el h kajak benyom 1 ilyet :o 😊
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Most megy az online, Gombi győzködi Oli-t, hogy őt vigye ki, de ő momentán hajthatatlannak mutatkozik, és Bécit akarja egyértelműen. Gombi megérti, bár be van fordulva rendesen, de elismeri, hogy ő se vinné ki Olit, ha Oli akarna így kimenni.

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem láttam a mait, de Gombi Olivér előző párbaja előtt is dettó ezt csinálta, kiborult hogy hátha kiviszik, de amint vége lett a párbajnak visszatért a régi kerékvágásba.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Gombi a favorit, stabil PRelső, se kimenni, se kiesni nem tud. 😊Sobri Jóska
Az lenne de láthatóan nembírja és még féltávon sem vagyunk. Ez most szerintem végleges bekattanás.JayB
Látszik, hogy nem voltál katona.
Ott az ember kismillió "végleges bekattanást" lát, és mégis mind elmúlik idővel.
Persze mindig van az, ami úgy tűnik, hogy ez is majd elmúlik, de aztán mégse, abból van a baj, de annak tízezrelékekben mérhető az előfordulása csak, így nem tudni, hogy melyiket kell komolyan venni.
Én se hiszem, hogy a srác színészkedne, pláne ezügyben, de azt se hiszem, hogy aki bemegy, az valójában ki akar menni időnek elötte.
Élményt, dugást, barátot, barátnőt, normális programokat, értelmes történést, stb azt akarnak akik bementek, feladni, kimenni azt nem.
Nehéz szofisztikáltan érzékeltetni a különbséget a "tele a faszom mindennel, mert ez szar, ne legyen szar, nyűglődök, de maradok" és a "tele a faszom mindennel, mert ez szar, ne legyen szar, és mindjárt ki is megyek" között.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az lenne de láthatóan nembírja és még féltávon sem vagyunk. Ez most szerintem végleges bekattanás.JayB
Jajj, ha ezt mindenkire rámondtuk volna már 😊 Mondjuk rá is volt gondolom, de a lényeg, hogy persze, magától senki nem birja végig, csak ha vannak kis ampullák a műsortól. Gombival se lesz semmi 2-3 napon túl gyógyuló, lenyugszik úgyis.

Személy szerint kétlem, hogy nem Bécit viszi ki. Ahhoz túlságosan fel van már vezetve a dolog, hogy visszatáncoljon szerintem, bár mondjuk egy Szandika pick-ben még lehetne fantázia. De max Szandika, mást nem hinném Bécin kívül persze.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Én sem tartom valószínűnek, hogy ő ezt "megjátszaná". Az ilyet nem lehet megjátszani, ő meg szerintem nem jó színész. De lehet nagyot tévedek. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy neki mindenből ok nélkül elege van, mert depressziós.
több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Ez csak szimpátiát okoz. Most kiborult, két nap múlva okés lesz azt szevasz.

több mint 13 éve
Az lenne de láthatóan nembírja és még féltávon sem vagyunk. Ez most szerintem végleges bekattanás.
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Én tippem Gombi, a mai produkcióját az RTL se fogja sokáig tolerálni, inkább vigye ki Oli most és tűnjön jófejnek minthogy fogja magát és 3 nap múlva kisétál magától.JayB
Na jó. Tudjátok volt a nézői szavazás, h többet akarják látni. Mi van, ha pont ez volt a feladat, h rinyáljon?! A karakterébe full beleillik.
tenorx: Van annak a marhának elég vaj a fején... 😀

több mint 13 éve
És mi van akkor, ha ezt a "szarok bele mindenbe, mert depressziós vagyok" dolgot napokig csinálja?
Beküldik majd neki Picúrt, hogy maradjon, mint Szandikánál Sanyi?
több mint 13 éve
Gombi a favorit, stabil PRelső, se kimenni, se kiesni nem tud. 😊

