TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Fú Bécit mit leműveelhetett a huga miatt 😀JayBilyesmi volt a tegnapi összefoglaló végén
"Erről nem volt szó (fehérnemű levétel),megmondalak anyunak" 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Fú Bécit mit leműveelhetett a huga miatt 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
hát, levettek ezek mindent 😀http://tehgiraffe.com/pix/2011/02/1297433751-image-765D_4D553890.jpg
http://tehgiraffe.com/pix/2011/02/1297433710-image-AB46_4D552986.jpg
több mint 13 éve
jáááááááááááááááááj kurvanagy 😀😀😀 ez a nekedvaló ma kurvanagy 😀😀 legalábbis ez a távgyógyítós faszi kurvanagy 😀😀 fűtőszállal meggyógyította Lacit 😀😀fetomycsak nem ő volt? http://www.youtube.com/watch?v=OBcPGORIq1o&feature=related 😀
több mint 13 éve
jáááááááááááááááááj kurvanagy 😀😀😀 ez a nekedvaló ma kurvanagy 😀😀 legalábbis ez a távgyógyítós faszi kurvanagy 😀😀 fűtőszállal meggyógyította Lacit 😀😀
több mint 13 éve
Hurka sztem akkor egy egész kartonnal rendel belőle. 😊Giginek azért jó kis segge van, bár az istenke ad és elvesz, elöl elég deszka. És: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/166616_179220232119108_100000933966702_366365_7018252_n.jpg 😀Ha lesz Anikóról poszter is lehet megveszem a magazint 😛Rataccess
Remélem ANikot sikerült levetköztetnie a ckmes csavonak 😀Duff
|
több mint 13 éve
Giginek azért jó kis segge van, bár az istenke ad és elvesz, elöl elég deszka. És: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/166616_179220232119108_100000933966702_366365_7018252_n.jpg 😀Ha lesz Anikóról poszter is lehet megveszem a magazint 😛
Remélem ANikot sikerült levetköztetnie a ckmes csavonak 😀Duff
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Mostani feladatA két csapat (Oli vs Béci)tagjai a másik csapat tagjaira mondanak pozitív és negatív dolgokat külön-külön 2 perc
Alek amikor elkezdte a negatívumokat a másik csapatra mondani,először hallgatott majd betámadta Évát 😀
Lacinak: "Rendszeresen rám szóród a jeleidet,nem kéne ezt" 😂
több mint 13 éve
Duff
3 133
Giginek azért jó kis segge van, bár az istenke ad és elvesz, elöl elég deszka. És: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/166616_179220232119108_100000933966702_366365_7018252_n.jpg 😀Remélem ANikot sikerült levetköztetnie a ckmes csavonak 😀
több mint 13 éve
Mióta elfogyott a szivarcsak megvédem, ha egyszer már a Mester is képes hülyeséget mondani.Alek mondjuk csak annyit tudott megemlíteni Anikónál, hogy görbe a háta, come on man 😀HurkaBasszus neked már télleg punci hiányod van 😂 😂 Valahogy mindig hozzátudsz szólni Anikóhoz 😛Drip
Egyébként mióta cigizik? 😮 (Alek)Hurka
több mint 13 éve
csak megvédem, ha egyszer már a Mester is képes hülyeséget mondani.Alek mondjuk csak annyit tudott megemlíteni Anikónál, hogy görbe a háta, come on man 😀HurkaBasszus neked már télleg punci hiányod van 😂 😂 Valahogy mindig hozzátudsz szólni Anikóhoz 😛Drip
Egyébként mióta cigizik? 😮 (Alek)
több mint 13 éve
Alek mondjuk csak annyit tudott megemlíteni Anikónál, hogy görbe a háta, come on man 😀HurkaBasszus neked már télleg punci hiányod van 😂 😂 Valahogy mindig hozzátudsz szólni Anikóhoz 😛
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Alek mondjuk csak annyit tudott megemlíteni Anikónál, hogy görbe a háta, come on man 😀HurkaVan esze a mesternek 😀
Szandika meg egyre jobban idegesít.