több mint 13 éve
Én tippem Gombi, a mai produkcióját az RTL se fogja sokáig tolerálni, inkább vigye ki Oli most és tűnjön jófejnek minthogy fogja magát és 3 nap múlva kisétál magától.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
majd gombár magára pakoltatja a jeleket olivér módszerrel és kimegy kiesni jersey ellenHöri
És amilyen kedves a magyar nép visszaszavazzák.
"Imádott" Bucink 70 adás után sem jön rá, nincs olyan site h www.valovilla.hu 😊roniadi
Be kéne regelni és telepakolni adokkal. Buci ingyenreklámot csinál.
több mint 13 éve
Csak halkan jegyzem meg mert jön Sobri és rendet tesz. De azon gondolkodtam, hogy mi van ha ez az egész Gombi féle balhé előkészítése egy Gombi-Olivér párbajnak. Végül is simán elképzelhető lenne. Olivér a rendes barát nem hagyja szenvedni az amúgy is haza vágyódó barátot. Túl egyértelmű lenne már a Béci pick.FViktor93
😊
Én azt nem tudom jobban, mint te, hogy kit visz ki Olivér, csak azt tudom, hogy azt viszi ki, akit "ajánlanak" neki. És azt pedig nem viszi ki, akit javasolják, hogy ne vigye ki. Ez 100%.
Oli annyira elhintette, hogy Bécit viszi ki, hogy valószínűleg ezt lebeszélte még a kijelölése elött azokkal, akiket illet a produkció részéről. És erre meg is kapta az engedélyt.
Ez a kiválasztás teljesen RTL választás volt, mivel Oli arra rakathatta volna a jeleket, akire akarja a barátaival, vagyis simán összerakhattak volna bárkinek 4 szavazatot, ami tuti párbaj, ráadásul ha egál, akkor Alekosz bebiztosítja.
De most Olivér párbajt akartak, biztos van mögötte valami koncepció, még ha én nem is tudom konkrétan, hogy mi.
Még az is lehet, hogy bárki mást akarnak kirakni most Olival (Laci, Szandi, Gigi, Jerzy, Gombi, Anikó), és még húzzák a Bécis csörtét, de én nem hiszem. Az én logikámba teljesen beleillik egy Oli-Béci párbaj, szoros (51-49) Oli győzelemmel, ezzel is előkészítve egy Alekosz, Gombi, Jerzy hármasdöntőt, de nem tartom lehetetlennek azt sem, hogy Anikót vagy Szandit távolítják el, netán Gigit, vagy Lacit, vagy Gombit. De az én tippem Béci. Holnapra kiderül. 😊

több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
majd gombár magára pakoltatja a jeleket olivér módszerrel és kimegy kiesni jersey ellenHöri
És amilyen kedves a magyar nép visszaszavazzák.
"Imádott" Bucink 70 adás után sem jön rá, nincs olyan site h www.valovilla.hu 😊

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
majd gombár magára pakoltatja a jeleket olivér módszerrel és kimegy kiesni jersey ellen

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak halkan jegyzem meg mert jön Sobri és rendet tesz. De azon gondolkodtam, hogy mi van ha ez az egész Gombi féle balhé előkészítése egy Gombi-Olivér párbajnak. Végül is simán elképzelhető lenne. Olivér a rendes barát nem hagyja szenvedni az amúgy is haza vágyódó barátot. Túl egyértelmű lenne már a Béci pick.FViktor93
akkor mar inkabb szandal v a ruszki valogatott.
az oliver-gombi dolgot elegge megalapozatlannak latom viszont abban egyetertek h nem becit fogja kivinni a vegen.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Csak halkan jegyzem meg mert jön Sobri és rendet tesz. De azon gondolkodtam, hogy mi van ha ez az egész Gombi féle balhé előkészítése egy Gombi-Olivér párbajnak. Végül is simán elképzelhető lenne. Olivér a rendes barát nem hagyja szenvedni az amúgy is haza vágyódó barátot. Túl egyértelmű lenne már a Béci pick.
több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Gombinak szerintem az tett be, hogy kefével súrolta Macilacit, miközben zuhanyzott.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
Gombi ki fog menni egy héten belül. De lehet 4 napig se húzza. Teljesen össze van zuhanva, és ez nem fog megváltozni.
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Érdekes, h azt nem adták le Gombival kapcsolatban, h betörte a fürdőszobaajtót... tegnap az élőben tárgyalták ki a többiek, konkrétan be se lehetett csukni a fürdőszoba ajtaját, mert kitört a zár. Meg állítólag a nappaliban is szétdobált vmi ruhákat...

szerk: ajtóbetörést leadták.