több mint 13 éve
Jó a mester meg a másik véglet az biztos.De amit a lányok csinálnak - és most nem csak a VV lányokról beszélek - attól én rosszul tudok lenni.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Alek mondjuk csak annyit tudott megemlíteni Anikónál, hogy görbe a háta, come on man 😀
több mint 13 éve
De utálom amikor a csajok modoroskodnak egymással...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Bízom benne, hogy kiviszi Olivért az ertéel, nekem elfáradt az általa játszott karakter, unom a csávó drámázását.marciMég ez is meglehet.
De hogy az fog történni amit az RTL akar, hogy történjen, az biztos.
(Egyébként én a kiválasztás elött ugyanilyen okból -hogy elfáradt a karakter- azt hittem, hogy Anikó fog kikerülni, de ezt Oli keresztülhúzta a jelek begyűjtésével, amit nem hiszem, hogy az RTL akarata ellenére tett volna meg, ezért voksolok én arra, hogy ő marad.)
több mint 13 éve
marci
1 023
Bízom benne, hogy kiviszi Olivért az ertéel, nekem elfáradt az általa játszott karakter, unom a csávó drámázását.
több mint 13 éve
A műsorkészítés lényege, hogy növelni kell a nézettséget akár hogyan is, mert csak ez számít! Az hogy a néző mit akar, az egyáltalán nem!BruceIgen, viszont ez így úgy jön le, hogy az rtl egy haszonhajhász geci, és bár persze nyilván nekik csak az számít, viszont arról nincs szó, hogy a nézők húde rosszul járnának így.
Sobri apuka-gyerek példája tökéletesen bemutatja a helyzetet 😊
több mint 13 éve
Én speciel onnan tudom, hogy magam is tévénél dolgoztam jópár évig, és sok volt kollégám még most is. 😉Véletlenül se akarok naív hülyegyereknek tűnni,de ti honnan tudjátok hogy az összes szavazáson az a végeredmény amit az RTL akar?Persze be tudják folyásolni,de azért nem hiszem hogy minden szavazásba belenyúlnak.Biztos beírja Sobri szebben mint én, de azért kell hogy belenyúljanak a szavazásokba, mert az ő műsoruk, és ha csak unalmas karakterek maradnak benn, amire nem kíváncsiak a nézők akkor hiába csinálnak érdekes játékokat, ha maguk a játékszerek sótlanok, unalmasak! Nem lesz nézettség, ha pedig nincs nézettség, akkor a reklámokért sem kérhetnek annyit, tehát kevesebb lesz a bevétel!
Enikő helyébe meg most csöndben várnám hogy mi lesz Olival,aztán ha megnyeri a fődíjat,akkor dönthet úgy is hogy mielött kibassza,azért abból a havi 1millából vetethet magának pár cuccot zsarolásként. 😊Fa
A műsorkészítés lényege, hogy növelni kell a nézettséget akár hogyan is, mert csak ez számít! Az hogy a néző mit akar, az egyáltalán nem!Bruce
Hidd el, minden szavazáson az az eredmény születik, amit a produkció szeretne, én tuom, de persze azt hiszel, amit akarsz.
Egyébként ha te tennél egy műsorba százmilliókat, és ki akarnál venni sokszor százmilliókat, hidd el, te se 15 agyhalottra, vagy a mindig kurvára lenézett nézőkre bíznád a profitod kitermelését. És ez így tulajdonképpen teljesen jól is van - gazdaságilag. Erkölcsileg bizonyára nem, de a média nem az erkölcseiről híres, az nem az a közeg.
Viszont az, hogy a néző mit akar az nagyon is számít, de kábé úgy, mint az apuka és a kisgyerek esetében, vagyis a tévé jobban tudja mit akar a néző, mint amit a néző hisz, hogy ő akarja. 😊
több mint 13 éve
Véletlenül se akarok naív hülyegyereknek tűnni,de ti honnan tudjátok hogy az összes szavazáson az a végeredmény amit az RTL akar?Persze be tudják folyásolni,de azért nem hiszem hogy minden szavazásba belenyúlnak.Biztos beírja Sobri szebben mint én, de azért kell hogy belenyúljanak a szavazásokba, mert az ő műsoruk, és ha csak unalmas karakterek maradnak benn, amire nem kíváncsiak a nézők akkor hiába csinálnak érdekes játékokat, ha maguk a játékszerek sótlanok, unalmasak! Nem lesz nézettség, ha pedig nincs nézettség, akkor a reklámokért sem kérhetnek annyit, tehát kevesebb lesz a bevétel!
Enikő helyébe meg most csöndben várnám hogy mi lesz Olival,aztán ha megnyeri a fődíjat,akkor dönthet úgy is hogy mielött kibassza,azért abból a havi 1millából vetethet magának pár cuccot zsarolásként. 😊Fa
A műsorkészítés lényege, hogy növelni kell a nézettséget akár hogyan is, mert csak ez számít! Az hogy a néző mit akar, az egyáltalán nem!
több mint 13 éve
Fa
232
Véletlenül se akarok naív hülyegyereknek tűnni,de ti honnan tudjátok hogy az összes szavazáson az a végeredmény amit az RTL akar?Persze be tudják folyásolni,de azért nem hiszem hogy minden szavazásba belenyúlnak.Enikő helyébe meg most csöndben várnám hogy mi lesz Olival,aztán ha megnyeri a fődíjat,akkor dönthet úgy is hogy mielött kibassza,azért abból a havi 1millából vetethet magának pár cuccot zsarolásként. 😊
több mint 13 éve
Nekem nem tűnt úgy, dehát ezek szerint más látunk ugyanabban a 40 percben. 😊Oli nem hívta volna ki Bélát, ha a produkció ezt nem így akarta volna, és ha nem ígérték volna meg neki, hogy visszamegy, (egyetlen kivétel, ha eleve 10 emberig tartott a küldetése, mint a nyulaknak atlétikában mondjuk 800 méterig, de ezt nem hiszem, bár nem tudom).Sobri!
Sobri Jóska
Pár napja írtad, hogy az összefoglalókban megkezdődött Béci leépítése.
Nekem úgy tűnik, hogy a tegnapi adás szembe ment ezzel, no meg azt se feledjük, hogy a szavazáson az öt jelöltből 56 %-kal nyerte a legjobb szülő minősítést.
Vagy ebből ne vonjak le semmilyen következtetést?vadibandi
Az, hogy ő lett a szülőkirály azért nem egy meglepetés. Ki lett volna? A pszichopata Alekosz, vagy Laci a korházból? 😊
Ugye 2 dolog lehetséges, vagy Béci nyer, vagy Oli.
Én ismerve egy ilyen műsor felépítését, értetlenül állnék az elött ha Béci nyerne, teljesen illogikus lenne, semmi értelme nem lenne a műsor szempontjából, sőt, abban a lehetőségben vannak csavarok ha kiesik. De ettől persze még megtörténhet, egy szerkesztőség sem teljesen homogén minden témában, mégha a végén születik is egy döntés, ami csak A vagy B lehet, e ez nem jelenti azt, hogy mindenki egyszerre és ugyanúgy A melett van. Nem kőbe vésett igazságok és szabályok mentén alakítják a forgatókönyvet, sőt, néha még utólag elismerten tévednek is. A jelen ismereteim birtokában semmi nem szól Béci műsorbantartása mellett, és semmi nem szól Oli kiemelése ellen, de biztos van olyan, amit nem tudok, csak nem hiszem ez ennyire befolyásoló infó lenne. (Azt 100%-ra tudom, hogy az megy, az marad a műsor jelenlegi stádiumában akit a produkció akar, ez nem kérdés, itt véletlen, vagy "roma össszefogás Béciért" stb. nem lesz.)
Online szavazás teljesen más tészta, mint az sms-s, mert ugye az ingyen van. Ha akarod szavazhatsz számtalanszor, szemben a 315 Ft-os sms/hívás díjjal. Persze nem azt mondom, hogy Béci nem lehet népszerűbb, mint Olivér, csak azt, hogy az online nem mérvadó ebből a szempontból.GRAFIA félreértések elkerülése érdekében biztos vagyok benne, hogy Béci kapja/kapná a több szavazatot. Akár online, akár 315 forintért. Viszont a műsort nézők kb. fél, maximum 1 százaléka szokott szavazni, vagyis 2,5millió nézőt véve alapul biztos nem érkezik összesen 25ezer szavazat. Az első párbajra érkezett 8ezer körül, természetesen egy izgalmasabb párbaj esetén ez meg is duplázódhat. (és az se 8ezer szavazó volt, sok ismerős többször is szavaz.)
Pont ez az egyik oka annak, hogy a műsorkészítők "jobban tudják", hogy kinek kell maradnia.
Hidd el, hogy Béci nagyképűsége eltörpül, elenyészik amellett a nézőket lenéző, lekezelő, hülyének, ostobának, baromnak tartó attitűd mellett, ami egy szerkesztőségben szokott lenni. (Ez az attitűd az egyik fontos tényező többek között, hogy már jópár éve nem dolgozom ebben a közegben.) Minden szavazót ostoba fasznak tartanak, hiszen ki olyan hülye, hogy 300 ft-ot áldoz egy ilyen baromságra, kivéve mondjuk a szűk családtagok. (Szerintem egyébként rájuk apellál Béci, nem tudja, hogy a "szerkesztőségi szavazatok" miatt teljesen feleslegesen.)
A másik ok, hogy a műsorkészítők jobban tudják kinek kell visszamenni az a nézettség. Különböző statisztikák vannak arra nézve, hogy mondjuk egy Olivéres cikket egy online médiumban hányszor töltenek le, egy Béciset, egy Évásat, stb. Az teljesen jelentéktelen, hogy a letöltők, nézők szeretik,vagy éppen gyűlölik e az illetőt, az a fontos, hogy nézzék, foglalkozzanak vele. (Mindenki ismeri a Howard Stern hatást, a műsorát végighallgatók 80%-a gyűlöli, 20%-a szereti.) Sokkal stabilabb emberi érzelem az utálat, a gyűlölet, mint a szeretet. Legalábbis tévés szempontból egyértelműen. Egy gyűlölt karakter könnyebben megfogja a nézőt, szeretünk utálkozni, megítélni, kritizálni, stb.
Nem vagyok napi kapcsolatban a VV jelenlegi készítőivel, így nem tudom a konkrét napi meglátásaikat, csak ismerem a műsorkészítési folyamatokat, ezért vagyok biztos (99%-ra minimum) ennek a szitunak a várható megtörténésében.
Valamint ismerem Oli-t, tisztában vagyok a műsorban betöltött szerepével, és így, mint írtam 2 eset lehetséges.
1, eddig tartott a beépített ember szerep számára, ez egy jó, és természetesen jóváhagyott lehetőség a feltünés nélküli távozásra, a feladat befejezésére. ha mondjuk kiesne Zsófi vagy Jerzy ellen, az "ciki" lenne, de Béci ellen elvérezni férfias, hősies, és indulhat a Cool tévés mv. karrier.
ennek az opciónak adok 1% esélyt.
2, még van szerepe bent Olinak, Béci unalmas karakter (az, hogy"nagyképű" az csak a manipuláció, ügyes műsorszerkesztés üzenete, aki látná -én nem láttam- azt az 50 percet mondjuk amiből azt a 3-at összerakták, ami ezt sugallja biztos árnyalná a képet), több van abban, ha kiveszik.
ennek az opciónak 99% esélyt adok.